Jump to content

Motorola A1200 (MING)

kavatzoulas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση για κάτι που παρατήρησα σήμερα. Το φόρτιζα κλειστό και παρατήρησα πως αν κλείσω το καπάκι, μαζί με τους ελληνικούς χαρακτήρες που λέει για τη φόρτιση το έλεγε και στα αγγλικά αλλά με πιο ξεθωριασμένους χαρακτήρες. Δεν το είχα προσέξει ξανά. Το κάνει σε κανένα άλλο αυτό?

ναι το κάνει και σε μένα

δεν ξέρω αν το έκανε και πριν την αναβάθμιση

δεν με πειράζει πάντως :)

@csaris: ευχαριστώ για τον οδηγό για τα mame, θα το ρίξω μια ματιά όποτε μπορέσω :rolleyes:

Όσο ζω , μαθαίνω ...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι το κάνει και σε μένα

δεν ξέρω αν το έκανε και πριν την αναβάθμιση

δεν με πειράζει πάντως :)

@csaris: ευχαριστώ για τον οδηγό για τα mame, θα το ρίξω μια ματιά όποτε μπορέσω :rolleyes:

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Εγώ το έχω με το μαμίσιο software ακόμα.

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι?

Είμαι κάτοχος του Ε6. Με τη βοήθεια του macnick πέρασα και το νεότερο fw, και το smartassistant και το ekonsole.

Μου έβαλε και ο macnick τις ρυθμίσεις για σύνδεση wap/mms/κτλ. Ωστόσο ενώ ανοίγω κάποιες σελίδες με το webbrowser του κινητού,

δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω mms, και ψάχνω κάποια εφαρμογή που να μην χρεώνει (πέρα από τη wap χρήση) ώστε να έχω κάποιο messenger ενεργοποιημένο.

Κάποια βοήθεια υπάρχει?

Mariel δοκιμασε με το ekonsole να αντιγραψεις ολα τα αρχεια που εχει εδω http://briefcase.pathfinder.gr/file/macnick1/51538/592726

στο φακελο /ezx_user/download/appwrite/setup/conection

η εντολες ειναι

cp /mmc/mmca1/(ονομα αρχειου που εχεις στη μνημη) /ezx_user/download/appwrite/setup/conection

Επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτα ακριβως τα ονοματα των φακελων ψαξτο λιγο.

ls :δειχνει τους φακελους και τα αρχεια στο φακελο που εισαι.

ls -a δειχνει και τα κρυφα

ls -color τα δειχνει χρωματιστα.

cd (και διαδρομη φακελου) σε παει στο φακελο που θες Ο αρχικος (root) ειναι το /

cd .. σε παει στο μητρικο φακελο

cp αντιγραφη

rm διαγραφη.

Σημαντικο.Στο linux εχουν σημασια και τα κεφαλαια-μικρα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware

Macnick το έχω περάσει το ekonsole αλλά δεν έχω ιδέα με ποιες εντολές λειτουργεί. τι εννοείς αντέγραψε? τα προφίλ των εταιρειών τα έχω σε zip-αρισμένο αρχείο. Το ανοίγω και? τα περνάω στην sd? Τα στέλνω με bluetooth? Αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Οσον αφορά τη διαδρομή /ezx_user/download/appwrite/setup/conection δεν τη βρίσκω πουθενά..

ενώ μια χαρά βρήκα τα αρχεία (κρυφά και μη) για να περάσω και το smartasst και το ekonsole, τώρα τα'χω λίγο χάσει πάλι.

αν μου έδινες μερικές διευκρινήσεις? ίσως να προχωρήσω λίγο παραπέρα μόνη.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Οσον αφορά τη διαδρομή /ezx_user/download/appwrite/setup/conection δεν τη βρίσκω πουθενά..

Μεσω του κινητου και με το Linux explorer βρηκα την /ezx_user/download/appwrite/setup/ezx_conection . Το Linux explorer το κατεβασα καπου στο motofan και ειναι .Pkg αρχείο. Απλα το κανεις Install και το τρεχεις. Μεσω αυτου βλεπεις ολα τα System αρχεια του κινητου. Και ειδικά τα .cfg, τα οποια μπορει και να επεξεργαστεις.

Ελπιζω αυτο να βοηθαει λιγο :)

εχεις δικιο Tthawth αλλα με αυτο που λες εσυ δεν μπορεις να αντιγραψεις αρχεια στο ezx_user/download/appwrite/setup/

mariel φλασαρε λιγο αυτο http://rapidshare.com/files/87553483/n.sbf.html και κανε ξανα τη γνωστη διαδικασια.Νομιζω οτι τωρα θα λειτουργησουν ολα(χωρις να ειμαι και σιγουρος)

περιμενω αποτελεσματα.

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Tο Flashara αυτό που μου έδωσες..

Όταν λες τη γνωστή διαδικασία, εννοείς την επαναφορά των ρυθμίσεων καπάκι? ή μήπως και κάτι άλλο?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Wirelessly posted (SonyEricssonK810i/R1KG Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Eisai theos macnick! Euxaristw!doulepsan ola!thnx!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Tο Flashara αυτό που μου έδωσες..

Όταν λες τη γνωστή διαδικασία, εννοείς την επαναφορά των ρυθμίσεων καπάκι? ή μήπως και κάτι άλλο?

ναι

Mipws na epairna tin cote na mou tis perasoune?

δεν νομιζω οτι θα καταφερεις κατι με αυτους.

Εγραψα κ κάτι άλλο δεν φάνηκε μάλλον..

Λοιπόν τελικά τα κατάφερα με τη βοήθεια σου! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι ..

Δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω την cote. Έκανα και κάτι στις ρυθμίσεις χειροκίνητα (πέρα από αυτά που υπήρχαν στα προφίλ που εγκατέστησες)

κι όλα λειτουργούν κανονικά!!

Μια ερώτηση μόνο :

έχοντας κ παλιότερα ένα V3 ξέρω ότι η moto δεν έχει αναφορά σε πολλές από τις συσκευές. Στο δικό μου βλέπω ότι υπάρχει στις ρυθμίσεις και του sms και του mms ωστόσο ενώ το ενεργοποίησα πριν την αποστολή καθενός (mms - sms) δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα όπως σε κινητά άλλων εταιριών π.χ. sony ericsson ή nokia που σου έρχεται είτε σαν μήνυμα είτε σαν "αναδυόμενο παραθυράκι".

Ξέρουμε κάτι γι'αυτό ? Υπάρχει κάποια εντολή πέρα από εκείνη στις ρυθμίσεις των sms/mms?

Παλιότερα θυμάμαι κάτι πατέντες που κυκλοφορούσαν για την αναφορά και βάζαμε κάτι κωδικούς στην αρχή του μηνύματος και ερχόταν κάποιο αντίστοιχο μήνυμα παράδοσης.

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

οταν εχεις ενεργοποιησει αυτη την επιλογη, ερχεται ενα μυννημα που φενεται για λιγο και μετα χανεται.Ωστοσο πρεπει καθε φορα να πατας αυτη την επιλογη, εκτος και αν πειραξεις το /ezx_user/download/appwrite/setup/ezx_sms.cfg

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2133023&highlight=setup#post2133023

Για να το βρεις ψαχνεις με το προγραμμα που λεει πιο πανω ο Tthawth και ανοιγεις με το smart asst και προσθετεις

mariel εισαι μεσα, να κανουμε ενα πειραμα για να το "εξελληνισουμε" πληρως το Ε6;

εδώ είμαι...ψήνομαι!!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ενα σφηνακι-υπενθυμιση απο μενα. Το Linux explorer βρισκεται σαν mystuff στο παρακατω λινκ:

http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=13151&highlight=yan0%27s+mystuff

Προσωπικα δεν το βρηκα σαν linux explorer Πουθενα. Το Mystuff Μολις εγκατασταθει, εμφανιζεται σαν L.explorer..

Ευχαριστούμε Tthawth.. Το πέρασα κιόλας στο κινητό.

Αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς θα κάνω την όλη διαδικασία με την αλλαγή π.χ. στην αναφορά παράδοσης, στη χωρητικότητα των τραγουδιών.. διάβασα τo link του macnick, αλλά κ πάλι τα εγκεφαλικά κύτταρα δεν αντιδρούν :p

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

για παρε αυτο:

http://rapidshare.com/files/87828334/kyrio.sbf.html

Αν εχεις προβληματα φλασαρεις αυτο για να ερθει στην αρχικη κατασταση:

http://rapidshare.com/files/87829074/epanorthotiko.sbf.html

Δεν χρειαζετε να κανεις επαναφορα ρυθμισεων.

Εντυπωσεις

Σχετικα με αυτο που ελεγα αν βαλεις το προγραμματακι που λεει πιο πανω ο Tthawth θα καταλαβεις.

Κατι ασχετο.Πλεον εχουν βγει καποια προγραμματακια με τα οποια η τροποποιηση του firmware ειναι θεμα copy paste.

Αν ενδιαφερεται καποιος μπορω να του εξηγησω.

...διάβασα τo link του macnick, αλλά κ πάλι τα εγκεφαλικά κύτταρα δεν αντιδρούν :p

Δεν παρακολουθησα (ακομα) την επικοινωνια σας με τον macnick, αλλα γενικως γνωριζω οτι μπορεις μεσω του linux explorer να ανοιξεις τους φακελους του συστηματος και να ανοιξεις καποια αρχεια. Τα πιο χρησιμα ειναι συνηθως τα .cfg τα οποια περιεχουν παραμετρους για διαφορες λειτουργειες. Π.χ. ανοιγοντας το ezx_user/download/appwrite/setup/ezx_skin.cfg, θα δεις οτι μεταξυ αλλων περιεχει την γραμμη Blending color = (Πχ) 0 0 0 . Αλλαζοντας τα νουμερα 0 0 0 και αποθηκευοντας το αρχειο ξανα, θα δεις οτι μολις αλλαξες το χρωμα του φοντου (-θα πρεπει να κανεις επανεκινηση για την συγκεκριμενη ενεργεια).

Εκτος απο απλες αλλαγες κειμενου, μπορεις και να αντιγραφεις ολοκληρο κειμενο (με αντιγραφη - επικολληση) . Αυτο γινεται 'σερνοντας' την γραφιδα πανω απο το κειμενο που θες (το οποιο θα αλλαξει ελαφρως χρωμα) και κρατωντας την γραφιδα για ενα δευτερολεπτο στο σημειο που βρισκεται το κειμενο που θες να αντιγραψεις, βγαινει ενα μενουδάκι με σχετικες επιλογες.

Ολα αυτα πιθανως να τα γνωριζεις ηδη αλλα ειπα μηπως βοηθησουν σε κατι :-)

για παρε αυτο:

http://rapidshare.com/files/87828334/kyrio.sbf.html

Αν εχεις προβληματα φλασαρεις αυτο για να ερθει στην αρχικη κατασταση:

http://rapidshare.com/files/87829074/epanorthotiko.sbf.html

Δεν χρειαζετε να κανεις επαναφορα ρυθμισεων.

Εντυπωσεις

Σχετικα με αυτο που ελεγα αν βαλεις το προγραμματακι που λεει πιο πανω ο Tthawth θα καταλαβεις.

Κατι ασχετο.Πλεον εχουν βγει καποια προγραμματακια με τα οποια η τροποποιηση του firmware ειναι θεμα copy paste.

Αν ενδιαφερεται καποιος μπορω να του εξηγησω.

ΣΧετικά με τη διαδρομή για την αναφορά sms την βρήκα την εντολή, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω?

Βρίσκω τη διαδρομή με το linux explorer, ανοίγω το συγκεκριμένο κομμάτι που θέλω να επεξεργαστώ κ τι εντολή πατάω?

Γιατί κάπου πιο πάνω αναφέρετε ότι θα πρέπει να το τρέξω με το smart ass?

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ενημέρωση :

Φλάσαρα το πρώτο αρχείο που έστειλες. Δεν είχα προβλήματα. Με την πρώτη έγινε το pass το άνοιξα κι όλα είναι οκ στα ελληνικά. Εφυγαν και οι άλλες επιλογές στη γλώσσα (τα κινέζικα). Πολύ καλό.Μπράβο σου!! Στα sms μόνο δεν έχει ελληνικά, σωστά?

Αυτό αν θυμάμαι καλά είπες ότι φτιάχνεται,ε? Εντάξει δεν μας βιάζει..

Αλλαξες και τη γραμματοσειρά? είναι λίγο μικρότερη νομίζω.. Πολύ μου αρέσει!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Να ρωτήσω κάτι άλλο? Ως προς την εικόνα του φόντου, υπάρχει εντολή ή εφαρμογή ώστε να φαίνεται έντονα/ζωηρά, χωρίς εκείνη τη "σκιά" πάνω της?

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

πας εκει που γραφει [GROUP_MSGCTR_SMS] βαζεις το δρομεα ακριβως μετα το "]" πατας enter και μετα γραφεις ακριβως αυτο "SMS_DELIVERY_REPORT_ENABLED_FLAG = 1"

Ενοειται χωρις τα: "

Μετα πατας save.

Ενημέρωση :

Φλάσαρα το πρώτο αρχείο που έστειλες. Δεν είχα προβλήματα. Με την πρώτη έγινε το pass το άνοιξα κι όλα είναι οκ στα ελληνικά. Εφυγαν και οι άλλες επιλογές στη γλώσσα (τα κινέζικα). Πολύ καλό.Μπράβο σου!! Στα sms μόνο δεν έχει ελληνικά, σωστά?

Αυτό αν θυμάμαι καλά είπες ότι φτιάχνεται,ε? Εντάξει δεν μας βιάζει..

Αλλαξες και τη γραμματοσειρά? είναι λίγο μικρότερη νομίζω.. Πολύ μου αρέσει!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Να ρωτήσω κάτι άλλο? Ως προς την εικόνα του φόντου, υπάρχει εντολή ή εφαρμογή ώστε να φαίνεται έντονα/ζωηρά, χωρίς εκείνη τη "σκιά" πάνω της?

Εχω βαλει και ελληνικη γραφη.Απλα πρεπει να πας και να την επιλεξεις ειτε βασικη ειτε ως δευτερευουσα(στις ρυθμισεις)

Σχετικα με τα χρωματα, πας και στο γνωστο φακελο και ανοιγεις ενα αρχειακι (κατι με skin ή theme δεν θυμαμε )και αλλαζεις την τιμη του transperaty νομιζω αλλα δεν θυμαμε.

Wirelessly posted (SonyEricssonK810i/R1KG Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Ok,tha to psaxw twra.to vrika auto gia to sms alla 1.exei simasia se poia seira prepei na grapsw tin entoli?an nai,pou?2.pws prepei na graftei?

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ok.to eftiaxa auto me tin anafora! Me ti grafi mallon exw prob.giati enw epilegw k ti deuteri ellinika,k kanw save amesws ta allazoun agglika.

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ok.to eftiaxa auto me tin anafora! Me ti grafi mallon exw prob.giati enw epilegw k ti deuteri ellinika,k kanw save amesws ta allazoun agglika.

λογικα πρεπει να εχει προβλημα με το enter.

οποτε φερε το κειμενο στην αρχικη του μορφη και μετα κανε copy paste ενα μερος του κειμενου που εχει μεσα αλλαγη γραμμης(μονο μια πχ απο το μεσο της μιας στο μεσο της επομενης).Προσεξε ομως να ειναι αλλαγη γραμμης και οχι απλα συνεχιση του κειμενου στην επομενη σειρα.Μετα σβησε ολους τους χαρακτηρες εκτος απο την αλλαγη της γραμμης και γραψε αυτο που σου ειπα.

Εγω το ειχα γραψει στη δευτερη γραμμη.Γραψτο χρησιμοποιοντας κεφαλαια και _ (οχι -) δηλαδη οπως ακριβως ειναι.

Αν πιστευεις οτι εχεις κανει ζημια στο κειμενο πηγενε στο /usr/setup ανοιξε το, κανε επιλογη ολων, αντιγραφη, κλεισιμο και μετα πηγενε στο αλλο( /ezx_user...) και ανοιξε το, επιλογη ολων , επικολληση και αποθηκευση, οποτε θα επανελθει στην αρχικη κατασταση.(το /usr/setup περιεχει αρχεια που αντιγραφονται στο /ezx_user/download/appwrite/setup οταν κανεις επαναφορα. Αυτα αλλαζουν μονο με φλασαρισμα(οπως και ολο το /usr).Μεσω αυτων των αρχειων περασαμε τις αλλαγες για τις ρυθμισεις)

Με το ελληνικο πληκτρολογιο τι εγινε υπαρχει;

Οταν σου ελεγα για τα μυνηματα ενοουσα οτι ισως δεν θα μπορεις να γραψεις 160 ελληνικους χαρακτηρες αλλα μονο 70(ενω αγγλικους 160)

λογικα πρεπει να εχει προβλημα με το enter.

οποτε φερε το κειμενο στην αρχικη του μορφη και μετα κανε copy paste ενα μερος του κειμενου που εχει μεσα αλλαγη γραμμης(μονο μια πχ απο το μεσο της μιας στο μεσο της επομενης).Προσεξε ομως να ειναι αλλαγη γραμμης και οχι απλα συνεχιση του κειμενου στην επομενη σειρα.Μετα σβησε ολους τους χαρακτηρες εκτος απο την αλλαγη της γραμμης και γραψε αυτο που σου ειπα.

Εγω το ειχα γραψει στη δευτερη γραμμη.Γραψτο χρησιμοποιοντας κεφαλαια και _ (οχι -) δηλαδη οπως ακριβως ειναι.

Αν πιστευεις οτι εχεις κανει ζημια στο κειμενο πηγενε στο /usr/setup ανοιξε το, κανε επιλογη ολων, αντιγραφη, κλεισιμο και μετα πηγενε στο αλλο( /ezx_user...) και ανοιξε το, επιλογη ολων , επικολληση και αποθηκευση, οποτε θα επανελθει στην αρχικη κατασταση.(το /usr/setup περιεχει αρχεια που αντιγραφονται στο /ezx_user/download/appwrite/setup οταν κανεις επαναφορα. Αυτα αλλαζουν μονο με φλασαρισμα(οπως και ολο το /usr).Μεσω αυτων των αρχειων περασαμε τις αλλαγες για τις ρυθμισεις)

Με το ελληνικο πληκτρολογιο τι εγινε υπαρχει;

Εντάξει είμαι με το θέμα της αναφοράς.. Ενεργοποιηθήκε έκανα και δοκιμή .. όλα οκ!

Το ελληνικό πληκτρολόγιο όχι ... ενώ πήγα κ άλλαξα τη δεύτερη γλώσσα κτλ .. με το που πατάω save μου το γυρίζει πάλι στα αγγλικά!

Μήπως να το πειράξω με το linux explorer? είναι κάποια ρύθμιση που μπορώ να την κάνω εγώ?

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• The title was changed to Motorola A1200 (MING)