PaRisC Δημοσιεύτηκε February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2006 ξέρεις skateboard? σου αρέσει? θες να μαθεις... ας αρχισουμε μια συζητηση για αυτο το funky "αθλημα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το skateboard αλλά κάποτε έβγαινα με έναν πορωμένο skater και έτσι έχω μια μικρή εμπειρία. Μ'άρεσε όταν έκανα αν και δεν ήμουν ιδιαίτερα καλή γιατί ήθελα να κάνω διάφορες φιγούρες που έβλεπα στους άλλους και συνήθως κατέληγα χαμηλά, πολύ χαμηλά. Έχω δοκιμάσει να μάθω και snowboard και παραδόξως τα πήγα πολύ καλύτερα. Μ'αρέσει πάντως να παρακολουθώ skateboard, έχει τύχει κάποιες φορές σε festivals ή εκθέσεις ή στην tv. Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 θελω παρα πολυ να μαθω, αλλα δεν ξερω καποιον να μου δειξει, κτλ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Πολλοι φιλοι μου στην Κυπρο ειναι πορωμενοι skaters αλλα εγω δεν τους καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 ki emena de maresei idiaitera... oso gia to snowboard kalutera as mh ksunoume plhges...ego otan pao sta xionakia de 8elo na pernao olh thn ora pano se ena sanidi kai na kathforizo stis plagies...ela omos pou de me katalabainei o allos kai dostou kai partou pano kato me to kadroni :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Παλιά έκανα αρκετό αλλα τωρα τπτ...τωρα πορωμένος με το Ski:D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Εγω κάνω όποτε μπορώ, δυστοιχός εχω σχολή, δουλειά και δεν κάνω συχνά. Αυτό που μου την δίνει είναι οτι δεν υπάρχουν πολλά πάρκα στην Ελλάδα και πρέπει να τρέχεις στην Ευβια ή στο Madvil του Allu FunPark, στην Βιέννη υπάρχουν δημόσια πάρκα, όπως έχουμε εμείς τις παιδικές χαρές, επίσης μπορούν να κάνουν street skate διότι έχουν δρόμους και πεζοδρόμια κατασκέυασμένα γιαυτό το λόγο, εδω έχουν βάλει αυτές τις βλακείες τις κιτρινο κόκκινες πλάκες που είναι ανάγλυφες και που να κάνεις, εκτός οτι τα δικά μας πεζοδρόμια είναι σπασμένα. Στα σποτ που υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις μαζέυοντε αρκετοί και φουλάρει, χώρια το χειρότερο οτι μαζέυοντε άτομα οχι μόνο του skate αλλά γενικότερα που στο παίζουν οι μάγκες και σε απειλούνε να τους δώσεις λεφτά για διόδια ή την σανίδα κλπ ' εγω για να χαλάσω την διάθεση μου δεν πάω εκεί. Την αυλή του σπιτιού μου την έχω κάνει πίστα και κάνω practice (διαθέτω ράμπες και προβολείς γηπέδου για το βράδυ που είναι καλύτερα διότι δεν σκάει ο ήλιος επάνω μου). Στο Π. Χέλι ή σε κοντινές περιοχές υπάρχουν πολύ καλά μέρη για skate που είναι και ήσυχα. Με το skate μαθαίνεις να έχεις υπομονή διότι για να βγάλεις ενα κόλπο μπορεί να χρειαστεί χωρίς πλάκα και 1000 φορές να το προσπαθήσεις για να το καταφέρεις. Πρέπει να έχεις υπόψη σου οτι μπορεί να σπάσεις κόκαλα απο μια πτώση και επίσης για να πάς παραπέρα στα κόλπα σου πρέπει να ρισκάρεις. Υπάρχουν και τα μέσα προφύλαξης για τα γόνατα, αγκώνες, όμους και κεφάλι, φυσικά δεν σου εγκυούντε 100% ασφάλεια. Η πόρωση βρίσκεται στο οτι μπορείς να "πετάς" που είναι μια άλλη αίσθηση και δεν την καταλαβαίνει κάποιος που ανεβαίνει για δοκιμή πρώτη φορά στην σανίδα διότι θέλει κάποια κόλπα για να το καταφερεις :happy: Οι Έλληνες πιστέυω οτι δεν είναι ακόμα προατοιμασμένοι για skate διότι φαίνεται οτι το θεωρούν κάτι περιθωριακό και περιέργο (μιλάω για τους μεγάλους) όποτε το βλέπουν στραβά (Απο 5 έως 75 χρονών κάνουν στο εξωτερικό περιλαμβάνοντας και αυτούς που κάνουν inline). Αυτούς τους βλάκες που βγαίνουν και φωνάζουν οτι τους ξυπνάμε και καλά (συνήθως γέροι) μου έρχεται να τους κρεμάσω ανάποδα :knife: . Όποιος θέλει να μάθει καλύτερα είναι να ζητήσει απο κάποιο φίλο του διότι το χαρτί δεν μπορεί να σου μεταφέρει ούτε εμπειρία ούτε λεπτομέριες που μπορεί κάποιος που ξέρει. Επίσης πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον χώρο και να μην τον καταστρέφουμε, και σεβασμός στους άλλους σκεϊτάδες, γνωρίζετε επίσης ποια μέρη είναι ιδιωτικά και ποιά δημόσια :happy: Και κάτι άλλο: όσοι θέλετε να δοκιμάσετε να μην είστε σαν παγοκολόνες στην σανίδα, αλλά να είστε cool και να αφαιθήτε στην ορμή της σανίδας ώστε να μην πέσετε πρός τα πίσω :rolleyes: Τα υπόλοιπα έρχοντε με τον καιρό και χωρίς βιασίνες, διότι όπως λέει και το ρητό "όποιος βιάζεται σκοντάφτει" :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Sk8 or die - destroy all the posersssssssss!!!! To skate se olh mu thn efhveia htan tropos zohs!!!!! Milame tromerh porosh mexri savida k sineblocks apo America eixa parageilei...(thn sanida powell piralta me santa cruz sineblokcs ktl ktl ktl)....apisteuto synais8ima poly taxitita k poly megalo risko.....to katalava otan kanontas skate sthn gnosth pisina ths glyfadas epsasa to podi se ena alma..k kapu ekei teliose adoxa h kariera mu....xanakavalisa meta alla to paratisa...tora apla trelenomai na parakolou8o tus pitsirikades na kanun ta kolpa tous! ;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 paidia kai mena mou aresoun ta extreme sports, opos kai to skate, ala mono na to vlepo, giati dn ta kataferna pote, mono me to bmx... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 την ερχόμενη Κυριακή 12/02 στη Βαβυλωνία θα έχει επίδειξη skateboard και ΒΜΧ στα πλαίσια σχετικού φεστιβάλ. Οι Θεσσαλονικείς που ενδιαφέρονται μπορούν να μάθουν περισσότερα από εμένα και να το επιβεβαιώσουν γιατί το έμαθα τηλεφωνικώς. Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 εμένα πάλι με αρέσει το sk8 αλλά δεν υπάρχει μερος να πας μονος μαζι με φίλους γιατι θα πέσω και απτην σ@νιδα αλλα και στα ματια των άλλων :p Βλέπετε ειναι δύσκολο και πολύ επίκινδυνο. δεν εχω δοκιμάσει και δεν θα δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Αυτή είναι η νέα κουκλάρα της ζωής μου :happy: Την αγόρασα προχτές διότι η άλλη που έχω την εχω μαμήσει! Δικιά μου σύνθεση! :) http://img274.imageshack.us/img274/8890/p2090018b6qp.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 (edited) Έχω κάνει skateboard.Είναι ωραία αίσθηση. Edited February 5, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Κατεβάστε αυτό το αρχείο ήχου στο ZIP και θα καταλάβετε τι ενοώ οτι οι έλληνες (ιδίως οι μεγάλοι) δεν είναι προετοιμασμένοι για skate... Χρησιμοποιήστε windows media player και οχι real γιατί δεν θα παίξει σωστά. Είναι ένα κομματάκι απο το περιοδικό "be exposed", έχει πολύ πλάκα :lol: http://www.homepagez.com/lemonia/others/skate.zip Υπομονή με το homepagez, θα κατέβει το αρχείο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 sk8 εκανα παλιοτερα,οχι και πολλα πραγματα,στο snowboard ομως διαπρεπω :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 ξέρεις skateboard? σου αρέσει? θες να μαθεις... ας αρχισουμε μια συζητηση για αυτο το funky "αθλημα"... να βλεπω ναι....δεν το επιχειρω ομως και αλλη φορα... δεν τα καταφερνω ιδιαιτερα..:O Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 ξέρεις skateboard? σου αρέσει? θες να μαθεις... ας αρχισουμε μια συζητηση για αυτο το funky "αθλημα"... Εχει καμια σχεση το skate με το funk? απολυτως καμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts