Guest percis Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Πηγαινε στο ydt.gr και διαβασε τις προκυρήξεις αν καπου αναφέρουν για κατατακτήριες ναι για το 10% όποτε θέλεις κανεις τα χαρτια σου και δίνεις μηχανογραφικο στο σχολείο απο όσο θυμαμαι η βαση της νομικης ειναι μεγαλύτερη ,αρα μπαίνεις .Κατα την αποψη μου χαζό ειναι απο δικηγορος,συμβολαιογραφος,δικαστης να γίνεις αστυνομικός ,καθαρά για οικονομικούς λόγους και χασοδίκης να γίνεις που λέει ο λογος στο χαλαρό βγάζεις τα τριπλασια Μάλλον συνάδελφε δεν έχεις αισθανθεί την ανεργία που μαστίζει το 99% των Πανεπιστημιακών κλάδων, τους άθλιους μισθούς και την άγρια εκμετάλλευση γι' αυτό το λες αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Δικηγόρος και να μην βγάζει αξιοπρεπη λεφτά δεν γίνεται όπως και να το κάνουμε Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Δικηγόρος και να μην βγάζει αξιοπρεπη λεφτά δεν γίνεται όπως και να το κάνουμε Απατάσαι οικτρά! Νέος Δικηγόρος παρακαλάει να βρεί ένα γραφείο για να κάνει τα πρώτα βήματα. Αρχικά αν βρεί τον πέρνουν με 400 ευρώ να δουλεύει υπερορίες και μετά του λένε τράβα αλλού. Μετά που θα κάνει 5 χρόνια τον δούλο δουλεύει για μισθούς 700 άντε 900 ευρώ. Πάντα άμα βρεί δουλειά. Η μόνη καλή περίπτωση είναι αν έχει πατέρα/μητέρα δικηγόρο να κληρονομήσει δουλειά πελάτες και λεφτά... Κατα τα άλλα έχουν το μαυρό τους το χάλι οι δικηγόροι όπως ακόμα χειρότερα οι ιατροί. Όχι βέβαια ότι και οι άλλοι... βλεπε οικονομολόγοι πάνε πίσω. Μην βλέπεις τους σημερινούς 40άρηδες καλοπιασμένους. Για δες τους 25άρηδες - 30άρηδες... Οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά και οι νέες γενιές τσαλαπατιούνται απο τις παλαιότερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutos3 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Παίδες εδώ στο Ρέθυμνο περνάμε σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλά. Είμαστε σύνολο 119 άτομα 1τοις και άλλοι τόσοι περίπου 2ετοίς. Είδη έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας και οι πρώτες φιλίες έχουν ήδη διαμορφωθεί. Προσωπικά συνάντησα άτομα που ούτε που φανταζόμουνα πως θα τα συναντούσα. Σαν εγκαταστάσεις το Ρέθυμνο πάσχει. Τα κτήρια χτίστηκαν το 1897 απο τους Ρώσους όταν αυτοί ήρθαν για να προστατέψουν την Κρητική Πολιτεία απο τους Οθωμανούς. ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΠΛΆΚΑ ΠΑΔΙΆ. Μετά έγινε Νοσοκομείο. Το παρκάκι που καθόμαστε για να χαλαρώσουμε κάτω απο τα πεύκα ήταν νεκροταφείο. Μερικοί σημερινοί θάλαμοι ήταν στο παρελθόν νεκροτομεία. Στο θάλαμο μου έχουμε 18 άτομα και μια πρίζα. Οι τουαλέτες και η καθαριότητα τους είναι ψιλοάθλιες καθώς κυριαρχεί πάντοτε μια έντονη σκατίλα και όλες οι τουαλέτες είναι χεσμένες έξω. Κάνεις το σταυρό σου να βρεις μια καθαρή να μπεις. Φυσικά οι τουαλέτες είναι μακριά απο τους θαλάμους και αμα βρέχει υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για τα ντούζ. Στις 18 μέρες που είμαστε μέσα έχω κάνει 16 παγωμένα σκωτσέζικα ντούς στα 2 υπολοιπόμενα απλά δεν έκανα:lol:. Αυτά ήταν όλα τα αρνητικά και τραγελαφικά, πέρα όμως απο αυτά όλα τα άλλα είναι τέλεια!!!:D Η σχολή είναι ωραία εξωτερικά, είναι σαν να ζείς σε ένα μικρό χωριό στο κέντρο του Ρεθύμνου. Με το που έβγαλες το πόδι σου απο την πύλη είσαι στο κέντρο με όλα τα μαγαζιά και τις καφετέριες. Είναι λέει η μόνη σχολή που έχει πολεμική σημαία καθώς το 1941 στη ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΉΤΗΣ πολέμησαν εκεί όλοι οι δόκιμοι αστυφύλακες και σκοτώθηκαν όλοι. Για αυτό το λόγο κάθε θάλαμος και πτέρυγα έχει και ένα όνομα πεσόντα. Μπροστά στο μνημείο που κάνουμε προσκλητήριο και υψώνουμε την Ελληνική σημαία είναι θαμμένα όλα τα κόκαλά τους. Ο κόσμος είναι καλός και ο φοιτητόκοσμος ακόμα καλύτερος. Ο καιρός είναι γλυκός ακόμα και όταν βρέχει. Οι εκπαιδευτές είναι ελεγχόμενα αυστηροί μέχρι τώρα και πολύ είναι ωραίοι χαρακτήρες. Οι δευτεροετής δεν μας κάνουν τρελά καψόνια, παρόλο που είχαμε περίεργες φάσεις και παρεξηγήσεις. Εδώ είναι σαν ένα μικρό χωριό. Όλοι σε ξέρουν και ότι πεις όπου και να το πεις μαθαίνετε σε 10 λεπτά σε όλη τη σχολή. Στις 20 μέρες που πέρασαν έχουμε κάνει 2 πορείες των 10 περίπου χιλιομέτρων. Μία βραδινή και μια νυχτερινή. Όλα τα άλλα ήταν γυμναστικές και ασκήσεις πυκνής τάξης. Τώρα αρχίζουμε και τις παρελάσεις για την ορκωμοσία. Είναι μερικοί ανάπηροι που μας τα χαλάνε αλλά που θα πάει θα στρώσουμε. Από όλα αυτά που περνάμε ένα πράγμα βαριέμαι και δεν μου αρέσει. Το πρωινό τρέξιμο 25 λεπτά να γυρίζουμε γύρο γύρο απο δύο μικρά γήπεδα. Σε φθήρει. Μετά που θα μπούμε θα κάνουμε βολές με G3 και πιστόλια. Οι 2 καλύτεροι θα μας εκπροσωπήσουν σε πανελλήνιο διαγωνισμό σκοποβολής όλων των σχολών. Μακάρι να πάω καλά και να με επιλέξουν, το θέλω τρελά! Αυτά απο εδώ, πώς περνάτε εσείς οι άλλοι εκεί; Τι γίνετε αλάνι?Πολύ καλά τα περίγραψες!Μια χαρά περνάμε! Παράθεση Ελληνική Αστυνομία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Εχω προβλημα και δεν μπορω να γραψω μεγαλες απαντησεις δεν ξερω γιατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Δηλαδή????Τώρα έχετε άδεια δηαλαδή?Δεν τελείωσε η βασική ακόμα? Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Εχω προβλημα και δεν μπορω να γραψω μεγαλες απαντησεις δεν ξερω γιατι! Τόσο χάλια περνάτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Μεταφέρω εδώ την ερώτηση μου, μιας και σε αυτό το θέμα ταιριάζει: Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουν το ύψος για στρατιωτικές σχολές και να το κάνουν 1,70 όπως και στις αστυνομικές; Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα.. Το βλέπω λίγο χλωμό να πάρω απάντηση, μιας και απ'ότι παρακαλουθώ σχεδόν όλοι αστυνομικοί είστε, αλλά μπορεί να υπάρχει κανένας κρυμμένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Σητεια χαλια.40 ατομα στο θαλαμο,τουαλετες μονο τουρκικες,παντα καταχεσμενες.εγκαταστασεις 0.ουτε καν ενα γυμναστηριο.ακομα και το καψιμι ειναι ενα δωματιακι 5 τετραγωνικα.οι 2ετης ειναι ρεμπετ ασκερ.αλλοι με μπερεδες αλλοι ασκεπεις,αλλοι με φλαι αλλοι με υπηρεσιακα μπουφαν,ο καθενας με διαφορετικη στολη κλπ κλπ.ολη την ωρα ασχολουνται με μας μιας και οι μονιμοι τους εχουν "αναθεσει" την εκπαιδευση μας.τους χαιρεταμε παντου,παραχωρουμε πρωταιρεοτητα σε γραμμες κυλικειο κλπ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ(κανουμε κυκλο το προαυλιο) ενω πριν τις 10 απαγορευεται ναπαμε κυλικειο.πανε μονο αυτοι.ολοι μερα ειναι με ενα κινητο στο χερι και εμας δεν μας αφηνουν να μιλαμε καλα -καλα ουτε τις επιτρεπομενες ωρες.εχουν πσπ λαπτοπς κλπ και παιζουν.μας χαλανε και καλα για τιμωρια τα κρεβατια,ενω μας σηκωνουν απ τα κρεβατια με τα το σιωπητηριο και παιρνουμε καμψεις.και χιλιαδες αλλα.μιλαμε για αισχρη κατασταση.η διοικηση γνωριζει. ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΑΣΙ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Ο ξάδερφος μου ήταν δευτεροετής στο Διδυμότειχο. Ορκίστηκε χθες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δεν ορκιστηκε ονομαστηκε αστυφυλακας για την ακριβεια.Ηταν ο αρχηγος του Σωματος στην τελετη εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δεν ορκιστηκε ονομαστηκε αστυφυλακας για την ακριβεια.Ηταν ο αρχηγος του Σωματος στην τελετη εκει. Είδες έχει και το Διδυμότειχο τα καλά του. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα και το άλλο μισό της βασικής (19 μέρες) και να αρχίσουμε τις συχνές εξόδους, να δούμε και την καλή άποψη του Ρεθύμνου. Θα πάρουμε ανάσα όλοι μετά και ελπίζω να διορθωθούν τα προβλήματα που έχουμε τώρα. Πάντως την ωρα που πήγαμε πρώτη φορά στη σχολή με τον αδελφό μου, μου είπε: "Μου έρχεται να κλάψω" Του λέω γιατί, και μου είπε πως του άρεσε πάρα πολύ το περιβάλλον σε σχέση με το Διδυμότειχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Μεταφέρω εδώ την ερώτηση μου, μιας και σε αυτό το θέμα ταιριάζει: Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουν το ύψος για στρατιωτικές σχολές και να το κάνουν 1,70 όπως και στις αστυνομικές; Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα.. Το βλέπω λίγο χλωμό να πάρω απάντηση, μιας και απ'ότι παρακαλουθώ σχεδόν όλοι αστυνομικοί είστε, αλλά μπορεί να υπάρχει κανένας κρυμμένος :) Ναι θα γίνει αυτό που λες. Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 kalispera paidia... psaxnw arbyla gia ti doyleia... apla alla an8ektika... skeftomai kana magnum.... kamia protasi???? Eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Κι εγώ magnum είχα στο στρατό. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Κι εγώ magnum είχα στο στρατό. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα! exw akoysei apo synaderfoys oti einai polly kala kai adiabroxa kai aneta.... an exei kanenas kana link apo saloniki i kana kalo magazi.... :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Σήμερα ήρθε χαρτί απο το υπουργέιο. 1,70 ελάχιστο υψος για αντρες 1,65 για γυναίκες. Δείκτης μάζας σώματος εως 25 για άντρες Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfousteris Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Αν και εχουν περασει αρκετα χρονια(1997-1999) εγω ημουνα στη Σητεια .Χάλια απο εγκαταστασεις αλλα χημειο.Χαλαρα περασαμε αλλα ημασταν μακρια απο το σπιτι μας .Υπομονη παιδια ,θα περασουν τα 2 χρονια αλλα εξω μολις βγείτε θα δειτε το ********* που ήμαστε.Δυστυχώς. Και κατι που ξεχασα.Μη σας φοβίσουν στη σχολη.Χαλαροι να είστε . Παράθεση webevent.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 kalispera paidia... psaxnw arbyla gia ti doyleia... apla alla an8ektika... skeftomai kana magnum.... kamia protasi???? Eyxaristw altama korifi alla ligo akriba Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xfousteris Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Παρε magnum 7 χρονια τα εχω.Δεν εχουν παθει τιποτα. Παράθεση webevent.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Σήμερα ήρθε χαρτί απο το υπουργέιο. 1,70 ελάχιστο υψος για αντρες 1,65 για γυναίκες. Δείκτης μάζας σώματος εως 25 για άντρες Σοβαρά 1,65 για τις γυναίκες; Πως και δεν το έκαναν 1,70 και αυτοί; :rolleyes: Αυτό για πόσα χρόνια θα ισχύει; Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 altama korifi alla ligo akriba απ'οτι είδα είναι φοβερά αλλά θέλω κατι πιο απλό... ΤΧ είμαι :D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Σοβαρά 1,65 για τις γυναίκες; Πως και δεν το έκαναν 1,70 και αυτοί; :rolleyes: Αυτό για πόσα χρόνια θα ισχύει; Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία! Λογικά απο δω και μπρος έτσι θα'ναι. Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 απ'οτι είδα είναι φοβερά αλλά θέλω κατι πιο απλό... ΤΧ είμαι :D:p magnum.sxetika ftina kai aneta les kai foras a8litika nike:lol: 70 europoula an den kano la8os .ego toso ta pira Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 magnum.sxetika ftina kai aneta les kai foras a8litika nike:lol: 70 europoula an den kano la8os .ego toso ta pira egw ta blepw apo 80-100 ... sta site's ki apoti kserw toso exoyn kai stin agora tis salonikis.... esy apo pou ta pires? ante na kanoyme k mia kali kinisi(dwro) ston eayto mas :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts