Demis_CY Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Yeap... too bad official: Some bad news and some worse news: the show has been officially cancelled and yesterday's episode is the last one we will see this year. If that's not enough, here is the punch: the season finale ends with a cliffhanger that will now stay unresolved. Here is the statement from Syfy, via EW: “The remaining first run episodes of Caprica – airing Tuesdays at 10/9c – will be removed from the schedule as of next Tuesday, November 2,” said the network in a statement. “These final five episodes of the season will be re-scheduled to air at a to be announced time in the first quarter of 2011, and will conclude the run of the series.” “We appreciate all the support that fans have shown for Caprica and are very proud of the producers, cast, writers and the rest of the amazing team that has been committed to this fine series,” said Mark Stern, EVP of Original Programming at Syfy. “Unfortunately, despite its obvious quality, Caprica has not been able to build the audience necessary to justify a second season.” Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 τουλάχιστον είναι ειλικρινείς. Θα μπορούσαν να μας άρχιζαν στα "δεν είχαν προβλεφθεί περισσότερες της μίας σεζόν", "η ιστορία ολοκληρώθηκε" κτλ. Το μόνο κακό είναι ότι θα τελειώσει με cliffhanger και οι fans της σειράς θα πάρουν έτσι ένα ξενέρωτο φινάλε. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 μα οι ίδιοι φταίνε. αντί να συνεχίσουν το 2ο μισό της πρώτης σεζόν κοντά στο πρώτο, τα έκαναν θάλασσα.. πολλές σειρές παίρνουν τα πάνω τους στο δεύτερο μισό. (βλ. SG:U) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 νομιζω οτι το περιεπλεξαν αρκετα το καπρικα συν τον λαθος προγραμματισμο στη προβολη της σειρας...θα μπορουσε να ταν καλη σειρα αλλα καταπιαστηκε αφανταστα με λαθος πραγματα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ξεθάβω το θέμα αλλά δεν μπορώ θέλω παρέα να σχολιάσω!! δεν την είχα δει αυτή τη σειρά στον καιρό της και χαίρομαι πολύ που είχε απομείνει για να τη δω, είναι πραγματικά εξαιρετική... ωραίοι ηθοποιοί, ωραία πλοκή, δεν βαριέμαι ούτε λεπτό παρόλο που τα επιστημονικής φαντασίας τα βαριέμαι.. είναι φοβερό πόσους προβληματισμούς και σκέψεις μπορεί να σου δημιουργήσει, τι γίνεται όταν πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις; όταν θα υπάρξουν απώλειες;όταν πρέπει να κουβαλάς την ευθύνη και το θάνατο για τη ζωή των άλλων;; ακόμα και για τη δική σου.. ποιος δικαιούται να αποφασίζει;; ένα πρόσωπο; πολλά; υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση;; υπάρχουν συστήματα αξιών;; με τι κόστος πρέπει να παραμένουν άθικτα; αυτά και άλλα πολλά και υποκλίνομαι.. Μπιλ & Λώρα (τα χρυσά μου!!) έτσι απλά διοικείται το σύμπαν.. τι γλυκό!! έχουν κάτι στιγμούλες και κάτι ματάκια γλύκα μεταξύ τους.. ωωωωωωω!! είμαι στα μισά της 3ης σεζόν και δεν βαριέμαι ούτε λεπτό.. οφείλω όμως να σχολιάσω ότι ο πιο -πιο σπαστικός χαρακ΄τηρας αυτού του έργου -ποιος άλλος;; ο Μπάλταρ θέλει εκπαραθύρωση άμεσα!! βασικά ήθελα από τα 3 επεισόδια κι έχουμε κολλήσει μαζί του για 3+ σεζὀν... μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι από πλευράς ηλιθιότητας, σπαστικότητας και παρτακισμού τον βάζω δίπλα άνετα στο επίσημο μ********* του Νιπ Τακ, τον Ματ... για όνομα.. μια μόνο ερώτηση έχω.. θα μου λυθεί καμιά απορία ως το τέλος ή θα μείνω με τις αναζητήσεις.. ποιοι ήταν οι final 5 κλπ... επίσης πολλή θεολογία και δεν καταλαβαίνω πού το πάει... αλλά κάνω υπομονή.. γενικά πάντως εξαιρετική.. πέρασα το Σεπτέμβριο και χαίρομαι πολύ, πραγματικά νιώθω ότι βλέποντάς την δε χάνω απλώς το χρόνο μου... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) ξεθάβω το θέμα αλλά δεν μπορώ θέλω παρέα να σχολιάσω!! δεν την είχα δει αυτή τη σειρά στον καιρό της και χαίρομαι πολύ που είχε απομείνει για να τη δω, είναι πραγματικά εξαιρετική... ωραίοι ηθοποιοί, ωραία πλοκή, δεν βαριέμαι ούτε λεπτό παρόλο που τα επιστημονικής φαντασίας τα βαριέμαι.. είναι φοβερό πόσους προβληματισμούς και σκέψεις μπορεί να σου δημιουργήσει, τι γίνεται όταν πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις; όταν θα υπάρξουν απώλειες;όταν πρέπει να κουβαλάς την ευθύνη και το θάνατο για τη ζωή των άλλων;; ακόμα και για τη δική σου.. ποιος δικαιούται να αποφασίζει;; ένα πρόσωπο; πολλά; υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση;; υπάρχουν συστήματα αξιών;; με τι κόστος πρέπει να παραμένουν άθικτα; αυτά και άλλα πολλά και υποκλίνομαι.. Μπιλ & Λώρα (τα χρυσά μου!!) έτσι απλά διοικείται το σύμπαν.. τι γλυκό!! έχουν κάτι στιγμούλες και κάτι ματάκια γλύκα μεταξύ τους.. ωωωωωωω!! είμαι στα μισά της 3ης σεζόν και δεν βαριέμαι ούτε λεπτό.. οφείλω όμως να σχολιάσω ότι ο πιο -πιο σπαστικός χαρακ΄τηρας αυτού του έργου -ποιος άλλος;; ο Μπάλταρ θέλει εκπαραθύρωση άμεσα!! βασικά ήθελα από τα 3 επεισόδια κι έχουμε κολλήσει μαζί του για 3+ σεζὀν... μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι από πλευράς ηλιθιότητας, σπαστικότητας και παρτακισμού τον βάζω δίπλα άνετα στο επίσημο μ********* του Νιπ Τακ, τον Ματ... για όνομα.. μια μόνο ερώτηση έχω.. θα μου λυθεί καμιά απορία ως το τέλος ή θα μείνω με τις αναζητήσεις.. ποιοι ήταν οι final 5 κλπ... επίσης πολλή θεολογία και δεν καταλαβαίνω πού το πάει... αλλά κάνω υπομονή.. γενικά πάντως εξαιρετική.. πέρασα το Σεπτέμβριο και χαίρομαι πολύ, πραγματικά νιώθω ότι βλέποντάς την δε χάνω απλώς το χρόνο μου... Θα σου λυθούν όλες οι απορίες στο τέλος, μην ανησυχείς ;) Δεν είναι το Lost :p Το φινάλε της 3ης και το φινάλε του πρώτου μισού της 4ης σεζόν (το οποίο φαντάζομαι πως για εσένα που τα βλέπεις τώρα που έχει τελειώσει η σειρά, θα είναι απλά...τα μέσα της 4ης σεζόν) ήταν από τα ωραιότερα επεισόδια σειράς που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Oπότε έχεις να περιμένεις πολλά, ωραία πράγματα :D Aκόμα και το φινάλε της σειράς γενικά, είναι ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο (από τα καλύτερά της) που μπορεί να μην είναι φυσικά το αγαπημένο όλων, αλλά τουλάχιστον κλείνει τη σειρά με πολύ καλό τρόπο. Η θεολογία είναι μέρος της σειράς από την πρώτη της στιγμή μέχρι και την τελευταία της. Παίζει το ρόλο της, όπως έχεις ήδη δει, στο σενάριο, στην ελπίδα των ηρώων για ένα νέο πλανήτη, ακόμα και στο τελευταίο επεισόδιο. Άλλωστε, είτε μας αρέσει είτε όχι, σε μια σειρά η θρησκεία και τα πιστεύω των πρωταγωνιστών μπορούν πολλές φορές (όπως εδώ) να επηρεάσουν τις πράξεις των ηρώων και πολλές φορές να εξηγήσουν πράγματα που αλλιώς δεν μπορούν να εξηγηθούν. Ρίξε μια ματιά στο πόστερ της 4ης σεζόν και πες μου τι σου θυμίζει :p Όλη η σειρά βασίζεται σε μια φιλοσοφική έννοιa, την οποία δε θα σου αποκαλύψω για να τη δεις μόνη σου, αλλά βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σπάνια βλέπουμε σε τηλεοπτική σειρά. Η συμβουλή μου θα ήταν να την παρακολουθήσεις όσο πιο αργά γίνεται. Όταν τελειώσει θα σου λείψει η αισθητική, τα φιλοσοφικά ερωτήματά της, οι άριστοι χαρακτήρες της, οι πολύ καλοί ηθοποιοί της (η Mary McDonnell που παίζει τη Roslin πραγματικά ήταν τεράστια αδικία που δεν πήρε Emmy για την ερμηνεία της, όπως και η Starbuck) και η υπόθεσή της που δε σε αφήνουν να βαρεθείς ποτέ. Edited October 3, 2012 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Nα πω την αληθεια, με κουρασε η τριτη σεζον. Επισης, ειναι παροιμιωδης η απεχθεια μου για Λωρα Βουρτση και Μπαλταρ. Η τεταρτη σεζον ειναι παρα πολυ δυνατη με μεγαλη κορυφωση στο φιναλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μα πραγματικά το χαίρομαι πάρα πολύ!! δεν βαριέμαι καθόλου.. ακόμα κι αυτά τα διαστημικά τα έχουν τόσο ισορροπημένα μέσα στην πλοκή που δε λέω "ουφ αμάν πια με τα όπλα και τις μάχες", πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον.. οι ηθοποιοί είναι όλοι ένας κι ενάς, από τους αγαπημένους εώς τους λιγότερο αγαπημένους δεν μπορώ να αρνηθώ τις εξαιρετικές ερμηνείες.. και ναι, είναι αλήθεια χαίρομαι πολύ που έχω τα επεισόδια μαζεμένα και δεν χρειάζεται να περιμένω μήνες, θα είχα λυσσάξει!! αλλά πόσο αργά ε;; τελειώνει το ένα και θέλεις.. θέλεις να πας παρακάτω.. να δεις τι θα γίνει.. καμιά φορά βλέπω 4-5 μαζί.. παίρνω τη δόση μου και μετά περνάνε μερικές μέρες μέχρι τα επόμενα.. φοβερή σειρά.. φοβερά θέματα.. απ'τις ελάχιστες που λες αξίζουν με κλειστά μάτια.. @Rbmk στο θέμα Μπάλταρ συμφωνώ.. αλλά την καημένη τη Ρόσλιν γιατί τη λες Βούρτση βρε;; ξέρεις τι είναι σε ένα κόσμο που κι οι νεκροί ανασταίνονται εσύ να τα κακαρώνεις... :sorry: @DesertSMisSRaiN η Mary McDonnell είναι διαχρονική αξία.. τη βλέπω πια στο Major Crimes spin off του Closer και την αγαπώ.. ελπίζω ν απάρει αυτά που της αξίζουν +είναι πολύ όμορφη και θα ευχόμουν να μην έκανε λίφτινκ και μπότοξ) Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 δεν την είχα δει αυτή τη σειρά στον καιρό της και χαίρομαι πολύ που είχε απομείνει για να τη δω, είναι πραγματικά εξαιρετική... Τα πρώτα seasons σαφώς ήταν ενδιαφέροντα ! Τα τελευταία, χάαααλιαα. Ιδίως αυτό που με εκνεύριζε περισσότερο, ήταν η γυναίκα πρόεδρος η οποία το έπαιζε στο 100000% ως αμερικάνα πρόεδρος στο ίδιο μοντέλο. Και πολύ Θεοκρατεία επίσης, όλες οι αμερικανικές αξίες δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts