Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τοχicity δεν μπορω να ξερω ακριβως τι εγινε και για ποιον λογο χωρισατε, αλλα εαν οταν σου ειπε να χωρισετε φανηκε"κατηγορηματικη" με την εννοια οτι επαψε να σε αγαπαει, εγω δεν θα μπορουσα-δεν θα ειχα την δυναμη να...την κυνηγησω ας πουμε.

Και δεν στο λεω ετσι... "υποθετικα".

Το περασα περσυ και μετα απο μακροχρονια σχεση.

Γιατι εαν το ατομο που αγαπουσα οσο τιποτα μου ειπε οτι δεν θελει ή δεν μπορει να ειναι μαζι μου πια, εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα περισσοτερο απο το να σεβαστω την αποφαση της.:O

Εσυ ομως ξερεις καλυτερα.

Παντως ξερω πολυ καλα...μα πολυ καλα τι περνας...:(

Την Μαριλού θα την έχει πιάσει απίστευτος λόξυγγας :)

Τοxicity αν της αγαπάς μην την αφήνεις.

Και αν,αν λεω,την φερνει ετσι σε δυσκολη θεση?

η κοπελα υποθετουμε πως ηταν σαφης.οσο και αν αυτο ποναει..το να επιμενει τι 8α προσφερει?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Καλημερα παιδια, χτες εκανα strike! :up: :yahoo: :D και εξηγουμαι: καθομουνα το βραδυ κατα τις 3:30 στο μαγαζι και ενω ειχε φυγει και η τελευταια παρεα ετοιμαζομουνα να κλεισω να παω για υπνο, ξαφνικα μπαινει μεσα ενα παιδι με μαυρα γυαλια καπελο, μονο καλσον στο κεφαλι δεν φορουσε, τρομαξα λιγο, του λεω "γεια σου φιλαρακο, να σου φερω κατι?" μου λεει "σου εφερα εγω κατι φιλε" και μου εδωσε ενα cd System of a Down και συγκεκριμενα το πρωτο τους, μου λεει "εγω θα φυγω τωρα ανοιξε το σε 5 λεπτα" τελος παντων εφυγε και μετα απο λιγο το ανοιξα. (εν τω μεταξυ εγω οποτε βλεπω System θυμαμαι το Spiders :spider: και κατα συνεπεια την Μαριλου γιατι της αρεσει πολυ) οπως διαβαζα το βιβλιαρακι βλεπω ενα χαρτακι, εγραφε: "ακου το 5 και ελα στις 4:00 εκει που ξερεις, Μαριλου :love: " τελος παντων ακουσα το 5 (Spiders) πηγα εκει που ηξερα και τα βρηκαμε καπως, πριν λιγο εφυγε απο το σπιτι μου. Οποτε αλλαζω και το υφος των αφιερωσεων:

The piercing radiant moon

The storming of poor June

All the life running through her hair

Approaching guiding light

Our shallow years in fright

Dreams are made winding through my head

Spiders...

με αυτο γνωριστηκαμε, αυτο ακουγα οταν χωρισαμε, και ηταν και το τελευταιο τραγουδι που ακουσα πριν ξαναβρεθουμε μαζι.

btw ευχαριστω για το ενδιαφερον σας παιδια. να'στε καλα

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Τελικά είχαμε ευχάριστες εξελίξεις δηλαδή ε; :) τώρα είναι στο χέρι σου, με προσεκτικές κινήσεις, να πάνε όλα καλά και να μείνετε μαζί για καιρό :) αχ τι ωραία, πώς μου αρέσει όταν γίνονται τέτοια :) τελικά ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε να ελπίζουμε...
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Είδες toxicity? ;) Όλα είναι δυνατά και γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις

:love: Εγώ είμαι 6 χρόνια περίπου με τον πιο απίστευτο άνθρωπο και την Κυριακή μου είπε οτι μάλλον φέτος αρραβωνιαζόμαστε

φοβάμαι λιγάκι να πω την αλήθεια

Namaste!

γιατι να φοβηθεις?

δεν νομιζω να αλλαξει κατι...

Never Give Up:!:

Join friend!

Οσο και να το κανεις ο αρραβωνας ειναι μια δεσμευση παραπανω...

Αλλα GreekCharmed αν εισαι σιγουρη για τα αισθηματα του και τα αισθηματα σου, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...:)

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

γιατι φοβασαι καλη μου?δε 8α αλλαξει κατι

να σου πω την αλη8εια ο αρραβωνας ειναι πιο πολυ για τους τριγυρω-γονεις,σογια κτλ- παρα για εσας τους ιδιους

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

δε 8α αλλαξει κατι

να σου πω την αλη8εια ο αρραβωνας ειναι πιο πολυ για τους τριγυρω-γονεις,σογια κτλ- παρα για εσας τους ιδιους

Αυτο πιστευω κι εγω αλλα, για εμενα ε!

Δεν ξερω οι αλλοι πως το βλεπουν!

Αλλα αραβωνες, λογοδοτηματα (πως τα λενε:p ) και οτι αλλο, δεν ξερω αλλα ποτε δεν τα θεωρησα τιποτα σημαντικο για το ζευγαρι...:O

Αντε Greek Charmed πολλες πολλες ευχες!!;)

Toxicity πολυ χαιρομαι για την εξελιξη των πραγματων!:D

Αλλα ρε συ στην αρχη οπως το περιγραφεις νομιζα οτι μπηκε καποιος να σε κλεψει...ειδικα οταν διαβασα λαθος (απο βιασυνη) οτι φορουσε και καλσον στο κεφαλι...:p

αντε βρε συ μπραβο σου!Ολα καλα να πανε σου ευχομαι!:happy:

Φίλε Toxicity πολύ ωραία όλα αυτά που διαβάζουμε και σου στέλνουμε τις καλύτερες ευχές και τις ευλογίες μας αλλά να είσαι λίγο συγκρατημένος. ;)

Είναι πάρα πολύ καλό το ότι θες να κάνεις τα πάντα για την Μαριλού αλλά δίνε της μικρές μικρές δόσεις από σένα... :)

Και δεν θα βαρεθεί αλλά και με αυτό το τρόπο έτσι θα πάρεις εσύ σιγά σιγά το πάνω χέρι γιατί μέχρι τώρα κυνήγαγες... (τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα)

Καλή συνέχεια να έχετε! ;) :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Φιλη greek_charmed θα σου μιλησω σαν αρραβωνιασμενη που ειμαι 7 μηνες...

Στην σχεση σου δεν θα αλλαξει τιποτα απλα ολα γινονται για τους γονεις συγγενεις και επειτα για να αρχισετε να σχεδιαζετε την κοινη σας πορεια για παραδειγμα για το σπιτι που θα φτιαξετε,τα σχεδια για το μελλον!!!!

Αν περνας καλα μαζι του τωρα θα συνεχισετε να περνατε ομορφα δεν προκειτε να αλλαξει κατι!!!!!Εγω προσωπικα δεν νιωθω δεσμευση ή οτι εχω χασει την ελευθερια μου απλα οι υποχρεωσεις αυξηθηκαν λιγακι και μου ηρθε καπως αποτομο!!!!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

E τότε δεν θα αρραβωνιαστούμε εφόσον είναι για τα σόγια και τους συγγενείς.

Oύτε γάμο θέλω ούτε παιδιά.

Εφόσον οι καρδιές μας και οι ψυχές μας είναι μία, τι να μας κάνουν 2 βέρες και ένα τραπέζι στους συγγενείς?

Μωρό μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

Λάλησα :love: :D

πάω να του μαγειρέψω παστίτσιο :D

Namaste!

πάω να του μαγειρέψω παστίτσιο :D

Mην τα λες ετσι αυτα....:drool: :food: :drool: :food: ειναι και αργα!!!:p

Βρε οτι θα κανετε για εσας θα το κανετε!Σιγα!

Αντε και στα δικα μας...(οοοοοοοοοταν ερθουν...:zzz: :p )

Χρειάζομαι μια ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ παιδιά....ξέρει κανείς που θα βρω ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ για συγκεκριμένη ημερομηνία;Τώρα μιλάω για εφημερίδα 20 χρόνων σχεδόν!!!Κάτι έχω ακούσει για ένα μαγαζί στην Αθήνα ή κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω ιδέα!Θέλω να το συνδυάσω με κάτι ακόμα γιατί έχει γενέθλια η κοπέλα μου και θέλω να μην είναι κάτι συνηθισμένο!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Χρειάζομαι μια ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ παιδιά....ξέρει κανείς που θα βρω ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ για συγκεκριμένη ημερομηνία;Τώρα μιλάω για εφημερίδα 20 χρόνων σχεδόν!!!Κάτι έχω ακούσει για ένα μαγαζί στην Αθήνα ή κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω ιδέα!Θέλω να το συνδυάσω με κάτι ακόμα γιατί έχει γενέθλια η κοπέλα μου και θέλω να μην είναι κάτι συνηθισμένο!

αν θυμαμαι καλα στο ΑΠΘ στην κεντρικη βιβλιοθηκη εχει....αλλα εισαι αθηνα...

Join friend!

αν θυμαμαι καλα στο ΑΠΘ στην κεντρικη βιβλιοθηκη εχει....αλλα εισαι αθηνα...

Ευχαριστώ ρε συ.Χθες αργά το βράδυ κάτι βρήκα στο κέντρο της Αθήνας και πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω.Απλώς φοβάμαι για το πόσο ακριβά θα είναι.

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

αμα αξιζει η κοπελα και περνας καλα....αξιζει να της κανεις ενα καλο δωρο!!

Join friend!

τα ειχαμε 4 μερες και με χωρισε γιατι νομιζε πως αν θα μου ζυτουσε να προχωρισουμε την σχεση μας εγω θα τις ελεγα οχι και κατι τετοια. δηλ ελεος τι να πω πια,ομως ακομα νομιζω πως την αγαπω

help brothers....

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

αμα αξιζει η κοπελα και περνας καλα....αξιζει να της κανεις ενα καλο δωρο!!

Ότι αξίζει αξίζει!Το θέμα είναι ότι ήθελα να το κάνω σε συνδυασμό με κάτι ακόμα.Απλώς ξέρω ότι το "πρωτότυπο" που σκέφτομαι μπορεί να κοστίζει γύρω στα 80€ αν βάλει και κάτι ακόμα που θέλω να της κάνω.....αυτές τις μέρες έχω και πολλές άλλες υποχρεώσεις και τα οικονομικά μου είναι πολύ στενά!Τι να γίνει...θα βρω την λύση!!!!Χεχε!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

παιδια...σημερα ειχα τα πιο πολλα νευρα της ζωης μου..πηγα για βολτα με τον κολητο μου και την κοπελα μου με τις αλλες 3 κολιτες της..που λετε..εκει που παιζαμε ενα επιτραπεζιο(εγω απλα εκανα χαζομαρες)...ερχετε ενας..που -συμφωνα με τα λεγομενα των κολιτων της,ειχε να την δει ενα χρονο-,και την χαιρεταει..την λεει να σηκωθει..σηκωνεται..

την φιλαει στο μαγουλο σταυρωτα..τι κανεις πως τα περνας,μετα απο τα νευρα μου δεν ακουγα..με βλεπουν οι κολιτες της,μου λενε κωστα ηρεμησε...αυτος σε ολες ετσι κανει....εγω εν τω μεταξυ κρατιομουν απο την καρεκλα..σε μια στιγμη,επειδη η δικια μου τραβιοτανε για να μην την ακουμπαει αυτος..λεω,απο μεσα μου..αμα την ξαναακουμπησει ...και την ακουμπαει μετα απο λιγα δευτερολεπτα...του λεω..μην την ξαναακουμπησεις ρε μλκ...και μου απανταει με ειρωνικο υφακι...τι???τι ειπες δεν ακουσα..παω να σηκωθω,με κραταει ο κολιτος μου..το παλικαρακι το ερημο σε 1 λεπτο ειχε εξαφανιστει...τον εψαχνα αλλα κανεις δεν τον ειδε..:whistle:...

τεσπα..μετα απο τα πολλα νευρα μου..εβγαλα ολα τα αποθημενα στην κοπελα μου...οτι γινοταν εδω και 1 χρονο κ 4 μηνες..τα βγαλα σημερα...δεν ξερω τι με επιασε παντως ο κολιτος μου δεν με αναγνωρισε...:whistle:

φερθηκα ασχημα στην κοπελα μου,και ειλικρινα δεν ξερω αν το αξιζε..βεβαια,τι θα ακουγα τις κολητες της??και να γινοταν κατι αλλιως σιγα μην μου λεγανε την αληθεια..και τεσπα,μετα με παρακαλουσε να μην το δωσω αλλη εκταση,εγω συνεχιζα ακαταπαυστα να την <ταπωνω> με τις διαφορες συμπεριφορες της ολον αυτον τον καιρο..μαζι με αυτην,τα ακουγαν κ οι κολιτες της που κ αυτες λογο νευρων τις εβριζα,επειδη προσπαθουσαν να μου πουν οτι αυτος ετσι εκανε παντα ...

τεσπα,μετα μου ελεγε τι να εκανα,και μου αρεσε που εκανες αυτην την κινηση..(αλλα δεν της αρεσε επειδη πηγα να φωναξω ενα φιλαρακι καλο απο το εξω τραπεζι,επειδη ειχε μια παρεουλα 6-7 ατομα)..λες και με ειχε για ανικανο..:whistle:

και της λεω..καλα,την αλλη φορα θα το κανω κ πραξη..

τεσπα, μου ειπε,οτι εγω ειμαι καλο παιδι κ οχι κανενα αλητακι κτλ..

μετα τριβοταν εκανε ερανε..φτασαμε μπροστα στο σπιτι της,με χερετησε την χερετησα..μετα πηγε να φαει ο κολιτος μου με πηρε τηλεφωνο η κοπελα μου..και αρχιζε κ μου ελεγε να μην το επεκτινω κτλ,και μ ζητουσε συγνωμη γιατι δεν ηξερε τι να κανει,και χτυπουσε η καρδια της-αληθεια αυτο- εκεινη τη στιγμη κτλ..και μετα,μου λεει πρεπει να κοιμηθω αγαπη μου κ αρχισε να κλαιει και με αποχaiρετησε..

ρε παιδια τι να κανω???εκανα τπτ κακο?

4 mines msn meta ta ftia3ame gia 6 meres.........ekana k ego ta dika mou,alla k auti poli ntropali.to gmt ine pos me 8elei k tin 8elo akoma!sinexizoume msn meta apo peripou 9 mines sigis...tora milame entelos akyra k auto ponaei perisotero..apo tote pou ti gnorisa zo gia ekini
http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

Κωστακη πιστευω οτι εκανες οτι θα εκανε ο καθενας απλα το παρατραβηξες λιγο νομιζω, μπορεις πολυ απλα να της εξηγησεις με πολυ απλο και ηρεμο τροπο οτι εκανε λαθος. Παλι αυτο ειναι καπως επικινδυνο γιατι απο την μια μπορει να σκεφτει οτι νοιαζεσαι γι'αυτην αλλα απο την αλλη μπορει να σκεφτει το κλασσικο "πολυ καταπιεστικος γινεται" Επισης μπορεις και να το αφησεις να περασει ετσι. Παντως αν νομιζεις οτι σ'αγαπαει αρκετα και της εχεις δειξει αληθινα ποιος εισαι αυτην την συμπεριφορα σου μαλλον θα την προσπερασει.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...