Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε μου μην ακους το καθενα που μεσα απο ενα Φλωρουμ,κριτικαρει και βγαζει χαρακτηρισμους,λες και σε ξερει απο παιδι...16 χρονων εισαι μιλα στη κοπελια και αν αυτη δε θελει πηγαινε στη παρα διπλα..στην ηλικια που εισαι οι σχεσεις ειναι ευκολα "αναλωσιμες"..απλα κανε τη πρωτη κινηση και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους...

σε ευχαριστω πολυ για τα ευγενικα σου λογια...

εισαι πολυ ευγενικη...

δεν το ειπα ουτε κοροιδευτικα ουτε με σκοπο να σε μειωσω

απλα υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν(ειτε λογω της ηλικιας ειτε λογω χαρακτηρα) πως να αντιδρασουν σε ορισμενες καταστασεις.

εγραψα νο οφενς για τον λογο αυτο.αν παρ ολα αυτα θιχτηκες να το παρω πισω.αν και δεν βλεπω τον λογο...:)

επισης αν δεν θελεις να λεω την αποψη μου,μπορεις ειτε να αγνοησεις τα γραπτα μου,ειτε να μου ζητησεις να μην απαντω σε ερωτηματα που θετεις εσυ:D:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

δεν το ειπα ουτε κοροιδευτικα ουτε με σκοπο να σε μειωσω

απλα υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν(ειτε λογω της ηλικιας ειτε λογω χαρακτηρα) πως να αντιδρασουν σε ορισμενες καταστασεις.

εγραψα νο οφενς για τον λογο αυτο.αν παρ ολα αυτα θιχτηκες να το παρω πισω.αν και δεν βλεπω τον λογο...:)

επισης αν δεν θελεις να λεω την αποψη μου,μπορεις ειτε να αγνοησεις τα γραπτα μου,ειτε να μου ζητησεις να μην απαντω σε ερωτηματα που θετεις εσυ:D:)

Δωσε τοτε καμια συμβουλη στους λιγο ντροπαλους.:cool:

Δωσε τοτε καμια συμβουλη στους λιγο ντροπαλους.:cool:
ma eipa...εν προκειμενω αν δεν κανει κινηση δεν θα μαθει ποτε..

απο την αλλη ειπα πως απο την στιγμη που και η αλλη τοσα χρονια δεν του εδωσε κανα σημα,να τον βαλει μπρος,μαλλον δε το βλεπει πολυ ζεστα

συμβουλη μου: ας κανει κινηση και αν δεν γινει τπτ ας παει πιο κατω..

Με την ευκαιρία ας σας πω κι εγω για το δικό μου κόλλημα...

αχ επειδή βαριέμαι σήμερα αντε να τα πω όλα απο την αρχή (τώρα το ποιος θα το διαβάσει κι εγω δεν ξέρω ;p)

πριν μια βδομάδα ήρθε ενας φίλος μου απο το εξοχικό του για λίγο στο κανονικό του σπίτι και του είπα να έρθει απο το σπίτι μου να αράξουμε λίγο στο pc.Τελικά η ώρα πέρασε του είπα να κοιμηθεί σπίτι μου αφου την επόμενη μέρα θα έφευγε πάλι για το εξοχικό.Τελικά κοιμήθηκε και έτσι όπως μιλούσαμε το βράδυ μου λέει να πάω να μείνω κι εγω κανα δυο μέρες στο εξοχικό τους (μου το λένε 3χρόνια να πάω στο εξοχικό τους αλλα ποτε δεν αξιώθηκα-ακόμα και οι γονείς του μου το έλεγαν).Είμαι που είμαι ΥΠΕΡ ντρομαλός μου λέει οτι έχει και μια φίλη (δεν παίζει τίποτα μαζί τους ειναι σαν αδέρφια)λέει θα την γνωρίσω και θα κανουμε και καλή παρέα εγω άρχισα να λέω ασε ασε που θα έρθω εκει δεν θα ξέρω τι να κάνω κτλ.Τελικά πήγα στο εξοχικό τους και ξαφνικά βλέπω αυτή την φίλη του να ανεβαίνει τα σκαλιά κι με το που την βλέπω κάπως θολώνω.Για το πότε έρχετε και κάθετε στο τραπέζι που εί

ήμουν εγω ο φίλος μου κι ο αδερφός του χαμπάρι δεν πήρα.Αυτή η κοπέλα είναι τόσο γλυκιά τόσο όμορφη τόσο καλή και έξυπνη...:O

Ε τελικά δεν ξέρω πως αλλα μαζί της ξεθάρεψα μεσα σε 10λεπτά (εγω για να ξεθαρέψω με άνθρωπο που δεν γνωρίζω θέλω κανα δυο μέρες πόσο μάλλον οταν είναι κορίτσια).Τελος πάντων καναμε βλακείες τηλεφωνικές φάρσες για να γελάσουμε γυρίσαμε και μια μικρή ταινιούλα(;p) και σύντομα ήρθε ο βράδυ που κοιμηθήκαμε.Τελικά έκατσα και δεύτερη μέρα μονο για την Ραφαέλα(για να την βλέωπ ;p)ε κάναμε και την επόμενη μερα τα ίδια.Πήγαμε καθόμασταν όλοι μαζί στην παραλία τα παιδιά με τα μαγιό τους εγω με το μπλού τζίν (δεν είχα μάρει μαγιό μαζί μου) τελικά με έπιασε μια κρίση χαζομάρας και όπως ήμουν άρχισαν να με παρακαλάνε να μπω στην θαλασσα μαζί τους ε μετά άρχισε να με τραβάει και η Ραφαέλα λεω ε αφου μου το λέει και αυτή να της κάνω το χατίρι (οτι και αν έλεγε πάντα συμφωνούσα μαζί της για να της αφήσω καλή εντύπωση;p)και τελικά μπήκα στην θάλασσα με το μπλου τζιν:lol:

Τώρα ο φίλος μου έχει πάει θεσσαλονίκη και η Ραφαέλα σε μια άλλη πόλη (δεν θυμάμαι σε ποια)και μετα θα πήγαινε Λονδινο και στις 5 Αυγούστου θα έρθει.Ε αφου με συμπάθησε(έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή:p) κανονίσαμε στις 5 Αυγούστου να πάω πάλι στο εξοχικό του φίλου μου γι ακανα δυο μέρες και μετά μέχρι να αρχίσουν τα σχολεία θα μένω στην θεία μου που έχει εκει κοντά σπίτι ωστε να είμαστε κάθε μέρα μαζί.Οπότε τωρα περιμένω τις 5 Αυγούστου....Βέβαια θα είναι και ο ξάδερφος του φίλου μου μαζί μας ο οποίος είναι και όμορφος αλλα εντάξη είναι 17 χρονών (η ραφαέλα είναι 15 κι εγώ 16)αλλα οξάδερφος του φίλου μου μοιάζει για 20;p

Και δεν ξέρω...φοβάμαι τώρα μην εντυπωσιαστεί η Ραφαέλα απο τον ξάδερφο του φίλου μου και γενικά ζηλεύω...

Είμαι και 100%άσχετος σε τέτοια θέματα και αυτό με κάνει να ανησυχώ ακόμα πιο πολύ:confused:

Αφήστε διάβασα και τα ζώδια (ναι έφτασα σε σημείο να κοιτάω τα ζώδια για ένα κορίτσι:p)και λένε οτι ο κριός(εγώ)με καρκίνο(η ραφαέλα) δεν ταιριάζουν και ενω δεν τα πιστεύω τα ζώδια στεναχωρήθηκα πάρα πολύ πραγματικά:(

Εσείς πως λέτε να αντιδρώ τι να κάνω πως να φέρομαι...

και να κάνω καμια κίνηση που να αφήνω κανενα υποννοούμενο του τύπου παίζει και να με θέλει αυτός....

πω πραγματικα μονο που τα σκέφτομαι αυτά τρέμω και αγχώνομαι σαν μικρό παιδί... ://

Πω...ωραία πέρασε και λίγη ώρα μέχρι να γράψω αυτο το μικρό κείμενο...τώρα το ποιος το διάβασε δεν έχω ιδέα πάντως σίγουρα έχει υπομονή γαιδουριού χαχα

ελπίζω να μη σας έπρηξα

καταρχας χαλαρωσε, ακομα δν ηρθε ο ξαδερφος, ζευγαρι τον εκανες με τη μικρουλα.. τωρα τι να κανεις, τι να σου πω, δεν εχεις κανα προβλημα για να σ δωσουμε λυση... :)

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

αχ τι ρομαντικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

να μην ανησυχεις για τπτ..ουτε γοα ξαδερφους ουτε για κανενα.εσυ να εισαι ο εαυτος σου και ολα θα πανε καλα...και σταματα να διαβαζεις τα ζωδια..βλακειες για να περασει η ωρα ειναι.

το κινητο της δε το ζητησες?(εκτος αν ειστε φυσιολογικα παιδια αλλα χωρις κινητο)

Το ζήτησα(αφου ίδρωσα για να τολμήσω να της πω να μου το δώσει-ναι ναι τόσο προχωρημένη είναι η κατάστασή μου...;pχαχα) το θέμα είναι οτι ντρέπομαι ακόμα και να της στείλω μήνυμα...:lol:

Τι να της πω άλλωστε 2 μέρες μόνο γνωριζόμαστε:p

Πάντως κι εγω σκέφτηκα να της στείλω κανένα μήνυμα αλλα λέω ε ασε μη γίνω και ρεζίλι (τώρα το πως θα γίνω ρεζίλι δεν το ξέρω:p)

εδιτ-τώρα που είπαμε για ζώδια θυμάμαι οτι με ρώτησε το ζώδιο μου και μόλις της είπα κριος ξινίστηκε:P

την επόμενη φορά θα προσπαθήσω κάπως να το φέρω το θέμα των ζωδίων και να της πω πως και καλά όλοι μου λένε οτι δεν μοιάζω με κριο:P:P

Το ζήτησα(αφου ίδρωσα για να τολμήσω να της πω να μου το δώσει-ναι ναι τόσο προχωρημένη είναι η κατάστασή μου...;pχαχα) το θέμα είναι οτι ντρέπομαι ακόμα και να της στείλω μήνυμα...:lol:

Τι να της πω άλλωστε 2 μέρες μόνο γνωριζόμαστε:p

Πάντως κι εγω σκέφτηκα να της στείλω κανένα μήνυμα αλλα λέω ε ασε μη γίνω και ρεζίλι (τώρα το πως θα γίνω ρεζίλι δεν το ξέρω:p)

εδιτ-τώρα που είπαμε για ζώδια θυμάμαι οτι με ρώτησε το ζώδιο μου και μόλις της είπα κριος ξινίστηκε:P

την επόμενη φορά θα προσπαθήσω κάπως να το φέρω το θέμα των ζωδίων και να της πω πως και καλά όλοι μου λένε οτι δεν μοιάζω με κριο:P:P

Ρε συ στο Λονδίνο θα πάει η κοπέλα τι άλλη αφορμή θες για να στείλεις μήνυμα;;;

Ρώτα την πως περνάει, πόσο ωραία είναι (στο Λονδίνο), πότε έρχεται κλπ κλπ... :)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

απο οτι καταλαβα δεν ειναι λονδινο η λεγαμενη τωρα..ειναι σε μια πολη της ελλαδος (που ο φιλος μας δεν θυμαται) και μετα θα παει λονδινο.

συνεπως ενα σμς τυπου "ετοιμασες την βαλιτσα σου ή δεν χωραει ολη η ντουλαπα σου μεσα?" ειναι οτι πρεπει για εναρξη

εν συνεχεια ενα για καλο ταξιδι και αφου φτασει λονδινο στελνεις "πως περνας" κτλ κτλ κτλ

ε και αν σου δωσει θαρρος πετα κανενα "μου ελειψες βρε"

αχ ναι αυτό θα κάνω!

Πετάγομαι να πάρω μια κάρτα γιατι τέλειωσε κι στέλνω μνμ:O::)

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τις ιδέες:D

καλα μην παρεις φορα κιολας και σε περασει για "λιγουρη"

χαλλλααααραααααα

και να καθυστερεις λιγο στα μηνύματα, μην απαντας αμεσως

Αυτό πάλι γιατί να το κάνει;Από τη στιγμή που ενδιαφέρεται δεν χρειάζεται να το παίξει τόσο αδιάφορος.

γιατι καμια φορα δινει την εντυπωση πως καθεται πανω απο το κινητο και περιμενει ποτε θα χτυπησει

φυσικα κατι τετοιο μπορει να μην ισχυει..

γνωμη μου ειναι να απανταει κανονικα αλλα να μην χασει την ανεση του...

γιατι καμια φορα δινει την εντυπωση πως καθεται πανω απο το κινητο και περιμενει ποτε θα χτυπησει

+1.Προσωπικά ποτέ δεν αργώ να απαντήσω επίτηδες, δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου φαίνεται "σωστό".Πάντως στην περίπτωση του το έχω σχεδόν σίγουρο ότι θα κάτσει πάνω από το κινητό και θα περιμένει να χτυπήσει:p

αυτο εννοω, δν λεω να καθυστερει επιτηδες, να μην βιαζετε λεω κ να δινει την παραπανω εντυπωση

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

Πήρα τελικά κάρτα αλλα δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το δύσκολο έργο μου;p

Μολις έγραψα το μήνυμα το έσβησα και λέω κατσε να σκεφτώ κατι πιο καλό μετα το ξανα έσβσα να βρω κατι ακόμα καλύτερο και στο τέλος δεν έστειλα τιοτα:O

Αυριο όμως θα στείλω γιατι δεν γίνετε αλλιώς...

ουφ τι τραβάμε κι εμείς οι ερωτευμένοι...τι καλά να ήμουν σαν έναν φίλο μου...πραγματικά αναίσθητος...:p

Πάντως αυτος που είπε οτι μάλλον θα περιμένω πάνω απο το κινητό είχε δίκιο...δυστυχώς τέτοιος είμαι:wacko: ;p

Σας ευχαριστώ ρε παιδιά πάρα πολύ για τις συμβουλές σας...πω αν δεν είχα και ιντερνετ θα ήμουν πραγματικά αποτυχημένος:wacko: ;p

πάντως οταν ερωτεύεσαι αν έχεις ερωτευτεί πολύ χάνεις πραγματικά τα λογικά σου...οχι τίποτα θα με περάσετε και για κανέναν ηλίθιο....αλλα τι να κάνω...κι εγώ ερωτευμένος είμαι και τα έχω απο ψυλ έως και χοντρόχαμένα:p:lol:

Πήρα τελικά κάρτα αλλα δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το δύσκολο έργο μου;p

Μολις έγραψα το μήνυμα το έσβησα και λέω κατσε να σκεφτώ κατι πιο καλό μετα το ξανα έσβσα να βρω κατι ακόμα καλύτερο και στο τέλος δεν έστειλα τιοτα:O

Αυριο όμως θα στείλω γιατι δεν γίνετε αλλιώς...

ουφ τι τραβάμε κι εμείς οι ερωτευμένοι...τι καλά να ήμουν σαν έναν φίλο μου...πραγματικά αναίσθητος...:p

Πάντως αυτος που είπε οτι μάλλον θα περιμένω πάνω απο το κινητό είχε δίκιο...δυστυχώς τέτοιος είμαι:wacko:

Σας ευχαριστώ ρε παιδιά πάρα πολύ για τις συμβουλές σας...πω αν δεν είχα και ιντερνετ θα ήμουν πραγματικά αποτυχημένος:wacko:

πάντως οταν ερωτεύεσαι αν έχεις ερωτευτεί πολύ χάνεις πραγματικά τα λογικά σου...οχι τίποτα θα με περάσετε και για κανέναν ηλίθιο....αλλα τι να κάνω...κι εγώ ερωτευμένος είμαι και τα έχω απο ψυλ έως και χοντρόχαμένα:p:

Εγώ είπα ότι θα περιμένεις πάνω από το τηλέφωνό σου αλλά δεν είπα ότι είναι και κακό.Το έχω κάνει και εγώ μια φορά σε πολύ ειδική περίπτωση:happy:.Γνώμη μου είναι να μην διστάζεις και να της στείλεις μήνυμα.Δεν χρειάζεται να κυνηγάς το "τέλειο" μήνυμα με το να το σβήνεις και να το ξαναγράφεις.Παίξε το άνετος και στείλε της κάτι σαν "Έλα βρε τι κάνεις;" στην αρχή του μηνύματος και μετά γράψε αυτά που σου είπε η Freak μερικά post παρακάτω.Δώσε έμφαση εκεί που σου λέει να πεις,αν σου δώσει θάρρος, "μου έλειψες".Είναι αρκετά σημαντικό.

το" μου ελειψες" αργει ακομα

ας στειλει σμς απλα πρωτα και θα ερθουν και τα πιο...ζουμερα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...