Jump to content

Aκτινοβολία SAR και τιμές συσκευών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειχα την εντυπωση οτι η ακτινοβολια σε κοσμοτε ειναι μεγαλυτερη απο οτι σε τιμ-βοδα :( η κανω λαθος

ας μας απαντησει καποιος που τα γνωριζει πολυ καλα :wacko:

και κατι αλλο ρε παιδια

επειδη ελεγα να παρω το Ν70 τωρα με επιδοτηση, ειδα οτι εχει πολυ SAR τιμη 0,95 :cry: ενω το Ν80 εχει 0,48 με 0,68 :rolleyes: αλλα η τιμη πολυ μεγαλυτερη :(

τι κανουμε τωρα :cry:

γνωμη μου θα ηταν να μην προχωρησεις στην αγορα του n70.ακομη και το n80 εχει 0,68 και παλι θα το σκεφτομουν.

προτιμησε ενα κινητο με χαμηλο δεικτη sar οπως το κινητο που εχει τωρα.(νοκια 3230-> 0,4)

γνωμη μου θα ηταν να μην προχωρησεις στην αγορα του n70.ακομη και το n80 εχει 0,68 και παλι θα το σκεφτομουν.

προτιμησε ενα κινητο με χαμηλο δεικτη sar οπως το κινητο που εχει τωρα.(νοκια 3230-> 0,4)

Ένας δείκτης SAR με τιμή 0,68 είναι απόλυτα φυσιολογικός.Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει αιτία απόρριψης ενός κινητού τηλεφώνου.

Υπάρχει πληροφορία για τον δείκτη SAR του EF81 ή είναι νωρίς...;
Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

Υπάρχει πληροφορία για τον δείκτη SAR του EF81 ή είναι νωρίς...;

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία.

για το n91 ξερετε ποση ειναι η ακτινοβολια του?

έχω 2 τιμές αλλά νομίζω ότι ισχύει η πρώτη.

Nokia N91 RM-158 0.67

Nokia N91 RM-43 0.48

Ι need a six month vacation, twice a year.

paidia exw ena imate sp3 kserei kaneis sas poso einai o deikths sar?poso einai ta apodekta oria?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• 2 weeks later...

Αληθευει οτι το LG Chocolate εχει SAR 0,084 ?

Το ειδα σε 3 τουλαχιστον διαφορετικα site και στο manual του κινητου.

Αληθευει οτι το LG Chocolate εχει SAR 0,084 ?

Το ειδα σε 3 τουλαχιστον διαφορετικα site και στο manual του κινητου.

de nomizw...

mallon kapoio lathos!

paraeinai mikro...

isws kai na kanw lathos alla de nomizw!

opoios xerei as mas pei!

Υπαρχει καποιος που μπορει να μας απαντησει υπευθυνα για το SAR του LG KG800? Ισως καποιος που το εχει και μπορει να μας πει τι λεει το manual.

Ευχαριστω.

To n71 εχει απο τις μικροτερες που εχω δει!

0,38-0,41 !

Υπαρχει το site για τα κινητα της Νοκια : sar.nokia.com (χωρις www)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΣΕΚ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ SAR. ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ 6270 ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΠΟΥΝ ΜΗΝ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΗΛ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΡΝΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ SAR π.χ. 0,4 ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ π.χ. 1,2 !! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ? ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟΒΟΡΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ 12-20 ΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

http://www.stuk.fi/sateilytietoa/sateilevat_laitteet/laitteiden_valvonta/en_GB/matkapuhelimet/

Γεια χαρά σε όλους και όλες!

έχει δει κανείς αυτές τις μικροσυσκευές που πουλάει ο Παπασωτηρίου και λέγονται phoneshield >>> http://www.inmac.co.uk/catalogue/item/490010B και είναι για την μείωση του κινδύνου από την ακτινοβολία των κινητών;;;

Τι λένε αυτές? ξέρει κανείς; Μήπως είναι μούφα;:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναρωτηθηκα και εγω σε προηγουμενο μηνυμα, αλλα απαντηση δεν ελαβα...ετσι και εγω πηρα ενα παρομοιο που πουλαν στο fleamarket...πιστευω οτι τουλαχιστον δεν θα κανει χειροτερα τα πραγματα
:up:

καλησπερα παιδιά. Είμαι καινούριος. Ξέρει κανείς πόσο sar έχουν τα κινητά Sony-Ericsson Κ510i, Κ300i, Κ310i και Κ750i;
Ρίξε μια ματιά εδω ;)

Welcome to myphone :)

• 2 weeks later...