Jump to content

Wind: Τι θα ΘΕΛΑΤΕ σήμερα;

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτές είναι οι απαιτήσεις της ημέρας από την ΤΙΜ. Αύριο θα θέλω κάτι ποιο καλό!@ Μακάρι όμως να μπορούσαμε να βρίσκαμε Χρήστο! Αλλά που τέτοια τύχη!

• 2 months later...
  • Απαντήσεις 255
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας. Μεχρι τωρα ειχα vοdafone αλλα σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια... Ποια η γνωμη σας για την ΤΙΜ? Τι πλεονεκτηματα εχει απο τις αλλες εταιριες??
''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα διαφωνησω οτι εχει περισσοτερες υπηρεσιες.

Οπως επισης θα πρεπει να προσεξεις λιγο και την εξυπηρετηση.

Έχει υπηρεσίες που ταιριάζουν πιο πολύ σε κόσμο που ασχολείται πολύ με νέες τεχνολογίες. Για μένα το TIM Plus Non Stop είναι μακράν η καλύτερη υπηρεσία που έχει βγει από υπηρεσία κινητής...!
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Βασικά θα την έλεγα και πρωτοπόρο σε συμπληρωματικές υπηρεσίες περιεχομένου κυρίως. Και γενικά πρωτοπόρο και σε τεχνολογίες. Βέβαια τώρα τελευταία είναι φανερή η στροφή της σε άλλες πολιτικές αλλά γενικά είναι πρωτοπόρος. Εγώ ας πούμε ήρθα στην ΤΙΜ (περίπου 4-5 χρόνια πριν) εξ αιτίας των υπηρεσιών της.

Το θέμα με τίτλο "ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜ?" ενώθηκε με αυτό αφού στην ουσία λέγονται τα ίδια πράγματα.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει!!! :p

Ειναι η πιο ανθρωπινη και ευελικτη απο τις τρεις! Κανε "σχεση" μαζι της και θα σ'εξυπηρετησουν σε πιο προσωπικη βαση απο οτι ο αλλες δυο!

Tι εννοείς? Μήπως τελικά αυτό το πιο προσωπικό είναι και πιο ανοργάνωτο?

Θα διαφωνησω οτι εχει περισσοτερες υπηρεσιες.

Οπως επισης θα πρεπει να προσεξεις λιγο και την εξυπηρετηση.

Συμφωνώ απόλυτα και ως προς την εξυπηρέτηση (μιλάω πάντα για την τηλεφωνική) όπου αν και ευγενέστατοι περιμένεις αρκετή ώρα στην αναμονή και ο καθένας λέει τα δικά του (ειδικά στο1231). Γενικά μου δίνει την αίσθηση ότι σαν εταιρεία είναι λίγο ανοργάνωτη (αν και έχει βελτιωθεί αρκετά). Ως προς τις υπηρεσίες, η μόνη χρήσιμη από αυτές που μόνο η ΤΙΜ προσφέρει είναι το ΤΙΜ Sharing. Όλες οι άλλες είναι χαζές υπηρεσίες περιεχομένου που στη πραγματικότητα δεν προσφέρουν κάτι. Μια ενημέρωση υπολοίπου δεν μπορεί να βάλει... Ή 3G στα καρτοκινητά...

Αυτό που με ενοχλεί όμως περισσότερο είναι η όλη καμπάνια με τη κάλυψη. Πραγματικά μας τα έχουν πρήξει. Είπαμε, o.k, το δίκτυο έχει βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό τα τελευταία 4 χρόνια και όντως η εταιρεία έχει επενδύσει σε αυτό το τομέα, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Ακόμα υπάρχουν κενά και προβλήματα και είναι τουλάχιστον προκλητικές όλες αυτές οι διαφημίσεις με τα πηγάδια, τα βουνά κ.λ.π... Και σίγουρα δεν υπάρχει άτομο που πιστεύει πως θα έχει σήμα σε πηγάδι παρ'όλα αυτά πολλοί αποκτούν την αντύπωση πως η ΤΙΜ έχει θεικό δίκτυο ενώ δεν έχει! Το δίκτυο είναι απλώς αρκετά καλό αλλά θέλει και περαιτέρω βέλτιωση... Θα μου πείτε και η Vodafone δεν έκανε τα ίδια πριν τρία χρόνια? Ναι άλλα εδώ έχουμε ξεφύγει! Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο στη ΤΙΜ...

Να πω και κάτι καλό? Το ότι παρέχει εκτός Αθήνας-Θεσσαλονίκης HSDPA. Εδώ της βγάζω το καπέλο (αν και θα το δούμε σύντομα και από τις άλλες δύο).

Και μονο που μπορουμε να σερφαρουμε στο Internet μονο με 3,5 ευρω το μηνα τα λεει ολα! Δε πιστευω να υπαρχει αλλη εταιρια κινητης τηλεφωνιας στο κοσμο που να προσφερει αυτη τη δυνατοτητα.

Βασικά ούτε η ΤΙΜ την προσφέρει (αν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)...

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.......

3,5 for ever και με ΤΙΜ1 (δηλαδη 3G);

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλά με την Νο1 για να φτάσεις στο σημείο να επικοινωνήσεις και να κάνεις όλα αυτά θα πρέπει να περιμένεις και να περιμένεις και να περιμένεις. Μέτρο σύγκρισης η COSMOTE σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει!

Κοίτα για την Νο1 μιλώντας αυτό θα εξαρτηθεί και από την υπάλληλο... Εαν είναι παλιά ή καινούρια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βασικά ούτε η ΤΙΜ την προσφέρει (αν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)...
Οχι, δε το καταλαβα.. :confused:

Πιστευω οτι το ξερουν.. Εξαλλου για να μπουμε στο Internet δε κανατε κανενα κολπο. Οποτε στην ουσια και για το Internet εδωσε..

Τι εννοείς δεν κάνατε κόλπο; Λέει πουθενά η ΤΙΜ ότι η υπηρεσία αναφέρεται σε Internet; Στο TIM Plus και στο WAP λέει ότι αναφέρεται. Μεταφρασμένο σε σημείο πρόσβασης στο κινητό, είναι το TIM Plus ή TIM GPRS ή TIM WAP. Για Internet δίνει πρόσβαση με χρέωση 0.00595/ΚΒ.

Το να βάζεις εσύ το TIM GPRS ή ΤΙΜ Plus ή TIM WAP και να μπαίνεις στο Internet, δεν είναι κόλπο;

Εγώ (αν και θα έχει αναφερθεί πάλι) θα ήθελα μια ενημέρωση υπολοίπου για το TIM Flexy μου!!!!! ΑΚΟΥΣ TIM;;;;;;;;;;;;;;;:)
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Όλοι και για όλα τα προγράμματα θα το θέλαμε αυτό!

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Όλοι και για όλα τα προγράμματα θα το θέλαμε αυτό!

se akoysame multiPetros:)

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

opois breis pios ine pm!!

Ayto που θα ηθελα σημερα ειναι να ειχε η τιμ κατι αντιστοιχο με το ΒΟΝΤΑΦΟΝ CU....
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ayto που θα ηθελα σημερα ειναι να ειχε η τιμ κατι αντιστοιχο με το ΒΟΝΤΑΦΟΝ CU....

TIM F2G. Δεν σου κάνει? :confused: Πιο οικονομικό είναι... To μόνο πλεονέκτημα του cu είναι το 3G και το καλύτερο roaming στο εξωτερικό. Σε όλα τα άλλα συμφέρει πιο πολύ το f2g. ;)

Μπορώ στην ΤΙΜ να έχω ειδοποίηση κλήσεων και τηλεφωνητή μαζί;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]