Jump to content

Eten G500 PPC PHONE+GPS!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το bluetooth. Αφ'ενος δε μπορω με τιποτα να κανω συγχρονισμο μεσω bluetooth, αφ'ετερου το handsfree μου κανει τρομερα παρασιτα σε σημειο να μη μπορω να μιλησω ασυρματα (SonyEricsson HBH-660). Καμια γνωμη; Εσεις εχετε αντιμετωπισει παρομοια προβληματα με τη χρηση του bluetooth;

• Απαντήσεις 644
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το bluetooth. Αφ'ενος δε μπορω με τιποτα να κανω συγχρονισμο μεσω bluetooth, αφ'ετερου το handsfree μου κανει τρομερα παρασιτα σε σημειο να μη μπορω να μιλησω ασυρματα (SonyEricsson HBH-660). Καμια γνωμη; Εσεις εχετε αντιμετωπισει παρομοια προβληματα με τη χρηση του bluetooth;

Απ οτι εχει συζητηθει στο forum φιλε μου, νομιζω οτι ολοι εχουν προβλημα με τον ηχο του bluetooth. Αν διαβασεις λιγες σελιδες πισω, εχει γινει ενα post με ενα patch που φτιαχνει κατα πολυ τον ηχο.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Απ οτι εχει συζητηθει στο forum φιλε μου, νομιζω οτι ολοι εχουν προβλημα με τον ηχο του bluetooth. Αν διαβασεις λιγες σελιδες πισω, εχει γινει ενα post με ενα patch που φτιαχνει κατα πολυ τον ηχο.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Απλα δε ξερω απο που μπορω να δω ποιο firmware φοραει το μηχανακι μου.... Ειναι G500+ και το αγορασα πριν απο 3-4 μερες απο το πλαισιο. Μπορι κανεις να βοηθησει;;;

Προς τους κατόχους του ΕΤΕΝ αγορασμένο απο ΠΛΑΙΣΙΟ:

υπάρχει κάποιο cd μέσα στην συσκευασία που να έχει την ROM την ελληνική?Γιατί έτσι μου είπε ένας φίλος που δουλεύει μέσα στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Αν υπάρχει μπορεί κάποιος να την ανεβάσει σε κάποιο χώρο να την πάρουμε κι εμείς? Ευχαριστώ

Προς τους κατόχους του ΕΤΕΝ αγορασμένο απο ΠΛΑΙΣΙΟ:

υπάρχει κάποιο cd μέσα στην συσκευασία που να έχει την ROM την ελληνική?Γιατί έτσι μου είπε ένας φίλος που δουλεύει μέσα στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Αν υπάρχει μπορεί κάποιος να την ανεβάσει σε κάποιο χώρο να την πάρουμε κι εμείς? Ευχαριστώ

Αυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! Εγω το εχω παρει απο Πλαισιο (σαν συσκευη μονο) και μολις τωρα ξαναελεγξα το CDκαι δεν υπαρχει ROM μεσα... Μακαρι να υπηρχε να σας την εστελνα!

Απλα δε ξερω απο που μπορω να δω ποιο firmware φοραει το μηχανακι μου.... Ειναι G500+ και το αγορασα πριν απο 3-4 μερες απο το πλαισιο. Μπορι κανεις να βοηθησει;;;

Κανε ενα soft reset, και στο πανω δεξια μερος της οθονης σου θα εμφανιστει ενας αριθμος. Τα 3 τελευταια νουμερα αυτου του αριθμου ειναι το firmware του κινητου σου.

μια ισως χαζη ερωτηση διοτι δεν κατεχω πολλα απο pda,πως μπορω να κανω shortcut το εικονιδιο του destinator καπου στην επιφανεια εργασιας ωστε καθε φορα να μην πηγαινω start-file explorer κλπ κλπ?

Ρε παιδιά, έχω το Ρ900 και επειδή βαρέθηκα να περιμένω το Ρ990 και επιπλέον, εντελώς ξαφνικά ανακάλυψα το ΕΤΕΝ, μπορείτε σας παρακαλώ να μου λύσετε κάποιες απορίες γιατί είμαι στούρνος στα περί υπολογιστών και ειδικών γνώσεων... :O

1. Μετά την αγορά του ΕΤΕΝ πρέπει να κατεβάσω προγράμματα από το σαιτ της ΕΤΕΝ και να τα εγκαταστήσω;

2. Ως τηλέφωνο, πως είναι η λειτουργία του; Εγώ μιλάω κανα δύοωρο καθημερινά... ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ λειτουργία για τη δουλειά μου...

3. Με τα ΣΜΣ στα Ελληνικά, πρέπει να αλλάξω κάτι μόλις το πάρω; ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ για τη δουλειά.

4. Σε χρήση με το ένα χέρι πως πάει;

5. Οι φωνητικές εντολές είναι εύκολες σε χρήση; Μήπως μπερδεύεται σε παραπλήσιες φωνητικές ονομασίες; Μπορώ να το χρησιμοποιώ για ΠΟΛΛΑ τηλέφωνα; Και τι επίπτωση έχει στη μπαταρία;

6. Επαφές, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ! Έχω γύρω στις 1600 καταχωρήσεις στο άουτλουκ. Θα τις περάσω εύκολα και χωρίς παρατράγουδα; Θα μπορώ να τις αναζητώ και να τις βρίσκω γρήγορα;

7. Το πέρασμά μου από Smartphone σε ppc πόσο διαφορετικό είναι; Θα πελαγώσω που διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες και με πιάνει πανικός;

8. Τo GPS είναι θαύμα στη νέα συσκευή, αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ! Θα βγάλω άκρη ή θα βάλω τα κλάματα;

9. Αναγνώριση γραφής έχει; Μόνο αγγλικά φαντάζομαι...

10. Δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης;;;;; (please ας έχει...)

11. Eυχρηστία στο γράψιμο σημειώσεων; Διαβάζει/διαχειρίζεται WORD powerpoint, EXEL kai ADOBE (λόγω microsoft μάλλον έχει αλλά για να είμαστε σίγουροι...)?

Σόρυ για τις ερωτήσεις αλλά αν μπορείτε απαντήστε μου γιατί θέλω επειγόντως να πάρω μια συσκευή... :(

Ίσως να σας κάνω κι άλλες ερωτήσεις αργότερα...

Ελπίζω να με ανεχθείτε... :worry:

Οι παρακατω απαντησεις δεν ειναι σιγουρες (θα σου ελεγα να συμβουλευτεις και καποιον που γνωριζει καλυτερα απο εμενα) αλλα πανω κατω πιστευω πως ετσι θα ειναι.

1.Οχι,θα πρεπει να κατεβαζεις η να αγοραζεις προγραμματα για wm05.Πως αγοραζες για το P900 για uiq ετσι και για το g500 θα κατεβαζεις για windows mobile 2005

2.Αν κρινω απο την συνυπαρξη μου με ενα qtek S100 δεν θα εχεις κανενα προβλημα(ειχα πριν ενα P800)

3.Αν το παρεις με ελληνικα wm05 οπως τα φερνει το πλαισιο κανονικοτατα αλλιως θα πρεπει να βαλεις εφαρμογες οπως resco keyboard δεν θα εχεις κανενα προβλημα

4.Κρινοντας και παλι απο το S100 μια χαρα αλλα ισως σου λειψει λιγο το jog dial του P900

5.Δεν γνωριζω δεν απαντω

6.Ανετοτατα αφου χρησιμοποιει το activesync

7.Ειναι περασμα αλλα εχει την γλυκα του.Αν εισαι μια χαρα σε χρηση υπολογιστη δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Δεν εχει σχεση τουλαχιστον με το P800 που ειχα.Ειναι ενας νεος κοσμος αλλα πολυ πιο ομορφος...

8.Μια χαρα ακρη θα βγαλεις μην πελαγωνεις δεν ειναι τιποτα

9.Εχει αγγλικα αλλα και με προγραμματα οπως το transcriber νομιζω και ελληνικα

10.Δεν ξερω δεν απαντω

11.Πολυ πιο ευχρηστο απο το P800 στη σουιτα του office που αναφερεις και τα εχει ολα

Αυτα...και παλι σου τονιζω με επιφυλαξη μεχρι να συμφωνησουν και αλλα μελη με περισσοτερη εξειδικευση και σου τονιζω οτι ειναι ενας αλλος κοσμος απο τα uiq της sony.Πολυ πιο ομορφος...

Εδω ανεχθηκες της απαντησεις μου!!!

Οι παρακατω απαντησεις δεν ειναι σιγουρες (θα σου ελεγα να συμβουλευτεις και καποιον που γνωριζει καλυτερα απο εμενα) αλλα πανω κατω πιστευω πως ετσι θα ειναι.

1.Οχι,θα πρεπει να κατεβαζεις η να αγοραζεις προγραμματα για wm05.Πως αγοραζες για το P900 για uiq ετσι και για το g500 θα κατεβαζεις για windows mobile 2005

2.Αν κρινω απο την συνυπαρξη μου με ενα qtek S100 δεν θα εχεις κανενα προβλημα(ειχα πριν ενα P800)

3.Αν το παρεις με ελληνικα wm05 οπως τα φερνει το πλαισιο κανονικοτατα αλλιως θα πρεπει να βαλεις εφαρμογες οπως resco keyboard δεν θα εχεις κανενα προβλημα

4.Κρινοντας και παλι απο το S100 μια χαρα αλλα ισως σου λειψει λιγο το jog dial του P900

5.Δεν γνωριζω δεν απαντω

6.Ανετοτατα αφου χρησιμοποιει το activesync

7.Ειναι περασμα αλλα εχει την γλυκα του.Αν εισαι μια χαρα σε χρηση υπολογιστη δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Δεν εχει σχεση τουλαχιστον με το P800 που ειχα.Ειναι ενας νεος κοσμος αλλα πολυ πιο ομορφος...

8.Μια χαρα ακρη θα βγαλεις μην πελαγωνεις δεν ειναι τιποτα

9.Εχει αγγλικα αλλα και με προγραμματα οπως το transcriber νομιζω και ελληνικα

10.Δεν ξερω δεν απαντω

11.Πολυ πιο ευχρηστο απο το P800 στη σουιτα του office που αναφερεις και τα εχει ολα

Αυτα...και παλι σου τονιζω με επιφυλαξη μεχρι να συμφωνησουν και αλλα μελη με περισσοτερη εξειδικευση και σου τονιζω οτι ειναι ενας αλλος κοσμος απο τα uiq της sony.Πολυ πιο ομορφος...

Εδω ανεχθηκες της απαντησεις μου!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! :)

Μήπως ξέρει κανείς κάτι για το "5" και "10"; :O

Guest lagoudakis
ετσι ειναι οπως τα ειπε ο φιλος,και εγω ηρθα απο Ρ800-910,και εβγαλα ακρη,φυσικα με την βοηθεια των παιδιων εδω μεσα

εχει χρησιμοποιησει κανεις απο εσας bluetooth ακουστικο της plantronics με το g500? εχω βαλει στο ματι το μοντελο discovery αλλα επειδη ειναι ψιλοακριβο θελω να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει καλα με το eten.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! :)

Μήπως ξέρει κανείς κάτι για το "5" και "10"; :O

Δεν έχω δουλέψει ποτέ ppc της Eten, αλλά στα ppc της HTC που είχα μέχρι τώρα με WM5 (δηλ. 9100 & S200), ισχύουν τα εξής:

5) Κανένα πρόβλημα με τις φωνητικές κλήσεις. Μπερδεύεται καμιά φορά αλλά μόνο σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον, που εγώ προσωπικά το θεωρώ φυσιολογικό. Εξάλλου είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Οι φωνητικές κλήσεις και εντολές δεν έχουν καμία επίπτωση στη διάρκεια της μπαταρίας.

10) Υπάρχει το VITO AudioNotes με το οποίο σε μερικές συσκευές (π.χ. στο S200 μου γίνεται και έχω διαβάσει ότι γίνεται και στο 9100, μπορείς να ηχογραφήσεις τηλεφωνικές συνομιλίες (έχει και επιλογή να το κάνει αυτόματα για κάθε κλήση), αλλά για να ακούγεται και ο συνομιλητής σου πρέπει να βρίσκεσαι σε ήσυχο εσωτερικό χώρο. Το έχω δοκιμάσει ακόμη και με χρήση ΒΤ και δουλεύει πολύ καλά, αλλά ξαναλέω εξαρτάται από τη συσκευή και πρέπει να είσαι σε εσωτερικό χώρο. Σε όσες κλήσεις ηχογράφησα στον δρόμο άκουγα μόνο τη φωνή μου...

Δεν έχω δουλέψει ποτέ ppc της Eten, αλλά στα ppc της HTC που είχα μέχρι τώρα με WM5 (δηλ. 9100 & S200), ισχύουν τα εξής:

5) Κανένα πρόβλημα με τις φωνητικές κλήσεις. Μπερδεύεται καμιά φορά αλλά μόνο σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον, που εγώ προσωπικά το θεωρώ φυσιολογικό. Εξάλλου είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Οι φωνητικές κλήσεις και εντολές δεν έχουν καμία επίπτωση στη διάρκεια της μπαταρίας.

10) Υπάρχει το VITO AudioNotes με το οποίο σε μερικές συσκευές (π.χ. στο S200 μου γίνεται και έχω διαβάσει ότι γίνεται και στο 9100, μπορείς να ηχογραφήσεις τηλεφωνικές συνομιλίες (έχει και επιλογή να το κάνει αυτόματα για κάθε κλήση), αλλά για να ακούγεται και ο συνομιλητής σου πρέπει να βρίσκεσαι σε ήσυχο εσωτερικό χώρο. Το έχω δοκιμάσει ακόμη και με χρήση ΒΤ και δουλεύει πολύ καλά, αλλά ξαναλέω εξαρτάται από τη συσκευή και πρέπει να είσαι σε εσωτερικό χώρο. Σε όσες κλήσεις ηχογράφησα στον δρόμο άκουγα μόνο τη φωνή μου...

Φίλε μου είσαι κορυφαίος! Χίλια ευχαριστώ!

Πάντως το συγκεκριμένο πρόγραμμα που το δοκίμασα στο G500 μου δουλεύει άψογα ακόμα και σε εξωτερικό χώρο. Νομίζω πως είναι και θέμα συσκευής μιας και ένα άλλο πρόγραμμα που κάνει παρόμοια δουλειά, το PMRecorder, δουλεύει και αυτό το ίδιο άψογα.

περασα το resco κeyboard pro αλλα δεν μου δουλευει:cry:

μου βγαζει μηνυμα cannot load selected skin.please choose a valid skin or reeinstall the resco keyboard pro

καμμια ιδεα?please help me

Παίδες χαίρετε!! Μετά από πολύ καιρό ξαναποστάρω στο forum αυτό, αφού έχοντας το Κ750i και το Dell Axim X5 είχα βρει την υγεία μου :cool: Δυστυχώς όμως ο ιός του gadgetάκια δεν με αφήνει να ησυχάσω, οπότε είναι καιρός να αναβαθμιστώ.

1η επιλογή: Κ800 και μάλλον το Dell Axim x51v

2η επιλογή: κάποιο εκ των ΜioΑ701, ETEN G500, ή Qtek S200.

Το συνολικό κόστος και των δύο λύσεων είναι παραπλήσιο (~600-700€), και έχουν προφανή υπέρ και κατά.

Αυτό που θέλω να μάθω (ειδικά από αυτούς που έχουν εμπειρία με 2 ή και τα 3 από τα GSM/PPC που αναφέρω -Mio, ETEN, QTek) είναι πιο από αυτά αποτελεί την καλύτερη stand-alone λύση, έχοντας ως βασικότερο σκοπό την χρήση ως κινητό/agenda, και μετά κάποια -απαραίτητα- προγράμματα. Τελευταία -αλλά όχι άχρηστη- ανάγκη είναι το GPS, άρα και αυτό θα πρέπει να μετρήσει.

Tο ποστάρω σε όλα τα σχετικά threads, μήπως και βρω κάποια άκρη....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ξέρει κανείς αν κάνει στο ETEN το μολυβάκι από άλλη μάρκα γιατί το έχασα και το πλαίσιο δεν έχει ακόμα ανταλακτικά;

Ξέρει κανείς αν κάνει στο ETEN το μολυβάκι από άλλη μάρκα γιατί το έχασα και το πλαίσιο δεν έχει ακόμα ανταλακτικά;

οχι δηστυχως δεν κανει

Παίδες χαίρετε!! Μετά από πολύ καιρό ξαναποστάρω στο forum αυτό, αφού έχοντας το Κ750i και το Dell Axim X5 είχα βρει την υγεία μου :cool: Δυστυχώς όμως ο ιός του gadgetάκια δεν με αφήνει να ησυχάσω, οπότε είναι καιρός να αναβαθμιστώ.

1η επιλογή: Κ800 και μάλλον το Dell Axim x51v

2η επιλογή: κάποιο εκ των ΜioΑ701, ETEN G500, ή Qtek S200.

Το συνολικό κόστος και των δύο λύσεων είναι παραπλήσιο (~600-700€), και έχουν προφανή υπέρ και κατά.

Αυτό που θέλω να μάθω (ειδικά από αυτούς που έχουν εμπειρία με 2 ή και τα 3 από τα GSM/PPC που αναφέρω -Mio, ETEN, QTek) είναι πιο από αυτά αποτελεί την καλύτερη stand-alone λύση, έχοντας ως βασικότερο σκοπό την χρήση ως κινητό/agenda, και μετά κάποια -απαραίτητα- προγράμματα. Τελευταία -αλλά όχι άχρηστη- ανάγκη είναι το GPS, άρα και αυτό θα πρέπει να μετρήσει.

Tο ποστάρω σε όλα τα σχετικά threads, μήπως και βρω κάποια άκρη....

Φίλε μου, επειδή τα λεγόμενά σου με εκφράζουν 100% και μιας και βρίσκομαι μια ανάσα πριν το ΕΤΕΝ ή το QTEK 9100, βάλε ένα λινκ όπου πάρεις απαντήσεις γιατί πρέπει μέρι Παρασκευή να το έχω στο χέρι και δεν ξέρω ποιό από τα 2 να πάρω... :(

By the way, μήπως ρε παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει καιρό το 9100 και να χρησιμοποιεί συχνά το πληκτρολόγιο; Άκουσα ότι χαλαρώνει αρκετά και είναι λίγο ενοχλητικό που έχει "τζόγο" στο άνοιξε - κλείσε... :worry:

Όσο για το δίλλημα... 9100 με πληκτρολόγιο που φαντάζομαι ότι δίνει "φτερά" στο γράψιμο σημειώσεων και ατζέντας και ΕΤΕΝ με συνεχές γράψιμο μέσω γραφίδας αλλά με επιπλέον ράδιο (υπερχρήσιμο) και GPS που είναι τρομερό "παιχνίδι" ... :)

Και κάτι ακόμη. Το ΕΤΕΝ, συνδέεται με το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο μέσω ΒΤ? Παρουσιάζει κανένα πρόβλημα; Είναι καλό το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο σε εργονομία και φορητότητα; :confused:

Όλο απορίες είμαι αλλά συμπαθάτε με.

Ευχαριστώ :D

Γεια παιδιά πριν από 3 μήνες περίπου ένας φίλος μου στείλε το ΕΤΕΝ G500 από Αμερική ,και κάποια άτυχη στιγμή μου πέσε κάτω με την θήκη του και μου χάλασε το power button δηλαδή μπήκε προς μεσα αλλά φενοτανε σαν να έσπασε κάτι ,χωρίς δεύτερή κουβέντα και φυσικά μιλώντας με τον φίλο μου στην Αμερική το στέλνω για επισκευή η αντικατάσταση ,ο φίλος μου το πάει στο μαγαζί που το πήρε και αυτή με τη σειρά τους το στέλνουνε για επισκευή η αντικατάσταση μακριά μου φενεται hong kong μου είπε(ΣΤΗΝ ETEN) ! μετά από 2 μήνες !!! του το στέλνουν άφτιαχτο !! και χωρίς να έχουνε πειράξει τίποτα !! δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έγινε αυτό ,τέλος πάντων θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί μόλις μου το στείλε ο φίλος μου και είναι στα χέρια μου ,που και πως να το στείλω για φτιάξιμο και αν μπορώ εδώ στην Ευρώπη ?

E-TEN launches E-TEN G500+

http://msmobiles.com/news.php/5429.html

Η διαφορά με το απλό είναι ότι έχει 256 rom.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

E-TEN launches E-TEN G500+

http://msmobiles.com/news.php/5429.html

Η διαφορά με το απλό είναι ότι έχει 256 rom.

Μα αυτο ειναι που πωλειται στη χωρα μας(απο Πλαισιο) εδω και αρκετες ημερες.

Το ενδιαφερον της υποθεσης ειναι πως πουθενα αλλου στον κοσμο δεν ειχε κυκλοφορησει και ακομα και καποιοι τοπικοι αντιπροσωποι της ΕΤΕΝ επεμεναν πως δε διατιθεται πουθενα( για αυτο και το msmobiles το παρουσιαζει σα να διατιθεται τωρα για πρωτη φορα)!

Φίλε μου, επειδή τα λεγόμενά σου με εκφράζουν 100% και μιας και βρίσκομαι μια ανάσα πριν το ΕΤΕΝ ή το QTEK 9100, βάλε ένα λινκ όπου πάρεις απαντήσεις γιατί πρέπει μέρι Παρασκευή να το έχω στο χέρι και δεν ξέρω ποιό από τα 2 να πάρω... :(

Καλημερα! και εγω στην ιδια κατασταση βρισκομαι. Εχω το Dell X51V αλλα επειδη βλεπω να βγαινουν ολο και περισσοτερες νεες συσκευες μαλλον θα το πουλησω και θα παρω κατι αλλο αλλα τι? :wacko: Δεν ξερω ακομη.

Και κάτι ακόμη. Το ΕΤΕΝ, συνδέεται με το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο μέσω ΒΤ? Παρουσιάζει κανένα πρόβλημα; Είναι καλό το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο σε εργονομία και φορητότητα; :confused:

Εχω πτυσσομενο πληκτρολογιο μεσω ΒΤ, δεν το εχω χρισιμοποιησει πολυ αλλα οσες φορες το χρησιμοποιησα εκανα τη δουλεια μου απροβληματιστα. ειναι αρκετα βολικο και δεν πιανει πολυ χωρο κλειστο. ( μαλλον προς πωληση παει και αυτο. :) )

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student