Jump to content

Τι φταίει, InCd ή lg dvd/rw??


neten
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hi παιδιά, πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω λαλήσει.Προσπαθώ να χρησιμοποίησω cdrw αλλά με τον συνδυασμό software-hardware που έχω incd και lg dvdrw(μοντέλο δε θυμάμαι,το κλασσικό εσωτερικό από πλαισιο κλπ,πριν 2 μήνες το πήρα) μια κολλάει μια δε διαβάζει, το cd του αυτοκινήτου δεν το αναγνωρίζει κλπ.Αυτό μου το έχει κάνει και με dvdrw.Υποπτεύομαι το incd..

Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία??Ποιό άλλο πρόγραμμα (για επανεγγράψιμα cd,όχι nero) μου προτείνετε?? Thnx :)

wipe that tear..
Link to comment
Share on other sites

Για να διαβαστούν τα cd με packet writing που κάνει το InCd, χρειάζεται να υπάρχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα και στον υπολογιστή που θα τα διαβάσει.

Οπότε δεν πρόκειται να το διαβάσει καμία συσκευή εκτός από υπολογιστή.

Αλλαξε πρόγραμμα εγγραφής. Μια χαρα είναι το Nero, γιατί δεν το θες;

Link to comment
Share on other sites

το nero μαζί με το incd χρησιμοποιεί το cdrw σαν cdr και το κλειδώνει.Κανονικά τα cdrw πρέπει να χρησιμοποιούνται σα σκληροί δίσκοι με drag'n drop.Γι αυτό δεν έχει νόημα το nero, θέλω να γράφω κ να σβήνω..
wipe that tear..
Link to comment
Share on other sites

Κανονικά τα cdrw ΔΕΝ είναι κατασκευασμένα να χρησιμοποιούνται σαν σκληροί δίσκοι. Πέτα το Incd. Έχει τύχει με παλαιότερες εκδόσεις, να μη δουλεύει καλά ούτε σε μηχανήματα που το έχουν εγκατεστημένο, με αποτέλεσμα να παίζουν τα διασκάκια μόνο στο PC μου.
Link to comment
Share on other sites

Μα δεν είναι ασταθή τα CDRW, αλλά το InCd το οποίο τα γράφει με διαφορετικό τρόπο. Κανονικά τα CDs δε μπορείς να τα γράφεις και να τα σβήνεις σα δισκέτες. Το Incd στο επιτρέπει αυτό, όμως δε γίνεται πάντα σωστά η εγγραφή απ' όσο έχω καταλάβει.
Link to comment
Share on other sites

Μην μπερδεύετε τα πράγματα. Υποθέτω ότι ξέρετε ότι τα επανεγγράψιμα δισκάκια μπορούν πάντα να γράφονται με τον κλασικό τρόπο που γράφονται και τα απλά δισκάκια, με τη διαφορά ότι μπορείς μετά να τα σβήσεις.

Αν τώρα θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει το επανεγγράψιμο δισκάκι ως δισκέτα, πρέπει να χρησιμοποιήσει μία από τις παρακάτω δύο τεχνολογίες:

 

  • UDF Packet-writing
    Είναι η παλιά μέθοδος, τα δεδομένα γράφονται σε πακέτα στο δισκάκι με τη βοήθεια software (InCD, DirectCD και τα λοιπά) ενώ και η ανάγνωση του δισκακιού σε άλλο υπολογιστή γίνεται με τη βοήθεια software (συνήθως περιέχεται στο δισκάκι και εγκαθίσταται αυτόματα).
    Η μέθοδος δεν είναι και τόσο αξιόπιστη, ενώ το InCD συγκεκριμένα έχει προβλήματα.
     
  • Mt.Rainier
    Είναι μια πιο νέα μέθοδος, στηρίζεται αποκλειστικά στο hardware για την εγγραφή, επιτυγχάνει μεγαλύτερες ταχύτητες και είναι ανεξάρτητη του OS για την εγγραφή. Για την ανάγνωση χρειάζεται η υποστήριξη του OS (υποστηρίζεται από τα Windows Vista και το Linux, για άλλα OS θα χρειαστείτε software).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...