Jump to content

Περιστατικό με την Aegean Air

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ταξιδέψει τον τελευταίο καιρό(2 μήνες) με την Aegean πολλές φορές (4) και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα... αντίθετα πάλι με την ολυμπιακή που χρειάστηκε η μητέρα μου να ταξιδέψει δύο φορές τον προηγούμενο Ιανουάριο... στη μια φορά είχε καθυστέρηση 1 ώρα... και στην άλλη 1:15'

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι σήμερα, πήγαινα με Aegean στα Γιάννενα. Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είχα την καλύτερη πτήση έπειτα από πολλά χρόνια. :lol:

Ξεκινήσαμε κανονικά από την έξοδο Β5, απογειωθήκαμε κανονικά, πάνω από τον Κορινθιακό μας είπαν ότι κόβουν ταχύτητα γιατί υπάρχει τοπική καταιγίδα πάνω από το αεροδρόμιο, φτάσαμε στα Γιάννενα, έφτασε 4-5 μέτρα πάνω από τον αεροδιάδρομο και ύστερα ξανααπογειώθηκε και μετά από 40 λεπτά κύκλων πάνω από τα Γιάννενα, μας ανακοινώθηκε ότι επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Επειδή το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν λάθος της Α3, να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλώ με άσχημο τόνο. Κάθε άλλο. Στην Αθήνα μας υποδέχτηκαν με συγνώμες και πετάω αύριο τελικά, αφού μου άλλαξαν το εισιτήριο. Το θέμα πάντως είναι ότι εγώ είχα μια σημαντική δουλειά στα Γιάννενα, και φυσικά την έχασα.

Σας προσεφεραν ξενοδοχειο, φαγητο κλπ σε οσους δεν ηταν απο την Αθηνα?

Χαρουμενα (:lol:) γενεθλια :P

Εγώ πάλι σήμερα, πήγαινα με Aegean στα Γιάννενα. Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είχα την καλύτερη πτήση έπειτα από πολλά χρόνια. :lol:

Ξεκινήσαμε κανονικά από την έξοδο Β5, απογειωθήκαμε κανονικά, πάνω από τον Κορινθιακό μας είπαν ότι κόβουν ταχύτητα γιατί υπάρχει τοπική καταιγίδα πάνω από το αεροδρόμιο, φτάσαμε στα Γιάννενα, έφτασε 4-5 μέτρα πάνω από τον αεροδιάδρομο και ύστερα ξανααπογειώθηκε και μετά από 40 λεπτά κύκλων πάνω από τα Γιάννενα, μας ανακοινώθηκε ότι επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Επειδή το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν λάθος της Α3, να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλώ με άσχημο τόνο. Κάθε άλλο. Στην Αθήνα μας υποδέχτηκαν με συγνώμες και πετάω αύριο τελικά, αφού μου άλλαξαν το εισιτήριο. Το θέμα πάντως είναι ότι εγώ είχα μια σημαντική δουλειά στα Γιάννενα, και φυσικά την έχασα.

Χα χα στο ίδιο αεροπλάνο ήταν και η αδερφή μου. Ακόμα όμως δεν έχουμε μιλήσει στο τηλ (μόνο με μήνυμα) οπότε αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το γιατί παίχτηκε αυτό που παίχτηκε ακριβώς;; :X

Επίσης μετά που επιστρέψανε στο Βενιζέλος δεν τις επιστρέφανε λέει τα λεφτά αν δεν ακύρωνε και την επιστροφή :mad: (αρχίσαμε πάλι τις μ@λ@..ς!!)

edit: Τελικά μου είπε ο father ότι είχε λέει πρόβλημα το σύστημα του αεροδρομίου που δείχνει την απόσταση του αεροπλάνου από το έδαφος κι ο πιλότος αν και έβλεπε το διάδρομο δε θέλησε να το προσγειώσει έτσι. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Η Οδύσσεια (Νο 2) ή αλλιώς "Ήμουν και εγώ στην 414"

Δεν είχε μόνο πρόβλημα το εν λόγω ραδιοβοήθημα, αλλά είχε και (πολύ) άσχημο καιρό. Τώρα πετάω σε μία-μιάμιση ώρα και όλα καλά. Το αεροσκάφος έφτασε σχεδόν πέντε μέτρα πάνω από τον διάδρομο, ανέσυρε πάλι το σύστημα προσγείωσης και έφυγε. Μετά από 30-40 λεπτά κύκλων μας ανακοινώθηκε ότι η βλάβη θα έκανε 3 ώρες να επιδιορθωθεί, και έτσι γυρίσαμε.

@Nrg: Πραγματικά, καλύτερο δώρο από μια βόλτα με αεροπλάνο δεν θα μπορούσα να σκεφτώ και σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! :lol:

Δεν ξέρω κατά πόσον ήταν έστω και ένας να μείνει στην Αθήνα (άλλοι έφυγαν με Ο.Α. άλλοι με ΚΤΕΛ)