electra87 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 νομιζω δεν ειναι μονοσημαντη η απαντηση στο αν εχει δικιο η ρεγγινα η η δωρα...και οι 2 εχουν κανει πραγματα που δεν τιμησαν τη φιλια μεταξυ τους... επανασυνδεση αγγελου-ρεγγινας δε θα ηθελα να δω...προκειμενου να ειναι μαζι του,καλυτερα με το στρατο:D μεταξυ ρεγγινας και δωρας,δεν μπορω να διαλεξω ποια ταιριαζει περισσοτερο μαζι του...μαλλον καμια:lol: γιατι δεν κανει μια καινουρια αρχη?lol(3η εναλλακτικη δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atha Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 νομιζω δεν ειναι μονοσημαντη η απαντηση στο αν εχει δικιο η ρεγγινα η η δωρα...και οι 2 εχουν κανει πραγματα που δεν τιμησαν τη φιλια μεταξυ τους... επανασυνδεση αγγελου-ρεγγινας δε θα ηθελα να δω...προκειμενου να ειναι μαζι του,καλυτερα με το στρατο:D μεταξυ ρεγγινας και δωρας,δεν μπορω να διαλεξω ποια ταιριαζει περισσοτερο μαζι του...μαλλον καμια:lol: γιατι δεν κανει μια καινουρια αρχη?lol(3η εναλλακτικη δηλαδη) Συμφωνώ μαζί σου στο σημείο οτί και η Ρεγγίνα και η Δώρα έκαναν πολλά λάθη ώστε να καταστραφεί η φιλία τους, καμία δεν είναι άμοιρη ευθυνών αλλά στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται η σειρά χτύπαει αρκετά άσχημα η συμπεριφορά της Δώρας, την οποία κατα την γνώμη μου εξεπήτιδες η κα Ακρίτα και ο κ Κυρίτσης προσπαθούν να την κάνουν αντιπαθή γιατί ίσως να τους βολεύει για την συνέχεια του σεναρίου. (Αυτή την άποψη την έχω διαβάσει από πολλούς σε αρκετά άλλα φόρουμς) Τώρα όσων αφορά το ποιά ταιριάζει περισσότερο στον Στράτο πιστεύω πως του ταιριάζει πολύ περισσότερο η Ρεγγίνα την οποία αν και το αρνήτε καραφαίνεται ότι όχι απλώς την αγαπάει αλλά λιώνει για χάρη της (αυτό φαίνεται σε πολλά σημεία όπως όταν την φίλησε τις προάλλες, όταν στο χθεσινό επεισόδιο έκλαιγε με μαύρο δάκρυ που παντρεύτηκε το Άγγελο κτλ) εξάλλου η Ρεγγίνα τον καταλαβαίνει καλύτερα από την Δώρα. Παράθεση Εις τον αφρό της θάλασσας ο Μπούς κοιμάται σας παρακαλώ έσας κύματα στον πάτο να τον πάτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 pantreythke h reggina ton aggelo?thn teleytaia(mia apo tis spanies fores) pou to eida ayth ton misouse 8anasima!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 To χτεσινό επεισόδιο ήταν πολύ ωραίο. Λιώμα η Ρεγγίνα... Και όπως είπε η Έλσα, αυτός δεν ήταν γάμος, κηδεία ήταν.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atha Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Τις μάθατε τις νέες εξελίξεις; Ο Στράτος την εβδομάδα που μας έρχεται θα παντρευτεί την Δώρα, αργότερα το μωρό της Ρεγγίνας θα αρρωστήσει και έτσι η Ρεγγίνα θα ειδοποιήσει τον Στράτο. Ο Στέφανος τελικά θα πετύχει τον σκοπό του και θα χωρίσει την Έλσα από τον Αντρέα τον οποίο αργότερα θα τον πυροβολήσουν ύστερα από εντολή της Ράνιας. Αυτά τα εξής σημαντικά λοιπόν θα γίνουν προσεχώς. Παράθεση Εις τον αφρό της θάλασσας ο Μπούς κοιμάται σας παρακαλώ έσας κύματα στον πάτο να τον πάτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Χε χε ομολογώ οτι ουδέποτε ειδα Βέρα ή Λάμψη, αλλά νομίζω πως μάλλον η Λάμψη τελείωσε. Μπήκα λοιπον εδώ για να δω αν ξαναπαιζει σε επανάληψη και πέρασα πάρα πολύ ωραία διαβάζοντας σας. Τι να τις κάνετε καλέ τις σαπουνόπερες, όταν οι αντιπαραθέσεις σας βάζουν κάτω και τις καλύτερες απο αυτές? "Ρόμπες ξεκούμπωτες", "αντρουκλες φοβερές" "κατσικώθηκε το εξώγαμο" τι να την κανετε τη βέρα, είστε μακραν οι καλύτερες... Valeria, Maggie καπου πρέπει να πήρε το ματι μου και την πεταλούδα, ταλέντα μου εσεις...:lol: :lol: :p Και ας μου απαντήσετε επιτέλους στην απορία μου: η λάμψη τελειωσε ή παίζει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Και ας μου απαντήσετε επιτέλους στην απορία μου: η λάμψη τελειωσε ή παίζει ακομα? H Λάμψη απεβίωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε και τη θέση της πήρε ο Έρωτας, σειρά επιπέδου παραγωγής αντίστοιχου της "Βέρας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Eυχαριστώ πολύ shaggy.:) Αρα, δεν πρέπει να άλλαξει και ο τίτλος του thread για να μη μπερδευόμαστε κι εμεις οι αδαείς?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Eυχαριστώ πολύ shaggy.:) Αρα, δεν πρέπει να άλλαξει και ο τίτλος του thread για να μη μπερδευόμαστε κι εμεις οι αδαείς?:Dεδώ ό,τι απορία έχεις για την βέρα :p αν είναι στο δεξί ή στο αριστερό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Eγω δεν θα σχολιάσω αν ειναι ωραια η Βερα ή οχι... Στο κάτω κατω εχω πει τις αποψεις μου σε προηγουμενο post.... Εχθες ειδα λίγο γιατι ειχα τρεχάματα αλλά νομίζω ότι είδα απο τις καλύτερες σκηνές... Ο Στρατος στην πορτα να κοιταει την Ρεγγίνα και εκείνη να του λέει "κι εγω Σ'αγαπώ"... Γιατι ρε γμτ δεν της το λέει??? Αφου κοβει φλέβες.... Είδα και την Δωρα που προβάρει τα ρουχα για το γαμο... Ερώτηση: Γιατί εβαψε το μαλλί? Προσπαθεί να φτάσει στα χρώματα της Ρεγγίνας για να μην την αφήσει ο Στράτος? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Σε εβδομαδιαίο περιοδικό διάβασα ότι ο γάμος του Άγγελου και της Ρεγγίνας θα έχει τραγικό τέλος.Μου φαίνεται ότι θα τον πεθάνουν τον Κατρανίδη...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Σε εβδομαδιαίο περιοδικό διάβασα ότι ο γάμος του Άγγελου και της Ρεγγίνας θα έχει τραγικό τέλος.Μου φαίνεται ότι θα τον πεθάνουν τον Κατρανίδη...;)αυτό μάλλον το θέλου όλοι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Αρα, δεν πρέπει να άλλαξει και ο τίτλος του thread για να μη μπερδευόμαστε κι εμεις οι αδαείς?:D Σωστά Μαριλένα μου,το καθυστέρησα λόγω έλλειψης χρόνου,συγνώμη για το μπέρδεμα! Αφησα το παλιό θέμα μιας και μιλάει κυρίως για τη Λάμψη η οποία έχει σταματήσει (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47547) και έφτιαξα αυτό για όλες τις τρέχουσες καθημερινές ελληνικές σειρές :) Κριτική ελληνικών σειρών για τις κριτικές μας ;) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atha Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Καλά το ότι ο Άγγελος θα σκοτωθει δεν χωράει αμφιβολία εξάλλου έχω την εντύπωση ότι η Ακρίτα είχε πεί οτι ο Κατρανίδης δεν θα συμμετέχει σε πάρα πολλά επεισόδια. Πάντως στο σημερινό επεισόδιο ο Αμιράς όταν είπε στην Κλαίρη ότι ο έρωτας του Στράτου και της Ρεγγίνας έχει θάνατο δεν νόμίζω ότι προικονομούσε μόνο τον θάνατο του Άγγελου. Ας ελπίσουμε να μην εννοούσε ούτε τον θάνατο του Στράτου ούτε της Ρεγγίνας Παράθεση Εις τον αφρό της θάλασσας ο Μπούς κοιμάται σας παρακαλώ έσας κύματα στον πάτο να τον πάτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Oυφ επιτέλους βρήκα το θέμα.... Ανησύχησα μήπως διαγράφηκε :p και τώρα εγω με ποιόν θα σχολιάζω... Παιδιά εχασα το χθεσινό :cry: κι εχω μείνει λίγο πίσω... Μήπως η κόρη του Αγγελου ειναι η κορη του Ιακωβου (Μαίρη)? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atha Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Καλά εγώ το θεωρώ σίγουρο ότι η κόρη του Άγγελου είναι η Μαίρη-Αλίκη (του Ιάκωβου), δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά όλα ταιριάζουν αλλά από οτι φαίνεται μάλλον ο Άγγελος θα μπερδευτεί και θα νομίζει ότι η κόρη του θα είναι η Αλίκη (του Αντώνη), τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα εγώ από το σημερινό επεισόδιο Παράθεση Εις τον αφρό της θάλασσας ο Μπούς κοιμάται σας παρακαλώ έσας κύματα στον πάτο να τον πάτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Kι εγω έτσι νομίζω Atha... Eίδες το ξέσπασμα της Δώρας? Εχει χάσει την μπάλα και τα ρίχνει στη Ρεγγίνα. Μου τη δίνει που αυτές τις ανησυχίες της δεν της δίχνει στον Στράτο και εκει το παίζει ευτυχισμένη γυναικούλα, χαρούμενη νοικοκυρά... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aliki Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 na sas po eipe o stratos sagapo stin reggina i akoma oxi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 na sas po eipe o stratos sagapo stin reggina i akoma oxi???τώραααααα!? εδώ και κάτι επεισόδια:p πάντως βρε παιδάκι μου το χατίρι της δημοσκόπησης δεν το έκαναν , ναι μεν ομολόγησε ότι την αγαπά , αλλά με την Δώρα έμεινε :confused: να μην ξεφύγουν από τον σενάριο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Tι ανατροπή ήταν αυτή χτες;:blink: :blink: :blink: Τελευταία σκηνή, η Ράνια στο σπίτι που μένει, ανήσυχη. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγει, με την κάμερα να μην δείχνει ποιος μπαίνει. - Ράνια: Δεν σου είπα να μην έρθεις εδώ; Είναι πολύ επικίνδυνο! Η κάμερα δείχνει ποιος είναι... - Άνδρας: Αγάπη μου! ...και αρχίζουν να φιλιούνται παθιασμένα! Ποιος ήταν; Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 φοβερο...τι αλλο θα δουμε!μετα απο αυτο μπορει σημερα μετα απο καιρο να το ξαναδω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 φως -φανάρι ...η κλαίρη στέλνει τα γράμματα στον Άγγελο:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alice_2006 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Προτιμω το Καλημερα Ζωη. Οι βαρυγδουποι διαλογοι του Φωσκολου εχουν πολυ γελιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Πολύ απρόσμενη η εξέλιξη μεταξύ Στέφανου και Ράνιας....εντελώς κουφό!!! Μήπως τους στέρεψαν οι ιδέες ???? ή θα δούμε μία άλλη Φωσκολική πρακτική??? :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Πολύ απρόσμενη η εξέλιξη μεταξύ Στέφανου και Ράνιας....εντελώς κουφό!!! Μήπως τους στέρεψαν οι ιδέες ???? ή θα δούμε μία άλλη Φωσκολική πρακτική??? :p Ίσα ίσα που έτσι εξηγείται η τελείως κουφή συμπεριφορά του Στέφανου όλον αυτό τον καιρό. Και το πώς η Ράνια επιβίωσε, χωρίς λεφτά, ούτε από τον Αμυρά ούτε από τον Άγγελο. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η υπόθεση με την κόρη του Άγγελου και την αινιγματική συμπεριφορά της Κλαίρης. Η ίντριγκα μετά από πολύ καιρό ξαναμπήκε στο παιχνίδι και αυτό μου αρέσει πολύ. :p ΥΓ. Η "Βέρα" την Παρασκευή που μας πέρασε βγήκε 2η σε τηλεθέαση στο ημερήσιο Top 10, ξεπερνώντας Μάγισσες της Σμύρνης, Dream Show, Κρυφά Μονοπάτια και φυσικά τον Έρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts