Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έχουν ειπωθεί πολλές φορές αλλά τα αγαπημένα μου θρίλερ είναι το The Ring (το 1, το αμερικάνικο) το The Others, το The Shining και το αρκετά παλιό Don't look now (http://www.imdb.com/title/tt0069995/)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

exo paragili apo to play.com to the exorcist the version you have never seen ala den exi elinikous ipotitlous!!!!:( :( ayti i ekdosi ine akribos idia me to directors cut;) ;)

exo bri ipotitlous gia to the exorcist sto greeksubs.com;) ;)

Thanx!Θα πάω και θα τους ελέγξω αν είναι!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Rasen -- This weakest entry in the set is a direct sequel to "Ringu," and tries to weave a plot thread about a virus that infects any person who watches the cursed video. Though it adheres to some of the genre standards, the thrills are few and far between. Even for a story where a high level of suspension of disbelief is required, the plot line of a doctor trying to solve a mystery that clearly has no scientific basis just feels wrong. There are also precious few innovations of style in what comes off as little more than a perfunctory exercise.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν χάνουμε και τίποτα... Για να σου πω την αλήθεια εμένα μου άρεσε ΠΟΛΥ η μικρού μήκους ταινία The Rings που ήταν στα extras του Ring 2 (του Αμερικάνικου) και μας εξηγούσε πως έφτασε η κασσέτα στα χέρια του νεαρού πού βλέπουμε να πεθαίνει στο Ring 2... :)

Απλώς θα ΄θελα να το δω κυρίως από περιέργεια!Καταλαβαίνεις! :)

Η ταινία μικρού μήκους που λες μου άρεσε και μένα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Θα έχουν ειπωθεί πολλές φορές αλλά τα αγαπημένα μου θρίλερ είναι το The Ring (το 1, το αμερικάνικο) το The Others, το The Shining και το αρκετά παλιό Don't look now (http://www.imdb.com/title/tt0069995/)

Συμφωνώ για Shining, The Others και (ΦΥΣΙΚΑ) αμερικάνικο Ring (το 1). Το άλλο (Don't Look Now) δεν το έχω δει...

Να συμπληρώσω Halloween (μέχρι το Η20-το επόμενο δεν βλέπεται!),Scream (το 1 & το 3), What Lies Beneath, οι κλασσικές (cult!) σειρές Friday The 13th και Nightmare On Elm Street, το I Know What You Did Last Summer (μην βαράτε!), Τhe Fog...και πολλά άλλα

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Πρωσοπικά δεν τρελαίνομαι για τα ασιατικά...:rolleyes:

και αυτό γιατί αν και έχουν πολύ καλές ιδέες (είναι τρελοί αυτοί οι Ασιάτες όπως θα έλεγε και ο Αστερίξ!:lol: ) οι ταινίες είναι Υ Π Ε Ρ Β Ο Λ Ι Κ Α αργές, σε σημείο που την πηγαίνω με 1,5Χ στο DVD player και μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε normal ρυθμό...OK,υπερβάλλω λίγο αλλά έτσι είναι :mad:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Συμφωνώ για Shining, The Others και (ΦΥΣΙΚΑ) αμερικάνικο Ring (το 1). Το άλλο (Don't Look Now) δεν το έχω δει...

Το Don't Look Now είναι πολύ καλό, αν και όχι κλασικό θρίλερ. Είναι ίσως περισσότερο ψυχολογικό θρίλερ και κατά τη γνώμη μου πολύ τρομακτικό.

Είναι πολύ γνωστό κυρίως για μια ερωτική σκηνή που έχει, η οποία θεωρείται από τις πιο διάσημες στην ιστορία του σινεμά

PS Συμφωνώ για τα ασιατικά, ούτε εμένα μου πολυαρέσουν.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

• 4 months later...

Δεν ειμαι φαν των ταινιων (γενικα), αρα και των ταινιων τρομου πιο συγκεκριμενα.

Ομως, μια ταινια που ειχα δει πριν καμια 10αρια χρονια μου ειχε μεινει, γιατι με ειχε στην τσιτα ολη την ωρα. Ηταν ταινια μικρου μηκους, κανα μισαωρο το πολυ ειχε κρατησει, και μαλλον στην ΕΡΤ πρεπει να την ειχα δει, που βαζει κατι τετοια περιεργα.

Η υποθεση ειχε ως εξης: Μιας γυναικας ο αντρας πεθανε. Αυτος ειχε μια μεγαλη περιουσια σε χρυσαφικα, αλλα τα κρατουσε παντα μαζι του. Τελοσπαντων οταν πεθανε, με καποιο τροπο, μια μεγαλη σακουλα με τα χρυσαφικα αυτα, τα πηρε μαζι του στο φερετρο. Η γυναικα του τωρα, με τον εραστη της, εψαχναν ολο το σπιτι αλλα δεν τα εβρισκαν. Καποιος τους ειπε, οτι τα κοσμηματα ολα ηταν θαμμενα μαζι με τον μακαριτη. Ετσι, πανε και βρισκουν εναν νεκροθαφτη, και τον πειθουν να ξανανοιξει την τρυπα με το φερετρο. Σε εκεινο το νεκροταφειο, ολα τα φερετρα, ηταν θαμμενα υπογειως μεσα σε κατι τουνελ. Ηταν βραδυ. Ο νεκροθαφτης ανοιγει την τρυπα, δειχνει σε ποιο τουνελ ηταν το φερετρο του αντρα της και φευγει. Ο εραστης μενει επανω για να κραταει τσιλιες. Η γυναικα παιρνει μια λαμπα απο αυτες τις χειροπιαστες, χωνεται κατω, εδειχνε οτι ηταν πολυ βαθια, βρισκει το τουνελ, και αρχιζει να μπουσουλαει προς το φερετρο. Μπουσουλαγε, μπουσουλαγε, επιτελους εφτασε στο φερετρο, εψαχνε εψαχνε αλλα δεν τα εβρισκε τα κοσμηματα. Την εδειχνε να απελπιζεται, αλλα τελικα με τα πολλα τα βρηκε. Την ωρα ομως που τα βρισκει, πισω της αν θυμαμαι καλα καταρρεει ενα μερος του τουνελ και την περικλεινει μεσα! Τη στιγμη που υπαρχει απολυτη ησυχια, και προσπαθει να φωναξει για βοηθεια, ακουει καποιους θορυβους απο τα τοιχωματα του φερετρου. Ξαφνικα σπαει το φερετρο απο διπλα και εμφανιζονται ενα σωρο αρουραιοι.... Της επιτιθονται, και η τελευταια σκηνη που δειχνει ηταν που παει ενας αρουραιος και σπαει τη λαμπα που κρατουσε η τυπισσα, με αποτελεσμα να χαθει το φως, και εκει να τελειωσει η ταινιουλα.... Η συνεχεια ειναι ευκολως κατανοητη εννοειται.

Σορρυ που αραδιασα ολο αυτο τωρα, αλλα απλως επειδη θα ηθελα να το ξαναδω, και επειδη δεν ξερω καν πως λεγεται, αν το εχει δει καποιος, η αν ξερει παραπανω πληροφοριες ας πει, για να δω πως θα το βρω πουθενα να το κατεβασω.... Thanks :)

No Rest for the Wicked

Ναι, ρε παιδια δεν ξερω πως λεγοταν η ταινιουλα! Δεν θυμαμαι.

ΟΠΟΙΟΣ ξερει πως λεγεται η ταινιουλα που περιγραφεται στο παραπανω τοπικ, ας πει, γιατι κι εγω θα θελα να τη δω παλι! ;)

Yessssss.... Καταφερα να τη βρω!

Μετα απο καμια ωρα και, ψαξιμο στο imdb.com και χρηση ενα σωρο keywords, επιτελους βρηκα την ταινια που ελεγα!

Λεγεται "Trilogy of Terror II", και περιεχει 3 ταινιες μικρου μηκους, η πρωτη εκ των οποιων, αυτη με τους αρουραιους που διηγηθηκα, λεγεται "The Graveyard Rats" :)

Για οποιον ενδιαφερεται, αυτο ειναι και το λινκ: http://www.imdb.com/title/tt0117966/

Ελπιζω να τη βρω σε κανα p2p. ;)

No Rest for the Wicked

to exo dei to seimio ekino kai ontos ine:shock: :shock: :shock: :shock: :cry:

to thema htan oti to hostel to eixa dialeksei egw kai to eida me parea me koritsia kiolas kai meta akousa sxolia opws "h tenia htan ahdiastikh" , "eisai oso sixamenos oso k'afth h tenia p dialekses !!!":cry:cry se sindiasmo m'ena psari pu akouei sto onoma MURMURA :p!! anyway egw kai ta arsenika stn parea to frarisththikame :p :p :p

Στο πνεύμα των ταινιών τρόμου, έχει δει κανείς το Last house on the left;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

nai to xerw.. pira to Anthology kai katharisa egw..

http://play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=681391&p=57&g=72&pa=sr

Exei katholou upotitlous mesa to paketo stis tainies ?? Sto play.com.uk de leei gia upotitlous katholou... :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

proth fora to akouw !!! ti leei ??

http://www.imdb.com/title/tt0068833/

Ταινια του Wes Craven γυρισμενη το 1972. Δεν την εχω δει.

Η βαθμολογία είναι καθαρά υποκειμενική. Άκουσα όμως ότι είναι ιδιαίτερα "δυνατή" ταινία.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind