apkor Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ΘΕΛΩ: να με ενημερώνουν πόσο χρόνο ομιλίας έχω διαθέσιμο μέχρι το τέλος του "μήνα" στο πολύ καλό πρόγραμμα TIM FLEXY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 εγω παντως ΘΕΛΩ και στα συμβολαια με μικρο παγιο να μιλαω απεριοριστα με 1-2 νουμερα ΤΙΜ!! μπορω?? μπορει να το κανε στα οικογενειακα αυτο.... αλλα τωρα και στα f2G!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Θέλω sms στο κινητό μου, κάθε φορά που λαμβάνω email, όπως παλιά με το b-online .;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Θέλω sms στο κινητό μου, κάθε φορά που λαμβάνω email, όπως παλιά με το b-online .;) Νομίζω το παρέχει ακόμη. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια. Το χρησιμοποιείς και τώρα πια δεν σου στέλνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 To b-online δυστυχώς σταμάτησε! :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Όχι το B-Online. Το ξέρω ότι σταμάτησε. Λέω για την υπηρεσία ειδοποίησης μέσω SMS για νέα e-mail. Αλλά ανεξάρτητοι λογαριασμοί από το B-Online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Όχι το B-Online. Το ξέρω ότι σταμάτησε. Λέω για την υπηρεσία ειδοποίησης μέσω SMS για νέα e-mail. Αλλά ανεξάρτητοι λογαριασμοί από το B-Online Μακάρι να υπάρχει κάτι τέτοιο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Μακάρι να υπάρχει κάτι τέτοιο! :) Δες στο μενού της SIM που έχεις. Νομίζω υπάρχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Δες στο μενού της SIM που έχεις. Νομίζω υπάρχει επιλογή. Λες την υπηρεσία email?:worry: Αυτή είναι για αποστολή email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Α, ναι συγγνώμη. Το έψαξα καλύτερα και είδα ότι το έδινε μέσω B-Online όπως είπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 epeidh exo 2 noymera ths tim mporei na exo taytoxrona kai tis 2 yphresies TWIN & 2INONE???? eyxaristo Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 epeidh exo 2 noymera ths tim mporei na exo taytoxrona kai tis 2 yphresies TWIN & 2INONE???? eyxaristo Όχι βέβαια. Να έχεις δηλαδή δύο 2inOne;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Όχι βέβαια. Να έχεις δηλαδή δύο 2inOne;;;;;;;;;; NAI GIATI na mhn ginetai????:confused: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 NAI GIATI na mhn ginetai????:confused: Επειδή απλώς δεν βγαίνουν κάρτες sim twin 2in1 !!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 ti 8a i8ela simerA??? thelo na moy er8i sms diplasiasmou xronou omilias... xaxaxax Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ΘΕΛΩ επιτέλους μια αλλαγή στο TIM Card... CU το κατάντησαν πια! :p Επίσης ΘΕΛΩ κανένα καινούριο προϊόν. Άντε γιατί άρχισα να βαριέμαι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ΘΕΛΩ επιτέλους μια αλλαγή στο TIM Card... CU το κατάντησαν πια! :p Επίσης ΘΕΛΩ κανένα καινούριο προϊόν. Άντε γιατί άρχισα να βαριέμαι! :p Τι σχέση έχει το TIM card με το CU; πιο πολύ σε a la carte μου κάνει :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τι σχέση έχει το TIM card με το CU; πιο πολύ σε a la carte μου κάνει :p Όχι σε χρεώσεις βρε... Όντως είναι ίδιο με το a la Carte σε ότι αφορά τις χρεώσεις. Λέω ότι το κατάντησαν στάσιμο... μη ανανεώσιμο πως το λένε... Έχουν να βγάλουν κάτι καινούριο από τότε που το έφτιαξαν. Δεν λέω καλά κάνουν και δίνουν βάση στο TIM F2G αλλά ας κάνουν κάτι να χτυπήσουν και την Cosmoκάρτα που ανανεώνει τις υπηρεσίες της συχνά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μα τι τρελές λέτε βρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μα τι τρελές λέτε βρε παιδιά; Για ποιό λόγο τρέλες; Θέλεις να μας εξηγήσεις; Ζητάω κάτι πολύ λογικό... Δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Για ποιό λόγο τρέλες; Θέλεις να μας εξηγήσεις; Ζητάω κάτι πολύ λογικό... Δεν είναι; Έχει καμία σχέση η μια εταιρία με την άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Έχει καμία σχέση η μια εταιρία με την άλλη; Η εταιρίες όχι αλλά τα πακέτα... ΙΔΙΑ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Δυστυχώς από τότε που βγήκε το cu, οι άλλες εταιρείες ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ άμεσα ΌΛΑ τα στραβά του !!! Ήταν μια καταστροφή για την καρτοκινητή. Ένα μεγάλο ολίσθημα της ΤΙΜ ήταν η κατάργηση της φθηνής χρέωσης που είχε το free2go προς ΌΛΑ τα κινητά ΤΙΜ... Κρίμα !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Δυστυχώς από τότε που βγήκε το cu, οι άλλες εταιρείες ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ άμεσα ΌΛΑ τα στραβά του !!! Ήταν μια καταστροφή για την καρτοκινητή. Ένα μεγάλο ολίσθημα της ΤΙΜ ήταν η κατάργηση της φθηνής χρέωσης που είχε το free2go προς ΌΛΑ τα κινητά ΤΙΜ... Κρίμα !!! Γιατί τώρα δεν έχει φθηνότερη χρέωση προς F2G; Παλιά ήταν προς όλα τα κινητά ΤΙΜ; Συμφωνώ και γω ότι η Vodafone έχει τη δύναμη να περνάει στην αγορά οτιδήποτε στραβό μπορείς να φανταστείς... Από συμβόλαια μέχρι και καρτοκινητή... Και ειδικά επηρεάζεται αμεσότερα τουλάχιστον η Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Θέλω πάλι το email μου "b-online" με τις ειδοποιήσεις με sms στο κινητό μου για νέο mail!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts