Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έχει η εβδομάδα παιδιά οκ.

Λοιπόν επειδή είδα και μία ταινία τώρα τελευταία ( ονόματα δεν λέμε ) μπορώ να το καταλάβω το παιδί ( ας πούμε ).

Μην του το πεις φυσικά.

Το μόνο που θα βγει είναι να σε βρίσει ή απλά να σε αποφεύγει για μια ζωή.

Το καλύτερο κατα την γνώμη μου είναι να αρκεστείς στην παρέα του.

Μην ανησυχείς! Θα βρεις κι εσύ το ταίρι σου!

Απλά λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής μπορεί να καθυστερήσεις λίγο παραπάνω.

Μπορεί όμως και όχι.Ποτέ δεν ξέρεις.

no sig...

Να θέσω ένα ερώτημα; Μπορείτε να εμπιστευτείτε άτομα -περί ερωτικού- που τα γνωρίσατε μόνο από το MSN; Ή τουλάχιστον πρώτα από το MSN; Ξέρω μπορεί να ανοίγω μεγάλο θέμα, αλλά πραγματικά θα ήθελα να ακούσω γνώμες...

Oxι βέβαια,

άλλωστε δεν υπάρχει και κανείς λόγος...

Όχι βέβαια ότι μπορείς να εμπιστευτείς/ερωτευτείς ή ότι δεν μπορείς;

Δεν μπορείς,

και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις......

Δεν μπορείς,

και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις......

Έχεις δίκιο.. Βασικά δίπλα σου μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα άτομα. Τελικά κι εγώ εκεί κατέληξα. Και μάλλον όλοι εκεί καταλήγουμε.

Το έχει η εβδομάδα παιδιά οκ.

Λοιπόν επειδή είδα και μία ταινία τώρα τελευταία ( ονόματα δεν λέμε ) μπορώ να το καταλάβω το παιδί ( ας πούμε ).

Μην του το πεις φυσικά.

Το μόνο που θα βγει είναι να σε βρίσει ή απλά να σε αποφεύγει για μια ζωή.

Το καλύτερο κατα την γνώμη μου είναι να αρκεστείς στην παρέα του.

Μην ανησυχείς! Θα βρεις κι εσύ το ταίρι σου!

Απλά λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής μπορεί να καθυστερήσεις λίγο παραπάνω.

Μπορεί όμως και όχι.Ποτέ δεν ξέρεις.

1.Το "φυσικά" δεν το κατάλαβα.Σε παρακαλώ γίνε πιο συγκεκριμένος

2.Το ίδιο με το 1 για το "θα σε βρίσει"

3.Μάλλον θα το κάνω αυτό.Δηλαδή κολλητοί και μετά απο λίγο καιρό ζευγάρι:D

sakis :lol:

Μα το θέμα δεν είναι ότι θα ερωτευτείς από το Msn.Αυτό απλά βοηθάει πολύ σε μία σχέση.

1ον. Η γνωριμία μπορεί να γίνει από εκεί

2ον Αν γίνει σχέση τα λέτε από κει χωρίς να σκέφτεστε ότι θα σας τελειώσει η κάρτα...

no sig...

Μα το θέμα δεν είναι ότι θα ερωτευτείς από το Msn.Αυτό απλά βοηθάει πολύ σε μία σχέση.

2ον Αν γίνει σχέση τα λέτε από κει χωρίς να σκέφτεστε ότι θα σας τελειώσει η κάρτα...

Καλά το κινητό βάλ'το στην άκρη. Αυτό είναι απαραίτητο. Για γνωριμία από το MSN λέω. Για πρώτη επαφή. Ή σε ακόμη χειρότερο στάδιο, για μοναδική επαφή. Μιλάμε για ένα ψυχρό μέσο. Δεν μπορεί παρά να είναι ψυχρή και η σχέση...

Δεν ξέρω βέβαια... Μπορεί να είμαι και λάθος.

1.Το "φυσικά" δεν το κατάλαβα.Σε παρακαλώ γίνε πιο συγκεκριμένος

2.Το ίδιο με το 1 για το "θα σε βρίσει"

3.Μάλλον θα το κάνω αυτό.Δηλαδή κολλητοί και μετά απο λίγο καιρό ζευγάρι:D

Απλά σε μία κοινωνία ετεροφυλόφυλων,που πας?

Δεν του το λες έτσι απλά.

Αν του το πεις,πάνω στην έκπληξη του ή σε βρίσει ( όχι τπτ παναγίες,αλλά λογικά όλο και κάπου θα σε στείλει... ) ή απλά δεν θα σε πιστεύει...

Κολλητοί και μετά απο λίγο καιρό ζευγάρι? Καλά κάντε τώρα παρέα και βλέπουμε!

Πάντως μην κάνεις κίνηση.Και αν κάνεις μία αθώα,μην σου περάσει από το μυαλό: " Δεν θα το κατάλαβε... ".

Το κατάλαβε...

no sig...

Να θέσω ένα ερώτημα; Μπορείτε να εμπιστευτείτε άτομα -περί ερωτικού- που τα γνωρίσατε μόνο από το MSN; Ή τουλάχιστον πρώτα από το MSN; Ξέρω μπορεί να ανοίγω μεγάλο θέμα, αλλά πραγματικά θα ήθελα να ακούσω γνώμες...
και να εμπιστευτείς μπορείς και να ερωτευτείς , όλα από "σένα" εξαρτώνται, το κατά πόσο αφήνεις τον εαυτό σου να "πάθει" όλα αυτά μέσω Msn ή οποιοδήποτε μέσου ή επαφής!

Α εσύ μιλάς για εξολοκλήρου σχέση από το Msn ε?

Ε άστο.Αν δεν υπάρχει προοπτική να συναντηθείτε.

Πάντος καλύτερα αν παίζει κάτι τέτοιο να ξέκαθαρίσετε μεταξύ σας ότι --->σε γουστάρω με γουστάρεις αλλά ξέχνα το γιατί δεν λέει από μακριά για σχέση.

no sig...

και να εμπιστευτείς μπορείς και να ερωτευτείς , όλα από "σένα" εξαρτώνται, το κατά πόσο αφήνεις τον εαυτό σου να "πάθει" όλα αυτά μέσω Msn ή οποιοδήποτε μέσου ή επαφής!

+1000000000

Α εσύ μιλάς για εξολοκλήρου σχέση από το Msn ε?

Ε άστο.Αν δεν υπάρχει προοπτική να συναντηθείτε.

Πάντος καλύτερα αν παίζει κάτι τέτοιο να ξέκαθαρίσετε μεταξύ σας ότι --->σε γουστάρω με γουστάρεις αλλά ξέχνα το γιατί δεν λέει από μακριά για σχέση.

Και ούτε και από κοντά φυσικά έτσι......:cool: :cool:

Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ... Απλά υπήρξαν απόψεις που πραγματικά με εντυπωσίασαν και γι αυτό ήθελα να ρωτήσω... Σκέφτηκα μήπως εγώ ήμουν η εξαίρεση και πίστευα το αντίθετο. Διότι σκεφτείτε να βασίζεις μια ζωή σε ένα μηχάνημα. Δεν μπορείς. Απλώς περνάς καλά.

+1000

Οσο για τον Σακη... Πιστευω οτι στην ηλικια που εισαι τωρα πρωτον, ειναι πολυ πιο δυσκολο για τους γυρω σου(που ειναι στην εφηβεια) να δεχτουν την ιδιαιτεροτητα σου και η αρνητικη αντιδραση απο αυτους ισως σε πληγωσει χωρις να υπαρχει λογος αφου δεν εκανες κατι κακο...Δευτερον, εισαι αρκετα μικρος και ισως δεν εχουν διαμορφωθει ακομα τα γουστα σου πληρως(τονιζω το "πληρως")...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά σε μία κοινωνία ετεροφυλόφυλων,που πας?

Καλά αυτό είναι αστείο.Αν εσύ είσαι ρατσιστής μπράβο σου,μην ενθαρρύνεις όμως

και άλλους να σε ακολουθήσουν :mad: :mad:

Καλά αυτό είναι αστείο.Αν εσύ είσαι ρατσιστής μπράβο σου,μην ενθαρρύνεις όμως

και άλλους να σε ακολουθήσουν :mad: :mad:

Μα δεν το είπα ρατσιστικά.Απλά σε μία κοινωνία που είναι τόσο πίσω σε τέτοια πράγματα είναι δύσκολο.

Και στο κάτω κάτω μην κατακρίνεις γιατί αν παρατήρησες είμαι ο μόνος που σου μίλησε εδωπέρα...

no sig...

Και στο κάτω κάτω μην κατακρίνεις γιατί αν παρατήρησες είμαι ο μόνος που σου μίλησε εδωπέρα...

Κι εγω του μιλησα.:( :cry:

Αλλα μαλλον επειδη ειμαι κοπελα δεν μου εδωσε σημασια...(Μπλακ Χιουμορακι:p)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα δεν το είπα ρατσιστικά.Απλά σε μία κοινωνία που είναι τόσο πίσω σε τέτοια πράγματα είναι δύσκολο.

Τοτέ σε βλέπω πάλι... ραντεβού :lol: :lol:

Κι εγω του μιλησα.:( :cry:

Αλλα μαλλον επειδη ειμαι κοπελα δεν μου εδωσε σημασια...(Μπλακ Χιουμορακι:p)

Σόρρυ αλλά δεν το είχα δει!!

Τοτέ σε βλέπω πάλι... ραντεβού :lol: :lol:

Εξηγήσου! Τώρα! http://qsmile.com/qsimages/101.gif http://qsmile.com/qsimages/111.gif

no sig...

Οσο για τον Σακη... Πιστευω οτι στην ηλικια που εισαι τωρα πρωτον, ειναι πολυ πιο δυσκολο για τους γυρω σου(που ειναι στην εφηβεια) να δεχτουν την ιδιαιτεροτητα σου και η αρνητικη αντιδραση απο αυτους ισως σε πληγωσει χωρις να υπαρχει λογος αφου δεν εκανες κατι κακο...Δευτερον, εισαι αρκετα μικρος και ισως δεν εχουν διαμορφωθει ακομα τα γουστα σου πληρως(τονιζω το "πληρως")...;)

Πίστεψε με πως τα γούστα μου έχουν διαμορφωθεί πλήρως.Έχω δει πόλλες γυμνές γυναίκες (φίλες,μόνο φίλες έχω και όχι φίλους :( )και κυριολεκτικά δεν ένοιωσα τίποτα.Η ζωή μου έχει μια στασιμότητα που δεν μπορώ να εξηγήσω,δηλαδή δεν έχω κάνει σχέση στη ζωή μου(με αγόρι φυσικά) γι'αυτό προσπαθώ να πάρω συμβουλές απο εδώ.Ελπίζω πως δεν είμαι ο μόνος μ'αυτές τις προτιμήσεις:(

Σόρρυ αλλά δεν το είχα δει!!

Εξηγήσου! Τώρα! http://qsmile.com/qsimages/101.gif http://qsmile.com/qsimages/111.gif

Πλακίτσα κάνω,

για να το συνδέσω με την προηγούμενη περίπτωσή σου....

:lol: :lol: :lol:

Ε πες το εκεί που λέμε για το Msn όχι εδώ.

Εδώ έχουμε να κάνουμε και με ιδιαιτερότητες με τις όποιες δεν θέλω καμία σχέση...

(no offence saki )

no sig...

Ε πες το εκεί που λέμε για το Msn όχι εδώ.

Εδώ έχουμε να κάνουμε και με ιδιαιτερότητες με τις όποιες δεν θέλω καμία σχέση...

(no offence saki )

ok, ok....

Πάντως έχω κάποιες επιφυλάξεις για το αληθές της υπόθεσης.

Δεν κρίνω τον sakis, αλλά κάτι μου βρωμάει........

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...