SakisPlayer Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Οταν δεν γνωρίζουμε καλά Ελληνικά, υπάρχουν και οι ερμηνείες των λέξεων σε λεξικά. Ανοίξτε διαβάστε. Ακου δεν θέλω να βοηθήσω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Καλό είναι να μην επιτίθεσαι έτσι και να θίγεις τους άλλους. Κι εμένα μου έδωσες την εντύπωση ότι βαριόσουνα να το ψάξεις και να βοηθήσεις. Λέξεις κι εκφράσεις σε οποιαδήποτε γλώσσα μπορεί να έχουν διαφορετική σημασία και να ερμηνεύονται αλλιώς από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έτσι όπως απάντησες στο παιδί μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ για το πασίγνωστη αλυσίδα που, με συγχωρείς, μπορεί να είναι για εσένα τα X-treeme (ή X-treem). Ούτε που τα έχω ξανακούσει κι όποιον και να έχω ρωτήσει δεν τα ξέρει. Πασίγνωστη αλυσίδα είναι ο Γερμανός ή το Πλαίσιο, επιχειρήσεις που έχουν σχεδόν παντού υποκαταστήματα. Αλλά έστω κι αυτά, κάποιος που μένει σε πόλη όπου δεν υπάρχουν ίσως και να μην τα γνωρίζει και για αυτό τον βοηθάμε να καταλάβει τι εννοούμε δίνοντας μια διεύθυνση ή ένα link. Άμα δεν την ξέρουμε, αφού είναι τόσο εύκολο να τη βρούμε όπως λες, την ψάχνουμε λιγάκι και τη βρίσκουμε. Έτσι λοιπόν θέλουμε να βοηθήσουμε κι εάν δεν το κάνουμε αυτό σημαίνει ότι είτε είναι πολύ δύσκολο να τη βρούμε (άρα έχεις λάθος με το πασίγνωστη κ.τ.λ.) είτε "βαριόμαστε" να το ψάξουμε πράγμα που για πολλούς μπορεί και να σημαίνει ότι δε θέλουμε να βοηθήσουμε... Τέλος, εάν μπορούσα να βρω έτσι εύκολα το link θα έβαζα για να τελειώσει η υπόθεση, αλλά ψάχνοντας στο google δε βρίσκω τίποτα. Ψάχνω με “x-treeme” site:gr μια που δεν ξέρω καν τι πουλάει αυτό το κατάστημα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδια επανερχομαι για να σας ενημερωσω οτι τελικα πηρα βαση της brodit. Αν και εκανα ενα μικρο λαθακι στο μοντελο του αυτοκινητου, τελικα την εβαλα στο ταμπλο και ειναι ενταξει :) . Ειναι πολυ διακριτικη και πολυ σταθερη. Δεν κουνιεται με τιποτα :D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scan Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδια επανερχομαι για να σας ενημερωσω οτι τελικα πηρα βαση της brodit. Αν και εκανα ενα μικρο λαθακι στο μοντελο του αυτοκινητου, τελικα την εβαλα στο ταμπλο και ειναι ενταξει :) . Ειναι πολυ διακριτικη και πολυ σταθερη. Δεν κουνιεται με τιποτα :D . Μπορεις να μου πεις απο που την πηρες?Μπηκα στο site αλλα δεν ειχε για Ελλαδα:ninja: Ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Μπορεις να μου πεις απο που την πηρες?Μπηκα στο site αλλα δεν ειχε για Ελλαδα:ninja: Ευχαριστω:rolleyes: Ναι στην ελλαδα δεν εχει αντιπροσωπο :( . Οταν εψαχνα ειχα φαει τον τοπο χωρις αποτελεσμα! Τελικα την πηρα απο Γερμανια απο http://www.haid-services.de Πολυ καλη εξυπηρετηση και πληρωμη μεσω paypal. Επισης και γρηγορη αποστολη! Σε 10 μερες (πρεπει να την ειχαν και 4-5 στα ελτα :mad: ) την ειχα στα χερια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scan Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ναι στην ελλαδα δεν εχει αντιπροσωπο :( . Οταν εψαχνα ειχα φαει τον τοπο χωρις αποτελεσμα! Τελικα την πηρα απο Γερμανια απο http://www.haid-services.de Πολυ καλη εξυπηρετηση και πληρωμη μεσω paypal. Επισης και γρηγορη αποστολη! Σε 10 μερες (πρεπει να την ειχαν και 4-5 στα ελτα :mad: ) την ειχα στα χερια μου! Ευχαριστω..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 παιδια εγω αγορασα αυτη τη βαση και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. πολυ καλη στηριξη, για τα λ7 της πιστευω αξιζει. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_100&products_id=2085 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την γνησία βάση στήριξης για το mio 168 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Καλό είναι να μην επιτίθεσαι έτσι και να θίγεις τους άλλους. Κι εμένα μου έδωσες την εντύπωση ότι βαριόσουνα να το ψάξεις και να βοηθήσεις. Λέξεις κι εκφράσεις σε οποιαδήποτε γλώσσα μπορεί να έχουν διαφορετική σημασία και να ερμηνεύονται αλλιώς από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έτσι όπως απάντησες στο παιδί μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ για το πασίγνωστη αλυσίδα που, με συγχωρείς, μπορεί να είναι για εσένα τα X-treeme (ή X-treem). Ούτε που τα έχω ξανακούσει κι όποιον και να έχω ρωτήσει δεν τα ξέρει. Πασίγνωστη αλυσίδα είναι ο Γερμανός ή το Πλαίσιο, επιχειρήσεις που έχουν σχεδόν παντού υποκαταστήματα. Αλλά έστω κι αυτά, κάποιος που μένει σε πόλη όπου δεν υπάρχουν ίσως και να μην τα γνωρίζει και για αυτό τον βοηθάμε να καταλάβει τι εννοούμε δίνοντας μια διεύθυνση ή ένα link. Άμα δεν την ξέρουμε, αφού είναι τόσο εύκολο να τη βρούμε όπως λες, την ψάχνουμε λιγάκι και τη βρίσκουμε. Έτσι λοιπόν θέλουμε να βοηθήσουμε κι εάν δεν το κάνουμε αυτό σημαίνει ότι είτε είναι πολύ δύσκολο να τη βρούμε (άρα έχεις λάθος με το πασίγνωστη κ.τ.λ.) είτε "βαριόμαστε" να το ψάξουμε πράγμα που για πολλούς μπορεί και να σημαίνει ότι δε θέλουμε να βοηθήσουμε... Τέλος, εάν μπορούσα να βρω έτσι εύκολα το link θα έβαζα για να τελειώσει η υπόθεση, αλλά ψάχνοντας στο google δε βρίσκω τίποτα. Ψάχνω με “x-treeme” site:gr μια που δεν ξέρω καν τι πουλάει αυτό το κατάστημα… Geia koita edo http://www.extremeaudio.gr/index_1.php Auto mallon ennoei....:O Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Πρόσφατα αγόρασα αυτή τη βάση. Την έβαλα στο τζάμι και κρατάει τέλεια και όπως λέει δεν έχει πολλούς κραδασμούς. Τώρα όμως που πήγα να την βγάλω δεν ξεκολλάει. Έχει κολλήσει η βεντούζα στο τζάμι. Μαζί είχε και ένα φακελάκι που έλεγε Alcohol Prep Pad και επειδή δεν ήξερα τι είναι δεν το χρησιμοποιήσα.:D Θα ξεκολλήσει;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ http://www.brodit.com ;) Παίδες έχω 3-4 βάσεις brodit για διάφορα κινητά και PDA που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Οι βάσεις brodit δεν παίζονται ;) Δυστηχώς και εγω δεν είμαι της "βεντούζας" :rolleyes: Σταθερές, απλές, διακριτικές (άρα όμορφες) φτηνές, και κομένες και ραμένες για κάθε κινητό ..... το μόνο αρνητικό τους είναι ακριβώς αυτο .... ότι αν αλλάξεις κινητό ή PDA πρέπει να αλλάξεις και βάση, αλλά τι ψυχή έχουν 10 ευρώ ? Η brodit δεν έχει αντιπρόσωπο, αλλά έχω στείλει e-mail και στέλνουν κατευθείαν αν και από το http://www.mobilefun.co.uk μου έρχεται σε 2 ημέρες σπίτι. Αν το mobilefun δεν έχει για το μοντέλο που με ενδιαφέρει παραγγέλνω κατευθείαν από brodit ..... άσε που έχουν στο site τους και κατάλογο με φωτογραφίες και οδηγίες για κάθε μοντέλο αυτοκινητου !!!!! Ψηφίζω brodit ;) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Πρόσφατα αγόρασα αυτή τη βάση. Την έβαλα στο τζάμι και κρατάει τέλεια και όπως λέει δεν έχει πολλούς κραδασμούς. Τώρα όμως που πήγα να την βγάλω δεν ξεκολλάει. Έχει κολλήσει η βεντούζα στο τζάμι. Μαζί είχε και ένα φακελάκι που έλεγε Alcohol Prep Pad και επειδή δεν ήξερα τι είναι δεν το χρησιμοποιήσα.:D Θα ξεκολλήσει;:p Νομίζω ότι από πίσω φαίνεται να έχει ένα μικρό μοχλό, που όταν τον πιέσεις αφήνει τον αέρα της βεντούζας και ξεκολάει. Αυτό τουλάχιστον έχει η δική μου (CM 910). Να ρωτήσω: Επειδή η δική μου είχε βάση και για αεραγωγό, προτίμησα αυτήν του αεραγωγού, διότι δεν "παλατζάρει". Η βεντούζα είναι σταθερή στη βάση της, αλλά επειδή το S-100 έχει κάποιο βάρος, όταν το βάζω επάνω πηγαίνει πάνω-κάτω. Ως προς αυτό δεν έχεις πρόβλημα; Θα προτιμούσα κι εγώ βεντούζα, για να μην αχρηστεύω τον αεραγωγό, αλλα΄έχω το παραπάνω πρόβλημα. Επίσης μου πέφτει λιγάκι μακριά σε απόσταση η θέση της βάσης με τη βεντούζα. Αντίθετα στον αεραγωγό είναι πιο κοντά, άρα πιο ευδιάκριτη η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Νομίζω ότι από πίσω φαίνεται να έχει ένα μικρό μοχλό, που όταν τον πιέσεις αφήνει τον αέρα της βεντούζας και ξεκολάει. Αυτό τουλάχιστον έχει η δική μου (CM 910). Να ρωτήσω: Επειδή η δική μου είχε βάση και για αεραγωγό, προτίμησα αυτήν του αεραγωγού, διότι δεν "παλατζάρει". Η βεντούζα είναι σταθερή στη βάση της, αλλά επειδή το S-100 έχει κάποιο βάρος, όταν το βάζω επάνω πηγαίνει πάνω-κάτω. Ως προς αυτό δεν έχεις πρόβλημα; Θα προτιμούσα κι εγώ βεντούζα, για να μην αχρηστεύω τον αεραγωγό, αλλα΄έχω το παραπάνω πρόβλημα. Επίσης μου πέφτει λιγάκι μακριά σε απόσταση η θέση της βάσης με τη βεντούζα. Αντίθετα στον αεραγωγό είναι πιο κοντά, άρα πιο ευδιάκριτη η οθόνη Τον διακόπτη που λες όταν τον πιέζω προς το τζάμι κλείνει τον αέρα και όταν τον τραβάω προς τα έξω τον απελευθερώνει. Εγώ τον έχω προς τα έξω, αλλά δε λέει να ξεκολλήσει!:p Περίμενω από χθες το βράδυ μήπως και πέσει, αλλά τίποτα. Όσο για τους κραδασμούς που λες, το πρόβλημα έχει ελαχιστοποιηθεί και είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Επίσης η καινούρια που πήρα τώρα έρχεται πολύ μπροστα, σχεδόν δίπλα στο τιμόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Τον διακόπτη που λες όταν τον πιέζω προς το τζάμι κλείνει τον αέρα και όταν τον τραβάω προς τα έξω τον απελευθερώνει. Εγώ τον έχω προς τα έξω, αλλά δε λέει να ξεκολλήσει!:p Περίμενω από χθες το βράδυ μήπως και πέσει, αλλά τίποτα. Όσο για τους κραδασμούς που λες, το πρόβλημα έχει ελαχιστοποιηθεί και είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Επίσης η καινούρια που πήρα τώρα έρχεται πολύ μπροστα, σχεδόν δίπλα στο τιμόνι. Βάλε με προσοχή κάτι αιχμηρό ανάμεσα στη βεντούζα και το τζάμι (πχ ένα κατσαβιδάκι) και θα ξεκολήσει με λίγη υπομονή. Προσοχή το τζάμι. Αυτό με την ελαχιστοποίηση των κραδασμών δεν το κατάλαβα. Δηλαδή, αρχικά "έπαιζε" περισσότερο και με τον καιρό ελαχιστοποιήθηκε; Πως έγινε αυτό; Σε ρωτάω γιατί θα προτιμούσα να έχω βεντούζα, κι ας είναι λίγο μακριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Βάλε με προσοχή κάτι αιχμηρό ανάμεσα στη βεντούζα και το τζάμι (πχ ένα κατσαβιδάκι) και θα ξεκολήσει με λίγη υπομονή. Προσοχή το τζάμι. Αυτό με την ελαχιστοποίηση των κραδασμών δεν το κατάλαβα. Δηλαδή, αρχικά "έπαιζε" περισσότερο και με τον καιρό ελαχιστοποιήθηκε; Πως έγινε αυτό; Σε ρωτάω γιατί θα προτιμούσα να έχω βεντούζα, κι ας είναι λίγο μακριά. Eπιτέλους ξεκόλλησε. Φοβόμουν να βάλω κατσαβίδι. Βρήκα ένα χαρτάκι από τα διόδια και το εβαλα στο ανοιγματακι και σιγα σιγα πήγε μέσα και μπήκε αέρας!:D Παλιότερα είχα μια βάση απλή με την γνωστή βεντούζα. Αυτή που πήρα τώρα αν δεις πισω από τη βεντούζα έχει πλαστικο και το κινούμενο μέρος είναι πολύ μικρού μήκους. Αυτό περιορίζει τους κραδασμούς. http://img204.imageshack.us/img204/8153/cm20922od9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts