th_tsong Δημοσιεύτηκε January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2006 Ποια ειναι διαφορα μεταξυ αυτων το δυο? Κ πως ξερω ποια ειναι συμβατη με το pc μου? εχω μεσα την geforce fx5600 αλλα χαλασε ο ανεμιστηρας κ γκαριζει ολοκληρο , κ δε γνωριζω αν ειναι pci ή agp. τα φωτα σας Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Είναι σχεδόν σίγουρα AGP. Για να τις ξεχωρίζεις, η PCI υποδοχή είναι άσπρη, ενώ η AGP καφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 πολυ σωστα τα ειπε ο μοδερατορας μας.. απλα εγω να προσθεσω..οτι οι καρτες γραφικων PCI ειναι πιο γρηγορες απο τις agp..το λεω γιατι υπαρχει περιπτωση(που δυσκολο το κοβω) να εχεις την μιτρικη που παιρνει και απο τα 2 ειδη..(να δεις δεν θυμαμαι και πως την λενε)..παντως κατα 99,9% ειναι AGP..για να μην ανοιγεις κουτια και ιστοριες..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 πολυ σωστα τα ειπε ο μοδερατορας μας.. απλα εγω να προσθεσω..οτι οι καρτες γραφικων PCI ειναι πιο γρηγορες απο τις agp..το λεω γιατι υπαρχει περιπτωση(που δυσκολο το κοβω) να εχεις την μιτρικη που παιρνει και απο τα 2 ειδη..(να δεις δεν θυμαμαι και πως την λενε)..παντως κατα 99,9% ειναι AGP..για να μην ανοιγεις κουτια και ιστοριες..;) το σκοτωσες και συ... οι pci ειναι καρτες απο το 90... οι pci-e ειναι αυτες που λες Αν δεν κανω λαθος, η καρτα σου ειναι AGP (5600 δεν ειχαν βγει pci-e). Κοιτα στο manual της μητρικης σου και δες αμα γραφει pci express (pci-e) η AGP. ο σιγουρος τροπος ;) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 πολυ σωστα τα ειπε ο μοδερατορας μας.. απλα εγω να προσθεσω..οτι οι καρτες γραφικων PCI ειναι πιο γρηγορες απο τις agp..το λεω γιατι υπαρχει περιπτωση(που δυσκολο το κοβω) να εχεις την μιτρικη που παιρνει και απο τα 2 ειδη..(να δεις δεν θυμαμαι και πως την λενε)..παντως κατα 99,9% ειναι AGP..για να μην ανοιγεις κουτια και ιστοριες..;)Και τα δύο (ταυτόχρονα) όπως τα γράφεις δεν ισχύουν. Αν εννοείς PCI, τότε οι κάρτες γραφικών που λειτουργούσαν σε αυτό το bus, υπήρχαν σε πολύ παλιότερα μηχανήματα (δεκαετίας) και φυσικά οι επιδόσεις τους είναι κατά πολύ χειρότερες αυτών σε AGP που είναι μεταγενέστερη τεχνολογία. Αν εννοείς PCI-Express, το bus αυτό είναι η τρέχουσα τεχνολογία και έχει μεγάλες δυνατότητες, γι'αυτό άλλωστε αντικατέστησε το AGP. Μητρικές όμως που να υποστηρίζουν και τους δύο τρόπους σύνδεσης, δεν υπάρχουν. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Υπαρχουν μητρικες και με AGP και με PCIEX. Παντως η FX σειρα εβγαινε σε AGP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ενταξει βρε παιδια μην φωναζετε..παντως υπαρχει μητρικη που να παιρνει και agp & pci-e..μου την ειχαν προτινει διοτι ειχα agp καρτα και μετα ηθελα να την αλλαξω,αλλα τελικα επειδη μου ειπαν οτι απο επιδοσεις ειναι ψιλοχαλια εδωσα κατι παραπανω και πηρα μητρικη που να υποστιριζει pci-e! @HellasVagabond αυτη μπραβο την βρηκες..!! asrock την ελεγαν και κοστιζε 50-60 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ASROCK... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. January 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Eυχαριστω για τις απαντησεις , κατι τετοιο φανταζομουν αλλα ηθελα να το διεσταυρωσω. Ειναι ευκολο να περασω μονος μου την καρτα?νομιζω οτι ενα απλο κουμπωμα θελει. εχει κολλησει-χαλασε το ανεμιστηρακι της εγκατεστημενης καρτας και ειναι σα να γκαριζει γαϊδαρος στο αυτι σου...:lol: μαλλον για καμια geforce 6600 gt παω με pentium 4 sta 2000mhz k ram 512 ddr 333 γυρω στα 110-120euro Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 πανευκολη ειναι η εγκατασταση της καρτας..μην ανυσηχεις.. την gigabyte 6600gt την εχω κι εγω αλλα ειναι pci-e..δεν ξερω αν το προσεξες.. που απο μονη της κανει 160-190 ευρω.. @HellasVagabond ok,δεν το ειχα προσεξει..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Με 170ε βρισκει 6600GT MSI AGP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 για την 6600gt θέλει αλλαγή και το τροφοδοτικό? σε 360w κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. January 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 paidia apo biasini egrapsa gt :lol: mallon tha itan diakais pothos. gia tin apli tin 6600 tha pao tin 128mb. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 paidia apo biasini egrapsa gt :lol: mallon tha itan diakais pothos. gia tin apli tin 6600 tha pao tin 128mb. ειπα κι εγω..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 για την 6600gt θέλει αλλαγή και το τροφοδοτικό? σε 360w κάνει? Μια χαρα εισαι με 360W. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts