Jump to content

Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές

Cloud
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύεις οτι οι καραβανάδες που θα σε εξετάσουν διστάζουν να σε κόψουν και να περάσουν κάποιον που δεν έχει τατουάζ ? Εδώ οι φαντάροι που παρουσιάζονται και τους κάνουν παράπονα κλπ και εσύ θα δίνεις και δικαιώματα?

Κατά 90% με τατουάζ πιστεύω οτι κόβεσαι..Τωρα αν φαίνεται ή οχι μικρή σημασία έχει.

Εκει που αρχίζει ο στρατός τελειώνει η λογική κοπελιά..

LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιστεύεις οτι οι καραβανάδες που θα σε εξετάσουν διστάζουν να σε κόψουν και να περάσουν κάποιον που δεν έχει τατουάζ ? Εδώ οι φαντάροι που παρουσιάζονται και κόβονται για τατουάζ και εσύ θα δίνεις και δικαιώματα?

Κατά 90% με τατουάζ πιστεύω οτι κόβεσαι..Τωρα αν φαίνεται ή οχι μικρή σημασία έχει.

Apla symfwnw...... se ola ta parapanw alla eidika s ayto ;)

Kai arxizei to 8eatro skiwn :P ^^ ^^

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Κοίτα για τη σχολή τη συγκεκριμενη δε θα έλεγα ότι είναι πάάάρα πολύ αυστηρά.Ντάξει νοσοκόμα γίνεσαι όχι ταγματάρχης.Απλά για το τατουάζ για το οποίο σου λέω, δίνεις δικαίωμα άμα στις προκαταρκτικές σε δούν με αυτό. Οταν δει ο άλλος το τατουάζ αμέσως θα σχηματίσει άσχημη γνώμη και οι καραβανάδες δεν είναι και πολύ της σκέψης.Για παράδειγμα ο άλλος μπορεί να έχει ύψος 1,69 και αν το όριο είναι 1,70 κόβεται.Είναι ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΙ σε όλα.Και όταν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε 1000 υποψήφιους και πρέπει να κόψουν, πιο έυκολα θα κόψουν αυτόν που έδωσε δικαίωμα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.Βεβαίως μπορεί να έχεις και μέσον , που για ένα βαθμό πάνε περίπατο αυτά.Αλλά σκέψου και τις προτεραιότητες σου , προτιμάς να κάνεις τατουάζ τώρα ή να μπεις στη σχολή πρωτίστως και μετά έρχονται τα άλλα?

Φιλικά. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά θα υπήρχε καμία περίπτωση να παραβλέψουν στις εξετάσεις για στρατιωτικές σχολές το γεγονός ότι η μυωπία μου υπερβαίνει το επιτρεπόμενο όριο για τη σχολή που θέλω?Δε θέλω με τίποτα να κάνω την εγχείρηση για τη μυωπία.Τί τους πειράζει μωρέ αν έχω 4.5 ή 6 βαθμούς μυωπία?Αφού τους φακούς θα φοράω:(

Γεια σας παιδια ...

Μηπως ξερει καποιος να μου πει ποτε πανε τα παιδια στην αστυνομια

για μετρημα υψους και μετα εξετασεις σε γιατρους κ.λπ. ?

Εχω ρωτησει πολλους και αλλοι λενε Φεβρουαριο , αλλοι λενε Απριλιο αλλοι πριν τις εξετασεις :wacko: ...

Ξερει κανεις κατι πιο σιγουρο απο αερολογιες :O ?

πόσο έχεις?

για την εγχείρηση μυωπίας δε πρεπει να σαι πανω απο 21?

Έχω 6.5 βαθμούς.Βασικά εγώ ξέρω ότι πρέπει να είσαι πάνω από 18 όχι 21.Ξέρω και παιδί που έδινε πέρυσι και έκανε την εγχείρηση.Το ζήτημα είναι ότι εγώ δε θέλω να τη κάνω γιατί η συγκεκριμένη στρατιωτική σχολή που θέλω δε θα είναι πρώτη μου επιλογή.Οπότε δε θα δώσω 3000 ευρώ για μια σχολή που δεν την έχω καν ως πρώτη επιλογή.Άσε που δεν την πολυεμπιστεύομαι κιόλας την εγχείρηση.

Όταν λες "φαίνεται" εννοείς ότι θα το καταλάβουν στις υγειονομικές εξετάσεις?Κρίμα πάντως που δε μπορώ να πάω:(

Βρες τώρα τι είναι προτεραιότητα για αυτό που θες να κάνεις και πράξε αναλόγως.Αν δεν μπορείς να κάνεις ούτε την εγχείρηση πήγαινε δώσε και δεν έχεις να χάσεις τπτ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρες τώρα τι είναι προτεραιότητα για αυτό που θες να κάνεις και πράξε αναλόγως.Αν δεν μπορείς να κάνεις ούτε την εγχείρηση πήγαινε δώσε και δεν έχεις να χάσεις τπτ

..Εκτός του βρισίματος που θα φάω που έχασαν τζάμπα την ώρα τους μαζί μου:cry:

Για την εξέταση μιλάς?

Ποιος σου χει πει ότι γίνονται τετοια?

Είναι λογικό..Θα κάνω υγειονομικές εξετάσεις πόση ώρα και όταν φτάσουν στα μάτια και με εξετάσουν θα πουν "Καλά δεν ήξερες ποιο είναι το όριο μυωπίας της σχολής της προτίμησής σου?".

Κοίτα για τη σχολή τη συγκεκριμενη δε θα έλεγα ότι είναι πάάάρα πολύ αυστηρά.Ντάξει νοσοκόμα γίνεσαι όχι ταγματάρχης.Απλά για το τατουάζ για το οποίο σου λέω, δίνεις δικαίωμα άμα στις προκαταρκτικές σε δούν με αυτό. Οταν δει ο άλλος το τατουάζ αμέσως θα σχηματίσει άσχημη γνώμη και οι καραβανάδες δεν είναι και πολύ της σκέψης.Για παράδειγμα ο άλλος μπορεί να έχει ύψος 1,69 και αν το όριο είναι 1,70 κόβεται.Είναι ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΙ σε όλα.Και όταν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε 1000 υποψήφιους και πρέπει να κόψουν, πιο έυκολα θα κόψουν αυτόν που έδωσε δικαίωμα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.Βεβαίως μπορεί να έχεις και μέσον , που για ένα βαθμό πάνε περίπατο αυτά.Αλλά σκέψου και τις προτεραιότητες σου , προτιμάς να κάνεις τατουάζ τώρα ή να μπεις στη σχολή πρωτίστως και μετά έρχονται τα άλλα?

Φιλικά. :D

nai..exeis dikio...:)

• 4 weeks later...