bujinkan Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 ερωτηση.πηρα το g500 και σημερα αφου εγκατεστησα το active sync 4.1 ενωσα το τηλ με το Pc.κατευθειαν πρασινιζει το εικονοδιο του active sync και μου βγαζει ενα κουτακι που λεει retrieving setings.ε λοιπον κανει retrieving εδω και μια ωρα αλλα δεν γινεται τιποτα.οταν κανω δεξι κλικ και open micr act sync δεν γινεται τιποτα.βασικα το μονο που θελω να κανω ειναι να περασω απο το Outlook τις επαφες στο τηλεφωνο.help please κανενας?:( Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 κανενας?:( Επανεγκατεστησε το Activesync, κατα προτιμηση την εκδοση 4.2 και κανε επανεκκινηση σε υπολογιστη και κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση. Τo E-ten G500 που πουλαει το Πλαισιο με Ελληνικο Software, απο ποια εταιρεια εχει αναπτυχθει το συγκεκριμένο software? Σε περιπτωση που το αγορασω απο κει, η Eten εχει updates για τη rom, ή αναγκαστικά θα πρεπει να περάσω την Αγγλική rom για να το αναβαθμίσω? Το ιδιο ισχύει και για τα patches? Τεχνικη υποστηριξη(εγγύηση) θα έχω απο το Πλαίσιο? Τελικα αξίζει να το αγοράσω απο κεί, ή θα δώσω τσαμπα χρηματα μονο και μονο για να το αγοράσω με Ελληνικο software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Πόσα παραπάνω δηλαδή θα δώσεις? Για Τ.Υ. ναι θα έχεις υποστήριξη, και μάλλον θα βγεί branded Turbo-X. Τα υπόλοιπα δεν ξέρω να στα απαντήσω Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Απο το aspid shop το εχω βρει € 480 (χωρις Dest PN). To Πλαισιο το εχει 600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Δεν θελω να βγω εκτος θεματος, αλλα το Fujitsu Siemens Pocket Loox T830 το εχει δει κανεις? Εχει wm5, gps, wifi, irda, bt 2.0, 2mp camera autofocus, VoIP phone receiver, push mail,UMTS,QWERTY πληκτρολογιο κ.α. Μηπως να κινηθω προς τα κει αλλα ειναι λιγο ακριβό. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_41&products_id=3257 *αλλα εχει μικρη οθονη(2.4)και χαμηλη αναλυση(240Χ240) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Απο το aspid shop το εχω βρει 480 (χωρις Dest PN). To Πλαισιο το εχει 600. Μήπως το έιδες χωρίς ΦΠΑ? 551 με ΦΠΑ το βλέπω εγώ και χωρίς έξοδα αποστολής..., δεν ξέρω αν κάνω λάθος Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Μήπως το έιδες χωρίς ΦΠΑ? 551 με ΦΠΑ το βλέπω εγώ και χωρίς έξοδα αποστολής..., δεν ξέρω αν κάνω λάθος Γ. Ναι χωρις ΦΠΑ ειναι αλλα εχω εταιρικο ΑΦΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Ναι χωρις ΦΠΑ ειναι αλλα εχω εταιρικο ΑΦΜ. Το οποίον δεν λειτουργεί στο Πλαίσιο? :p :X Αρα όχι 599 για σένα, 500 δηλαδη 20€ πιο ακριβά....:) Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 *αλλα εχει μικρη οθονη(2.4)και χαμηλη αναλυση(240Χ240) Πολλές ασυμβατότητες με εφαρμογές και θα σε παιδέψει. Μείνε καλύτερα με το G500.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Τελικά με το ελληνικό και την καινούργια rom τι γίνεται; Ξέρει κανένας; Μπαίνει ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Το οποίον δεν λειτουργεί στο Πλαίσιο? :p :X Αρα όχι 599 για σένα, 500 δηλαδη 20€ πιο ακριβά....:) Γ. Και ποιος σου ειπε οτι το Πλαισιο με εταιρικο ΑΦΜ σου κοβει το ΦΠΑ. Σου το χρεωνει κανονικότατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Πολλές ασυμβατότητες με εφαρμογές και θα σε παιδέψει. Μείνε καλύτερα με το G500.;) Μπορει σιγουρα να εχει ασυμβατοτητες. Απλα το ανεφερα σαν μια εναλλακτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Johner συγνωμη, να σε ρωτησω κατι? Μηπως εσυ που εισαι και πιο εμπειρος, ξερεις αν το G500 με την Ελληνικη rom περνει αναβαθμισεις και απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Johner συγνωμη, να σε ρωτησω κατι? Μηπως εσυ που εισαι και πιο εμπειρος, ξερεις αν το G500 με την Ελληνικη rom περνει αναβαθμισεις και απο που? Δεν έχω ιδέα ποιός το φέρνει Ελλάδα και το μεταφράζει. Ίσως στο about αν ψάξεις να βρείς κάποια πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Δεν έχω ιδέα ποιός το φέρνει Ελλάδα και το μεταφράζει. Ίσως στο about αν ψάξεις να βρείς κάποια πληροφορία. Παιδια, οπως και το Α701 με την ελληνικη ROM, ετσι και το G500 ερχεται κατευθειαν απο το εξωτερικο με ελληνικα, απο την ιδια τη Microsoft. To Πλαισιο το ιδιο εισαγει το G500, το θεωρω δυσκολο να δινεται ξεχωριστα η ελληνικη ROM, τουλαχιστον στην παρουσα φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Και ποιος σου ειπε οτι το Πλαισιο με εταιρικο ΑΦΜ σου κοβει το ΦΠΑ. Σου το χρεωνει κανονικότατα! Το οποίο οποίον γλυτώνεις στην δήλωση ΦΠΑ, το ίδιο δεν έιναι? Τεσπα, άστο μην τους πρήξουμε με χαζό off topic :) Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Τελικά με το ελληνικό και την καινούργια rom τι γίνεται; Ξέρει κανένας; Μπαίνει ή όχι; Μπαίνει κανονικότατα, έτσι λέει το Πλαίσιο. Μόλις/αν το κάνει η σύζυγος θα σας πώ αποτελέσματα.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Μπαίνει κανονικότατα, έτσι λέει το Πλαίσιο. Μόλις/αν το κάνει η σύζυγος θα σας πώ αποτελέσματα.... Γ. Δηλαδη αμα θελω το παιρνω απο το Πλαισιο και του περναω απο πάνω την Αγγλικη rom? Και μετα αμα θελω να του ξαναπερασω την Ελληνικη? Γινεται ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Δεν μπορώ να σου απαντήσω ακόμη, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chekenout Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Το αγόρασα σήμερα. Καταρχήν θεωρώ απαράδεκτη τη βάση του που είναι σαν αγγούρι και δε διπλώνει. Πρέπει να έχεις νταλίκα για να το στήσεις? Στο αμάξι μου έτσι που είναι μου πιάνει το μισό παρμπρίζ. Και το manual είναι ανύπαρκτο, μονο ένα quick guide της κακιάς ώρας έχει!!! Παράθεση Aν δεν είσαι εκεί που είσαι, δεν είσαι πουθενά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Το αγόρασα σήμερα. Καταρχήν θεωρώ απαράδεκτη τη βάση του που είναι σαν αγγούρι και δε διπλώνει. Πρέπει να έχεις νταλίκα για να το στήσεις? Στο αμάξι μου έτσι που είναι μου πιάνει το μισό παρμπρίζ. Και το manual είναι ανύπαρκτο, μονο ένα quick guide της κακιάς ώρας έχει!!! H βαση πραγματι δεν ειναι ο,τι καλυτερο. Για το εγχειριδιο χρησης ,παντως, απλα ισχυει οτι στα περισσοτερα νεα ppc's(μονη εξαιρεση αυτα της HTC). Δηλαδη, απλα υπαρχει ενα quick guide και το πληρες εγχειριδιο στο συνοδευτικο cd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Το αγόρασα σήμερα. Καταρχήν θεωρώ απαράδεκτη τη βάση του που είναι σαν αγγούρι και δε διπλώνει. Πρέπει να έχεις νταλίκα για να το στήσεις? Στο αμάξι μου έτσι που είναι μου πιάνει το μισό παρμπρίζ. Και το manual είναι ανύπαρκτο, μονο ένα quick guide της κακιάς ώρας έχει!!! Απο που το αγορασες φιλε αν επιτρεπεται? Οσον αφορα τη βαση στηριξης, απο σχολια που εχω ακουσει, ειναι καλυτερα που ειναι ετσι για να μην σου κουνιεται πολυ μεσα στο αμαξι. Τωρα σχετικα με το manual, νομιζω οτι μπορεις να κατεβασεις το πληρες manual του κινητου απο το site της ETEN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chekenout Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Από το Πλαίσιο το πήρα, 699 Ευρώ μαζί με το Destinator PN. Όσοι το έχετε αγοράσατε άλλη βάση; Αν ναι, από πού; Παράθεση Aν δεν είσαι εκεί που είσαι, δεν είσαι πουθενά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Από το Πλαίσιο το πήρα, 699 Ευρώ μαζί με το Destinator PN. Όσοι το έχετε αγοράσατε άλλη βάση; Αν ναι, από πού; Δοκιμασε να ψαξεις στο http://www.play247.gr Εχει πολλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts