axel12p Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Δεν μπορείς να στείλεις εφαρμογές από οποιοδίποτε κινητό σε άλλο κινητό. Έχω το z530 και δέχεται κανονικα αρχεία από εμένα είτε με υπέρυθρες, έιτε με Bluetooth. Δεν μπορεί όμως να στείλει ούτε στο δικό μου ούτε σε ένα Nokia 6131. Δεν μου φαίνεται για πρόβλημα ασυμβατότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Καλησπέρα:). Μία ερωτησούλα. Επειδή έχει πάρει η μάνα μου αυτό το κινητό κ δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω το manual, μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να ορίσω κάποιο mp3 σαν ήχο κλήσης? Κι αν ναι πως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Καλησπέρα:). Μία ερωτησούλα. Επειδή έχει πάρει η μάνα μου αυτό το κινητό κ δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω το manual, μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να ορίσω κάποιο mp3 σαν ήχο κλήσης? Κι αν ναι πως? Καλησπέρα. Μπορείς να ορίσεις κάποιο mp3 για ήχο κλήσης. Μενού>Ρυθμίσεις>Προφίλ>Κανονικό>Διαμόρφωση>Ήχος Κλήσης. Και επιλέγεις τον ήχο κλήσης που θες. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Εμένα το version του firmware μου το Νόκια 6125 είναι 03.51. Είναι το τελευταίο version;:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Καλησπέρα. Μπορείς να ορίσεις κάποιο mp3 για ήχο κλήσης. Μενού>Ρυθμίσεις>Προφίλ>Κανονικό>Διαμόρφωση>Ήχος Κλήσης. Και επιλέγεις τον ήχο κλήσης που θες. Ευχαριστώ! Σ'ευχαριστώ πολύ!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddsss Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Πρίν από ένα μηνα απέκτησα ένα 6125:wacko: Μέσα σε αυτό το διάστημα διαπίστώσα πώς ο ήχος της ποιότητας του ραδίοφώνου είναι πολύ κακός (ακόμη και σε μόνο) κατι που δεν σημβαίνει κατά την αναπαραγωγή media και πως η αυτονομία της μπαταρίας δεν διαρκεί ούτε μία μέρα με bt ενεργόποιημένο .Η μπαταρία αντικαταστάθηκε αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα (απλά είναι ενεργοβόρο) . Προτρέπω όσους σκέφτονται την αγορά του κινητού να το λάβουν σοβαρά υπ' όψη τους. Γιατί το κινητό αποτυγχανει παταγοδος σε αυτούς τους δύο τομείς. Οσό για το software, μου ειναι πολύ δύσκολο να βρω οτιδύποτε συμβατο .Τα themes ειτε το κανουν πολύ αργό είτε τα games δεν εμφανίζονται στις διαστάσεις της οθόνης. το κινητό είναι απλά μέτριο και δεν αξίζει τα χρήματα που έδωσα συν το κόστος ,αγοράς της καρτας micro sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε καλύτερα προς το Nokia 6131??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amstrad Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Καλο κινητο, εχω προβλημα με ραδιοφωνο ομως. Κανει καποιες διακοπες και ενοχλητικές παρεμβολές. Σε αλλους σταθμους περισσοτερο σε αλλους λιγοτερο, εχω την 03.51. Καμμια ιδέα? Κατα τα αλλα ειναι αψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Καλο κινητο, εχω προβλημα με ραδιοφωνο ομως. Κανει καποιες διακοπες και ενοχλητικές παρεμβολές. Σε αλλους σταθμους περισσοτερο σε αλλους λιγοτερο, εχω την 03.51. Καμμια ιδέα? Κατα τα αλλα ειναι αψογο. Να έχεις ίσα το καλώδιο ραδιοφώνου από την θύρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 xvraei 1gb karta?τι τυπου καρτα παιρνει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 xvraei 1gb karta?τι τυπου καρτα παιρνει ευχαριστω Η κάρτα είναι τύπου micro sd. Για το αν παίρνει 1GB δεν ξέρω να σου πω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 xvraei 1gb karta?τι τυπου καρτα παιρνει ευχαριστω Ναι. Χωράει 1GB microSD.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Μπορεί κανείς να "ανεβάσει" το Adobe Photoshop Starter Edition 3.0 για το Νόκια 6125; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p206Mike Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Παιδιά μια ερώτηση... Πώς συνδέεται με το pc, η usb μπαίνει εκεί που μπαίνει η microSD? Τι καλώδιο θέλει...? Αυτό που μπαίνει από κάτω εκεί που φορτίζει? Ξέρουμε πόσο έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Όχι σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει usb εκεί που μπαίνει η κάρτα microsd!Το καλώδιο θα το προμηθευτείς απο καταστήματα που πουλάνε κινητά. Για το συγκεκριμένο κινητό εγώ δεν ξέρω πόσο και τι καλώδιο θέλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p206Mike Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Άσχημα νέα για μένα:( :( :( :cry: :cry: :cry: ... Χάλασε η εξωτερική οθονή του Νόκια 6125 μου:cry: . Σκοντάψα, το κινητό ήταν μέσα στην τσέπη μου, και ΤΑΠ έσπασε η εξωτερική οθονή. Δηλαδή δεν λειτουργεί. Μου δείχνει μονάχα ένα λουλούδι να το πω που είναι μωβ και από πίσω του έχει χρώμα ασημί. Αυτό το λουλούδι μου το δείχνει όταν είναι ανοιχτό και όταν είναι κλειστό το κινητό. ΔΕΝ ξερώ τι να κάνω:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ΔΕΝ ξερώ τι να κάνω:( :( :( Να το πας για service για να δεις και ποσα ζητανε για αντικατασταση της οθονης. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 λοιπον μήπως υπάρχει η εφαρμογη ir remote gia to 6125 αν ναι ασ μου την ανεβασει καποιος ευχαριστώ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p206Mike Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Έχω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχει τρόπος να βρώ ή να φτιάξω καλώδιο το οποίο θα μπαίνει σαν το handsfree αλλά θα έχει έξοδο που θα μπαίνει στο Line in του cd του αυτοκινήτου μου,,???? Το ρωτάω αυτό γιατί έχω απλό cd στο αυτοκίνητο αλλά με είσοδο για i-pod ή άλλο mp3player, οπότε λέω μήπως λογικά με ένα τέτοια καλώδιο και με την 512 μνήμη στο 6125 το χρησιμοποιήσω και σαν mp3 player στο αμάξι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Έχω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχει τρόπος να βρώ ή να φτιάξω καλώδιο το οποίο θα μπαίνει σαν το handsfree αλλά θα έχει έξοδο που θα μπαίνει στο Line in του cd του αυτοκινήτου μου,,???? Το ρωτάω αυτό γιατί έχω απλό cd στο αυτοκίνητο αλλά με είσοδο για i-pod ή άλλο mp3player, οπότε λέω μήπως λογικά με ένα τέτοια καλώδιο και με την 512 μνήμη στο 6125 το χρησιμοποιήσω και σαν mp3 player στο αμάξι..Για να γίνει αυτό πρέπει να λειτουργεί σαν usb mass storage device... :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p206Mike Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Εαν η έξοδος που βγάζει στα ακουστικά, το hands free δεν ήταν τα δυο ακουστικά αλλά ένα βυσματάκι ξέρεις το κλασσικό αρσενικό του walkman ας πουμε, δεν νομίζω να μην έπαιζε...ποιος ο λόγος, ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Εαν η έξοδος που βγάζει στα ακουστικά, το hands free δεν ήταν τα δυο ακουστικά αλλά ένα βυσματάκι ξέρεις το κλασσικό αρσενικό του walkman ας πουμε, δεν νομίζω να μην έπαιζε...ποιος ο λόγος, ?Δεν ξέρω τι ακριβώς υποδοχή έχει το ηχοσύστημα σου...αν πάντως έχει την κλασική usb, ισχύει αυτό που σου είπα πιο πάνω. Αν έχει line in σαν του walkman ας πούμε, μπορεί και να γίνεται. Στην πρώτη περίπτωση (με usb, αν όμως υποστηρίζεται απο τη συσκευή), το ηχοσύστημα διαβάζει τα mp3 απο την κάρτα μνήμης, ενω στη δεύτερη περίπτωση, "παίζει" το κινητό μουσική και απλά μεταφέρει τον ήχο στο ηχοσύστημα σου... Μήπως όμως βγαίνουμε offtopic; :O Στείλε μου αν θες pm να το συζητήσουμε, μήπως βρούμε λύση :) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p206Mike Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ναι, για Line in, μιλάω την γνωστή... Δεν νομίζω ότι είμαστε off topic:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts