Jump to content

vagelis_drama

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagelis_drama

  • Ημ. Γέννησης 14/09/1970

vagelis_drama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αποθηκεύω πλέον στην sd, το έκανα root άλλαξα την επιλογή σε αποθήκευση στην sd ως προεπιλογή και τώρα αποθηκεύονται όλα στην sd
  2. Έχεις δίκιο φίλε μου, απλά μάθαμε αλλιώς με τα προηγούμενα android :) και πήρα μια 8 κάρτα για να βάζω τις εφαρμογές και τα αρχεία.πάντως σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου μέχρι τώρα, μου έλυσες τα χέρια σε πολλά. και κάτι τελευταίο, επιπλέον σελίδες στην αρχική οθόνη μπορώ να βάλω?
  3. μπορεί ο συνολικός χώρος να είναι 2,3 αλλά εμένα διαθέσιμο λέει μόνο 1,53!!!!!!! μετά το sygic που πέρασα εάν το έβαζα στην κάρτα θα τα γλίτωνα αυτά. Επίσης ξέρεις πως προσθέτω σελίδες στην αρχική οθόνη?
  4. έβαλα το app2sd άλλα τίποτα, θα με αναγκάσει να ψάξω να βρω πως να το κάνω root :( και δεν θέλω να πειράξω.....
  5. Ξέρει κανείς πως μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης?
  6. :) οκ σε ευχαριστώ πολύ φίλε :)
  7. Φίλε haki πολύ καλό ακούγετε, εγώ σήμερα πήγα στη wind και το παράγγειλα και τώρα το αναμένω να έρθει. δύο ερωτήσεις θέλω να σου κάνω α) όταν λες ότι έχει στρώσει η μπαταρία τι εννοείς και πως την έστρωσες? β) το sygic που βλέπω το έβαλες εσύ ή το είχε το κινητό?
  8. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
  9. ωραία σε ευχαριστώ πολύ φίλε, ρώτησα στη wind και μου έλεγε ότι πλοήγηση μόνο με σύνδεση στο internet (google maps) μάλλον δεν ήξερε. ποιο πρόγραμμα κατά τη γνώμη σου είναι πληρέστερο?
  10. δεν το έχω αγοράσει ακόμα. θέλω ένα κινητό με δυνατότητα πλοήγησης και κατέληξα σε αυτό αλλά δεν ξέρω εαν τελικά έχει τέτοια δυνατότητα ή μόνο μέσω δικτύου για αυτό ρωτάω εδώ μήπως και μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει αγοράσει
  11. Καλησπέρα, πρόκειται να αγοράσω το huawei acsend P1 ξέρει κανείς εάν μπορώ να περάσω κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης π.χ. sygic,i go κλπ. ώστε να δουλέψει ως gps συσκευή για πλοήγηση χωρίς επιπλέον χρέωση?
  12. Φίλε έπαθα το ίδιο με το Champ... Όταν προσπάθησα να διαγράψω μία εφαρμογή αυτή άφησε κάποια αρχεία πίσω κι από τότε δε δέχεται καμία εφαρμογή ούτε μπορώ να σβήσω αυτά τα αρχεία που έμειναν πίσω... Ξέρω έναν κωδικό που διαγράφει όλη την μνήμη που πρόκειται για JAVA εφαρμογές και μόνο αυτή. Δυστυχώς εμένα δε μου δουλεύει αλλά ελπίζω να κάνει για σένα... Σε κατάσταση αναμονής πληκτρολογείς *2767*5282# αν σου δουλέψει ενημέρωσέ με! Να 'σαι καλά!
  13. έχω ένα samsung D880 dual sim ενώ υποστηρίζει java όταν περνάω εγώ java εφαρμογές ή παιχνίδια δεν τα αναγνωρίζει. μήπως ξέρει κάποιος γιατί και να με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα?
  14. έχω ένα samsung D880 dual sim ενώ υποστηρίζει java όταν περνάω εγώ java εφαρμογές ή παιχνίδια δεν τα αναγνωρίζει. μήπως ξέρει κάποιος γιατί και να με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα?
  15. το εκανα άλλα τίποτα. μόνο τη λέξη windows μου βγάζει και μένει εκεί. αυτή είναι η συσκευή http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=160296142571
×
×
  • Create New...