sadosp Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 (edited) Τα link που αναφέρονται στο εν λόγω thread δε λειτουργούν πια; Ναι δυστυχώς.:( Έλιωσα στο ψάξιμο ακόμη και "Web Archive" χρησιμοποίησα αλλά τίποτα.:worry: Η μεγάλη ζημιά για αυτά τα αρχεία έγινε με το κλείσιμο του rapidshare, μιας και όλοι ανεβάζαν εκεί. Ουσιαστικά το είχα αγοράσει της γυναίκας μου από Hong Kong πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα. Και ξέρεις τώρα πως είναι αυτά... οι γυναίκες δεν πουλάνε ποτέ κάτι που τους έχει δωρίσει ο αγαπημένος τους...... ή έτσι τουλάχιστον νομίζω!?:lol::lol::p:p Edited June 15, 2020 by sadosp ασ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Ναι δυστυχώς.:( Έλιωσα στο ψάξιμο ακόμη και "Web Archive" χρησιμοποίησα αλλά τίποτα.:worry: Η μεγάλη ζημιά για αυτά τα αρχεία έγινε με το κλείσιμο του rapidshare, μιας και όλοι ανεβάζαν εκεί. Ουσιαστικά το είχα αγοράσει της γυναίκας μου από Hong Kong πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα. Και ξέρεις τώρα πως είναι αυτά... οι γυναίκες δεν πουλάνε ποτέ κάτι που τους έχει δωρίσει ο αγαπημένος τους...... ή έτσι τουλάχιστον νομίζω!?:lol::lol::p:p Αχ δόλιε, έτσι σε κάνανε να πιστέυεις...!:p Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει να κάνει με τα φύλα. Πάντως, ίσως να είναι καλή ιδέα να αποταθείς μέσω PM σε κάποιο από τα μέλη που ήταν κάποτε πολύ ενεργά. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts