Jump to content

Καθημερινές ελληνικές σειρές

Dem
 Κοινοποίηση

Ποια σειρά προτιμάτε;  

74 members have voted

1. 1. Ποια σειρά προτιμάτε;

• Βέρα στο δεξί
      51
    • Έρωτας
      14
    • Καλημέρα ζωή
      2
    • Απαγορευμένη Αγάπη
      1
    • Φιλοδοξίες
      0
    • Η λίμνη των στεναγμών
      6

Recommended Posts

νομιζω δεν ειναι μονοσημαντη η απαντηση στο αν εχει δικιο η ρεγγινα η η δωρα...και οι 2 εχουν κανει πραγματα που δεν τιμησαν τη φιλια μεταξυ τους...

επανασυνδεση αγγελου-ρεγγινας δε θα ηθελα να δω...προκειμενου να ειναι μαζι του,καλυτερα με το στρατο:D

μεταξυ ρεγγινας και δωρας,δεν μπορω να διαλεξω ποια ταιριαζει περισσοτερο μαζι του...μαλλον καμια:lol: γιατι δεν κανει μια καινουρια αρχη?lol(3η εναλλακτικη δηλαδη)

• Απαντήσεις 124
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

νομιζω δεν ειναι μονοσημαντη η απαντηση στο αν εχει δικιο η ρεγγινα η η δωρα...και οι 2 εχουν κανει πραγματα που δεν τιμησαν τη φιλια μεταξυ τους...

επανασυνδεση αγγελου-ρεγγινας δε θα ηθελα να δω...προκειμενου να ειναι μαζι του,καλυτερα με το στρατο:D

μεταξυ ρεγγινας και δωρας,δεν μπορω να διαλεξω ποια ταιριαζει περισσοτερο μαζι του...μαλλον καμια:lol: γιατι δεν κανει μια καινουρια αρχη?lol(3η εναλλακτικη δηλαδη)

Συμφωνώ μαζί σου στο σημείο οτί και η Ρεγγίνα και η Δώρα έκαναν πολλά λάθη ώστε να καταστραφεί η φιλία τους, καμία δεν είναι άμοιρη ευθυνών αλλά στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται η σειρά χτύπαει αρκετά άσχημα η συμπεριφορά της Δώρας, την οποία κατα την γνώμη μου εξεπήτιδες η κα Ακρίτα και ο κ Κυρίτσης προσπαθούν να την κάνουν αντιπαθή γιατί ίσως να τους βολεύει για την συνέχεια του σεναρίου. (Αυτή την άποψη την έχω διαβάσει από πολλούς σε αρκετά άλλα φόρουμς)

Τώρα όσων αφορά το ποιά ταιριάζει περισσότερο στον Στράτο πιστεύω πως του ταιριάζει πολύ περισσότερο η Ρεγγίνα την οποία αν και το αρνήτε καραφαίνεται ότι όχι απλώς την αγαπάει αλλά λιώνει για χάρη της (αυτό φαίνεται σε πολλά σημεία όπως όταν την φίλησε τις προάλλες, όταν στο χθεσινό επεισόδιο έκλαιγε με μαύρο δάκρυ που παντρεύτηκε το Άγγελο κτλ) εξάλλου η Ρεγγίνα τον καταλαβαίνει καλύτερα από την Δώρα.

Εις τον αφρό της θάλασσας ο Μπούς κοιμάται

σας παρακαλώ έσας κύματα στον πάτο να τον πάτε!!

pantreythke h reggina ton aggelo?thn teleytaia(mia apo tis spanies fores) pou to eida ayth ton misouse 8anasima!!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Τις μάθατε τις νέες εξελίξεις;

Ο Στράτος την εβδομάδα που μας έρχεται θα παντρευτεί την Δώρα, αργότερα το μωρό της Ρεγγίνας θα αρρωστήσει και έτσι η Ρεγγίνα θα ειδοποιήσει τον Στράτο. Ο Στέφανος τελικά θα πετύχει τον σκοπό του και θα χωρίσει την Έλσα από τον Αντρέα τον οποίο αργότερα θα τον πυροβολήσουν ύστερα από εντολή της Ράνιας.

Αυτά τα εξής σημαντικά λοιπόν θα γίνουν προσεχώς.

Χε χε ομολογώ οτι ουδέποτε ειδα Βέρα ή Λάμψη, αλλά νομίζω πως μάλλον η Λάμψη τελείωσε. Μπήκα λοιπον εδώ για να δω αν ξαναπαιζει σε επανάληψη και πέρασα πάρα πολύ ωραία διαβάζοντας σας. Τι να τις κάνετε καλέ τις σαπουνόπερες, όταν οι αντιπαραθέσεις σας βάζουν κάτω και τις καλύτερες απο αυτές?

"Ρόμπες ξεκούμπωτες", "αντρουκλες φοβερές" "κατσικώθηκε το εξώγαμο" τι να την κανετε τη βέρα, είστε μακραν οι καλύτερες...

Valeria, Maggie καπου πρέπει να πήρε το ματι μου και την πεταλούδα, ταλέντα μου εσεις...:lol: :lol: :p

Και ας μου απαντήσετε επιτέλους στην απορία μου: η λάμψη τελειωσε ή παίζει ακομα?

Και ας μου απαντήσετε επιτέλους στην απορία μου: η λάμψη τελειωσε ή παίζει ακομα?

H Λάμψη απεβίωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε και τη θέση της πήρε ο Έρωτας, σειρά επιπέδου παραγωγής αντίστοιχου της "Βέρας".

Eυχαριστώ πολύ shaggy.:)

Αρα, δεν πρέπει να άλλαξει και ο τίτλος του thread για να μη μπερδευόμαστε κι εμεις οι αδαείς?:D

εδώ ό,τι απορία έχεις για την βέρα :p αν είναι στο δεξί ή στο αριστερό :D

Eγω δεν θα σχολιάσω αν ειναι ωραια η Βερα ή οχι... Στο κάτω κατω εχω πει τις αποψεις μου σε προηγουμενο post....

Εχθες ειδα λίγο γιατι ειχα τρεχάματα αλλά νομίζω ότι είδα απο τις καλύτερες σκηνές... Ο Στρατος στην πορτα να κοιταει την Ρεγγίνα και εκείνη να του λέει "κι εγω Σ'αγαπώ"... Γιατι ρε γμτ δεν της το λέει??? Αφου κοβει φλέβες....

Είδα και την Δωρα που προβάρει τα ρουχα για το γαμο... Ερώτηση: Γιατί εβαψε το μαλλί? Προσπαθεί να φτάσει στα χρώματα της Ρεγγίνας για να μην την αφήσει ο Στράτος?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

Guest valeria
Σε εβδομαδιαίο περιοδικό διάβασα ότι

ο γάμος του Άγγελου και της Ρεγγίνας θα έχει τραγικό τέλος.Μου φαίνεται ότι θα τον πεθάνουν τον Κατρανίδη...

;)

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό διάβασα ότι

ο γάμος του Άγγελου και της Ρεγγίνας θα έχει τραγικό τέλος.Μου φαίνεται ότι θα τον πεθάνουν τον Κατρανίδη...

;)

αυτό μάλλον το θέλου όλοι :lol:

Αρα, δεν πρέπει να άλλαξει και ο τίτλος του thread για να μη μπερδευόμαστε κι εμεις οι αδαείς?:D

Σωστά Μαριλένα μου,το καθυστέρησα λόγω έλλειψης χρόνου,συγνώμη για το μπέρδεμα!

Αφησα το παλιό θέμα μιας και μιλάει κυρίως για τη Λάμψη η οποία έχει σταματήσει (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47547)

και έφτιαξα αυτό για όλες τις τρέχουσες καθημερινές ελληνικές σειρές :)

Κριτική ελληνικών σειρών για τις κριτικές μας ;)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Καλά το ότι ο Άγγελος θα σκοτωθει δεν χωράει αμφιβολία εξάλλου έχω την εντύπωση ότι η Ακρίτα είχε πεί οτι ο Κατρανίδης δεν θα συμμετέχει σε πάρα πολλά επεισόδια. Πάντως στο σημερινό επεισόδιο ο Αμιράς όταν είπε στην Κλαίρη ότι ο έρωτας του Στράτου και της Ρεγγίνας έχει θάνατο δεν νόμίζω ότι προικονομούσε μόνο τον θάνατο του Άγγελου. Ας ελπίσουμε να μην εννοούσε ούτε τον θάνατο του Στράτου ούτε της Ρεγγίνας

• 3 weeks later...
Oυφ επιτέλους βρήκα το θέμα.... Ανησύχησα μήπως διαγράφηκε :p και τώρα εγω με ποιόν θα σχολιάζω... Παιδιά εχασα το χθεσινό :cry: κι εχω μείνει λίγο πίσω... Μήπως η κόρη του Αγγελου ειναι η κορη του Ιακωβου (Μαίρη)?

Καλά εγώ το θεωρώ σίγουρο ότι η κόρη του Άγγελου είναι η Μαίρη-Αλίκη (του Ιάκωβου), δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά όλα ταιριάζουν αλλά από οτι φαίνεται μάλλον ο Άγγελος θα μπερδευτεί και θα νομίζει ότι η κόρη του θα είναι η Αλίκη (του Αντώνη), τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα εγώ από το σημερινό επεισόδιο

Kι εγω έτσι νομίζω Atha... Eίδες το ξέσπασμα της Δώρας? Εχει χάσει την μπάλα και τα ρίχνει στη Ρεγγίνα. Μου τη δίνει που αυτές τις ανησυχίες της δεν της δίχνει στον Στράτο και εκει το παίζει ευτυχισμένη γυναικούλα, χαρούμενη νοικοκυρά...

na sas po eipe o stratos sagapo stin reggina i akoma oxi???
τώραααααα!? εδώ και κάτι επεισόδια:p

πάντως βρε παιδάκι μου το χατίρι της δημοσκόπησης δεν το έκαναν , ναι μεν ομολόγησε ότι την αγαπά , αλλά με την Δώρα έμεινε :confused: να μην ξεφύγουν από τον σενάριο :D

Tι ανατροπή ήταν αυτή χτες;:blink: :blink: :blink:

Τελευταία σκηνή, η Ράνια στο σπίτι που μένει, ανήσυχη. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγει, με την κάμερα να μην δείχνει ποιος μπαίνει.

- Ράνια: Δεν σου είπα να μην έρθεις εδώ; Είναι πολύ επικίνδυνο!

Η κάμερα δείχνει ποιος είναι...

- Άνδρας: Αγάπη μου!

...και αρχίζουν να φιλιούνται παθιασμένα!

Ποιος ήταν; Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ!!:ninja:

Πολύ απρόσμενη η εξέλιξη μεταξύ Στέφανου και Ράνιας....εντελώς κουφό!!!

Μήπως τους στέρεψαν οι ιδέες ???? ή θα δούμε μία άλλη Φωσκολική πρακτική??? :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Πολύ απρόσμενη η εξέλιξη μεταξύ Στέφανου και Ράνιας....εντελώς κουφό!!!

Μήπως τους στέρεψαν οι ιδέες ???? ή θα δούμε μία άλλη Φωσκολική πρακτική??? :p

Ίσα ίσα που έτσι εξηγείται η τελείως κουφή συμπεριφορά του Στέφανου όλον αυτό τον καιρό. Και το πώς η Ράνια επιβίωσε, χωρίς λεφτά, ούτε από τον Αμυρά ούτε από τον Άγγελο. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η υπόθεση με την κόρη του Άγγελου και την αινιγματική συμπεριφορά της Κλαίρης. Η ίντριγκα μετά από πολύ καιρό ξαναμπήκε στο παιχνίδι και αυτό μου αρέσει πολύ. :p

ΥΓ. Η "Βέρα" την Παρασκευή που μας πέρασε βγήκε 2η σε τηλεθέαση στο ημερήσιο Top 10, ξεπερνώντας Μάγισσες της Σμύρνης, Dream Show, Κρυφά Μονοπάτια και φυσικά τον Έρωτα.