billakosss Δημ. February 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μη ριχνετε το επιπεδο του συγκεκριμενου θεματος... τοση αγαπη και στοργη βαλαμε... :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εντάξει, να ερωτεύεσαι, κ με το παραπάνω μάλιστα, αλλά κράτα κ ένα κομματάκι για τον εαυτό σου! Εξάλλου κατά τη γνώμη μου είναι ποιο ωραίο να μη δείχνεις όλο σου τον εαυτό, γιατί άμα της τον δείξεις (τον εαυτό:lol: ) με τη μία, σε 2 μέρες σε βαρέθηκε_^^ Πάντα υπάρχει και η τελείως προσωπική στιγμή που θες να έχεις πέρα απο τους φίλους και τη σχέση σου και αυτό νομίζω το έχουν όλοι...:rolleyes: (είναι νοητό αυτό νομίζω...) *και εγώ φυσικά:O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Πάντα υπάρχει και η τελείως προσωπική στιγμή που θες να έχεις πέρα απο τους φίλους και τη σχέση σου και αυτό νομίζω το έχουν όλοι...:rolleyes: (είναι νοητό αυτό νομίζω...) *και εγώ φυσικά:O Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να είσαι με τους φίλους σου,:cool: άλλες στιγμές που θέλεις να είσαι μόνος σου,:cool: άλλες στιγμές που θέλεις να είσαι με μια κοπέλα.....:cool: αλλά το ζητούμενο είναι να επιλέγεις ο ίδιος τι απ'όλα αυτά θέλεις και πότε:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να είσαι με τους φίλους σου,:cool: άλλες στιγμές που θέλεις να είσαι μόνος σου,:cool: άλλες στιγμές που θέλεις να είσαι με μια κοπέλα.....:cool: αλλά το ζητούμενο είναι να επιλέγεις ο ίδιος τι απ'όλα αυτά θέλεις και πότε:) Μα έτσι γίνεται σε όλες τις σχέσεις νομίζω :O τουλάχιστον στις δικές μου το σέβομαι και το τηρώ τόσο απο την πλευρά της όσο θέλω το ίδιο να γίνεται και απο τη δική μου...:rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μα έτσι γίνεται σε όλες τις σχέσεις νομίζω :O τουλάχιστον στις δικές μου το σέβομαι και το τηρώ τόσο απο την πλευρά της όσο θέλω το ίδιο να γίνεται και απο τη δική μου...:rolleyes: Θέλεις να πεις οτι σε μια σχέση υπάρχει απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις όποτε το θέλεις;....:confused: :confused: :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να είσαι με τους φίλους σου,:cool: άλλες στιγμές που θέλεις να είσαι μόνος σου,:cool: άλλες στιγμές που θέλεις να είσαι με μια κοπέλα.....:cool: αλλά το ζητούμενο είναι να επιλέγεις ο ίδιος τι απ'όλα αυτά θέλεις και πότε:) Μην ξεχνας οτι ολοι αυτοι που ανεφερες ειναι πανω απο ολα ανθρωποι και ισως εχουν την αναγκη σου καποιες στιγμες που εσυ θες να εισαι με τον εαυτο σου...Θα εισαι διπλα τους?:rolleyes: http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μην ξεχνας οτι ολοι αυτοι που ανεφερες ειναι πανω απο ολα ανθρωποι και ισως εχουν την αναγκη σου καποιες στιγμες που εσυ θες να εισαι με τον εαυτο σου...Θα εισαι διπλα τους?:rolleyes: Αν μπορώ να είμαι θα είμαι... Αν θέλω να μείνω μόνος ή να κάνω κάτι άλλο, δεν θα είμαι.... Εγώ αποφασίζω κάθε φορά..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Θέλεις να πεις οτι σε μια σχέση υπάρχει απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις όποτε το θέλεις;....:confused: :confused: :confused: Σαφώς φίλε μου... Με άνθρωπο έχεις να κάνεις και όχι με κανένα "ζώο" :O Μην ξεχνας οτι ολοι αυτοι που ανεφερες ειναι πανω απο ολα ανθρωποι και ισως εχουν την αναγκη σου καποιες στιγμες που εσυ θες να εισαι με τον εαυτο σου...Θα εισαι διπλα τους?:rolleyes: +1 Σωστά :rolleyes: Αν μπορώ να είμαι θα είμαι... Αν θέλω να μείνω μόνος ή να κάνω κάτι άλλο, δεν θα είμαι.... Εγώ αποφασίζω κάθε φορά..... Σε μια σχέση υπάρχουν δύο και όχι ένας και νομίζω πως πρέπει να υπάρχει θετική άποψη και γνώμη και απο τους δύο...:rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Σαφώς φίλε μου... Με άνθρωπο έχεις να κάνεις και όχι με κανένα "ζώο" :O Αυτό δεν δίνει απάντηση, Θα μπορούσες να πεις απλά ένα ναι ή ένα όχι....... Σε μια σχέση υπάρχουν δύο και όχι ένας και νομίζω πως πρέπει να υπάρχει θετική άποψη και γνώμη και απο τους δύο...:rolleyes: Ποιός μίλησε για σχέση; :confused: :confused: :confused: :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ειναι λιγο εγωιστης ο φιλος μας ή μου φαινεται?Τι νοοτροπια ειναι αυτη καλε? http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ειναι λιγο εγωιστης ο φιλος μας ή μου φαινεται?Τι νοοτροπια ειναι αυτη καλε? Ναι φυσικά και είμαι,:cool: :cool: και μάλιστα δεν το θεωρώ καθόλου μα καθόλου κακό.....:) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Αυτό δεν δίνει απάντηση, Θα μπορούσες να πεις απλά ένα ναι ή ένα όχι....... Σε μια σχέση υπάρχουν δύο και όχι ένας και νομίζω πως πρέπει να υπάρχει θετική άποψη και γνώμη και απο τους δύο...:rolleyes: Ποιός μίλησε για σχέση; :confused: :confused: :confused: Μάλλον εσύ...:rolleyes: Θέλεις να πεις οτι σε μια σχέση υπάρχει απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις όποτε το θέλεις;....:confused: :confused: :confused: Anyway.....:ninja: Ειναι λιγο εγωιστης ο φιλος μας ή μου φαινεται?Τι νοοτροπια ειναι αυτη καλε? Το 'χει λίγο...:O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Σαφώς φίλε μου... Τότε γιατί η "σχέση" κάποιου κολητού μου δεν του επιτρέπει να πάει με άλλη γυναίκα....;;;;:confused: :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Σε μια σχέση υπάρχουν δύο και όχι ένας και νομίζω πως πρέπει να υπάρχει θετική άποψη και γνώμη και απο τους δύο...:rolleyes: Ποιός μίλησε για σχέση; :confused: :confused: :confused: Μάλλον εσύ...:rolleyes: Anyway.....:ninja: Το 'χει λίγο...:O Μπερδευτήκαμε λίγο..., άλλα λέγαμε μαζί βρε kormos και άλλα με τη bianka.... αυτό που είπα στη bianka το "ποιος μίλησε για σχέση" πήγαινε σε αυτό που είπε οτι σε μια σχέση.... κλπ κλπ κλπ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 aNTrea είσαι όμορφος? Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Τότε γιατί η "σχέση" κάποιου κολητού μου δεν του επιτρέπει να πάει με άλλη γυναίκα....;;;;:confused: Χμμμ...:rolleyes: φιλικά εννοείς ή ερωτικά?:O :rolleyes: Ποιός μίλησε για σχέση; :confused: Μάλλον εσύ...:rolleyes: Anyway.....:ninja: Το 'χει λίγο...:O Μπερδευτήκαμε λίγο..., άλλα λέγαμε μαζί βρε kormos και άλλα με τη bianka.... αυτό που είπα στη bianka το "ποιος μίλησε για σχέση" πήγαινε σε αυτό που είπε οτι σε μια σχέση.... κλπ κλπ κλπ...... Α ok...:rolleyes: :p "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 aNTrea είσαι όμορφος? :confused: :confused: :worry: :rolleyes: :O Έχει σχέση το αν είναι ή όχι...?:O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 aNTrea είσαι όμορφος? Αν ήμουν όσο όμορφος θα ήθελα, θα ήμουν και πλούσιος:) Τώρα αν σε ενδιαφέρει αυτό σε προσωπικό επίπεδο.... ευχαριστώ αλλά δεν ενδιαφέρομαι.....:lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 :confused: :confused: :worry: :rolleyes: :O Έχει σχέση το αν είναι ή όχι...?:O Oχι βέβαια, άλλωστε αυτό είναι και υποκειμενικό Πάντως δεν είναι κάτι για το οποίο καυχιέμαι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Χμμμ...:rolleyes: φιλικά εννοείς ή ερωτικά?:O :rolleyes: Eρωτικά φυσικά...............;) ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Τότε γιατί η "σχέση" κάποιου κολητού μου δεν του επιτρέπει να πάει με άλλη γυναίκα....;;;;:confused: :confused: Πολυ καλα εκανες και το εβαλες σε εισαγωγικα γιατι μονο σχεση δεν ειναι αυτο. Ξεπετα ειναι, μην τα μπερδευουμε!Ε, και τι να κανουμε βρε Αντρεα, οταν εισαι σε σχεση πραγματικη εισαι πιστος δεν εισαι κεραμιδογατος....:lol: Διαφορετικα αναλωνεσαι σε One night stand που ειναι και ανουσια...και ζεις κατα τα αλλα μια ευτυχισμενη και γεματη ζωη........ http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Πολυ καλα εκανες και το εβαλες σε εισαγωγικα γιατι μονο σχεση δεν ειναι αυτο. Ξεπετα ειναι, μην τα μπερδευουμε!Ε, και τι να κανουμε βρε Αντρεα, οταν εισαι σε σχεση πραγματικη εισαι πιστος δεν εισαι κεραμιδογατος....:lol: Διαφορετικα αναλωνεσαι σε One night stand που ειναι και ανουσια...και ζεις κατα τα αλλα μια ευτυχισμενη και γεματη ζωη........ Ε τότε μη μιλάμε για απόλυτη ελευθερία..... ούτε για αποκλειστικά one night stand αναφέρομαι.....:rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Αν ήμουν όσο όμορφος θα ήθελα, θα ήμουν και πλούσιος:) Τώρα αν σε ενδιαφέρει αυτό σε προσωπικό επίπεδο.... ευχαριστώ αλλά δεν ενδιαφέρομαι.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πολυ καλα εκανες και το εβαλες σε εισαγωγικα γιατι μονο σχεση δεν ειναι αυτο. Ξεπετα ειναι, μην τα μπερδευουμε!Ε, και τι να κανουμε βρε Αντρεα, οταν εισαι σε σχεση πραγματικη εισαι πιστος δεν εισαι κεραμιδογατος....:lol: Διαφορετικα αναλωνεσαι σε One night stand που ειναι και ανουσια...και ζεις κατα τα αλλα μια ευτυχισμενη και γεματη ζωη........ Χμμμ...Μάλλον λέω να συμφωνήσω...:O :rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Οχι δεν ενδιαφέρομαι, βολιδοσκοπώ Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Οταν λεμε ελευθερια δεν εννοουμε το ξενοπ.....μα. Εννοουμε οτι δινουμε στον αλλον χωρο για να αναπνευσει και να κινειται ελευθερα ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ! http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts