gianis_v Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Εχω το TytnII και προγραμμα Tomtom με ενα δωρεαν χαρτη της Αθηνας. Υπαρχει δωρεαν ο χαρτης της Πατρας ή καποιος άλλος Ελληνικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sezar7 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 xlomo me Tomtom exei alla elipestato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Καλησπέρα. Θα ήθελα να δοκιμάσω τη λειτουργία του TomTom και ψάχνω για ελληνικούς χάρτες. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Noμίζω οτι δε θέλεις να δοκιμάσεις τους χάρτες του tomtom.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Το ξέρουμε ότι είναι το λιγότερο... λίγοι αλλά εάν μπορούμε να τους έχουμε είναι καλό! Αν μάλιστα μπορούμε να τους έχουμε και χωρίς το τεράστιο πακέτο της δυτικής ευρώπης ακόμα καλύτερα, αλλά όπως και αν μπορείς να τους δώσεις είναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Aνατολική ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Το ξέρουμε ότι είναι το λιγότερο... λίγοι αλλά εάν μπορούμε να τους έχουμε είναι καλό! Αν μάλιστα μπορούμε να τους έχουμε και χωρίς το τεράστιο πακέτο της δυτικής ευρώπης ακόμα καλύτερα, αλλά όπως και αν μπορείς να τους δώσεις είναι οκ! ok pedes exete pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ανατολική-δυτική ένα τσιγάρο δρόμος! Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ανατολική-δυτική ένα τσιγάρο δρόμος! Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια! KATEBASE THN 6.030 APO TO FORUM THS HTC .TON XARTI BALTON MESA STO MY DOCUMENTS .STIN SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Για να γραφτώ στο forum της HTC πρέπει να έχω συσκευή της για να βάλω το IMEI και επίσης έχω PNA. Μπορείς να με βοηθήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο thread, έχω το Tomtom 6.100 και τον Austria_Switzerland_Liechtenstein 2006.Q4.5275 για να τον χρησιμοποιήσω σ' ένα ταξιδάκι που θα πάω σύντομα. Ο φάκελος του Tomtom είναι στην SD, μέσα στα Program Files αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βρώ που πρέπει να βάλω τον φάκελο Austria_Switzerland_Liechtenstein για να εντοπίσει τον χάρτη το πρόγραμμα! Δοκίμασα πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, αλλά τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο thread, έχω το Tomtom 6.100 και τον Austria_Switzerland_Liechtenstein 2006.Q4.5275 για να τον χρησιμοποιήσω σ' ένα ταξιδάκι που θα πάω σύντομα. Ο φάκελος του Tomtom είναι στην SD, μέσα στα Program Files αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βρώ που πρέπει να βάλω τον φάκελο Austria_Switzerland_Liechtenstein για να εντοπίσει τον χάρτη το πρόγραμμα! Δοκίμασα πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, αλλά τίποτα.. tha ton baleis xyma sthn sd,kai molis anoiksis to tomtom tha to brei mono tou,ektos ean o xarths einai klidomenos k den ton blepei. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 tha ton baleis xyma sthn sd,kai molis anoiksis to tomtom tha to brei mono tou,ektos ean o xarths einai klidomenos k den ton blepei. Μάλλον ισχύει αυτό που λες με το κλείδωμα γιατί ανοίγει ο πρόγραμμα και λέει No Maps Found και έχει ένα κουμπάκι Done που το πατάω και κλείνει.. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παιδια ειχα ρωτησει παλιοτερα και μου ειχε πει καποιος tom tom. Ομως αυτο δεν εχει ελληνικες οδηγιες(Αυτος που θα το χρησιμοποιησει δεν ξερει αγγλικα) Η επομενη επιλογη που εχω ποια ειναι; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 καποια βοηθεια; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 φιλε εννοεις δεν εχει ελληνικες φωνες η ελληνικο μενου? αν το πρωτο αρκει τοτε ναι υπαρχουν ελληνικες φωνες για την καθοδηγηση. αν θελεις να εχει ελληνικο μενου τοτε πρεπει να στραφει σε destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sezar7 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 ελληνικες φωνες για την καθοδηγηση υπαρχουν-το τομ τομ ειναι αριστο τελειο για ευρωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_drama Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί μου εμφανίζει το μήνυμα no maps found! ενώ έχω χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί μου εμφανίζει το μήνυμα no maps found! ενώ έχω χάρτες? Φιλε αντιμετωπιζα και εγω το ιδιο προβλημα. Τελικα εβαλα εναν χαρτη της Μοσχας που εχω στο my documents και τον βρηκε. Δεν εχω καταφερει ομως ακομα να δουλεψω το tom tom γιατι μου κολαει. Επιπλεων δεν εχω χαρτη της Ελλαδας. Αν μπορει καποιος φιλος να μου πει που μπορω να βρω χαρτη τον παρακαλω να μου στειλει pm. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Οταν κανω εγκατασταση το tomtom η εγκατασταση γινεται μονη της στην μνημη της συσκευης. Δεν βγαζει επιλογη που να γινει, στις καρτες μνημης ή στην συσκευη. Πως μπορω να το εγκαταστησω στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Οταν κανω εγκατασταση το tomtom η εγκατασταση γινεται μονη της στην μνημη της συσκευης. Δεν βγαζει επιλογη που να γινει, στις καρτες μνημης ή στην συσκευη. Πως μπορω να το εγκαταστησω στην καρτα μνημης? θα ψαξεις στην μνημη της συσκευης θα εχει εναν φακελο navigator. θα τον κανεις μεταφορα στην storage cardκαι θα τρεχεις απο κει το tomtom navigator .exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Σωστος! Δουλευει ετσι. Δεν δουλευουν ομως οι συντομευσεις στο start και στην επιφανεια εργασειας. Γινεται να δουλευουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 στην επιφανεια εργασιας μπορεις να φτiaξεις συντομευση... υπαρχουν προγραμματα που το κανουν και αυτο... xρησιμοποιεις resco η ilouncher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Αυτες που εχω τωρα και δεν δουλευουν μπορω να τις σβησω? Η θα πρεπει να τις εχω εκει και ας μην δουλευουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 μπορεις να τισ σβησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts