Lux Δημοσιεύτηκε January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2006 ενας θειος μου εδωσε μια ταινια που ηταν σε επεκταση bin. το εβαλα στο daemon tools και μου εβγαλε ενα φακελο με ενα αρχειο dat, το οποιο ειναι η ταινια. πως μπορω αυτο το αρχειο να το μετατρεψω σε avi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Θα αλλάξεις την κατάληξη .dat σε .avi ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Ουτως ή αλλως τα αρχεια με καταληξη .dat παιζουν με τον Win media player οποτε γιατι να θες να το μετατρεψεις? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Θα αλλάξεις την κατάληξη .dat σε .avi ;) Ή σε mpg ;) Τα αρχεία DAT πάντως μπορούν να αναπαραχθούν με το Power DVD. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 ok ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Καλησπέρα σας...Είμαι νέο μέλος στο myphone. Εγώ θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Video Cleaner Pro το οποίο θα σου λύσει το πρόβλημα σου...Έχει πόλλες δυνατότητες για μετατροπές αρχείων. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Καλώς ήρθες στο forum. Δεν χρειάζεται να το μετατρέψει, videocd είναι, μπορεί να το δει ως έχει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts