manolog3 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Facebook??? Οχι ευχαριστω και μονο που 9 στις 10 εταιριες θα μπουν μεσα στο profile σου απο το ονοματεπωνυμο στο βιογραφικο σου αυτο φτανεις!!! :) Ασε που το facebook εινα "τρυπιο" και απο τα security bugs!! :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Εγω εχω 112 και απο αυτους εχω φιλους τους 107,απλα οι αλλοι ειναι fun(Ανδρουλακης,boban marcovic) :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 εγω παλι 5 φιλους εχω στο facebook!πολλους ε; τωρα μπηκα και ψιλοχαθηκα.με κερασαν μπυρες,ποτα, με καλεσαν σε παιχνιδια, μου προτειναν να κανω iq test... τι ειναι ολα αυτα?μακρυαααα.δεν ξαναμπαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 εγω παλι 5 φιλους εχω στο facebook!πολλους ε; τωρα μπηκα και ψιλοχαθηκα.με κερασαν μπυρες,ποτα, με καλεσαν σε παιχνιδια, μου προτειναν να κανω iq test... τι ειναι ολα αυτα?μακρυαααα.δεν ξαναμπαινω. Υπάρχει πάντα και το ignore σε ότι σου στέλνουν και δεν σε ενδιαφέρει... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 mpa mpa poly yia facebook milate. kai egw pou nomiza oti einai moda mono stin ameriki:!: plaka plaka eiste na kanoume ena group myphone sto facebook?(mh varate!) Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 νομιζω υπαρχει ηδη myphone group...κανε μια αναζητηση για περισσοτερες πληροφοριες γιατι δεν θυμαμαι ακριβως:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 mpa mpa poly yia facebook milate. kai egw pou nomiza oti einai moda mono stin ameriki:!: plaka plaka eiste na kanoume ena group myphone sto facebook?(mh varate!) Υπάρχει ηδη! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 mpa mpa poly yia facebook milate. kai egw pou nomiza oti einai moda mono stin ameriki:!: plaka plaka eiste na kanoume ena group myphone sto facebook?(mh varate!) Κάνε εσύ και ενημέρωσε μας. Πάντως η αλήθεια είναι ότι μου κάνει εντύπωση το ότι δεν υπάρχει ήδη... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Το Myspace του Band μου: http://www.myspace.com/sixcrimesaday Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Υπάρχει ηδη! ;) Σοβαρά; Δώσε info να μαζευτούμε! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Σοβαρά; Δώσε info να μαζευτούμε! :) Δεν ειναι και τίποτα.. Εκεί που λέει γκρουπ γραψε myphone.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Δεν ειναι και τίποτα.. Εκεί που λέει γκρουπ γραψε myphone.. Μα αυτό που βγάζει στα Groups δεν είναι το παρόν myphone... :confused: Το βρήκα. 20 μέλη είμαστε μόνο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μα αυτό που βγάζει στα Groups δεν είναι το παρόν myphone... :confused: Το βρήκα. 20 μέλη είμαστε μόνο... Φιλος χρηστης του φορουμ το εχει κανει.αλλο δεν υπαρχει..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Φιλος χρηστης του φορουμ το εχει κανει.αλλο δεν υπαρχει..:cool: Ναι..ο μπιλακος αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Ναι..ο μπιλακος αν δεν κάνω λάθος. Ακριβώς ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Για εδω ειστε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μπα, και η Σάρα Γανωτή είναι μέλος στο myphone? Κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν το μόνο μέλος-celebrity.http://www.laymark.com/i/m/m137.gif Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Το Facebook γίνεται πρόσφατα πολύ δημοφιλές, Έχουν υπάρξει πολλά μέλη που παραπονιούνται αυτό Facebook γίνεται πολύ αργό. Το αρχείο δείχνει ότι ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά μη ενεργά μέλη Facebook Και ακόμα πολλοί νέα μέλη. Θα στέλνουμε αυτό το μήνυμα, για να δούμε εάν Τα μέλη είναι ενεργά ή όχι, εάν εσύ είσαι ενεργός παρακαλώ στείλει σε 15 άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας την αντιγραφή-επικόλλιση για να δείξει ότι εσεί είσαι ενεργός. Εκείνοι που δεν στείλουν αυτό το μήνυμα μέσα σε 2 εβδομάδες,θα διαγραφούν χωρίς δισταγμό για να δημιουργήσει περισσότερος χώρος, Εάν το Facebook είναι ακόμα δημοφιλές ρωτάμε ευγενικά γιαι δωρεές αλλά μέχρι τότε στέλνουν αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σας Ιδρυτής Facebook :rotfl: :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 gkr man αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στις αλυσιδες του hi5 με τις επικες ατακες που περιεχουν!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Άσε gkr41 με έχουν πρήξει τις τελευταίες μέρες. Αυτό που πόσταρες αλλά και αυτό: Σήμερα σε 8:29pmΤο Facebook γίνεται πρόσφατα πολύ δημοφιλές, Έχουν υπάρξει πολλά μέλη που παραπονιούνται αυτό Facebook γίνεται πολύ αργό.Το αρχείο δείχνει ότι ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά μη ενεργά μέλη Facebook Και ακόμα πολλοί νέα μέλη. Θα στέλνουμε αυτό το μήνυμα, για να δούμε εάν Τα μέλη είναι ενεργά ή όχι, εάν εσύ είσαι ενεργός παρακαλώ άνει εγγραφή στο γκρουπ http://www.new.facebook.com/group.php?gid=***********&ref=ts και στείλε σε 1568 άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας την αντιγραφή-επικόλλιση για να δείξει ότι εσεί είσαι ενεργός. Εκείνοι που δεν στείλουν αυτό το μήνυμα μέσα σε 2 εβδομάδες,θα διαγραφούν χωρίς δισταγμό για να δημιουργήσει περισσότερος χώρος. Επιπλέον ένας συναχωμένος ροζ Ελέφαντας με σιέλ ρίγες θα μπει από την καμινάδα τους σπιτιού σας και θα φτερνιστεί πάνω στο pc για να το κολήσει ιό... Διαφήμιζει ένα group ενός ηλεκτρονικού περιοδικού με τηλεοπτικά νέα. Έλεος!!! Κάνουν που κάνουν spam μηνύματα γιατί δεν κάνουν και ένα check για ορθογραφία; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Πώς μπορώ να βάλω στο facebook την κάτω μπάρα που δείχνει τους φίλους on-line κλπ κλπ.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Πώς μπορώ να βάλω στο facebook την κάτω μπάρα που δείχνει τους φίλους on-line κλπ κλπ.??? Θα πας κάτω δεξιά στις ρυθμίσεις και θα το πατήσεις να μπεις online. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Πώς μπορώ να βάλω στο facebook την κάτω μπάρα που δείχνει τους φίλους on-line κλπ κλπ.??? Εγω ξερω οτι θα πρεπει να εγκαταστησεις μια εφαρμογη γι'αυτο τον σκοπο.πρεπει καποιος φιλος σου που εχει αυτη την εφαρμογη να στην στειλει. τωρα με την μπαρα μπορεις να δεις ποιοι φιλοι σου ειναι online και να κανεις chat μαζι τους. αυτη βγαινει αν χρησιμοποιεις mozilla firefox.εμενα ετσι μου τους βγαζει. επισης με internet explorer 5 δεν την εχω αυτη την δυνατοτητα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Πιθανών εγώ επειδή έχω ΙΕ 6 ή δεν μου έχουν στείλει την εφαρμογή. Αλήθεια ποιά εγαρμογή είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 παιδια οσο αναφορα το facebook μπορω να βλεπω πιοι επισκευτικαν το profil mou κ ποτε εκαναν το τελεuταιο login ...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts