Jump to content

Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές

Cloud
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως φίλος μου στην ΣΝΔ τους κάναε πολλάαααααααα οι 4ετης.Και δε λέω κάμψεις....Βέβαια η αστυνομία είναι άλλο.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

E ναι κοιτα ο στρατος ειναι πολυ διαφορετικος αλλα και παλι οσα τους κανανε δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που γινονταν δεκαετια 80.Ευελπιδων ειναι ακομα πιο σκληρα.

Weskers η πιο δύσκολη θεωρείται η Ναυτικών Δοκίμων.Βασικά είναι διαφορετικά τελειως με την Ευελπίδων.Και δυστηχως τους κάνουνε πολλά...και δε μπορώ να φανταστώ τι περισσότερο γινότανε στη δεκαετία του 80.Η πρώτη χρονιά είναι η τραγική...

Peugeotclub

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

Nαι μου το ειπανε αρκετοι.Τωρα ενταξει τα 3/4 ισως να μην εφυγαν ακριβως ετσι , αλλα οι μισοι φυγανε φιλε..Εδω σου λεω μου ειπανε ατομα οτι πηρανε επιλαχωντες με 14 συγκεκριμενα ενας γνωστος ειχε λεει εναν φιλο που μπηκε στη σχολη με 14και κατι.

Nαι μου το ειπανε αρκετοι.Τωρα ενταξει τα 3/4 ισως να μην εφυγαν ακριβως ετσι , αλλα οι μισοι φυγανε φιλε..Εδω σου λεω μου ειπανε ατομα οτι πηρανε επιλαχωντες με 14 συγκεκριμενα ενας γνωστος ειχε λεει εναν φιλο που μπηκε στη σχολη με 14και κατι.

Παράξενο.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι πλέον την παραβλέπουνε κάποιοι για δημόσιο...και όταν μπαίνουν μέσα με μόνο αυτήν την προοπτική τα παίζουνε.:X

Κρίμα όμως. Ι4 στην Ευελπίδων; Καλά πάμε...:ninja:

Λογικα ΣΤΥΑ θα ειναι πιο χαλαρα απο ολες τις σχολες..Υπαξιωματικος Αεροποριας δεν ειναι?Απο οσο ακουω αεροπορια δεν εχει και πολυ ζορι μονο εαν πας Ικαρων που και εκει περνας...πολλα.

Λογικα ΣΤΥΑ θα ειναι πιο χαλαρα απο ολες τις σχολες..Υπαξιωματικος Αεροποριας δεν ειναι?Απο οσο ακουω αεροπορια δεν εχει και πολυ ζορι μονο εαν πας Ικαρων που και εκει περνας...πολλα.

Φίλε η ΣΤΥΑ έχει πολύ ζόρι.Πέρυσι πέρασε ένας φίλος μου και έφαγε τρελό καψώνι.Ένα πράγμα θα σου πώ...Το βράδυ μόλις πέφταν για ύπνο πήγαιναν οι δευτεροετείς κάθε 10' στους θαλάμους τους ξύπναγαν και έκαναν κάμψεις και τα σχετικά....Και αυτό δεν ήταν τίποτα....Στην ΣΜΥΝ μου έλεγε ένα παιδί ότι τους έβαζαν να μάθουν παρέλαση στα πεύκα:blink:,τους έριχναν οινόπνευμα στο χέρι και μετά τους έβαζαν φωτιά.......

Ελληνική Αστυνομία

Οινοπνευμα και τους εβαζαν φωτια ?Ρε τι βλακειες ειναι αυτα ?δεν τα πιστευω , εδω στις ειδικες δυναμεις να πας για θητεια τετοια δεν εχει εδω απαγορεψανε τις ατομικες καμψεις φιλε..Με τιποτα δεν ισχυει αυτο...

απαγορεψανε τις ατομικες καμψεις?Και άλλα απαγορέψανε αλλά...δε ξέρω για τη φωτιά αλλά εγώ άκουσα πολλά πο πρωτο χερι.

Peugeotclub

Οινοπνευμα και τους εβαζαν φωτια ?Ρε τι βλακειες ειναι αυτα ?δεν τα πιστευω , εδω στις ειδικες δυναμεις να πας για θητεια τετοια δεν εχει εδω απαγορεψανε τις ατομικες καμψεις φιλε..Με τιποτα δεν ισχυει αυτο...

Καλά μην φανταστείς καμιά μεγάλη φωτιά.....Έσβηνε κατευθείαν η φωτιά....απλώς καιγόντουσταν λίγο οι τρίχες τους...

Ελληνική Αστυνομία

Οι σχολές αεροπορίας έχουν πολλή γυμναστική.Περισσότερο από κάθε άλλη στρατιωτική σχολή,κι αυτό το ξέρω από φίλο που τέλειωσε ΣΜΑ.Άσε που αυτοί της ΣΤΥΑ έχουν τις περισσότερες ευθύνες και κάνουν την περισσότερη δουλειά.

Γινεται να περασει καποιος στρατιωτικες σχολες απο την θεωρητικη κατευθυνση;

Επισης μια απορια σχετικα με τα ΤΕΙ. Εκει τα μαθηματα ειναι πιο ευκολα και πανελλαδικες δινουν λιγοτερα μαθηματα, νομιζω 3 ή 4. Γινεται καποιος απο ΤΕΙ να περασει σε Αστυνομικες ή Στρατιωτικες σχολες; Και αν ναι, τι γινεται με την βαση; Ανεβαινει;

Θες να πεις μάλλον ΤΕΕ και ναι τα μαθήματα ήταν 3 και περναγες αλλά η βάση ήταν υψηλή και μόνο για υπαξιωματικών.Πλέον τέλος καθότι έχουν καταργηθεί και στη θέση τους είναι τα επάλ με 6 μαθήματα!
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Ναι ΤΕΕ ηθελα να πω. Τι ειναι τα επαλ; Δλδ στα ΤΕΕ οι βασεις ειναι διαφορετικες απο οτι στο Ενιαιο Λυκειο;

Ναι ΤΕΕ ηθελα να πω. Τι ειναι τα επαλ; Δλδ στα ΤΕΕ οι βασεις ειναι διαφορετικες απο οτι στο Ενιαιο Λυκειο;

στα επάλ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνεται γιατί είναι καινουργιο το σύστημα Αλλά στα ΤΕΕ ήταν λίγες οι θέσεις εισαγωγής!Έτσι χρειαζόταν κανείς βαθμούς από 17 και πάνω και στα 3 μαθήματα ή κάπου εκει τελοσπάντων!

Ναι ετσι ειναι.Πιστευω εαν μπορει καποιος να γραψει σε 3 μαθηματα πανω απο 17 ας παει ΕΠΑΛ.Στο Γενικο Λυκειο ετσι και αλλιως η βαση εφτασε το 15.093 αλλα με 7 μαθηματα οποτε δεν θα εχει και διαφορα ειτε πας ΕΠΑΛ ειτε Γενικο...Και στα 2 θα πρεπει να διαβασεις.

Ναι ετσι ειναι.Πιστευω εαν μπορει καποιος να γραψει σε 3 μαθηματα πανω απο 17 ας παει ΕΠΑΛ.Στο Γενικο Λυκειο ετσι και αλλιως η βαση εφτασε το 15.093 αλλα με 7 μαθηματα οποτε δεν θα εχει και διαφορα ειτε πας ΕΠΑΛ ειτε Γενικο...Και στα 2 θα πρεπει να διαβασεις.

κοίτα ακόμα δεν ξέρουμε πως θα διαμορφωθούν οι νέες βάσεις με τα ΕΠΑΛ αλλά σίγουρα θα παραμείνει πιο εύκολο απότι στο ενιαίο Λύκειο

Επίσης του χρόνου στο ενιαίο η βάση θα πέσει και εκτιμώ πως θα πάει στο 14600

Πρίν λίγο πήγα επιτέλους στο Α.Τ. και δήλωσα πόλεις.

1. Ρέθυμνο (99)

2. Νάουσα (159)

3. Κομοτηνή (546)

4. Καρδίτσα (146)

5. Γρεβενά (105)

6. Διδυμότειχο (154)

7. Ξάνθη (215)

8. Σητεία (80)

Με 16942 μόρια και σειρά επιτυχίας 293 το κόβω για Νάουσα αλλιώς Κομοτηνή σίγουρα...

Ελληνική Αστυνομία