Jump to content

Aκτινοβολία SAR και τιμές συσκευών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραιος!Αν και για να μη ανεφερες το κ810 και κ850 μαλλον εχουν υψηλο sar.

Thanks και sorry για το πρηξιμο.Θα παω μην σου πω αυριο κιολας να το παρω το κ800 αν και εχει διαφορες με το 850 μου.

K810i 1,31

K850i 1,14

Ξεφεύγουν λίγο και στην τιμή ειδικά το Κ850

Ωραιος!Αν και για να μη ανεφερες το κ810 και κ850 μαλλον εχουν υψηλο sar.

Thanks και sorry για το πρηξιμο.Θα παω μην σου πω αυριο κιολας να το παρω το κ800 αν και εχει διαφορες με το 850 μου.

Kai exei mono 199 euro se auto to e-shop:http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A69061BBF065F9499656DCA8AD7552D2&pa=26B7F5F5AA54DF42A2D4164201F3C945

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Απο Θεσσαλονικη ειμαι.Μαλλον για ανταλαγη το βλεπω με το 850 μου.Κανενα καλο μαγαζι με καλες τιμες εστω και μεταχειρισμενα εδω στην Σαλονικη?που να δεχεται και ανταλλαγες γιατι εχω και αλλα 2 κινητα.

Μήπως υπάρχει το άρθρο σε PDF μορφή να το spam-άρουμε να τα μάθει κι κόσμος???? lol!!! :lol:

Merry Skordou! (palio alla kalo!)

Για PDF λυπάμαι. Για ολόκληρο το κείμενο, όποιος δε βαριέται, εδώ

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=30.12.2007,id=21676384

to N80 poso dikri sar exei???

Mporeite na mou peite?

- N80 (RM-91) 0,48 W/Kg

- N80 (RM-92) 0,68 W/Kg

Τώρα μη με ρωτήσεις ποιο από τα δύο κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, δεν ξέρω... :O

Και τα δύο πάντως είναι σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Απο Θεσσαλονικη ειμαι.Μαλλον για ανταλαγη το βλεπω με το 850 μου.Κανενα καλο μαγαζι με καλες τιμες εστω και μεταχειρισμενα εδω στην Σαλονικη?που να δεχεται και ανταλλαγες γιατι εχω και αλλα 2 κινητα.

Mporeis na to paragileis mesw internet kai tha sou erthei spiti dwrean nomizw.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Το Samsung U600 έχει δείκτη sar 0,484 W/kg.:)

Παιδιά, σίγουρα αυτή είναι η τιμή sar του U600?

Το εγχειρίδιο αναφέρει κάτι?

Γιατί στο google αναφέρετια και 0.7 τιμή. Στο παρακάτω site, λέει επίσης 0,484 (http://www.ask.li/sar.html) και μου φένεται αξιόπιστο γιατί για συσκευές που είχα στο παρελθόν, έχει τις σωστές τιμές.

Στο θέμα του U600 επίσης διίστανται οι απόψεις.

αν κάποιος ξέρει ας ενημερώσει.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Παιδιά, σίγουρα αυτή είναι η τιμή sar του U600?

Το εγχειρίδιο αναφέρει κάτι?

Γιατί στο google αναφέρετια και 0.7 τιμή. Στο παρακάτω site, λέει επίσης 0,484 (http://www.ask.li/sar.html) και μου φένεται αξιόπιστο γιατί για συσκευές που είχα στο παρελθόν, έχει τις σωστές τιμές.

Στο θέμα του U600 επίσης διίστανται οι απόψεις.

αν κάποιος ξέρει ας ενημερώσει.

Egw se ena germaniko site to vriskw 0,72.

• 2 weeks later...
ξέρει κανείς????:ninja:

Όπως αναφέρεται εδώ: SAR (W/kg): 0,722W/kg:)

** The highest SAR value for this telephone model when used with ear plugs, according to the manufacturer. The SAR, which is expressed in W/kg, quantifies the exposure to electromagnetic waves and can be used to check that the mobile complies with the European regulations that require SAR to remain below 2W/kg.

Προστέθηκε στη Λίστα SAR συσκευών.

και δεν μιλάς ας πούμε αλλά το έχεις δίπλα σου.....για το όταν είναι κλειστό θα αποφύγω να ρωτήσω αφού μου φαίνεται αδύνατο να εκπέμπεται ακτινοβολία και τότε....

και δεν μιλάς ας πούμε αλλά το έχεις δίπλα σου.....για το όταν είναι κλειστό θα αποφύγω να ρωτήσω αφού μου φαίνεται αδύνατο να εκπέμπεται ακτινοβολία και τότε....

...ναι...ανα καποια χρονικα διαστηματα....περισσοτερο οταν ειναι σε ενα κινουμενο οχημα....και λιγοτερο οταν ειναι σε σταθερο σημειο...

...βαλτο κοντα σε μια τηλεοραση η σε ανοικτα ηχεια....θα ακουσεις οτι καποια στιγμη θα επικοινωνει με την βαση....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

akrivos auto pou leei o filos pio pano!!

to thema einai omws oti opws kai na xei aktinovolia ekpempete!

πάρε HTC να την μειώσεις ;):p υπάρχει ένας δείκτης SAR λέγεται, που προσδιορίζει πόση ακτινοβολία έχει μια συσκευή.....

και να ξέρεις ότι την άπειρη ακτινοβολία εκπέμπουν οι κάρτες για ασύρματο ίντερνετ, όχι wifi αλλά 3G - HSDPA κλπ.....(όπως vodafone/wind/cosmote mobile connect card)

l33t )3\/&1_[]|* &2

υπάρχει ένας δείκτης SAR λέγεται, που προσδιορίζει πόση ακτινοβολία έχει μια συσκευή...
Έχω την εντύπωση ότι στο SAR αναφέρεται μόνο σε κλήση, όχι όταν είναι σε αναμονή το κινητό... :worry:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Έχω την εντύπωση ότι στο SAR αναφέρεται μόνο σε κλήση, όχι όταν είναι σε αναμονή το κινητό... :worry:

ετσι πρεπει να ειναι ... αναφερεται η μεγιστη ισχυ ακτινοβολιας σε κληση....

..παντως το κινητο δεν επικοινωνει συχνα με την βαση....και θεωρω οτι το ποσοστο ακτιβολιας σε περιπτωση αδρανειας ειναι πολυ μικρο και στιγμαιο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Και κλειστό όταν είναι μπορεί να εκπέμπει ακτινοβολία και έχουν το στίγμα σου. Μόνο αν βγάλεις την μπαταρία ενώ είναι ανοιχτό και στη συνέχεια την κάρτα sim χάνεται τελείως το στίγμα σου.Παρόλα αυτά στα smartphones έχω ακούσει πως υπάρχει μία μικρότερη "κρυφή" ενσωματωμένη μπαταρία που μπορεί να στείλει σήμα!

ναι, ο SAR είναι η μέγιστη ακτιβολόγια που εκπέμπει ένα κινητό, αλλά συγκριτικά, το qtek 9100 που έχω έχει 0,317 W/kg μάζας σώματος σε σχέση με το Κ750 που είχα παλαιότερα και είχε 0,99 αν θυμάμαι καλά..... σίγουρα το qtek σε idle κατάσταση δεν θα εκπέμπει ποτέ όσο το Κ750......
l33t )3\/&1_[]|* &2

Γι'αυτό είναι καλό κάθε χρόνο που έχουμε επιδότηση συσκευής να παίρνουμε μια νέα και με λιγότερο sar.
Evolution is the solution... :D

Γι'αυτό είναι καλό κάθε χρόνο που έχουμε επιδότηση συσκευής να παίρνουμε μια νέα και με λιγότερο sar.

κοίταξε, δεν πιστεύω ότι θα είναι πολλοί αυτοί που θα έχουν 700€ επιδότηση να πάρουν το ΜΙΟ Α501 (ή 701? δεν θυμάμαι ποιο), που έχει μόνο 0,181W/kg δείκτη SAR..... απλώς το συγκεκριμένο δεν το βλέπει κανένας όταν αγοράσει μία συσκευή, δηλαδή όταν έχουμε τη δυνατότητα να πούμε συσκευή Α vs συσκευή Β πρέπει ένας παράγοντας να είναι και αυτός.....

l33t )3\/&1_[]|* &2