Jesus Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Κρατηθείτε.... Ο Υπολογιστάκος μου είναι χωρίς φορμάτ εδώ και περίπου 4 χρόνια... Πάντως για την ηλικία του δουλεύει πολύ καλύτερα απο κάποιων φίλων μου που είναι πιο καινούριοι... Το μυστικό μου είναι οτι δεν μπαίνει στο ιντερνετ, δεν έχει παιχνίδια και οτι κάθε τόσο βρίσκω κάποια προγραμματάκια που τον επαναφέρουν....:D Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 εχω το λαπτοπ μου περιπου 3 με 3μιση χρονια και δεν εχω κανει ποτε φορματ! μια χαρα δουλευει σαν πρωτα και ιντερνετ μπενει καθημερινα και ολα τα κανει :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Στο σταθερό υπολογιστή μου (compaq) πέρασαν περί τα 6 χρόνια για να κάνω format. Και τις βλακείες μου τις έκανα, και στο Internet κανονικά και ατελείωτες ώρες δουλειάς. Παραπάνω από καλά τώρα που το σκέφτομαι. Κάθε βδομάδα βέβαια, updates, scans, εκκαθάριση και ανασυγκρότηση. :) To laptop δεν το βλέπω να ακολουθεί αυτήν την πορεία πάντως...Θα δείξει...:worry::rolleyes: Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Κατα μεσο ορο κανω format καθε τρεις μηνες, δλδ οταν ερχομαι στο σπιτι απο την σχολη!! του βαζω τοσα πολλα πραματα, που γινονται conflicts και το laptop τα παιζει! Παλι ηρθα πριν 5 ημερες και παραλιγο να του ξαναεκανα format, αλλα την τελευταια στιγμη το εσωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Στα mac κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση, περίπου 2 χρόνια. Στο linux το ίδιο, για να δω τι καινούριο έχουμε. Συνήθως έχει έκδοση κάθε έξι μήνες. Σε win έκανα ένα ghost το 2002 και όποτε χρειαστεί, μιας και δεν τα χρησιμοποιώ εγώ αλλά άλλοι, το περνάω από πάνω και μετά κάνω μια ενημέρωση στο αντιβιωτικό. :wacko: Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ένα χρόνο σε κάθε pc μου και μετράμε ακόμα. Προσέχουμε για να έχουμε, αν και σφαλματάκια προκύπτουν μια στο τόσο... Καλά πάμε... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Στο linux το ίδιο, για να δω τι καινούριο έχουμε. Τι διανομή; Δεν μπορείς να κάνεις upgrade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djohn Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Και τα Mac Personal Computers είναι. :) Όταν πέρασα το Leopard πάνω από το Tiger (vista πάνω από xp, για να καταλαβαίνουν και οι φίλοι με windows), δεν χάθηκε απολύτως τίποτα. Ούτε οι φάκελοι μου, οι επαφές μου, οι ρυθμίσεις μου, οι εφαρμογές μου. Με το που τελείωσε η διαδικασία εγκατάστασης ήταν όλα εκεί και λειτουργούσαν τέλεια, στο νέο λειτουργικό. Πιο ανώδυνο format δεν γίνεται! :D ΥΓ: Εγώ θα έλεγα ότι πέρασες το Τ34 πάνω απ το Tiger... (Aν με πιάνεις) Eμένα στην εποχή που είχα κάνει το λάθος να αγοράσω PC με Me τότε κάθε εβδομαάδα το πολύ. Μετά με τα 2Κ κάθε εξάμηνα. Με τα xp περίπου κάθε χρόνο. Mε τα vista.. Θα δείξει... Παράθεση djohn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Τι διανομή; Δεν μπορείς να κάνεις upgrade; Διάφορες, η κύρια είναι ubuntu. Γίνεται upgrade αλλά προτιμάω καθαρή εγκατάσταση. Δεδομένα, ρυθμίσεις και κατάλογος με τα extra πακέτα είναι σε διαφορετικό partition οπότε εγκατάσταση, σετάρισμα και όσα έξτρα θέλω είναι περίπου μισή ώρα υπόθεση. Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 5.5 χρονια και δεν εχει χρειαστει ακομα αν και τελευταια μου αργει λιγο στην εκκινηση λογω φορτωματος αρκετου φανταζομαι.Παντως τον προσεχω αρκετα αφου τον χρειαζομαι λογω δουλειας.Format δεν παιζει πια παρα μονο αντικατασταση λογω ηλικιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Διάφορες, η κύρια είναι ubuntu. Γίνεται upgrade αλλά προτιμάω καθαρή εγκατάσταση. Δεδομένα, ρυθμίσεις και κατάλογος με τα extra πακέτα είναι σε διαφορετικό partition οπότε εγκατάσταση, σετάρισμα και όσα έξτρα θέλω είναι περίπου μισή ώρα υπόθεση. ΟΚ, είναι μια άποψη κι αυτή. Απλώς, imho απ' την στιγμή που δεν χάνεις κάτι αναβαθμίζοντας την υπάρχουσα εγκατάσταση, είναι χάσιμο χρόνου. Offtopic: Ποιές άλλες διανομές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 To "Format" είναι "προνόμιο" των Windows. Το macos και τα υπόλοιπα λειτουργικά δεν έχουν ανάγκες συντήρησης με αυτό τον τρόπο. Το να περνάς το Leopard πάνω από το Tiger όπως λες, ή να κάνεις upgrade, δεν έχει καμία σχέση με το να στήσεις ένα μηχάνημα από την αρχή. Επομένως το να αναφέρετε ότι μετά από τέτοια upgrades το macos λειτουργούσε μια χαρά δεν έχει νόημα. Τα windows έχουν τα γνωστά προβλήματα και χρειάζονται τέτοιου είδους ενασχόληση. σεβαστείτε τον mod. εδώ μιλάμε μόνο για win. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Κατα μεσο ορο κανω format καθε πέντε με έξι μηνες, κάθε τόσο χρονικό διάστημα γεμίζει η registry. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Σήμερα θα κάνω, μετά από περίπου 4,5 μήνες. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 φορματ ? εε? debian user το στηνεις και μετα πετα Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Το laptop περίπου κάθε έξι μήνες,όχι γιατί κολλάει αλλά γιατί δοκιμάζω διάφορα λειτουργικά... Τώρα του έχω windows 7 32bit & linux ubuntu 10.04 και είμαι μια χαρά...μάλλον θα αργήσω να ξανακάνω μιας και προσέχω τι φορτώνω στο pc... Στο desktop έχω xp και έχω 4 χρόνια να του κάνω βασικά...(είναι 7 χρονών βασικά το pc αλλά με μερικές αναβαθμισούλες που του έχω κάνει είναι μια χαρά για office προγραμματά και απλές δουλειές...τα βαριά τα αναλαμβάνει το λαπτοπ) Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αν δεν ήθελα να περνάω κάθε φορά την νέα έκδοση του Ubuntu δεν θα έκανα ποτέ. Αλλά τώρα κάθε Οκτώβρη και Απρίλη..! Τελευταία φορά ήταν χθες, που πέρασα την 10.10 Maverick Meerkat beta. :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Για λογο να το κανω? Τοσα προγραμματα που συμαζευουν την κατασταση υπαρχουν,ενω ειναι και οι αναβαθμισεις απο την microsoft..... Αλλωστε οτι προβληματα υπηρξανε τα ελυσε μονο του!!!!! Μιλαμε για vista home premium. Νο problem 2 χρονια. dual core 2.66, 3gb ram,1gb καρτα γραφικων. Αν και εχω τα παντα περασμενα σε εξωτερικο 1tb,δεν σκεφτικα καν..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εχω να κανω format 2 χρονια αλλα μαλλον θα κανω αυτες τις μερες αν βρω τα drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 2 χρονια και ειναι η πρωτη φορα που το καταφερνω!!!! :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Και εγώ κοντεύω να κλείσω το δεύτερο χρόνο μου και στο laptop αλλά και στον σταθερό (τελευταίο ποστ το 2008). Ίσως φταίει που μείωσα τα κατεβάσματα και τα βάλε βγάλε από προγράμματα και κάνω μόνο τη δουλειά που χρειάζομαι και τίποτα παραπάνω. Όπως και να χει είμαι ευχαριστημένος :D:D:D Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Με ένα Macintosh ξεχνάς το φορμάτ... ;-) Το pc αντέχει-δεν αντέχει χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Έχω κλείσει 9 μήνες πλέον στο desktop και συνεχίζει ακάθεκτο. Βασικά θα το είχα παραπάνω χωρίς format αλλά άλλαξα μητρική οπότε είπα να το στήσω από την αρχή. Με τα 7αρια φυσικά τα οποία δεν μασανε πουθενά μέχρι τώρα. Επιτέλους η MS έβγαλε ένα σοβαρό λειτουργικό! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Νομίζω ότι κάποιοι τα παραλένε για το format :p. Του desktop μου το έχω αλλάξει τα μάτια τα τελευταία 3-4 χρόνια και έχω κάνει format μόνο για να περάσω από τα XP στα Vista και από τα Vista στα 7. Κάποια partitions έχω formάρει μόνο, για να βάλω διάφορες Linux distro. Και μιλάμε για χρήση, όχι αστεία... Στο laptop, κοντά 2 χρόνια που το έχω τώρα, έχω κάνει μόνο μια φορά (κι αυτό από δικό μου λάθος που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 desktop: ποτέ από τον Ιούνιο του 2003, δηλαδή 7+ χρόνια. Τώρα όμως μάλλον δεν θα τη γλυτώσω... κάτι δεν πάει καλά με τα USB και δεν επανέρχεται μόνο του. laptop: ποτέ από τον Σεπτέμβριο του 2005, δηλαδή 5 χρόνια. netbook: ε, καλά, ούτε να το ρώτάς, ούτε ένα χρόνο δεν έχω που το πήρα!!! :D Όλα με XP home από τη μάνα τους. Χωρίς περίεργη χρήση, παιχνίδια, downloads, περίεργα σαιτ, και με κάτι ληγμένα από χρόνια antivirus. Βασικά, άμα ήξερα να το κάνω μόνη μου θα έκανα κάθε χρόνο, υποθέτω, για να "φρεσκάρω" τη λειτουργία του μηχανήματος. Αλλά δεν ξέρω... :O Και έτσι αφού δεν έχω σοβαρά πρόβλήματα δεν θέλω να το ρισκάρω να κάνω κανένα λάθος (χαμένοι drivers). Και δεν θέλω και να πληρώσω χρήματα για να το κάνει κάποιος άλλος. Και δεν έχω και κανένα φίλο που να ξέρει να μου το κάνει τζάμπα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts