L3g3nD Δημοσιεύτηκε January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2006 Έχω ένα μικροπρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο. Ειναι 120GB συνολικα και τον έχω χωρίσει σε 2 partitions το ένα 4,87GB και τον άλλο 106GB.Στο ένα partition έχω μόνο τα windows και στον άλλο τα δεδομένα μου και ολόκληρη την συλλόγή μου απο τα mp3. Ναι έλα όμως που ο χώρος 4,87gb για τα windows δεν φτάνει.... Έχω εγκαταστήσει αρκετά προγράμματα και τώρα μου βγάζει συνέχεια το μύνημα "Λίγος χώρος στον δίσκο C..." Τι μπορώ να κάνω ετσι ώστε να μεγαλώσω τον χώρο του ενώς partition χωρίς να χρειαστεί να κάνω format?? Eυχαριστώ για τον χρόνο σας.Και περιμένω την βοήθεια σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Mπορεις με το partition magic :) Αλλα κανε backup ολα σου τα απαραιτητα αρχεια μηπως και γινει καμια βλακεια ;) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Το partition magic όντως το κάνει αυτό, αλλά δεν είναι η πιο ακίνδυνη διαδικασία. Αν ψάξεις στο forum, θα βρεις πολλά posts με τέτοια προβλήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Εμένα πάντως δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα το Partition Magic. Βέβαια κάνω ανασυγκρότηση πριν το χρησιμοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 H συγκεκριμένη διαδικασία είναι επικίνδυνη, όχι γενικά το partition magic. Κι αυτό το γράφω, αφού έχω διαβάσει διάφορα topics που έχουν ανοίξει κατά καιρούς για το θέμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasal Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Κάνε ένα chkdsk /f και στους δύο δίσκους, ένα defrag, και ένα τελευταίο chkdsk. Δέν θα έχεις πρόβλημα (εκτός αν γίνεις διακοπή ρεύματος...). Το έχω κάνει πάνω από 5 φορές και όποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα το Partition Magic με ενημέρωσε σχετικά πριν κάνει κάτι και σταμάτησε μόνο του τη διαδικασία. Πέρα από το Partition Magic που είναι μια άριστη επιλογή, υπάρχει και το Acronis True Image 10. Εξίσου καλό (αν όχι καλύτερο)! Παράθεση Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Εγω θα ελεγα να απενεργοποιησεις το System Restore ( Control Panel - System - System Restore ) καθως και να μειωσεις τον χωρο που πιανει το Recycle Bin ( Δεξι κλικ στο Recycle Bin και Settings ). Αν βεβαια δεν τα εχεις κανει υπολογισε να γλυτωνεις καπου 1gb χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts