panaros Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 1.Ενω στο cd λεει το manual οτι εχει και ραδιο μια που ειναι το καινουργιο g500+, στα ελληνικα windows δεν περιλαμβανεται αυτο το μοδθλε στον φακελλο multimedia.Προσπαθησα να εγκαταστησω το παλιο αρχειο αλλα δεν δουλεψε.Τι να κανω? προσπαθησε να εγκαταστησεις αυτα: http://www.torq-users.net/listing/eten/ETEN_G500/G500_97EE_WWE_PREINST_CAB(AGPS-FM%20Tuner).zip http://www.torq-users.net/listing/eten/ETEN_G500/FM_Radio.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Εγω προσωπικα ειχα το G500 για περιπου 20 ημερες και το αλλαξα. Μου φαινοταν πολυ χοντροκομμενο και δεν με βολευε απο αποψη φορητοτητας οποτε το εδωσα και πηρα το Mio. Περιπου στα ιδια κινουνται με το καθενα να εχει τα "προβληματα" του. Στο E-Ten ειναι το τηλεφωνο, στο Mio η μπαταρια που διαρκει σχετικα λιγο. Αυτο που προσεξα ειναι οτι σε λειτουργια GPS το Mio φαινεται να λειτουργει καλυτερα σε αποδοση στιγματος ενω φαινεται και πιο γρηγορο σε ολο το φασμα των λειτουργιων του. Το Ε-Τen υπερτερει στην built-in υποστηριξη για TMC κατι που στο Mio απαιτει εξωτερικη κεραια. Και οι δυο ειναι πολυ καλες συσκευες και θα σε ικανοποιησουν αν ζητας μια 3 σε 1 λυση. Σαββα όταν το πήρες το G500 ήταν 2 εκδόσεις πίσω. Πλέον το μηχάνημα κυριολεκτικά πετάει και από πλευράς τηλεφώνου και από πλευράς GPS όπου με το AGPS που ενσωματώνει η τελευταία rom βρίσκει στίγμα σε 5-10 δευτερόλεπτα first fix. Ακόμα και το ράδιο αναβαθμίστηκε και παίζει ακόμα καλύτερα από πριν. Μόνο ο όγκος του δεν βελτιώθηκε :p αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Είχα και μεγαλύτερα από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 προσπαθησε να εγκαταστησεις αυτα: http://www.torq-users.net/listing/eten/ETEN_G500/G500_97EE_WWE_PREINST_CAB(AGPS-FM%20Tuner).zip http://www.torq-users.net/listing/eten/ETEN_G500/FM_Radio.rar thanks gia tin apantisi alla otan pao na to katebaso to link poy moy edoses moy zita kodiko prosbasis.Ti prepei na kano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 γεια χαρα και απο εμενα.απο χτες ειμαι κατοχος και εγω ενος G500 με αγγλικα windows και destinator 6.(μου κοστισε πολυ λιγα χρηματα)επειδη δεν εχω το χρονο να ασχοληθω με προγραματα και αναβαθμισεις υπαρχει κανεις απο εσας που να μπορει να μου κανει τις τελευταιες αναβαθμισεις και να μου περασει μερικα προγραματακια?εαν ναι pm me please.α αν και διαβασα αρκετες σελιδες απο αυτο το post μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το soft και τι το hard reset? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 γεια χαρα και απο εμενα.απο χτες ειμαι κατοχος και εγω ενος G500 με αγγλικα windows και destinator 6.(μου κοστισε πολυ λιγα χρηματα)επειδη δεν εχω το χρονο να ασχοληθω με προγραματα και αναβαθμισεις υπαρχει κανεις απο εσας που να μπορει να μου κανει τις τελευταιες αναβαθμισεις και να μου περασει μερικα προγραματακια?εαν ναι pm me please.α αν και διαβασα αρκετες σελιδες απο αυτο το post μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το soft και τι το hard reset? κανενας???:cry: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konzikos Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 kserei kaneis kapoion pou na thelei na agorasei m600+?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 πω πω καλα μιλαμε εχω παθει πλακα με το eten.ενας φιλος μου εχει το mio και σημερα ηπιαμε καφε μαζι 2ωρες και τα συγκριναμε αρκετα διεξοδικα και φυσικα και destinator6.το αποτελεσμα? το πουλαει για να παρει eten.:lol: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 κανενας???:cry: Soft Reset = Restarts the Phone. Hard Reset = Formats the Phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Soft Reset = Restarts the Phone. Hard Reset = Formats the Phone. Από την στιγμή που έχει WM5 δεν ισχύει αυτό! Στην θέση του hard reset υπάρχει το clean reset που διαγράφει τα πάντα και φέρνει το pda στην αρχική κατάσταση. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Από την στιγμή που έχει WM5 δεν ισχύει αυτό! Στην θέση του hard reset υπάρχει το clean reset που διαγράφει τα πάντα και φέρνει το pda στην αρχική κατάσταση. Ενταξει. Πανω κατω το ιδιο πραγμα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 paidia sas parakalw epeidh tha dwsw to thlefwno kai den thymamai, pws ginetai to hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Ναι, αλλά μέχρι τώρα σε PPC συσκευές όταν άκουγες hard reset άλλαζες δρόμο γιατί δεν είναι και ότι πιο καλό να τα χάνεις όλα. Τουλάχιστον έβαλε λίγο μυαλό η M$. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 paidia sas parakalw epeidh tha dwsw to thlefwno kai den thymamai, pws ginetai to hard reset? Για δοκιμασε αυτο: Press the On/Off button and at the same time poke the reset button. When the orange screen appears, press the handug call button and hold for 4 seconds. A white menu appears. Press the Contacts / Frequency Dial button (above the Green color) Call button and hold till the answer 'Yes' appears. Ειναι για το Μ600 αλλα πρεπει να κανει και για το G500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 paidia sas parakalw epeidh tha dwsw to thlefwno kai den thymamai, pws ginetai to hard reset? Αν δεν πιανει το παραπανω δοκιμασε και αυτο: u press both power and reset together, then let go and quickly press the END call button for 15secs or so. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Αν δεν πιανει το παραπανω δοκιμασε και αυτο: u press both power and reset together, then let go and quickly press the END call button for 15secs or so. thanks, tha to dokimasw aurio kai tha sas pw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ναι, αλλά μέχρι τώρα σε PPC συσκευές όταν άκουγες hard reset άλλαζες δρόμο γιατί δεν είναι και ότι πιο καλό να τα χάνεις όλα. Τουλάχιστον έβαλε λίγο μυαλό η M$. Επειδή μπερδεύτηκα :O , μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ Hard & Clean reset; Στο hard reset σου διαγράφει πληροφορίες και προγράμματα που έχει βάλει ο χρήστης και έρχεται το ppc σε κατάσταση κουτιού. Στο Clean Reset τι διαφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Επειδή μπερδεύτηκα :O , μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ Hard & Clean reset; Στο hard reset σου διαγράφει πληροφορίες και προγράμματα που έχει βάλει ο χρήστης και έρχεται το ppc σε κατάσταση κουτιού. Στο Clean Reset τι διαφέρει; Όχι στις WM5 συσκευές. Πλέον υπάρχουν 3 ήδη reset: Soft reset: Σταματάει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν, δεν σβύνει κάτι. Βέβαια ότι δεν έχει αποθηκευτεί θα χαθεί. Hard reset: Το ίδιο με το soft reset αλλά σβύνει και τους hardware registers. Clean reset: Σβύνει τα πάντα και φέρνει το PDA στην αρχική κατάσταση. Ουσιαστικά κάνει το ίδιο που έκανε το hard reset σε PPC2003 συσκευές. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι στο Qtek9000 μου (WM5) το hard reset και το clean reset κάνουν το ίδιο? Σβήνουν τα πάντα από τη συσκευή και την επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση (εκεί που ζητάει align η οθόνη κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 ερωτηση.πηρα το g500 και σημερα αφου εγκατεστησα το active sync 4.1 ενωσα το τηλ με το Pc.κατευθειαν πρασινιζει το εικονοδιο του active sync και μου βγαζει ενα κουτακι που λεει retrieving setings.ε λοιπον κανει retrieving εδω και μια ωρα αλλα δεν γινεται τιποτα.οταν κανω δεξι κλικ και open micr act sync δεν γινεται τιποτα.βασικα το μονο που θελω να κανω ειναι να περασω απο το Outlook τις επαφες στο τηλεφωνο.help please Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι στο Qtek9000 μου (WM5) το hard reset και το clean reset κάνουν το ίδιο? Σβήνουν τα πάντα από τη συσκευή και την επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση (εκεί που ζητάει align η οθόνη κλπ). ? Tweak του Qtek? :p Μπορείς πάντως να το δοκιμάσεις και να δεις :rolleyes: Πάντως η κουβέντα φεύγει από το θέμα οπότε αν είναι το συνεχίζουμε αλλού. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 το πηρα κι εγω σημερα,προς το παρον ολα καλα,προσπαθω να συνηθισω το μεγεθος του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 το πηρα κι εγω σημερα,προς το παρον ολα καλα,προσπαθω να συνηθισω το μεγεθος του. Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πείς για τα ηχητικά του. Τόσο όσο στο μεγάφωνο (rings κλπ), όσο και στην ποιότητα κλήσεων--> Σε ακούνε/ακούς καλά σε σχέση με ένα κλασσικό κινητό? Και αν θες σε ποιόν SP είσαι.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 paidia epeidi thelo na paro ena kainourio ppc skeftomai to g500 apo pou mporo na to agoraso kai poso kimainete i timi tou ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 599 Πλαίσιο Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 599 Πλαίσιο Γ. 699 με destinator 6 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts