notakos Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Κατέβασέ το ξανά και ξανά προσπάθησε. Μην ξεχάσεις όμως να σβήσεις την κατάλληξη .zip To το αρχείο που θα περάσεις δηλαδή θα λέγετε: megalauncher.1.5.pkg και όχι megalauncher.1.5.pkg.zip. Αν όταν το κατεβάσεις το βλέπεις σαν χωρίς .zip στο τέλος και χωρίς να το έχεις σβήσει εσύ το .zip πρέπει να ρυθμίσεις τα windows να φαίνονται οι καταλλήξεις στο τέλος των αρχείων δηλαδή: Winxp: πας π.χ. ο υπολογιστής μου->εγραλεία->επιλογές φακέλων->2ο tab(εμφάνηση)->ξε-τσεκάρεις το κουτάκι που λέει απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων (τα παραπάνω στο περίπου γιατί χρησιμοποιώ πάντα αγγλικά win) Στα vista: πατάς το alt και στην μπάρα πάνω στον υπολογιστή σου εμφανίζονται προσωρινά τα μενου όπου επιλέγεις εργαλεία (tools)->και τα λοιπά (όπως τα γράφω πάνω τα υπόλοιπα...) ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ! ετσι το ειχα στα xp αλλα και παλι τα ιδια! non standard mpkg form Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 ετσι το ειχα στα xp αλλα και παλι τα ιδια! non standard mpkg form Ναι, είναι αλήθεια.. Λίγο που το έψαξα, δεν έχει την αναμενόμενη μορφή που θα έπρεπε να έχει ένα PKG αρχείο. Το έφτιαξα, αυτό που ανεβάζω θα πρέπει να δουλέψει στο κινητό σου! (Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, χρησιμοποιώ άλλa super-utilities) :rolleyes: Εδώ κατεβάζεις το τροποποιημένο αρχείο. Καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 φιλε intermario εχεις ασχολθθει καθολου με το today; Σκεφτομουν οτι με αυτο θα μπορουσαμε να φτιαξουμε κατι σαν εορτολογιο. Τι λες; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ναι, είναι αλήθεια.. Λίγο που το έψαξα, δεν έχει την αναμενόμενη μορφή που θα έπρεπε να έχει ένα PKG αρχείο. Το έφτιαξα, αυτό που ανεβάζω θα πρέπει να δουλέψει στο κινητό σου! (Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, χρησιμοποιώ άλλa super-utilities) :rolleyes: Εδώ κατεβάζεις το τροποποιημένο αρχείο. Καλή χρονιά![/quote Φιλε intermario σε ευχαριστω!δουλευει αψογα!θα ηθελες να μας πεις και εμας ποια super utilities χρησιμοποιεις...δωσε μας τ;α φωτα σου! καλή χρονιά Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Φιλε intermario σε ευχαριστω!δουλευει αψογα!θα ηθελες να μας πεις και εμας ποια super utilities χρησιμοποιεις...δωσε μας τ;α φωτα σου! καλή χρονιά Χρησιμοποιώ το smart assistant και ως "swiss-knife" (15 σε 1!!) έχω το WonderMoto2. Κοίταξε να δεις, αυτά τα προγράμματα θα πρέπει κατα βάση να μπορούν να εγκαταστήσουν MPKG εφαρμογές και να ανοίγουν zip και rar archives. Γι' αυτό έχω το smart assistant και δεν έχω παράπονο. Το WonderMoto2 το πήρα γιατί είχε 4-5 πραματάκια έξτρα που τα ήθελα, αν και είχε και άλλα 10 που τα είχα ήδη. Γιατί WonderMoto2 κι όχι MegaLauncher; Γιατί καμιά φορά αν σε βολέψει το πρώτο, ποτέ δεν κοιτάς το δεύτερο όσο καλό κι αν είναι :rolleyes: Δε θα το πιστέψεις αλλά είμαι κατά των "15 σε 1" προγραμμάτων! Αυτά είναι απλά συλλογές πολλών μικρών scripts και προγραμμάτων. Εγώ προτιμάω να τα έχω ξεχωριστά τα προγραμματάκια στο κινητό μου, ευκολότερη πρόσβαση ;) φιλε intermario εχεις ασχολθθει καθολου με το today; Σκεφτομουν οτι με αυτο θα μπορουσαμε να φτιαξουμε κατι σαν εορτολογιο. Τι λες; Ήδη δουλεύω πάνω σ' αυτό, macnick και σχεδόν τελείωσα... Το βρήκα με αρμένικο εορτολόγιο και το τροποποιώ στα ελληνικά. Σε 2-3 μέρες το ανεβάζω εδώ! P.S. Το προγραμματάκι έχει 1-2 bugs που τα έχω αναφέρει στο MotorolaFans όπου πρωτοείδα το Today αλλά με έγραψαν... ξέρεις πού! :mad: Τέλος πάντων, τα συζητάμε μαζί όταν το ετοιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 ωραια.Σκεφτομουν να το κανω εγω.Οποτε με απαλλασεις Αν θες καποια βοηθεια πες μου(εννοω στο γραψιμο). Αυτα που λες τα διαβασα, τα εχω παρατηρησει και εγω. Επισης ενα αλλο προβληματακι ειναι οι κινητες εορτες. Θα σε παρακαλουσα επισης αν θες να βαλεις μονο τα ποιο σημαντικα γεγονοτα-εορτες. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καλη χρονια σε ολους!φιλε intermario θα ηθελες να με βοηθησεις λιγο με το wonder moto 2? ουσιαστικα αυτο που θα ηθελα ειναι να παραθεσεις την "εφαρμογη" και εαν θες και οδηγιες εγκαταστασης!μηπως και μετα σιγα σιγα μπουμε καολου στο νοημα....:happy: Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Off-line πλοηγηση είχα δει.... a-gps! Εχει υλοποιηθει σε κανα ming? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Ανεβάζω το WonderMoto2 για το φίλο που μου το ζήτησε. Ειναι RAR, το αποσυμπιέζεις και περνάς το PKG στo root της MMC, αν έχεις τρόπο να βλέπεις τα απόκρυφα μέρη του κινητού (το root, τα system files κλπ) τότε πέρνα και το WonderMoto.lin εκεί. Κάντο εγκατάσταση από το κινητό, θα αργήσει όμως, μην ανησυχήσεις πως κόλλησε (4-5 λεπτά). Μετά μετέφερε το lin αρχείο (είτε από την κάρτα μνήμης μέσω του κινητού, είτε ξανά με το PC) στην περιοχή .system/QTDownLoad/WonderMoto2. Και καθάρισες ;) Αρχίζεις να κατεβάζεις και εν τω μεταξύ διαβάζεις προσεκτικά τα παρακάτω. Στο Instructions.txt που θα βρεις μέσα στο RAR, αριθμούνται όλες οι λειτουργίες του προγράμματος. Κάποια πράγματα, ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα για εγκατάσταση θεμάτων και skins, μερικοί έχουν παραπονεθεί για το γνωστό φριζάρισμα του κινητού μετά από πέρασμα skins. Για αυτό το σκοπό (προσωπικά πάντα), εμπιστεύομαι το splash&skin installer του eakrin. Επίσης, καλό είναι να μη χρησιμοποιήσεις μία λειτουργία restore settings που προσφέρει (επαναφορά ρυθμίσεων του κινητού), έχουν αναφερθεί προβλήματα κι εκεί. Κατα τα άλλα, παίξε όσο θες :rolleyes: Και κάτι άλλο... μέσα στο RAR θα βρεις και το WonderMoto_original.lin (αυτό του συγγραφέα). Καλύτερα χρησιμοποίησε το φτιαγμένο, το δικό μου WonderMoto.lin και ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το γνήσιο (για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 επειδη η μπαταρια μου εχει φτασει σε εσχατα σημεια (χωρις πολυ ομιλια 1 μερα) (με 2-3 τηλεφωνα μιση μερα) σε μια αναζητηση που εκανα βρηκα σε ενα site την ΒΤ 50 (850mAh) που εχει το δικο μας 22 ευρω και την ΒΤ60 (1000mAh) 18 ευρω ξερει κανεις αν θα υπαρχει προβλημα να παρω την 1000mAh http://www.hotshop.gr/store/index.php?main_page=index&cPath=199_200_211 Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Παιδιά, έχω ετοιμάσει το Today (προγραμματάκι που εμφανίζει στην αρχική οθόνη του Moto μας τα ονόματα που γιορτάζουν κάθε μέρα μαζί με σημαντικές άλλες γιορτές). Τροποποιημένο από μένα για ελληνικά ονόματα (τα σημαντικότερα ονόματα και όχι μόνο...) Έχω φτιάξει επίσης πολλά άλλα πραματάκια όπως τη σωστή προσθήκη του στο startup αρχείο του κινητού μας. Το έχω ρυθμίσει να υπερκαλύπτει τη γραμμή με το δίκτυο του παρόχου (π.χ. WIND GR) για να μην πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη. Όταν δεν γιορτάζει κανείς μία συγκεκριμένη μέρα, το πρόγραμμα εμφανίζει μία από τρεις "ατάκες". Σημείωση: Ένα μικρό bug που πρόσεξα είναι ότι μόλις κάνω minimize κάποια εφαρμογή και βγω ξανά στην αρχική οθόνη, η μπάρα του Today δεν υπάρχει! Θα πρέπει να κλείσω την minimized εφαρμογή για να ξαναεμφανιστεί. Το πρόγραμμα είναι σε μεγάλο βαθμό παραμετροποιήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 επειδη η μπαταρια μου εχει φτασει σε εσχατα σημεια (χωρις πολυ ομιλια 1 μερα) (με 2-3 τηλεφωνα μιση μερα) σε μια αναζητηση που εκανα βρηκα σε ενα site την ΒΤ 50 (850mAh) που εχει το δικο μας 22 ευρω και την ΒΤ60 (1000mAh) 18 ευρω ξερει κανεις αν θα υπαρχει προβλημα να παρω την 1000mAh http://www.hotshop.gr/store/index.php?main_page=index&cPath=199_200_211 Φιλε εγω ειχα παρει αυτην εδω http://cgi.ebay.com/MOTOROLA-BT60-BT-60-OEM-Battery-V360-V325-Nextel-i580_W0QQitemZ400000664139QQcmdZViewItem?hash=item400000664139&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A16|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 θελει λιγο στριμογμα και αν γινετε να κοπει και το πλαστικο που βρισκετε προς την πλευρα απεναντι απο τις επαφες. Εχω την εντυπωση οτι κρατα περισσοτερο τωρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Φιλε εγω ειχα παρει αυτην εδω http://cgi.ebay.com/MOTOROLA-BT60-BT-60-OEM-Battery-V360-V325-Nextel-i580_W0QQitemZ400000664139QQcmdZViewItem?hash=item400000664139&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A16|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 θελει λιγο στριμογμα και αν γινετε να κοπει και το πλαστικο που βρισκετε προς την πλευρα απεναντι απο τις επαφες. Εχω την εντυπωση οτι κρατα περισσοτερο τωρα. το οτι η μνημη του κινητου ειναι συνεχεια 47-53% χωρις να εχω ανοικτη εφαρμογη λες να πεζει ρολο? Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Παιδιά, έχω ετοιμάσει το Today (προγραμματάκι που εμφανίζει στην αρχική οθόνη του Moto μας τα ονόματα που γιορτάζουν κάθε μέρα μαζί με σημαντικές άλλες γιορτές). Τροποποιημένο από μένα για ελληνικά ονόματα (τα σημαντικότερα ονόματα και όχι μόνο...) Έχω φτιάξει επίσης πολλά άλλα πραματάκια όπως τη σωστή προσθήκη του στο startup αρχείο του κινητού μας. Το έχω ρυθμίσει να υπερκαλύπτει τη γραμμή με το δίκτυο του παρόχου (π.χ. WIND GR) για να μην πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη. Όταν δεν γιορτάζει κανείς μία συγκεκριμένη μέρα, το πρόγραμμα εμφανίζει μία από τρεις "ατάκες". Σημείωση: Ένα μικρό bug που πρόσεξα είναι ότι μόλις κάνω minimize κάποια εφαρμογή και βγω ξανά στην αρχική οθόνη, η μπάρα του Today δεν υπάρχει! Θα πρέπει να κλείσω την minimized εφαρμογή για να ξαναεμφανιστεί. Το πρόγραμμα είναι σε μεγάλο βαθμό παραμετροποιήσιμο. πολυ καλο intermario_gr "keep walking" Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 το οτι η μνημη του κινητου ειναι συνεχεια 47-53% χωρις να εχω ανοικτη εφαρμογη λες να πεζει ρολο? οχι ειναι φυσιολογικο.Το κινητο εχει 46 mb μνημη ram. περιπου το 46-47 % απαιτειτε για να τρεξει το λειτουργικο και οι βασικες εφαρμογες που τρεχουν παντα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalibas Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά, έχω ετοιμάσει το Today (προγραμματάκι που εμφανίζει στην αρχική οθόνη του Moto μας τα ονόματα που γιορτάζουν κάθε μέρα μαζί με σημαντικές άλλες γιορτές). Τροποποιημένο από μένα για ελληνικά ονόματα (τα σημαντικότερα ονόματα και όχι μόνο...) Έχω φτιάξει επίσης πολλά άλλα πραματάκια όπως τη σωστή προσθήκη του στο startup αρχείο του κινητού μας. Το έχω ρυθμίσει να υπερκαλύπτει τη γραμμή με το δίκτυο του παρόχου (π.χ. WIND GR) για να μην πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη. Όταν δεν γιορτάζει κανείς μία συγκεκριμένη μέρα, το πρόγραμμα εμφανίζει μία από τρεις "ατάκες". Σημείωση: Ένα μικρό bug που πρόσεξα είναι ότι μόλις κάνω minimize κάποια εφαρμογή και βγω ξανά στην αρχική οθόνη, η μπάρα του Today δεν υπάρχει! Θα πρέπει να κλείσω την minimized εφαρμογή για να ξαναεμφανιστεί. Το πρόγραμμα είναι σε μεγάλο βαθμό παραμετροποιήσιμο. Θεός Θεός!!! :D :up: :clap: :clap: Ευχαριστούμε και πάλι Intermario!!!!! Παράθεση Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά, έχω ετοιμάσει το Today (προγραμματάκι που εμφανίζει στην αρχική οθόνη του Moto μας τα ονόματα που γιορτάζουν κάθε μέρα μαζί με σημαντικές άλλες γιορτές). Τροποποιημένο από μένα για ελληνικά ονόματα (τα σημαντικότερα ονόματα και όχι μόνο...) Έχω φτιάξει επίσης πολλά άλλα πραματάκια όπως τη σωστή προσθήκη του στο startup αρχείο του κινητού μας. Το έχω ρυθμίσει να υπερκαλύπτει τη γραμμή με το δίκτυο του παρόχου (π.χ. WIND GR) για να μην πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη. Όταν δεν γιορτάζει κανείς μία συγκεκριμένη μέρα, το πρόγραμμα εμφανίζει μία από τρεις "ατάκες". Σημείωση: Ένα μικρό bug που πρόσεξα είναι ότι μόλις κάνω minimize κάποια εφαρμογή και βγω ξανά στην αρχική οθόνη, η μπάρα του Today δεν υπάρχει! Θα πρέπει να κλείσω την minimized εφαρμογή για να ξαναεμφανιστεί. Το πρόγραμμα είναι σε μεγάλο βαθμό παραμετροποιήσιμο. φιλε intermario, με τι τροποποιεις το .conf ; γινεται με wordpad; πολυ καλη δουλεια.το εορτολογιο αυτο που το βρηκες;Μαλλον θα κανω μερικες περικοπες πριν το βαλω. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 φιλε intermario, με τι τροποποιεις το .conf ; γινεται με wordpad; πολυ καλη δουλεια.το εορτολογιο αυτο που το βρηκες;Μαλλον θα κανω μερικες περικοπες πριν το βαλω. Το εορτολόγιο το πήρα από ένα που έχω σπίτι μου σε χαρτί και έχει ΟΛΑ τα χριστιανικά ονόματα. Έκανα κι εγώ κάποιες περικοπές και πέταξα μερικά ονόματα που δεν πρόκειται ποτέ να συναντήσεις (που δε συναντάς ούτε στις πιο ελεεινές σαπουνόπερες :lol: ). Υπάρχουν κι άλλα σπάνια ονόματα στο αρχείο που έχεις, "κόψε" όσα ακόμη θεωρείς ασυνήθιστα. Μερικά ονόματα μπορεί να παρατηρήσεις ότι τα έχει 2-3 φορές, αυτό είναι φυσιολογικό, πολλά ονόματα γιορτάζουν κι άλλες μέρες. Δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνεις καλή δουλειά με το Wordpad, δεν το συνιστώ. Μπορεί να μην το αναγνωρίζει το conf αρχείο μετά. Δοκίμασε με κάποιο σοβαρό editor, π.χ. PSPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλησπέρα. Intermario μια βοήθεια, πως το εγκαθιστάς, από το αρχείο που ανέβασες σβήνεις την κατάληξη .zip και τρέχεις το .png με SmartAsst? (Όταν το κάνω αυτό μου βγάζει μην. Unknown format.) Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ανεβάζω το WonderMoto2 για το φίλο που μου το ζήτησε. Ειναι RAR, το αποσυμπιέζεις και περνάς το PKG στo root της MMC, αν έχεις τρόπο να βλέπεις τα απόκρυφα μέρη του κινητού (το root, τα system files κλπ) τότε πέρνα και το WonderMoto.lin εκεί. Κάντο εγκατάσταση από το κινητό, θα αργήσει όμως, μην ανησυχήσεις πως κόλλησε (4-5 λεπτά). Μετά μετέφερε το lin αρχείο (είτε από την κάρτα μνήμης μέσω του κινητού, είτε ξανά με το PC) στην περιοχή .system/QTDownLoad/WonderMoto2. Και καθάρισες ;) Αρχίζεις να κατεβάζεις και εν τω μεταξύ διαβάζεις προσεκτικά τα παρακάτω. Στο Instructions.txt που θα βρεις μέσα στο RAR, αριθμούνται όλες οι λειτουργίες του προγράμματος. Κάποια πράγματα, ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα για εγκατάσταση θεμάτων και skins, μερικοί έχουν παραπονεθεί για το γνωστό φριζάρισμα του κινητού μετά από πέρασμα skins. Για αυτό το σκοπό (προσωπικά πάντα), εμπιστεύομαι το splash&skin installer του eakrin. Επίσης, καλό είναι να μη χρησιμοποιήσεις μία λειτουργία restore settings που προσφέρει (επαναφορά ρυθμίσεων του κινητού), έχουν αναφερθεί προβλήματα κι εκεί. Κατα τα άλλα, παίξε όσο θες :rolleyes: Και κάτι άλλο... μέσα στο RAR θα βρεις και το WonderMoto_original.lin (αυτό του συγγραφέα). Καλύτερα χρησιμοποίησε το φτιαγμένο, το δικό μου WonderMoto.lin και ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το γνήσιο (για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις). φιε intermario σε ευχαριστω πολυ!θα ηθελες να μοιραστεις μαζι μας καποιες απο τις εφαρμογες γενικα που εχεις στο δικο σου ming και παιζεις? επισης εαν θες δωσε μας οδηγιες εγκαταστασης και για το today(εχω τωρα το mlauncher kai to wondermoto2 μπορω καπως με αθτα να το τρεξω?) Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intermario_gr Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 επισης εαν θες δωσε μας οδηγιες εγκαταστασης και για το today(εχω τωρα το mlauncher kai to wondermoto2 μπορω καπως με αθτα να το τρεξω?) Χρησιμοποίησε πιο καλά από τα δύο το mlauncher για την εγκατάσταση... και συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω! Καλησπέρα. Intermario μια βοήθεια, πως το εγκαθιστάς, από το αρχείο που ανέβασες σβήνεις την κατάληξη .zip και τρέχεις το .png με SmartAsst? (Όταν το κάνω αυτό μου βγάζει μην. Unknown format.) Απ' ότι έχω καταλάβει, έχεις κάνει κάτι λάθος. Διάβασε προσεκτικά. Το αρχείο μου, όπως το κατεβάζεις έχει την κατάλληξη ZIP. Του αφαιρείς αυτή την κατάλληξη, κάνοντας rename από τα Windows (αν στο όνομα του αρχείου ΔΕΝ εμφανίζει την κατάληξη ZIP (απλά καταλαβαίνεις οτι είναι ZIP από το εικονίδιο, θα πρέπει στα Folder options και στην καρτέλα View (αυτό για WinXP, τώρα για Vista ψάξτο αλλά κάπως έτσι θα λέγεται πάλι) να έχεις ΑΠΕΠΙΛΕΞΕΙ το "Hide extensions for known file types"). Καταλήγεις λοιπόν σε ένα αρχείο με κατάληξη PKG. Αυτό δίνεις στο SmartAsst για εγκατάσταση. Αν σε μπέρδεψα να στο πω αλλιώς... το ZIP αρχείο μου ΔΕΝ είναι συμπιεσμένο ZIP αρχείο, είναι "και καλά" ZIP για να το δέχεται ο uploader του forum. ΜΗΝ επιχειρήσεις να το αποσυμπιέσεις με κάποιο τρόπο, απλά βγάλε του την κατάληξη ZIP. Τώρα, μετά την εγκατάσταση, πηγαίνοντας στο menu της εφαρμογής, το πρώτο κουμπάκι λέει κάτι σαν Automatic νομίζω. Επιλέγεις αυτό για να συμπεριληφθεί το πρόγραμμα σε αυτά που θα τρέχουν αυτόματα ΚΑΘΕ φορά που ανοίγεις το κινητό. Από κει και πέρα, το δεύτερο κουμπάκι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως που είναι ο "διακόπτης" λειτουργίας του (on/off). Αυτά τα ολίγα, αν κολλήσετε πουθενά... ρωτήστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Φίλε Intermario, κάνω αυτό ακριβός που μου είπες(το ίδιο έκανα και πριν), και όταν όταν επιλέγω το αρχείο ‘today_1.3 (greek names by intermario_gr).pkg’ μέσα από την λειτουργία run του Smartasst μου βγάζει το μην. ‘Unknown format. Try to edit?’ Δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος. Το αρχείο το έχω βάλει στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalibas Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Φίλε Intermario, κάνω αυτό ακριβός που μου είπες(το ίδιο έκανα και πριν), και όταν όταν επιλέγω το αρχείο ‘today_1.3 (greek names by intermario_gr).pkg’ μέσα από την λειτουργία run του Smartasst μου βγάζει το μην. ‘Unknown format. Try to edit?’ Δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος. Το αρχείο το έχω βάλει στην κάρτα μνήμης. Είχα και εγώ πρόβλημα με το αρχείο και με τον MLauncher, και μίκρινα το όνομα του αρχείου και έβγαλα τις παρενθέσεις και έτρεξε κανονικά (φυσικά σβήνοντας το .zip και κρατώντας το .pkg) Try again... ;) Παράθεση Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Είχα και εγώ πρόβλημα με το αρχείο και με τον MLauncher, και μίκρινα το όνομα του αρχείου και έβγαλα τις παρενθέσεις και έτρεξε κανονικά (φυσικά σβήνοντας το .zip και κρατώντας το .pkg) Try again... ;) Ευχαριστώ, το πρόβλημα ήταν το μέγεθος του ονόματος του αρχείου. Εγκαταστάθηκε μια χαρά.:D Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 φιλε intermario εκανες πολυ καλη δουλεια. Μονο μια παρατηρηση:αυτες τις ημερες των αμερικανων τι τις ηθελες;:ninja::hunter::kill::lol::lol: Τις 3 ατακες που εχεις βαλει κατω, τις δινει οταν δεν υπαρχει καποια γιορτη; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts