Jump to content

Wind: Τι θα ΘΕΛΑΤΕ σήμερα;

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 255
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω παντως ΘΕΛΩ και στα συμβολαια με μικρο παγιο να μιλαω απεριοριστα με 1-2 νουμερα ΤΙΜ!! μπορω??

μπορει να το κανε στα οικογενειακα αυτο....

αλλα τωρα και στα f2G!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Θέλω sms στο κινητό μου, κάθε φορά που λαμβάνω email, όπως παλιά με το b-online .;)

Νομίζω το παρέχει ακόμη. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια. Το χρησιμοποιείς και τώρα πια δεν σου στέλνουν;

Όχι το B-Online. Το ξέρω ότι σταμάτησε. Λέω για την υπηρεσία ειδοποίησης μέσω SMS για νέα e-mail. Αλλά ανεξάρτητοι λογαριασμοί από το B-Online

Όχι το B-Online. Το ξέρω ότι σταμάτησε. Λέω για την υπηρεσία ειδοποίησης μέσω SMS για νέα e-mail. Αλλά ανεξάρτητοι λογαριασμοί από το B-Online

Μακάρι να υπάρχει κάτι τέτοιο! :)

Δες στο μενού της SIM που έχεις. Νομίζω υπάρχει επιλογή.

Λες την υπηρεσία email?:worry:

Αυτή είναι για αποστολή email.

NAI GIATI na mhn ginetai????:confused:

Επειδή απλώς δεν βγαίνουν κάρτες sim twin 2in1 !!!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• 1 month later...

ΘΕΛΩ επιτέλους μια αλλαγή στο TIM Card... CU το κατάντησαν πια! :p

Επίσης ΘΕΛΩ κανένα καινούριο προϊόν. Άντε γιατί άρχισα να βαριέμαι! :p

ΘΕΛΩ επιτέλους μια αλλαγή στο TIM Card... CU το κατάντησαν πια! :p

Επίσης ΘΕΛΩ κανένα καινούριο προϊόν. Άντε γιατί άρχισα να βαριέμαι! :p

Τι σχέση έχει το TIM card με το CU; πιο πολύ σε a la carte μου κάνει :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τι σχέση έχει το TIM card με το CU; πιο πολύ σε a la carte μου κάνει :p

Όχι σε χρεώσεις βρε... Όντως είναι ίδιο με το a la Carte σε ότι αφορά τις χρεώσεις. Λέω ότι το κατάντησαν στάσιμο... μη ανανεώσιμο πως το λένε... Έχουν να βγάλουν κάτι καινούριο από τότε που το έφτιαξαν.

Δεν λέω καλά κάνουν και δίνουν βάση στο TIM F2G αλλά ας κάνουν κάτι να χτυπήσουν και την Cosmoκάρτα που ανανεώνει τις υπηρεσίες της συχνά... ;)

Για ποιό λόγο τρέλες; Θέλεις να μας εξηγήσεις; Ζητάω κάτι πολύ λογικό... Δεν είναι;

Έχει καμία σχέση η μια εταιρία με την άλλη;

Δυστυχώς από τότε που βγήκε το cu, οι άλλες εταιρείες ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ άμεσα ΌΛΑ τα στραβά του !!! Ήταν μια καταστροφή για την καρτοκινητή.

Ένα μεγάλο ολίσθημα της ΤΙΜ ήταν η κατάργηση της φθηνής χρέωσης που είχε το free2go προς ΌΛΑ τα κινητά ΤΙΜ... Κρίμα !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δυστυχώς από τότε που βγήκε το cu, οι άλλες εταιρείες ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ άμεσα ΌΛΑ τα στραβά του !!! Ήταν μια καταστροφή για την καρτοκινητή.

Ένα μεγάλο ολίσθημα της ΤΙΜ ήταν η κατάργηση της φθηνής χρέωσης που είχε το free2go προς ΌΛΑ τα κινητά ΤΙΜ... Κρίμα !!!

Γιατί τώρα δεν έχει φθηνότερη χρέωση προς F2G; Παλιά ήταν προς όλα τα κινητά ΤΙΜ;

Συμφωνώ και γω ότι η Vodafone έχει τη δύναμη να περνάει στην αγορά οτιδήποτε στραβό μπορείς να φανταστείς... Από συμβόλαια μέχρι και καρτοκινητή... Και ειδικά επηρεάζεται αμεσότερα τουλάχιστον η Cosmote...