deb284 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εγώ τον σκεφτόμουν λίγο χοντρούλη πάντως.. Για πείτε όμως.. Στη θέση του Tom Hanks ποιός θα προτιμούσατε να είναι? Για Λανγκτον δεν μου ερχεται καποιος αλλος αυτη τη στιγμη. Αυτη που με χαλασε ομως σαν επιλογη παρολο που γενικα τη συμπαθω πολυ ειναι η Τοτου. Θα προτιμουσα πχ. τη Julie Delpy (Before Sunrise/Before Sunset) η οποια απ’οτι ειχα διαβασει ειχε λυσσαξει να παρει και τον ρολο. Η Tautou μικροφερνει υπερβολικα για τον συγκεκριμενο ρολο. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εγώ τον σκεφτόμουν λίγο χοντρούλη πάντως.. Για πείτε όμως.. Στη θέση του Tom Hanks ποιός θα προτιμούσατε να είναι? Μμμμμ...ίσως ο Harrison Ford (αν και μεγάλος)... Πάντως γενικότερα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο χρειάζονταν κάποιον που να μην είναι ωραίος, απλά γοητευτικός (όπως και ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου) και ο Tom Hanks, είναι νομίζω καλή επιλογή... Εκεί που διαφωνώ εγώ είναι με την άνοστη, βαρετή και αφόρητα κρύα Τοτού... :down: :down: :yawn: :angry: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Για πείτε όμως.. Στη θέση του Tom Hanks ποιός θα προτιμούσατε να είναι? Vin Diesel..:lol: Δυσκολη ερωτηση παντως. Ψαχνουμε κατι μεσα σε περιορισμενα πλαισια. Συγκεκριμενης ηλικιας, υφους, σοφιστικε στυλ κλπ...Δεν εχω καποιον τωρα στο μυαλο μου αλλα ο Hanks νομιζω οτι ηταν μια εξυπνη επιλογη. Κρινωντας απο το trailer τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Για Λανγκτον δεν μου ερχεται καποιος αλλος αυτη τη στιγμη. Αυτη που με χαλασε ομως σαν επιλογη παρολο που γενικα τη συμπαθω πολυ ειναι η Τοτου. Θα προτιμουσα πχ. τη Julie Delpy (Before Sunrise/Before Sunset) η οποια απ’οτι ειχα διαβασει ειχε λυσσαξει να παρει και τον ρολο. Η Tautou μικροφερνει υπερβολικα για τον συγκεκριμενο ρολο. Πάντως deb,συμφωνούμε!:lol: :lol: Και εγώ την Delpy θα πρότεινα αλλά σκέφτηκα πως θα το φάω που θα το φάω το κράξιμο από τους fan της "Αmelie" μην με βρίσουν και για την δική μουη πρόταση...:D :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ρωτάω γιατί γενικά όταν ανακοινώθηκε το καστ πολλοί διαφώνησαν με την επιλογή του Χανκς. Για την Τοτού στην αρχή δεν είχε πει κανείς τπτ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ρωτάω γιατί γενικά όταν ανακοινώθηκε το καστ πολλοί διαφώνησαν με την επιλογή του Χανκς. Για την Τοτού στην αρχή δεν είχε πει κανείς τπτ. Εγώ απλά την βρίσκω ανυπόφορη...ήταν το μόνο που με χάλασε όταν έμαθα το καστ...κατα τα άλλα,ο Χανκς είναι αναμφισβήτητα πολύ καλός για το ρόλο!:rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εγώ απλά την βρίσκω ανυπόφορη...ήταν το μόνο που με χάλασε όταν έμαθα το καστ...κατα τα άλλα,ο Χανκς είναι αναμφισβήτητα πολύ καλός για το ρόλο!:rolleyes: Σε αυτό το ρόλο θα μπορούσα να φανταστώ και την πρωταγωνίστρια του Jeux d' enfants :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εγώ θα προτιμούσα τον Clooney στη θέση του Λάνγκτον... Νομίζω οτι ο Χάνκς δεν είναι η ακριβής φιγούρα, αλλά έτσι είναι αυτά! Ο Ρένο είναι ότι πρέπει πάντως!!! Α! Στην Ελλάδα, απ'ότι είδα στο official site, η πρεμιέρα είναι στις 17 Μαίου. Κάτι άλλο... Είχαν βγεί φήμες οτι θα αναβληθεί η πρεμιέρα λόγω δικαστικής διαμάχης με κάτι συγγραφείς που διεκδικούν την κεντρική ιδέα του βιβλίου. Ισχύει κάτι τέτοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ρωτάω γιατί γενικά όταν ανακοινώθηκε το καστ πολλοί διαφώνησαν με την επιλογή του Χανκς. Για την Τοτού στην αρχή δεν είχε πει κανείς τπτ. Ο Χανκς εχει αποδειξει οτι ειναι ηθοποιος χαμαιλεοντας. Μεχρι και ως romantic lead τα καταφερε χωρις να ειναι στερεοτυπικα ωραιος. Οποτε ως Λανγκτον για μενα αποτελει πολυ πετυχημενη επιλογη. Πολλοι διαφωνησαν με την επιλογη της Τοτού. Ειδικα στη Γαλλια ειχα διαβασει οτι ειχε γινει χαμος οταν ειχε ανακοινωθει στην αρχη γιατι ολοι ηθελαν τη Σοφι Μαρσο, η οποια εφαγε σουτ και αντικατασταθηκε τελευταια στιγμη. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Η Sophie πήγε να πάρει τον ρόλο με βύσμα... Είναι κολλητή της κόρης του Σιράκ (τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες). Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ούτε με την Τοτού, ούτε με τον Χανκς. Το μόνο που ελπίζω είναι να το βάλουνε Village Gold Class γιατί ψάχνω από τότε που άνοιξε να δω ταινία που να αξίζει εκεί, αλλά δεν βρίσκω καμία. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εγώ θα προτιμούσα τον Clooney στη θέση του Λάνγκτον... Νομίζω οτι ο Χάνκς δεν είναι η ακριβής φιγούρα, αλλά έτσι είναι αυτά! Μπα, δε μου καθεται καλα ο George. Ειναι πιο αληταμπουρομαφιοζοφατσα και ο ρολος του Λανγκτον ειναι πιο σοβαρος. Βεβαια δεν εχω δει το Syriana ακομα, απλα ο Χανκς μου φαινεται πιο ταιριαστος για το συγκεκριμενο χαρακτηρα. Σε αυτό το ρόλο θα μπορούσα να φανταστώ και την πρωταγωνίστρια του Jeux d' enfants Πολυ καλη ειναι (Marion Cotillard τη λενε νομιζω) αλλα μου φαινεται κι αυτη οτι μικροφερνει για Sophie Neveu. Σαφεστατα ομως καλυτερη επιλογη θα ηταν απο την Τοτού. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Πολυ καλη ειναι (Marion Cotillard τη λενε νομιζω) αλλα μου φαινεται κι αυτη οτι μικροφερνει για Sophie Neveu. Σαφεστατα ομως καλυτερη επιλογη θα ηταν απο την Τοτού. Ναι αλλά δεν είναι τόσο γνωστή όσο οι Τοτού, Μαρσό. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Η Sophie πήγε να πάρει τον ρόλο με βύσμα... Είναι κολλητή της κόρης του Σιράκ (τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες). Αυτό το είχα ακούσει κι εγώ.. Και ότι γι αυτό εκνευρίστηκε ο παραγωγός και δεν της έδωσε τελικά το ρόλο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Αυτό το είχα ακούσει κι εγώ.. Και ότι γι αυτό εκνευρίστηκε ο παραγωγός και δεν της έδωσε τελικά το ρόλο. Ναι, επειδή ο Σιράκ ασκούσε πιέσεις γι' αυτήν... Δεν θα την προτιμούσα πάντως, είναι ιδιαίτερα όμορφη για τον ρόλο. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Κι εγώ πάντως ψήνομαι να κλείσω για πρεμιέρα εδώ Λονδίνο. Πάντως ήμουν και λίγο άτυχος. Όταν γυρίζαν στο Λονδίνο είχαν σκηνές ακριβώς κάτω από το σπίτι της ξαδέρφης μου στο Bayswater. Οπότε μια μέρα βγαίνει η ξαδέρφη μου έξω και μπροστά στην πόρτα της ήταν ο Jean Renno. Η ατυχία μου ήταν ότι δεν ήμουν στο Λονδίνο ακόμα εκείνη την περίοδο.. Κρίμα.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Κι εγώ πάντως ψήνομαι να κλείσω για πρεμιέρα εδώ Λονδίνο. Πάντως ήμουν και λίγο άτυχος. Όταν γυρίζαν στο Λονδίνο είχαν σκηνές ακριβώς κάτω από το σπίτι της ξαδέρφης μου στο Bayswater. Οπότε μια μέρα βγαίνει η ξαδέρφη μου έξω και μπροστά στην πόρτα της ήταν ο Jean Renno. Η ατυχία μου ήταν ότι δεν ήμουν στο Λονδίνο ακόμα εκείνη την περίοδο.. Κρίμα.. Μην παίξεις Τζόκερ για λίγο καιρό καλύτερα... :lol: Εισιτήρια θα κλείσω σίγουρα σε Gold Class, αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω για πρεμιέρα, γιατί είναι και 40 κάτι καθίσματα... Θα κάνω πάντως ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Δεν πειράζει.. Πέτυχα τα γυρίσματα του the good shepherd που γίνονταν σε έναν σταθμό μετρό δίπλα στο πανεπιστήμιο ο οποίος τώρα δε λειτουργεί. Βγαίνω λοιπόν από το μάθημα και να σου μπροστά μου ο De Niro. Δεν έκατσε πάντως να μιλήσει σε κανέναν, μπήκε στο αυτοκίνητο και δρόμο. Λίγο μετά βγήκε ο Matt Damon. Με αυτόν πιάσαμε κουβέντα :lol: Βέβαια και εδώ ήμουν άτυχος γιατί δεν ήταν η Jolie σε αυτό το γύρισμα :( Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Δεν πειράζει.. Πέτυχα τα γυρίσματα του the good shepherd που γίνονταν σε έναν σταθμό μετρό δίπλα στο πανεπιστήμιο ο οποίος τώρα δε λειτουργεί. Βγαίνω λοιπόν από το μάθημα και να σου μπροστά μου ο De Niro. Δεν έκατσε πάντως να μιλήσει σε κανέναν, μπήκε στο αυτοκίνητο και δρόμο. Λίγο μετά βγήκε ο Matt Damon. Με αυτόν πιάσαμε κουβέντα :lol: Βέβαια και εδώ ήμουν άτυχος γιατί δεν ήταν η Jolie σε αυτό το γύρισμα :( Α δεν παιζω, θα μετακομισω Λονδινο!! :p Εγω μονο ακυρους celebrities τυπου Δρουτσα πετυχαινω στο δρομο...:p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ομαδική μετακόμιση! Να φανταστείτε ότι είχα την ευκαιρία να σπουδάσω Λονδίνο και είπα να έρθω Αθήνα τελικά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_duffy Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Το βιβλίο ήταν μάπα: Κακογραμμένο. Μόνο ένας Αμερικανός θα μπορούσε να περιγράφει έτσι μία διαδρομή προς το Λούβρο. Ας ο περάσουμε αυτό. Υπερβολικά μεγάλο. Είχα διαβάσει ότι ο συγγραφέας (ας πούμε), προσέθεσε καμμιά 100στη σελίδες αφού είδαν ότι πήγαινε για Μπεστ Σέλλερ. Κλεμμένο σαν ιδέα και να δούμε ποιός θα δικαιωθεί στα δικαστήρια. Αυτά για το βιβλίο. Η ταινεία θα είναι σίγουρα καλογυρισμένη γιατί οι Αμερικανοί είναι μάστορες στο είδος. Κάνουν και την πατάτα χρυσό. Το casting είναι άψογο, ιδίως ο Jean Reno. Και μόνο που τα γυρίσματα εγιναν μέσα στο Λούβρο και όχι σε στούντιο, είναι αρκετό για να δικαιολογήσει (κατ' εμέ) τα 8 Ευρώ στο σινεμά. Ελπίζω μόνο ο σκηνοθέτης να έχει επισκεφτεί το Παρίσι και να μην μας βάλει τον Πύργο του Άιφελ ντε και καλά στο πλάνο με την διαδρομή του ταξί. Κάτι τέτοια έκανε ο Δαλιανίδης το '60, που έδειχνε το αμάξι να ανεβαίνει τη Συγγρού, να είναι δίπλα στην Ακρόπολη για να κατάλήξει στον Πειραιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Το βιβλίο ήταν μάπα: Κακογραμμένο. Μόνο ένας Αμερικανός θα μπορούσε να περιγράφει έτσι μία διαδρομή προς το Λούβρο. Ας ο περάσουμε αυτό. Υπερβολικά μεγάλο. Είχα διαβάσει ότι ο συγγραφέας (ας πούμε), προσέθεσε καμμιά 100στη σελίδες αφού είδαν ότι πήγαινε για Μπεστ Σέλλερ. Κλεμμένο σαν ιδέα και να δούμε ποιός θα δικαιωθεί στα δικαστήρια.Την διαδρομή στο Λούβρο δεν την θυμάμαι, αλλά για το «μεγάλο» δεν το νομίζω. Το είχα διαβάσει πολύ γρήγορα και πολύ ευχάριστα (στα αγγλικά). Και μια ερώτηση: πως μπορεί να «δεί» κάποιος ότι πάει για best seller πρίν εκδοθεί; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_duffy Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Εγώ δυστυχώς το διάβασα στα Ελληνικά και στη μετάφραση πάντα χάνει ένα βιβλίο, αλλά και πάλι ήταν βαρετό. Είχα διαβάσει κάπου ότι ο εκδοτικός οίκος είχε πιέσει να αυξηθεί ο όγκος. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο χώρος των εκδόσεων, αλλά υποθέτω γίνονται έρευνες πριν την κάθε έκδοση, π.χ. τάσεις αναγνωστικού κοινού, τί να πώ; Για τη διαδρομή στο Λούβρο πάντως τον είχαν κράξει οι Γάλλοι, και δικαίως. Έδειχνε φοβερή προχειρότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=697532&lngDtrID=253 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 'Ηταν φυσικό επόμενο να μην ευσταθήσει η άποψη των συγγραφέων του βιβλίου. Δεν μπορείς να βάλεις πνευματικά δικαιώματα σε ιδέες... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 'Ηταν φυσικό επόμενο να μην ευσταθήσει η άποψη των συγγραφέων του βιβλίου. Δεν μπορείς να βάλεις πνευματικά δικαιώματα σε ιδέες... VeCo den einai akrivos etsi giati stin periptosi ayti oi "idees" moiazoun eksofrenika! tespa, o brown dikaiothike giati exei piso tou poly kosmo(ekdotes etairies paragogis klp) Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts