WeskerS Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Φιλε χαλαρα πας ρεθυμνο σιγα μην πανε ολοι οι 292 εκει..ελεος.. Μπορεις να το επικυρωσεις και στα ΚΕΠ αλλα νομιζω ακομα και στο Α.Τ. Εαν πας ρωτα και εσυ φιλε καναν αξιωματικο εκει η καποιον υπευθυνο δοκιμων ποτε μπαινουμε , μπορεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos88 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Παιδιά οσοι πηγατε στα Α.Τ δηλώσατε και σχολές ή θα σας καλέσουν αλλη μέρα?Εμένα δεν με έχουν ειδοποιήσει ακομα. Παράθεση ΕΛ.ΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Aλλη μερα εμενα.Αλλα πηγα στο Α.Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos88 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Και ειναι σίγουρο οτι θα μπούμε γύρω στις 7?οι 2ετής πότε θα μπούνε δηλαδή? Παράθεση ΕΛ.ΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 14 απο οτι μου ειπε καποιος..Φιλε αυτο ουτε εγω το περιμενα εγω νομιζα τελη Οκτωμβριου οπως μου ειχανε πει πολλοι.Τωρα γιατι εγινε ετσι το σχεδιο ιδεα δεν εχω τι να πω.Μπορει να μην ισχυει αν και νομιζω οτι τελικα θα μπουμε στις 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos88 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Μπορεί να καλέσουνε και τους 2ετής πιο μπροστα τελικά.ποιός ξέρει? Παράθεση ΕΛ.ΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Προς το παρον μαλλον κανεις..Θα δουμε τι θα γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 ΟΚ μόλις πάω θα ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Mπορείς και στο ΚΕΠ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 14 απο οτι μου ειπε καποιος..Φιλε αυτο ουτε εγω το περιμενα εγω νομιζα τελη Οκτωμβριου οπως μου ειχανε πει πολλοι.Τωρα γιατι εγινε ετσι το σχεδιο ιδεα δεν εχω τι να πω.Μπορει να μην ισχυει αν και νομιζω οτι τελικα θα μπουμε στις 7. Έλεος Αν το κάνουν αυτό τότε είναι για κλάματα.Εδώ ακόμα πολλούς δεν μας έχουν πάρει τηλέφωνο!Στο ΑΤ της περιοχής μου δεν έχει έρθει ακόμα Χαρτί για το τι πρέπει να κάνουν!Δεν πιστεύω ότι σε 12 μέρες θα τα έχουν επεξεργαστεί ολα και θα πρέπει να μπούμε στις σχολές το θεωρώ αδύνατο!Γιατί και να μας πάρουν τηλέφωνο θα μας δώσουν περιθώριο 3 ημερών!Οπότε πάμε για άλλη εβδομάδα!Τώρα αν τόσο καιρό κάθονται και θυμήθηκαν να τα κάνουν όλα αρτσι μπούρτσι εμείς τι φταίμε?Έχουμε και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Πάω για ΣΜΑ ή ΣΤΥΑ,πρέπει να κάνω προετοιμασία για τα ψυχολογικά τεστ ή όχι?Γιατί είδα ότι πουλάνε κάτι τέτοια βιβλία στα μαγαζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Και εγώ για εκεί πάω.. Καλό είναι να τα πάρεις , εγώ τα πήρα πάντως. Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Και εγώ για εκεί πάω.. Καλό είναι να τα πάρεις , εγώ τα πήρα πάντως. Μπορείς να μου πεις ακριβώς τους τίτλους αυτών που πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutos3 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Πάω για ΣΜΑ ή ΣΤΥΑ,πρέπει να κάνω προετοιμασία για τα ψυχολογικά τεστ ή όχι?Γιατί είδα ότι πουλάνε κάτι τέτοια βιβλία στα μαγαζιά. Όχι φίλε,δεν χρειάζεται.Φέτος έδωσα και εγώ τα ψυχολογικά τέστ για ΣΜΑ και ΣΤΥΑ και το μόνο που μας ζητήθηκε ήταν να γράψουμε μια παράγραφο για το πως βλέπουμε τον ευατό μας και άλλη μια για το πως μας βλέπουν οι άλλοι.Επίσης μας είπαν να ζωγραφίσουμε έναν άνθρωπο και ακριβώς δίπλα έναν άλλον με το αντίθετο φύλλο. Παράθεση Ελληνική Αστυνομία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Όχι φίλε,δεν χρειάζεται.Φέτος έδωσα και εγώ τα ψυχολογικά τέστ για ΣΜΑ και ΣΤΥΑ και το μόνο που μας ζητήθηκε ήταν να γράψουμε μια παράγραφο για το πως βλέπουμε τον ευατό μας και άλλη μια για το πως μας βλέπουν οι άλλοι.Επίσης μας είπαν να ζωγραφίσουμε έναν άνθρωπο και ακριβώς δίπλα έναν άλλον με το αντίθετο φύλλο. Κι'αν του χρόνου πέσουν τίποτα δύσκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Καλά εγώ το είπα για να είναι full καβατζωμένος.Δεν βλάπτει να ξέρεις τι σε περιμένει κάπως πιο ειδικά.Δε χάνει τιποτα να δώσει 20~ ευρώ και να είναι εντελώς καλυμμενος. Φιλε zafos τα δύο βιβλία που θα χρειαστείς και πήρα εγώ είναι του Θεόδωρου Κοντορούπη , το ένα λέγεται Tests στρατιωτικών σχολών και το άλλο Tests Προσωπικότητας για υποψήφιους στρατιωτικών σχολών κλπ κλπ κλπ. Τα λέμε στη σχολή :P Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutos3 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ξέρει κανείς αν η Σχολή Αστυφυλάκων έχει δικό της σήμα-λογότυπο? Που μπορούμε να το βρούμε? Παράθεση Ελληνική Αστυνομία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Τα τεστ σταμάτησαν δεν βάζουν πλέον Μόνο μια περιγραφή του εαυτού σου όπως είπαν και παραπάνω!Τα βιβλία αυτά δεν έχουν καμία αξία πλέον!Τα έχω δει αυτά που κυκλοφορούν αλλά δεν βοηθάνε εξάλου πλέον τα ψυχοτεχνικά έχουν ευκολύνει πολύ! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Κι'αν του χρόνου πέσουν τίποτα δύσκολα? Τόσα και τόσα χρόνια τα ίδια είναι . Ερώτήσεις τύπου :Αγαπάς τους γονείς σου,πιστεύεις στον θεό ,σου αρέσει το ψάρεμα Ζωγράφισε έναν άντρα και μία γυναίκα Για χάζούς και μόνο είναι Το σήμα μπορείς να το βρεις σε ολα τα μαγαζιά με στρατιωτικά,κυνηγετικά είδη Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 H αστυφυλακων ναι εχει δικο της σημα ομως δεν το εχουν ολα τα μαγαζια με στρατιωτικα ηδη απλα και μονο επειδη δεν αγοραζεται απο πολλους αφου αποτελει σημα σχολης.Ειναι ενα μαυρο καπως στο κεντρο εχει ενα μπλε λογοτυπο με την κλασσικη ζυγαρια και ελια και εναν λευκο σταυρο.Το συνθημα που γραφει πανω ειναι αυτο που γραφω στην υπογραφη μου.Σαν σημα παντως εαν θες την γνωμη μου ομορφο ειναι. Επισης οπως σωστα ειπε ο blakomon τα test αυτα σε κατι βιβλια δεν εχουνε σχεση με τα πραγματικα ψυχοτεχνικα τεστ.Στα βιβλια εχει τεστ προσωπικοτητας και τεστ μνημης για παραδειγμα , τετοιο πραγμα εμεις ΔΕΝ καναμε ΦΕΤΟΣ το ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ.Τωρα τι ακριβως θα γινει ενδεχομενος του χρονου , δεν ξερω αλλα ΔΕΝ νομιζω να το αλαξουν. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ μας εβαλαν να ζωγραφισουμε εναν αντρα και μια γυναικα ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ζωγραφιστε μια ανθρωπινη φιγουρα , και στο αλλο χαρτι ζωγραφιστε και παλι μια ανθρωπινη φιγουρα ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ φυλου.Αυτο νομιζω εχει διαφορα απο το "ενας αντρας και μια γυναικα" γιατι ισως επιτηδες δεν λενε τι φυλο να ζωγραφισουμε εμεις και επιλεγουμε μονοι μας.Μπορει να κανω και λαθος. Μετα περνατε μια συνεντευξη οπου ρωτανε εαν ειστε για ΕΛ.ΑΣ "γιατι θελετε να μπειτε στην ΕΛ.ΑΣ" αλλα νομιζω το ιδιο πραγμα γινεται και στις στρατιωτικες σχολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Καλά εγώ το είπα για να είναι full καβατζωμένος.Δεν βλάπτει να ξέρεις τι σε περιμένει κάπως πιο ειδικά.Δε χάνει τιποτα να δώσει 20~ ευρώ και να είναι εντελώς καλυμμενος. Φιλε zafos τα δύο βιβλία που θα χρειαστείς και πήρα εγώ είναι του Θεόδωρου Κοντορούπη , το ένα λέγεται Tests στρατιωτικών σχολών και το άλλο Tests Προσωπικότητας για υποψήφιους στρατιωτικών σχολών κλπ κλπ κλπ. Τα λέμε στη σχολή :P Οκ,καλού κακού θα τα πάρω. Παρ'ότι είμαι καλός μαθητής δεν παίζει να περάσω ΣΜΑ αλλά ΣΤΥΑ είναι ένας στοχος που μπορεί να επιτευχθεί. Αθλήματα άρχισες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ρε φιλε κατσε αγχωσου για τις φετινες πανελλαδικες και ασε τα ψυχοτεχνικα..Σου λεω δεν ρωτανε τετοια οπως τα βιβλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ρε φιλε κατσε αγχωσου για τις φετινες πανελλαδικες και ασε τα ψυχοτεχνικα..Σου λεω δεν ρωτανε τετοια οπως τα βιβλια. Οκ.Πάνω από όλα είναι οι πανελλαδικές για τις οποίες είμαι ήδη αγχωμένος.Τα υπόλοιπα έρχονται;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Οκ.Πάνω από όλα είναι οι πανελλαδικές για τις οποίες είμαι ήδη αγχωμένος.Τα υπόλοιπα έρχονται;) Και εγώ για στυα μαν. Σε κάνα μήνα θα αρχίσω αθλήματα αν και τα έχω. Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Παιδια εμεις φετος ημασταν τυχεροι.το τεστ προσωπικοτητας mmpi επιτελους καταργηθηκε μιας και εχει ξεπεραστει παγκοσμιως!Κανονικα θα αντικατασταθει με την εκδοση 2 οποτε μην παρετε βιβλια περιμενετε να βγει το καινουριο.ενδεχομενως η επομενη "σοδεια" υποψηφιων να το αντιμετωπισει.για μας δεν προλαβαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts