red_boy Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 na se rotiso re file kati exo katevasi kati 8emata kai den mpro na ta valo mesa mipos mporeis na me bio8iseis?kai na mou peis pos mporo na ta balo sto kinito? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Μπορείς να δέις αυτό το giude!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 na se rotiso re file kati exo katevasi kati 8emata kai den mpro na ta valo mesa mipos mporeis na me bio8iseis?kai na mou peis pos mporo na ta balo sto kinito? Μήπως εννοείς skins; Γιατί όταν λέμε "θέματα" στο A1200 εννοούμε μόνο τα on/off screens μαζί με wallpaper. Ορίστε.. Το αρχείο που ανεβάζω έχει όλα τα απαραίτητα! Διάβασε τις οδηγίες στο αρχείο txt πριν κάνεις οτιδήποτε! Είναι ίσως ο μόνος ασφαλής τρόπος για να αλλάξεις themes στο A1200. (άλλες μέθοδοι π.χ. Linloader κλπ μπορεί να σου μπρικάρουν προσωρινά το κινητό και να ξαναθέλει φλασάρισμα, αυτή όχι). Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα on/off screens με το wallpaper, θα χρησιμοποιήσεις το splash installer, ειδάλλως αν θες να αλλάξεις όλη την εμφάνιση του κινητού (χρωματάκια στα μενού, κουμπιά, comboboxes, sliders κλπ) θέλεις το skin installer. Αν χρειαστείς βοήθεια σφύρα.. η μάλλον.. γράψε μου εδώ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Κατάλαβα για ποιά λες! Αυτά είναι (με την ορολογία του MotorolaFans, γιατί ο καθένας μπορεί να τα λέει όπως θέλει) skins! Απλά είναι της μορφής MTF και όχι PSKN που υποστηρίζει το skin installer του eakrin. Απ'ότι ξέρω, υπάρχει τρόπος για μετατροπή του MTF skin σε PSKN. Δεν έχω εγκαταστήσει skins με τον τρόπο που λες (με SmartAssistant) γιατί απλούστατα υπάρχουν πολλά άτομα που μπλόκαραν το κινητό τους έτσι (θυμάσαι στο προηγούμενο post που σου έγραφα για LinLoader; Αυτός που λες είναι ένας παρόμοιος τρόπος που έχει τους ίδιους μεγάλους κινδύνους). Προτείνω ανεπιφύλακτα τα εργαλεία του Eakrin (πολύ τα διαφημίζω ε; δεν είναι ότι τον έχω ξάδερφο... απλώς το έχω ψάξει και είναι τα καλύτερα κατα τη γνώμη μου)! @red_boy Μόλις σου απάντησα σε αυτό που είχες μόλις πει, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι... έσβησες το post σου! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Οχι, οχι! Ολα οκ! Γιαυτο δεν ενιωθα χριστο απο το guide!! Τελος παντων, δεν θα το επιχειρησω να το περασω, για τον λογω οτι δεν θα μπορω να καλεσω... εκτος του qtopia, που μου ειπες ειναι "βαρυ" για ενα a1200... tnx a lot παντως ρε συ!:happy: Αν καταλαβα καλα το guide που λες, αυτα που εγραψα παραπανω τα θεωρει λιγο αυτονοητα... Το guide ειναι για να φτιαξεις εσυ τους φακελους του συστηματος κανοντας compile καποια αρχεια(compile ειναι η διαδικασια κατα την οποια ενα κοματι κειμενο που εχει καποιες εντολες μιας γλωσσας προγραμματισμου, στη περιπτωση μας C++, μετατρεπεται σε γλωσσα μηχανης.Δηλαδη ειναι εκτελεσιμο απο τον υπολογιστη... Τελος παντων αν θες να παιξεις λιγακι, μπορεις να δοκιμασεις το qtopia το οποιο μπαινει πολυ ευκολα, σαν οποιοδηποτε φλασαρισμα.δες εδω http://www.motorolafans.com/forums/a1200-firmware/21866-qtopia-ezx.html το πρωτο link πανω-πανω. Αν θες απ'ευθειας το link πατα εδω http://www.4shared.com/file/59075408/aec50e/653a26541d84fc4a0e25f0d1b155ed24_qtopia-core-432-06082008sbf.html και κατεβασε το. Κατάλαβα για ποιά λες! Αυτά είναι (με την ορολογία του MotorolaFans, γιατί ο καθένας μπορεί να τα λέει όπως θέλει) skins! Απλά είναι της μορφής MTF και όχι PSKN που υποστηρίζει το skin installer του eakrin. Απ'ότι ξέρω, υπάρχει τρόπος για μετατροπή του MTF skin σε PSKN. Δεν έχω εγκαταστήσει skins με τον τρόπο που λες (με SmartAssistant) γιατί απλούστατα υπάρχουν πολλά άτομα που μπλόκαραν το κινητό τους έτσι (θυμάσαι στο προηγούμενο post που σου έγραφα για LinLoader; Αυτός που λες είναι ένας παρόμοιος τρόπος που έχει τους ίδιους μεγάλους κινδύνους). Προτείνω ανεπιφύλακτα τα εργαλεία του Eakrin (πολύ τα διαφημίζω ε; δεν είναι ότι τον έχω ξάδερφο... απλώς το έχω ψάξει και είναι τα καλύτερα κατα τη γνώμη μου)! @red_boy Μόλις σου απάντησα σε αυτό που είχες μόλις πει, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι... έσβησες το post σου! :confused: Συμφωνω με τον intermario ειναι πολυ πιο ασφαλης ο installer του earkin. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ευχαριστω macnick!:) Απο την στιγμη που μπορεις να καλεσεις, δεν ειναι προτιμοτερο απο την original πλατφορμα? δηλαδη, γιατι δεν την χρησιμοποιουμε (την qtopia), υστερει σε κατι? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Το δοκιμασες; Το θεμα ειναι αν μπορει να κανει κατι περισσοτερο... Εμενα δεν μου αρεσε επειδη δεν μπορουσε να δουλεψει τις καρτες 2in1 , δηλαδη δεν μπορουσε να αλλαξει το νουμερο.Ασε που δεν συγχρονιζετε με καποιο προγραμμα ωστε να εχεις τις επαφες, μου φενεται ιδιαιτερα δυσκολο να περασω με το χερι 300 επαφες... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_boy Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 na se rotiso re file ego katenasa kati 8emata kai den mporo na ta valo mipos mporesi na mou peis pos 8a ta valo. kai to programataki pou exeis 8a to kano egkatastasi sto kiniito mesa? kai to evala sto kinito mou kai den mou to anoigi.exo to motorola to a1200e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_boy Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 orea to katevasa alla den to anoigi sto kinito mou. na se rotiso prepei na exo kai to programa tis motorola pou exei mesa sto kouti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 orea to katevasa alla den to anoigi sto kinito mou. na se rotiso prepei na exo kai to programa tis motorola pou exei mesa sto kouti? Ναι στο κινητό σου τα εγκαθιστάς! Απ'ότι καταλαβαίνω, δεν έχεις εγκαταστήσει το BusyBox, είναι κι αυτό ένα PKG αρχείο μέσα στο πακετάκι RAR το οποίο ανέβασα. Ο installer δε σου βγάζει σφάλμα αν λείπει το BusyBox οπότε πρέπει να το εγκαταστήσεις πρώτα και μετά εκτελείς τον installer. Διάβασε τις οδηγίες που έχω βάλει στο αρχείο txt εκεί περιγράφονται όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 καλησπερα παιδες!ισως εχω γινει κουραστικος αλλα μηπως ο φιλος macnick βρηκε ευκαιρια για το πληκτρολογιο??? και επισης αλλη μια βοηθεια offtopic βεβαια...λογω σχολης(που σπουδαζω) "μαθαινω" c++ και επειδη δεν καταλαβαινω σχεδον τιποτα εκτοσ απο παρα πολυ απλα προγραμματα μηπως θα ηθελε καποιος με pm να δωσει καμια συμβουλη!ευπροσδεκτο οτιδηποτε και εαν μου πειτε Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 καλησπερα παιδες!ισως εχω γινει κουραστικος αλλα μηπως ο φιλος macnick βρηκε ευκαιρια για το πληκτρολογιο??? και επισης αλλη μια βοηθεια offtopic βεβαια...λογω σχολης(που σπουδαζω) "μαθαινω" c++ και επειδη δεν καταλαβαινω σχεδον τιποτα εκτοσ απο παρα πολυ απλα προγραμματα μηπως θα ηθελε καποιος με pm να δωσει καμια συμβουλη!ευπροσδεκτο οτιδηποτε και εαν μου πειτε Φιλε το προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα.Αν το εχεις φλασαρει ηδη με αυτο που σου ειχα δωσει, η λυση ειναι να βαλεις το φακελο fpad απο αυτο το αρχειο που εχει φτιαξει ο intermario http://www.motorolafans.com/forums/attachments/a1200-applications/14445d1226877108-app-fingerpad-new-sms-keyboard-fingerpad_by_intermario.zip μεσα στη καρτα μνημης, οχι σε υποφακελο. σχετικα με το αλλο που ρωτας , τι ακριβως θες.Εγω απο προγραμματισμο δεν ξερω.Τωρα προσπαθω να φτιαξω το hello world σε c++.Αλλα αν θες κατι γενικοτερο πες μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalibas Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 notakos, προγραμματισμό ξέρω, αλλά εξαρτάται τι ζητάς... Αν ασχολείται κανένας πάντως, έχω ένα πρόβλημα σε ένα πρόγραμμα που κάνω για την κωδικοποίηση αρχείων ήχου χωρίς απώλιες με τον FLAC αλγόριθμο, που τον γράφω εγώ εξ΄αρχής, οπότε οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη... //Telos off-topic //On topic :p red_boy, flashares το κινητό με τον οδηγό του macnic? Αν όχι flash-αρε το και μετά πρέπει να περάσεις κάποιον pkg installer, όπως smart assistant πχ, και αφού τα κάνεις όλα αυτά δες έναν οδηγό που έχω γράψει εδώ για skins & splash screen. Για οποιαδήποτε βοήθεια εδώ είμαστε... intermario_gr είναι ευκόλο να μου στείλες το startup που έχεις στην κάρτα μνήμης σου? Παράθεση Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 intermario_gr είναι ευκόλο να μου στείλες το startup που έχεις στην κάρτα μνήμης σου? Φυσικά... Νάτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 macnick για ακομα μια φορα εγραψες το fingerpad παιζει τελεια να σε καλα ειχα δοκιμασει και του intermario_gr αλλα δεν μπορουσα να βγαλω ακρη! μια ερωτηση τωρα ξερει κανεις ποσο κοστιζει το καπακι?(το καλυμα με το ακουστικο) γιατι το εχω καταντησει σαν τα μουτρα μου μονο τριλιζα δεν εχω παιξει πανω! Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 macnick για ακομα μια φορα εγραψες το fingerpad παιζει τελεια να σε καλα ειχα δοκιμασει και του intermario_gr αλλα δεν μπορουσα να βγαλω ακρη! μια ερωτηση τωρα ξερει κανεις ποσο κοστιζει το καπακι?(το καλυμα με το ακουστικο) γιατι το εχω καταντησει σαν τα μουτρα μου μονο τριλιζα δεν εχω παιξει πανω! βασικα δεν το εφτιαξα εγω, του intermario ειναι απλα εγω το προσαρμωσα στο firmware ωστε να μην χρειαζεται starup ή autorun http://shop.ebay.com/items/__motorola-a1200-flip_W0QQQ5ftrkparmsZ66Q253A2Q257C65Q253A15Q257C39Q253A1QQ_dmptZPDAQ5fAccessoriesQQ_scZ1QQ_sopZ15QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14?_fpos=&_fcid=80&gbr=1 10 ευρω Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalibas Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Φυσικά... Νάτο! Απίστευτο κ όμως αληθινό!!!!! Τόσο καιρό δεν ξερώ γιατί, αλλά έφτεγε η κωδικοποίηση του startup μου... Πήρα το δικό σου, έκανα τις αλλαγές μου, και 'να το το fingerpad του intermario!!!!! Thanks a lot!!!! Και για το startup και για το fingerpad :p Παράθεση Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 βασικα δεν το εφτιαξα εγω, του intermario ειναι απλα εγω το προσαρμωσα στο firmware ωστε να μην χρειαζεται starup ή autorun το ξέρω το είχα κατεβάσει καιρό από το mfans αλλά δεν μπορούσα να κάνω αυτά που έλεγε ο intermario στις οδηγίες του και το είχα παρατήσει το έχεις αλλάξει το καπάκι? είναι εύκολο? και αν ναι αυτά που εχει στο ebay λες να ειναι καλά η το ακουστικό θα ειναι μάπα! Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Καλησπέρα, για να καταλάβω σωστά, για να περάσω το πληκτρολόγιο θα πρέπει να περάσω το φάκελο fpad στην κάρτα μνήμης και το autoran.txt του intermario_gr η θα πρέπει πρώτα να φλασάρω με το fingerpad.sbf του macnick και μετά τα υπόλοιπα? Στο autoran.txt χρειάζονται κάποιες αλλαγές? xalibas(Πήρα το δικό σου, έκανα τις αλλαγές μου, και 'να το το fingerpad του intermario!!!!!) Ευχαριστώ Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Καλησπέρα, για να καταλάβω σωστά, για να περάσω το πληκτρολόγιο θα πρέπει να περάσω το φάκελο fpad στην κάρτα μνήμης και το autoran.txt του intermario_gr η θα πρέπει πρώτα να φλασάρω με το fingerpad.sbf του macnick και μετά τα υπόλοιπα? Στο autoran.txt χρειάζονται κάποιες αλλαγές? xalibas(Πήρα το δικό σου, έκανα τις αλλαγές μου, και 'να το το fingerpad του intermario!!!!!) Ευχαριστώ Να επισημάνω κάτι πριν κοιμηθώ.. Καλύτερα είναι να περάσεις το fingerpad στη μνήμη του κινητού και όχι στην κάρτα μνήμης. Και δεν είναι και μεγάλο, μόνο 70-80Kb είναι! Στην κάρτα μνήμης απέφευγε γενικά να εγκαθιστάς πράγματα που πιθανόν να εκτελεστούν όταν το κινητό σου είναι στη USB. Βέβαια, η συγκεκριμένη διαδικασία για να το εγκαταστήσεις στην μνήμη του τηλεφώνου έχει λιγάκι περισσότερο κόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 το έχεις αλλάξει το καπάκι? είναι εύκολο? και αν ναι αυτά που εχει στο ebay λες να ειναι καλά η το ακουστικό θα ειναι μάπα! Δεν το εχω αλλαξει, απλα μια φορα το ειχα λυσει.Προτεινω να παρεις αυτο που εχει την καλοδιοταινια γιατι αλλιως θελει κολλητηρι. Να προσεξεις πως θα βγαλεις το παλιο ωστε να ξερεις πως θα περασεις το καινουργιο-θελει λιγο προσοχη η καλοδιοταινια. για να κανεις τα παραπανω πρεπει να λυσεις εξ' ολοκληρου το κινητο.εκτος κι αν παρεις αυτο χωρις την καλοδιοταινια που μπορεις να το αλλαξεις ξεβιδονοντας τις 2 βιδες και χρησιμοποιοντας κολλητηρι. ομως τοσο χαλια ειναι και θες να το αλλαξεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realife_1 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ sorry,ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ.ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ipod ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ming?Η ΕΣΤΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ 2,5mm ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ?ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ?ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Εχω δοκιμασει! δουλευουν αλλα βεβαια μονο για να ακους μουσικη! όχι ws hadsfree, γτ δεν εχει microphone! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalibas Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Ekotas λοιπόν, ή το ένα η θα κάνεις ή το άλλο. Με το καινούριο flash του macnick περνάς το fpad στην μνήμη του κινητού σου. Με τον άλλο τρόπο το περνάς εσύ, χωρίς flasharisma. Ότι θέλεις κάνεις. Αν ενδιαφέρεσαι θα γράψω έναν οδηγό να βρήσκεται... intermario και λοιποί βρήκα τι έφτεγε και δεν μου έτρεχε πάντα το autorun, παρά μόνο όταν περνούσα μόνο μια εντολή μέσα: εφταιγέ ο χαρακτήρας αλλαγής γραμμής που έχουν τα windows (enter). Παρ'ολο που έβαζα άλλη κωδικοποίηση ο χαρακτήρας παρέμενε αυτός των windows που είναι διαφορετικός από το linux... :ninja: realife_1 με απλό μετατροπέα πάντως που δοκίμασα δεν γίνεται, είχα κάνει μία δικιά μου πατέντα, αλλά μονοφωνικό ήχο. Το βυσματάκι 2,5 mm πού έχει το δικό μας, βγάζει ταυτόχρονα και την είσοδο του μικροφώνου, και το κουμπί του handsfree. Παράθεση Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Ekotas λοιπόν, ή το ένα η θα κάνεις ή το άλλο. Με το καινούριο flash του macnick περνάς το fpad στην μνήμη του κινητού σου. Με τον άλλο τρόπο το περνάς εσύ, χωρίς flasharisma. Ότι θέλεις κάνεις. Αν ενδιαφέρεσαι θα γράψω έναν οδηγό να βρήσκεται... Ένας αναλυτικός οδηγός θα ήταν χρήσιμος (όπως του Macnick στην υπογραφή του). Αν έχεις όρεξη γράψε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts