Guest percis Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Γιατι απλα δεν ανταλαζετε μεσο pm ενα ονομα και ενα επιθετο?:) Είσαι διάνυα :lol: Για τον αδελφό μου, μην τον ρωτάς πως πέρασε εκεί γιατί είναι διαφορετικές οι συνθήκες.Δεν ήταν μαθημένος στο κρύο και του φάνηκε κάπως:lol: Να φεύγεις απο το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης (Χερσόνησο) και να πηγαίνεις στο Διδυμότειχο όπου ο πιο κοντινός γνωστός σου είναι στην Αθήνα.... καταλαβαίνεις το παιδί χτύπησε μπιέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ναι φιλε αλλα καπως θα εφτιαξε μετα το πραγμα οταν γνωρισε ατομα εκει στην σχολη..Στην βασικη πως περασε?Η σχολη διδυμοτειχου του αρεσε σαν σχολη δηλαδη απο θεμα κτηριων κτλ? Ελουντα τι λεει φιλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miss_fairy Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εγκληματολογια ΥΠΑΡΧΕΙ στην Ελλαδα απλα φιλη μου δεν εψαξες καλα.Επειδη και εγω θελω να μπω εγκληματολογια ωστε να εχω μια καλη εξελιξη ως Αξιωματικος Αστυνομιας θα σου πω που βρισκεται αυτο το περιεργο τμηματακι...Λοιπον , ειναι στο Παντειο πανεπιστημιο και υπαγεται στο τμημα Κοινωνιολογιας.Δηλαδη , εσυ για να πας εγκληματολογια , θα πας Κοινωνιολογια και απο εκει θα ακολουθησεις κατευθηνση εγκληματολογιας.:) Οντως υπαρχει αυτο που λες οπως επισης και απο τη νομικη πας εγκληματολογια αλλα επειδη το εχω ψαξει πολυ καλα, η συγκεκριμενη εγκληματολογια αφορα την θεωρια του εγκληματος (γιατι οι ανθρωποι κανουν εγκληματα, προφιλ δολοφονων κτλ)..Και λογικα αν το σκεφτεις ειναι δυσκολο καποιος κοινωνιολογος ή νομικος να αρχισει ξαφνικα να εξεταζει το dna kai τα ιχνη αιματος στα ρουχα...Μαλιστα στο εξωτερικο γι'αυτες τις δυο διαφορετικες εννοιες εχουν και διαφορετικες λεξεις... Για τη ΘΕΩΡΙΑ του εγκληματος λενε criminology, ενω για τα εγκληματολογικα εργαστηρια λενε criminal justice..Εγω λεω για τα εγκληματολογικα εργαστηρια που προφανως πρεπει να εχεις καποιες γνωσεις βιολογιας,χημειας για να ανταπεξελθεις..Γι'αυτο σας ρωτησα γιατι δεν γνωριζω τι γινεται μετα.. @percis τι γνωριζεις για τα πτυχια που ζητανε; Ξερεις τι πτυχια ζητανε και καθε ποτε; Παράθεση Let me be the love that comes from the sun let me your rainbow rising on every single rase out of space will shine on,shine on! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Αυτο τοτε δεν εχει σχεση με την εγκληματολογια.Εσυ μιλας περι εγκληματολογικων ΕΡΕΥΝΩΝ.:) Λοιπον , ειναι απλο ,πρεπει να εχεις πτυχιο χημικου , βιολογου , ιατρου ισως , η και πληροφορικης για να μπεις στην ΕΛ.ΑΣ ως αξιωματικος ειδικων καθηκοντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miss_fairy Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Αυτο τοτε δεν εχει σχεση με την εγκληματολογια.Εσυ μιλας περι εγκληματολογικων ΕΡΕΥΝΩΝ.:) Λοιπον , ειναι απλο ,πρεπει να εχεις πτυχιο χημικου , βιολογου , ιατρου ισως , η και πληροφορικης για να μπεις στην ΕΛ.ΑΣ ως αξιωματικος ειδικων καθηκοντων. Αχ αυτο ηθελα να μαθω ρε weskers!!:-) (Ασχετο!Εγω προσωπακια γιατι δεν μπορω να βαλω και πρεπει να τα κανω μονη μου;;;) Εγω τωρα θα παω πληροφορικη και μετα θελω να συνεχισω οποτε προφανως αν εχω ενα καλο πτυχιο θα με παρουν;; Παράθεση Let me be the love that comes from the sun let me your rainbow rising on every single rase out of space will shine on,shine on! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εαν εχεις καλο πτυχιο και καλο βαθμο ναι.Αλλα και μια εμπειρια επισης απαιτειτε.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Αχ αυτο ηθελα να μαθω ρε weskers!!:-) (Ασχετο!Εγω προσωπακια γιατι δεν μπορω να βαλω και πρεπει να τα κανω μονη μου;;;) Εγω τωρα θα παω πληροφορικη και μετα θελω να συνεχισω οποτε προφανως αν εχω ενα καλο πτυχιο θα με παρουν;; Δεν ζητάνε μονο 3, 4 ειδικότητες αλλά πάρα πολλές. Να φανταστείς ότι παίρνουν Φυσικούς Χημικούς Μηχανικούς, Βιοτεχνολόγους και δεν συμαζεύετε. Ακόμα και απο ΤΕΙ παίρνουν. Και πτυχιούχους υπολογιστών παίρνουν... ΑΛΛΆ ΠΡΌΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΙΤΑ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΈΝΑ ΔΙΑΚΑΙΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras13 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ναουσα εγω περασα 1η επιλογη με 16800.μικτη σχολη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Nαι.Αντε καλα να περασεις αν και ειναι ζορικη σχολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanatosx Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Και εγώ διδυμότειχο πέρασα :P. Πιστεύω πως η μεγάλη απόσταση δε παίζει μεγάλο ρόλο καθώς υπάρχει και το αεροπλάνο :) Κανείς άλλος για διδυμότειχο από εδώ?(για να ξέρουμε κανέναν έστω και λίγο εκεί :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ναι φιλε αλλα καπως θα εφτιαξε μετα το πραγμα οταν γνωρισε ατομα εκει στην σχολη..Στην βασικη πως περασε?Η σχολη διδυμοτειχου του αρεσε σαν σχολη δηλαδη απο θεμα κτηριων κτλ? Ελουντα τι λεει φιλος? Κοίταξε απο θέμα κτηρίων είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρείς. Δεν πέρασε βασική γιατί τον πήρανε επιλαχόντα. Δεν του άρεσε το Διδυμότειχο γιατί είναι μακριά απο μεγάλες πόλεις για να πας να διασκεδάσεις και επίσης έχει τον χειμώνα πολύ μουντό καιρό. Απο πλευράς αυστηρότητας είναι φυσιολογικοί. No problem. Δεν μένουμε Ελούντα αλλά Χερσόνησο αν έχεις ακουστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miss_fairy Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Αχ συγγνωμη που σας πρηζω με αυτο το θεμα αλλα με αυτα που ειπατε μου δωσατε μια μικρη ελπιδα!!Θα κανω ο,τι χρειαστει απο μεριας σπουδων προκειμενου να μπω στο εγκληματολογικο αν οντως γινεται!! Στην σελιδα http://www.ydt.gr/main/images/photos/photo16510_PROKYRHXH_.pdf λεει για μια προκυρηξη για τους αξιωματικους ειδικων καθηκοντων ΑΛΛΑ σε μια παρενθεση διπλα σε καθε επαγγελμα λεει και ενα τιτλο αστυνομικου..Αυτος ο τιτλος ειναι ο τιτλος που πρεπει να εχει αστυνομικος ή ο τιτλος που θα εχει καποιος αφου μπει; Τελικα δηλαδη πρεπει να ειναι καποιοος αστυνομικος ή οχι γιατι με μπερδεψαν.. Παράθεση Let me be the love that comes from the sun let me your rainbow rising on every single rase out of space will shine on,shine on! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutos3 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Φίλε percis από Ηράκλειο για Ρέθυμνο πόση ώρα είναι με το ΚΤΕΛ? ΤΟ Τ.Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ: http://rapidshare.com/files/60163158/T.D.A.R..jpg Παράθεση Ελληνική Αστυνομία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Αχ συγγνωμη που σας πρηζω με αυτο το θεμα αλλα με αυτα που ειπατε μου δωσατε μια μικρη ελπιδα!!Θα κανω ο,τι χρειαστει απο μεριας σπουδων προκειμενου να μπω στο εγκληματολογικο αν οντως γινεται!! Στην σελιδα http://www.ydt.gr/main/images/photos/photo16510_PROKYRHXH_.pdf λεει για μια προκυρηξη για τους αξιωματικους ειδικων καθηκοντων ΑΛΛΑ σε μια παρενθεση διπλα σε καθε επαγγελμα λεει και ενα τιτλο αστυνομικου..Αυτος ο τιτλος ειναι ο τιτλος που πρεπει να εχει αστυνομικος ή ο τιτλος που θα εχει καποιος αφου μπει; Τελικα δηλαδη πρεπει να ειναι καποιοος αστυνομικος ή οχι γιατι με μπερδεψαν.. Η προκήρυξη λέει ότι παίρνουν ιδιώτες άρα εσένα και μετά αυτομάτως γίνεσαι αξιωματικός. Το θέμα είναι ότι όπως γράφει θέλει και προηπυρεσία 2 χρόνια, άν έχεις μεταπτυχιακά... Καταλαβαίνεις ότι για να μπεις εκεί δεν θα κάνεις κανένα περίπατο. Θέλει προσπάθεια, θέληση και τύχη. Αλήθεια πόσο ύψος έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Φίλε percis από Ηράκλειο για Ρέθυμνο πόση ώρα είναι με το ΚΤΕΛ? ΤΟ Τ.Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ: http://rapidshare.com/files/60163158/T.D.A.R..jpg Με ΚΤΕΛ δεν ξέρω αλλά με το αμάξι είναι 1:30 ώρα αν πηγαίνεις με φυσιολογική ταχύτητα. Το ίδιο πρέπει να είναι και με το ΚΤΕΛ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Καλημέρα.Έκω ακούσει κάτι για ορισμένες στρατιωτικές σχολές και όποιος γνωρίζει πραγματικά θα ήμουν ευγνώμων αν το επιβεβαίωνε.Λοιπόν:Κάποιος μου είπε ότι σε ορισμένες στρατιωτικές σχολές όταν τελειώσεις τη σχολή αν θες μπορείς να φύγεις στο εξωτερικό και να κάνεις κάποιο μπάτσελορ ή μάστερ πάνω στο αντικείμενό σου(πχ αν είσαι μηχανικός αεροσκαφών,τηλεπικοινωνιών κλπ από ΣΤΥΑ να κάνεις κάτι τέτοιο) το οποίο πληρώνουν αυτοί ενώ παράλληλα δουλεύεις εκεί.Δυστηχώς δεν έχω κάποιος συγγενή στρατιωτικό να το επιβεβαιώσει.Ξέρει κανείς αν αληθεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Αληθεύει είναι πραγματικότητα αλλά δεν χρειάζεται να φύγεις υπάρχουν μεταπτυχιακά και εδώ!Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν σου τα πληρώνουν όλα αυτοί η απλά πέρνεις μειωμένο μισθό όσο τα κάνεις!Πάντως ισχύει! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Αληθεύει είναι πραγματικότητα αλλά δεν χρειάζεται να φύγεις υπάρχουν μεταπτυχιακά και εδώ!Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν σου τα πληρώνουν όλα αυτοί η απλά πέρνεις μειωμένο μισθό όσο τα κάνεις!Πάντως ισχύει! Thank για την επιβεβαίωση.Ξέρεις δεν υπάρχουν μεταπτυχιακά σε όλα τα αντικείμενα στην Ελλάδα.Και μπορείς να πας όπου έχει Ελληνική πρεσβεία?Πας άμα θες αμερική πχ ή μόνο ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Αυτό ισχύει για την αστυνομία. Π.χ. εγκληματολογικές έρευνες σε εργαστήρια...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherry19 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Γεια σας. Ξερω ειμαι εκτος κλιματος παντελως ασχετη απλα ηθελα να παραθεσω και εγω τα ερωτηματα μου. Σπουδαζω στη Νομικη (Αθηνας πιο συγκεκριμενα), αφου παρω πτυχιο μπορω να μπω με το 10% η γενικα με κατατακτηριες στην ΕΛ.ΑΣ; Σχολη αστιφυλακων η αξιωματικων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Πηγαινε στο ydt.gr και διαβασε τις προκυρήξεις αν καπου αναφέρουν για κατατακτήριες ναι για το 10% όποτε θέλεις κανεις τα χαρτια σου και δίνεις μηχανογραφικο στο σχολείο απο όσο θυμαμαι η βαση της νομικης ειναι μεγαλύτερη ,αρα μπαίνεις .Κατα την αποψη μου χαζό ειναι απο δικηγορος,συμβολαιογραφος,δικαστης να γίνεις αστυνομικός ,καθαρά για οικονομικούς λόγους και χασοδίκης να γίνεις που λέει ο λογος στο χαλαρό βγάζεις τα τριπλασια Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherry19 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 δεν ειναι για οικονομικους λογους... ολο και καποιοι λογοι θα υπαρχουν απο πισω... οταν σε πιεζουν γονεις να μπεις σε μια σχολη που δεν θες... αυτα τραβας! σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Kανας ασσος δοκιμος που πηρε αδεια υπαρχει ??Εαν ναι ας γραψει εντυπωσεις πως περασε αυτο το κομματι της βασικης εκπαιδευσης.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Που σε ψυχή..για πες μας τι γίνετε... Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Παίδες εδώ στο Ρέθυμνο περνάμε σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλά. Είμαστε σύνολο 119 άτομα 1τοις και άλλοι τόσοι περίπου 2ετοίς. Είδη έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας και οι πρώτες φιλίες έχουν ήδη διαμορφωθεί. Προσωπικά συνάντησα άτομα που ούτε που φανταζόμουνα πως θα τα συναντούσα. Σαν εγκαταστάσεις το Ρέθυμνο πάσχει. Τα κτήρια χτίστηκαν το 1897 απο τους Ρώσους όταν αυτοί ήρθαν για να προστατέψουν την Κρητική Πολιτεία απο τους Οθωμανούς. ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΠΛΆΚΑ ΠΑΔΙΆ. Μετά έγινε Νοσοκομείο. Το παρκάκι που καθόμαστε για να χαλαρώσουμε κάτω απο τα πεύκα ήταν νεκροταφείο. Μερικοί σημερινοί θάλαμοι ήταν στο παρελθόν νεκροτομεία. Στο θάλαμο μου έχουμε 18 άτομα και μια πρίζα. Οι τουαλέτες και η καθαριότητα τους είναι ψιλοάθλιες καθώς κυριαρχεί πάντοτε μια έντονη σκατίλα και όλες οι τουαλέτες είναι χεσμένες έξω. Κάνεις το σταυρό σου να βρεις μια καθαρή να μπεις. Φυσικά οι τουαλέτες είναι μακριά απο τους θαλάμους και αμα βρέχει υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για τα ντούζ. Στις 18 μέρες που είμαστε μέσα έχω κάνει 16 παγωμένα σκωτσέζικα ντούς στα 2 υπολοιπόμενα απλά δεν έκανα:lol:. Αυτά ήταν όλα τα αρνητικά και τραγελαφικά, πέρα όμως απο αυτά όλα τα άλλα είναι τέλεια!!!:D Η σχολή είναι ωραία εξωτερικά, είναι σαν να ζείς σε ένα μικρό χωριό στο κέντρο του Ρεθύμνου. Με το που έβγαλες το πόδι σου απο την πύλη είσαι στο κέντρο με όλα τα μαγαζιά και τις καφετέριες. Είναι λέει η μόνη σχολή που έχει πολεμική σημαία καθώς το 1941 στη ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΉΤΗΣ πολέμησαν εκεί όλοι οι δόκιμοι αστυφύλακες και σκοτώθηκαν όλοι. Για αυτό το λόγο κάθε θάλαμος και πτέρυγα έχει και ένα όνομα πεσόντα. Μπροστά στο μνημείο που κάνουμε προσκλητήριο και υψώνουμε την Ελληνική σημαία είναι θαμμένα όλα τα κόκαλά τους. Ο κόσμος είναι καλός και ο φοιτητόκοσμος ακόμα καλύτερος. Ο καιρός είναι γλυκός ακόμα και όταν βρέχει. Οι εκπαιδευτές είναι ελεγχόμενα αυστηροί μέχρι τώρα και πολύ είναι ωραίοι χαρακτήρες. Οι δευτεροετής δεν μας κάνουν τρελά καψόνια, παρόλο που είχαμε περίεργες φάσεις και παρεξηγήσεις. Εδώ είναι σαν ένα μικρό χωριό. Όλοι σε ξέρουν και ότι πεις όπου και να το πεις μαθαίνετε σε 10 λεπτά σε όλη τη σχολή. Στις 20 μέρες που πέρασαν έχουμε κάνει 2 πορείες των 10 περίπου χιλιομέτρων. Μία βραδινή και μια νυχτερινή. Όλα τα άλλα ήταν γυμναστικές και ασκήσεις πυκνής τάξης. Τώρα αρχίζουμε και τις παρελάσεις για την ορκωμοσία. Είναι μερικοί ανάπηροι που μας τα χαλάνε αλλά που θα πάει θα στρώσουμε. Από όλα αυτά που περνάμε ένα πράγμα βαριέμαι και δεν μου αρέσει. Το πρωινό τρέξιμο 25 λεπτά να γυρίζουμε γύρο γύρο απο δύο μικρά γήπεδα. Σε φθήρει. Μετά που θα μπούμε θα κάνουμε βολές με G3 και πιστόλια. Οι 2 καλύτεροι θα μας εκπροσωπήσουν σε πανελλήνιο διαγωνισμό σκοποβολής όλων των σχολών. Μακάρι να πάω καλά και να με επιλέξουν, το θέλω τρελά! Αυτά απο εδώ, πώς περνάτε εσείς οι άλλοι εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts