billakosss Δημ. November 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 ελατε μην ειμαστε αφελεις. η ηλικια δεν παιζει ρολο...αν ειναι καλα μεταξυ τους και τα βρισκουν.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 ελα ρε παιδια, δεν ειπα κατι κακο, ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο... μην με τσιγκλατε γιατι με τον κρονο στο ζωδιακι μου δεν ειμαι στα καλυτερα μου απο το σεπτεμβρη... :wacko::wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ποτε να σου ξαναμιλησουμε;;;;:lol::p οι αισιόδοξοι λένε ότι ο κρόνος κάνει καλό στην τελική, γιατί διώχνει αυτά που δεν πρέπει να υπάρχουν στη ζωή μας και μας αφήνει μόνο τα καλά... δεν θα διαφωνήσω... το θέμα είναι τι γίνεται αν συνειδητοποιήσεις ότι είχες μόνο βλακείες και βλάκες στη ζωή σου... τεσπα... ο κρονος θα φυγει απο το κεφαλι μου το σεπτεμβρη του 2009!!!:X οπότε καταλαβαίνεις ότι μέχρι τότε χρίζω ειδικής μεταχείρισης και συμπαράστασης... μην με τσιγκλάτε γιατί είμαι που είμαι κυκλοθυμική από μόνη, τώρα έχω απογίνει... ευχαριστω!!!! :rolleyes::rolleyes: Nai ennoeitai!!!alli oreksi dn 8a xa na lew psemmata alla tespa pisteue oti 8es!!! Trela7 dn fainete ka8olou i diafora ntunaite normal gia tin ilikia tis opws kai gw dn ntunomai opws tis ilikias mou me tzinakia kato apo ton K()l* vans papoutsia kai tetoia!!!Foraw normal rouxalakia analoga tin peristasi!!!Egw eimai 1.82 kai auti 1.78!!! ευχαριστω που τουλάχιστον εσυ δεν παρεξηγησες την ερωτηση μου και καταλαβες ακριβως τι ηθελα να ρωτησω... τωρα την εχω την εικονα και αν μου λες οτι εσυ ντυνεσαι φυσιολογικα και οχι σαν μερικα φρικια της ηλικιας σου που τα περιεγραψες κιολας, μια χαρα θα ειστε!!! :D [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Vevaiws kai dn se pareksigisa!!!Oi kaloproeretoi an8rwpoi fainontai:):D;):p Filika Nikolas:love: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Vevaiws kai dn se pareksigisa!!!Oi kaloproeretoi an8rwpoi fainontai:):D;):p Filika Nikolas:love: απλως ξερεις τι;; καμια φορα εχεις την εικονα καποιου πραγματος και δεν ειναι καθολου ετσι και βγαζεις γνωμες απο κατι που ουσιαστικα ειναι λαθος... ας πουμε αν εσυ ντυνοσουν με το τζιν κατω απο τον κ... οπως πολλα παιδακια σημερα και ειχες και τη φραντζα μεσα στο ματι να μην βλεπεις και καλα, και εκεινη σαν φυσιολογικη κοπελα της ηλικιας μου, θα εισασταν λιγο καπως... ενω αν μου λες οτι κι εσυ εισαι φυσιολογικο παιδι της ηλικιας σου κι οχι φρικουλο, πασο... δεν ειπα κατι για την ηλικια, σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος αλλωστε, τυφλα να χει ο πεθερος, αλλα το να ταιριαζετε σαν στυλ ειναι για μενα βασικοτερο απο την διαφορα ηλικιας... κι αυτο το λεω γιατι ειναι το λιγοτερο γελοιο να βλεπω ζευγαρια στο δρομο που ο ενας ειναι σαν το λετσο με τα αθλητικα και ενα μπλουζακι βρωμικο και η αλλη ειναι με την δεκαποντη γοβα και το βαψιμο ετοιμη για μπουζουκια... δεν τους κρινω, απλως λεω οτι εμενα μου φαινεται γελοιο σαν θεαμα... αυτο μονο! :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 trela7 kai gw akrivws auto to pragma pisteuw!!! Vlepw auta ta paidia pou ntinontai etsi kai aporw???Panw apo la pws voleuontai kai perpatane!!!Kai sto katw katw an 8eloun na vgaloun tous ***** apeksw na forane fousta:p:lol::X Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 trela7 kai gw akrivws auto to pragma pisteuw!!! Vlepw auta ta paidia pou ntinontai etsi kai aporw???Panw apo la pws voleuontai kai perpatane!!!Kai sto katw katw an 8eloun na vgaloun tous ***** apeksw na forane fousta:p:lol::X συμφωνω, εχουμε όμως ξεφυγει απο το θεμα!!! :X:X κατα τα άλλα ο ερωτας ειναι ωραιο πραγμα παιδια!!! :love::love::love: με κανει και εκει χαλια μερικες φορες ο... κρονος, αλλα εκει δεν του επιτρεπω και πολλα!!! αγαπαω, πως να το κανουμε!!!! :O:O [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ε μ αυτόν τον κρόνο πια :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 trela7 kai gw akrivws auto to pragma pisteuw!!! Vlepw auta ta paidia pou ntinontai etsi kai aporw???Panw apo la pws voleuontai kai perpatane!!!Kai sto katw katw an 8eloun na vgaloun tous ***** apeksw na forane fousta:p:lol::X Θα αρχήσουν να πέρνουν τα μυαλά σου αέρα...<<αυτά τα παιδιά>> λέει,να είσαι ο εαυτός σου και συγκεντρώσου στη μαμά:X,σορρυ πάρτω αλλιώς ήθελα να πω καθηγήτρια..:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 ΑΧΧΧΧΧΧΧΧχχχχχχχ:love::love::love::love: Να ΄μαι και γω...γεια σε ολους... οπως και ο Scottas ειμαι και εγω ερωτευμενος με την καθηγητρια μου (αγγλικων, τι στο καλο εχουν και μας ξελογιάζουν;;;;:worry:) οπως δειχνει το ονομα μου αλλα και οι πληροφοριες στο προφιλ μου....:) ειναι 24 και εγω 17... της εχω δειξει μια εικονα της wind που λεει θελω και εχω γραψει το ονομα της, και αμεσως μετα γραφω ''αλλα και που θέλω''.μολις της το εδειξα κομπλαρε δεν ηξερε τι να απαντησει,,, γενικα ντυνεται και συμπεριφερεται σαν κοπελα της ηλικιας μου,,η διαφορα ηλικια της φαινεται μονο στα χαρτια... ολη τη μερα την σκεφτομαι και δεν μπορω να διαβασω.bebaia δεν εχω παρει πολυ θαρρος γιατι εχουμε κανει λιγα μαθηματα μαζι της.heeelpp please Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 ιδιαιτερα ειναι φιλε??? η σε φροντιστηριο??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Ελεος ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!:mad::rtfm::chair: Μονο εγω δηλαδη ειχα καθηγητριες γριες ή μεγαλες (με καθε εννοια) ή χαλια γενικα?:ooch: #$@%!@#$%^%#&$^%&$*&^*%(&^# Α ρε μανα που με εστελνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 στο σωστό μέρος για να μάθεις ... αγγλικά!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 στο σωστό μέρος για να μάθεις ... αγγλικά!!!!! :lol::lol::lol::lol :rotfl::rotfl::respect::respect: Εγραψες!!!!! http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 :D:D:D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Στο σχολειο μου κανει μαθημα, οπως καταλαβαινεται ειναι ακομα ποιο λεπτη η θεση της....βεβαια δεν εχουμε γνωριστει ακομα αρκετα αλλα εχω κερδισει καποιες ''ζεστες'' ματιες, και καλημερες... νιωθω σαν παιδακι του δημοτικου....ελεος,.:ninja::O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Μου τα λεγε ενας φίλος μου στο στρατό αυτά με τις καθηγήτριες και δεν ήθελα να τα πιστέψω...Πρώτη του γκόμενα, καθηγήτρια στο σχολείο...Ε ρε γλέντια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 παντως ειναι σπασιμο...εκει που ειχα τον ελεγχο του εαυτου μου και ειχα βαλει εναν στοχο να περασω σε μια καλη σχολη φετος, τσουπ, εμφανιζεται μια καθηγητρια απο το πουθενα (παρεμπιπτωντος ειναι 2η χρονια που διδασκει)και με βγαζει εκτος προγραμματος... ειναι πολυ αδικο αυτο ρε ****το...τι μας κανουν αυτες οι γυναικες....:cry::cry:αχχχχχ...αχχχχ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 τι μας κανουν αυτες οι γυναικες....:cry::cry:αχχχχχ...αχχχχ Γίνε gay να βρεις την υγειά σου. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 μακαρι να ειχα αυτη την επιλογη:X:X:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 ΑΧΧΧΧΧΧΧΧχχχχχχχ:love::love::love::love: Να ΄μαι και γω...γεια σε ολους... οπως και ο Scottas ειμαι και εγω ερωτευμενος με την καθηγητρια μου (αγγλικων, τι στο καλο εχουν και μας ξελογιάζουν;;;; οπως δειχνει το ονομα μου αλλα και οι πληροφοριες στο προφιλ μου....:) ειναι 24 και εγω 17... της εχω δειξει μια εικονα της wind που λεει θελω και εχω γραψει το ονομα της, και αμεσως μετα γραφω ''αλλα και που θέλω''.μολις της το εδειξα κομπλαρε δεν ηξερε τι να απαντησει,,, γενικα ντυνεται και συμπεριφερεται σαν κοπελα της ηλικιας μου,,η διαφορα ηλικια της φαινεται μονο στα χαρτια... ολη τη μερα την σκεφτομαι και δεν μπορω να διαβασω.bebaia δεν εχω παρει πολυ θαρρος γιατι εχουμε κανει λιγα μαθηματα μαζι της.heeelpp pleaseτι συμπτωσεις ειναι αυτες!!!ιδιες ηλικιες,ιδιες καταστασεις,μεχρι και τα μαθηματα ειναι ιδια.. Btw στην υπογραφη σου τι μας εβαλες τελιτσες??αφου ξερουμε,την νικητακη γουσταρεις.:lol: Ελεος ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!:mad:Μονο εγω δηλαδη ειχα καθηγητριες γριες ή μεγαλες (με καθε εννοια) ή χαλια γενικα? #$@%!@#$%^%#&$^%&$*&^*%(&^# Α ρε μανα που με εστελνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συννενοηθηκα εγω καλε μου με την μανα σου,για να σε εχουμε απο κοντα.τι νομισες,θα αφηνα την καθε μια αγγλικου να σε διεκδικει?? Γίνε gay να βρεις την υγειά σου. :X μιλας απο προσωπικη εμπειρια??:p:lol: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 τι συμπτωσεις ειναι αυτες!!!ιδιες ηλικιες,ιδιες καταστασεις,μεχρι και τα μαθηματα ειναι ιδια.. Btw στην υπογραφη σου τι μας εβαλες τελιτσες??αφου ξερουμε,την νικητακη γουσταρεις.:lol: αφου μου εχει παρει τα μυαλλο.που να σκεφτω..:love: βρηκα στο ιντερνετ εκει που λεει για τον τοπο που διοριζονται οι καθηγητες τον αριθμο του κινητου της,,,πως με συμβουλευετε να το χειρειστω το θεμα;;;γιατι ετσι οπως ειμαι δεν δουλευει καθολου ο εγκεφαλος μου:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Στείλε της μύνημα ότι διορίζεται εκτάκτως στο....σπίτι σου.:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 σημερα μαλλον ανεβηκε αθηνα για το τρειημερο....την πηρα τηλεφωνο (με αποκρυψη) για να βαιβεωθω οτι ειναι ο αριθμος σωστος και τελικα ειναι...λες να της στειλω αυτο που μου ειπες;;;;:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Stalker alert http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts