Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Den einai trilogia to palio? Kati tetio katalava :X

Εχει βγει Νο2 και Νο3, αλλα δεν θα το ελεγα τριλογια. Πχ τα Jaws θα τα ελεγες τετραλογια? :p

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nai.. apo istoria moufa alla apo skinothesia einai polli kalo! Mou arese pws exiga o skinothetis kapoies skorpies skines pou mas dixnei pou kai pou!

Είχα δει το τρέηλερ σε ένα άλλο dvd αλλά συνήθως στο τρέηλερ είναι όλες οι καλές σκηνές της ταινίας...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Από θρίλερ να φάνε και οι κότες!!!

All Time classics!!

Τρόμου :scared:

1. Η Κούκλα του Σατανά (Child's Play)

2. Παρασκευή και 13 (Friday the 13th) - cult μέχρι εκεί που δεν παίρνει!! Αυτό που μου αρέσει είναι που ο Jason μπορεί μια μια απλή κίνηση να διαπερνά κρανία σαν να σκίζει χαρτί!

3. Ο Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες (Nightmare On Elm Street) - επίσης cult και αξέχαστο

4. The Omen Trilogy - Πραγματικά τρόμος...

5. O Εξορκιστής (The Exorcist) - To πρώτο, το καλύτερο!! Η συνέχεια του είναι μια από τις χειρότερες ταινίες ever!!

6. Τη Νύχτα Που Γεννήθηκε ο Τρόμος (The Amityville Horror) - Δεν έχω δει το καινούργιο αλλά το παλιό ήταν πολύ καλό!

7. Tο Μωρό Της Ρόζμαρι (Rosemary's Baby) - Αν και ήταν περισσότερο ψυχολογικό θρίλερ, παραμένει ένα από τα καλύτερα με πιο πρόσφατη αντιγραφή του το "Astronaut's Wife"

Από τα πιο καινούργια πολύ καλά είναι τα εξής: The Ring, Hide & Seek, Texas Chainsaw Massacre, House Of Wax, Scream, I Know What You Did Last Summer, Urban Legend, Final Destination, Exorcist: The Beginning, What Lies Beneath, Freddy Vs. Jason, Candyman.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

what about Hellraiser?? ekei na deis tromo apo tpn Clive Barker..

Ως φανατικός θριλερόβιος(!) ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά δεν έχω δει κανένα Hellraiser. Ούτε καν ξέρω την υπόθεση.Αλλά standard θα το δω μια απο αυτές τις μέρες (βλ. μοναξία αφού όλοι λείπουν διακοπές :cry: )

Ως φανατικός θριλερόβιος(!) ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά δεν έχω δει κανένα Hellraiser. Ούτε καν ξέρω την υπόθεση.Αλλά standard θα το δω μια απο αυτές τις μέρες (βλ. μοναξία αφού όλοι λείπουν διακοπές :cry: )

Το πρώτο κάτι πήγε να μας πει... από εκεί και πέρα το χάος...

Σαν φανατικός πάντως (join the club) των all time classic και cult ταινιών του είδους, μάλλον είχες μια σημαντική παράλειψη στο παραπάνω ποστ σου...

:scared: Blairwitch Project :scared:

Τελείως αλλού για αλλού όλοι τους με πρώτο τον σεναριογράφο. Μου άρεσε γιατί ήταν τελείως κάτι πέρα από τα συνηθισμένα... :scared:

I see stupid people...

:scared: Blairwitch Project :scared:

Τελείως αλλού για αλλού όλοι τους με πρώτο τον σεναριογράφο. Μου άρεσε γιατί ήταν τελείως κάτι πέρα από τα συνηθισμένα... :scared:

Ε πού να θυμηθώ όλα τα cult θριλερ του κόσμου!! :alien: :alien:

Ναι όντως το Blair Witch ήταν... κάπως. Είχε όμως ένα ενδιαφέρον. Αλήθεια ισχύει οτι στο τέλος κάπως φαίνεται η μάγισσα;; γιατί εγώ αν και το έχω σε DVD δεν μπόρεσα να τη βρω!!

++Please Help++ :rolleyes: :rolleyes: :confused:

Ε πού να θυμηθώ όλα τα cult θριλερ του κόσμου!! :alien: :alien:

Ναι όντως το Blair Witch ήταν... κάπως. Είχε όμως ένα ενδιαφέρον. Αλήθεια ισχύει οτι στο τέλος κάπως φαίνεται η μάγισσα;; γιατί εγώ αν και το έχω σε DVD δεν μπόρεσα να τη βρω!!

++Please Help++ :rolleyes: :rolleyes: :confused:

Απ'ότι θυμάμαι (έχουν βλέπεις περάσει και τα χρόνια για τον παππού... :cool: :p ) ΔΕΝ φαίνεται αν και στο τέλος έχεις την αίσθηση ότι ήταν... δίπλα σου. :cry:

I see stupid people...

Gia osous den xeroun gia tin KATARA tin Iapwneziki:

Tha oloklirwthei se 5 kommatia.. perimenoume to 5o fetos me ton titlo JU-ON: THE GRUDGE 3

Ypir3an 2 direct-to-video kyklofories pou legontai JU-ON: The Curse 1 & 2 kai meta ta JU-ON: THE GRUDGE 1,2

Παρτε και δειτε το DEAD BIRD :cry:

Για ρίξε περιγραφή, καστ, σκηνοθέτη, να δούμε περί τίνος πρόκειται...

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω στα μαγαζιά τα Bad Taste και Braindead του Peter Jackson, έστω και χωρίς ελλ. υπότιτλους? Είμαι λίγο off-topic αλλά απ'όσο ξέρω μιλάμε για 2 απ'τις πιο splatter και αστείες ταινίες ever, εντελώς cult-ίλα με άλλα λόγια!!!
Better to save the mystery than surrender to the secret

Thanks αλλά ψάχνω κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνει cult και b-movies. Το braindead του link πάντως είναι άλλου σκηνοθέτη και όχι του PJ.

Thanks αλλά ψάχνω κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνει cult και b-movies. Το braindead του link πάντως είναι άλλου σκηνοθέτη και όχι του PJ.

Καρα cult ταινιαρες και οι δυο!!!!χαχαχαχα.

Λοιπον μαγαζακι πολυ σωστο με πολυ υλικο και σε λογικες τιμες ειναι το Β-Βrain Store (Διδότου 34, Εξάρχεια). Βασικα εχω καιρο να παω και δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα βρεις αυτα που ψαχνεις αλλα αξιζει να περασεις μια βολτιτσα. ;)

Επισης ειναι και ενα αλλο μαγαζακι με αντιστοιχο περιεχομενο αλλα δεν θυμαμαι τωρα διευθυνση. Θα τσεκαρω και σου πω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Nai.. apo istoria moufa alla apo skinothesia einai polli kalo! Mou arese pws exiga o skinothetis kapoies skorpies skines pou mas dixnei pou kai pou!

Το ειδα και εγω το Boogye σημερα! Αρκετα τρομαχικο θα ελεγα. Συμφωνω οτι η σκηνοθεσια ηταν πολυ δυνατη. Σαν υποθεση λιγο μαπα το καρπουζι, αλλα για θριλερ θα το προτεινα ! ;)

Καρα cult ταινιαρες και οι δυο!!!!χαχαχαχα.

Λοιπον μαγαζακι πολυ σωστο με πολυ υλικο και σε λογικες τιμες ειναι το Β-Βrain Store (Διδότου 34, Εξάρχεια). Βασικα εχω καιρο να παω και δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα βρεις αυτα που ψαχνεις αλλα αξιζει να περασεις μια βολτιτσα. ;)

Επισης ειναι και ενα αλλο μαγαζακι με αντιστοιχο περιεχομενο αλλα δεν θυμαμαι τωρα διευθυνση. Θα τσεκαρω και σου πω.

Ωραίος! Θα περάσω σύντομα μια βόλτα να τσεκάρω υλικό!

Μια και ξεκινήσαμε την κουβέντα για cult ταινίες splatter περιεχομένου ξέρει κανείς πότε βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες το land of the dead του Θεού G. Romero?

Ωραίος! Θα περάσω σύντομα μια βόλτα να τσεκάρω υλικό!

Μια και ξεκινήσαμε την κουβέντα για cult ταινίες splatter περιεχομένου ξέρει κανείς πότε βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες το land of the dead του Θεού G. Romero?

Πάντως στην Κύπρο υπάρχουν ήδη αφίσες στα "Προσεχώς" Δεν υπάρχει περίπτωση πριν τον Σεπτέμβρη πάντως...

Πάντως στην Κύπρο υπάρχουν ήδη αφίσες στα "Προσεχώς" Δεν υπάρχει περίπτωση πριν τον Σεπτέμβρη πάντως...

Εχουν ηδη αρχισει οι προβολες!! (απο εχθες)

Αληθεια στο cast αναφερεται και μια 'Ασια Αρτζέντο. Ειναι η κορη του "γνωστου" ή οχι;;;;

Αληθεια στο cast αναφερεται και μια 'Ασια Αρτζέντο. Ειναι η κορη του "γνωστου" ή οχι;;;;

Tou Land of the dead? se pio cinema an epitrepetai? sto k-cineplex pantws akoma.. oute trailer eida.. http://www.kcineplex.com/schedule_19-25.shtml

Είναι η κόρη του Ντάριο Αρτζέντο. Αυτή που έπαιξε και στο XXX (το πρώτο)... :love:

Tou Land of the dead? se pio cinema an epitrepetai? sto k-cineplex pantws akoma.. oute trailer eida.. http://www.kcineplex.com/schedule_19-25.shtml

Δες που το παιζει σε αυτο το LINK

:)

Ασια Αρτζέντο....τι εχει τραβηξει και αυτη η καημενη απο τον πατερα της... :lol:

Ασια Αρτζέντο....τι εχει τραβηξει και αυτη η καημενη απο τον πατερα της... :lol:

Κι εμείς από αυτή... ;)