anandi Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Τhanx :) :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 5 Φεβ. 2004 , 17:20) Spyro που μπορεις να δεις ποση ακτινοβολια εκπεμπει? Στην ισχυ του σηματος μου δειχνει για παραδειγμα 060 με ανωτερο το 107 τι σημαινει? Αυτό που λέει δίπλα απ' το RX- είναι η ακτινοβολία. Άμα σου δείχνει 060 τότε η ακτινοβολία είναι 0,60 Και ακριβός από κάτω σου δείχνει το σήμα του κινητού. Χωρίς τσατσιές. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Μηπως θα μπορουσατε να κανετε κανενα screenshot και να το βαλετε καπου να το δουμε και εμεις που δεν μπορουμε να το βαλουμε? Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 6 Φεβ. 2004 , 00:05) Μηπως θα μπορουσατε να κανετε κανενα screenshot και να το βαλετε καπου να το δουμε και εμεις που δεν μπορουμε να το βαλουμε? Άμα ήξερα πως βγάζεις ένα screen shot.... :o ? Μπορεί να μου πει κάποιος? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Pano deksia den exeis ena koumpaki pou leei 'Print Screen'? To patas meta pas kai anoigeis to paint (zografiki windows) kai patas paste kai eisai OK. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths ( 6 Φεβ. 2004 , 23:29) Pano deksia den exeis ena koumpaki pou leei 'Print Screen'? To patas meta pas kai anoigeis to paint (zografiki windows) kai patas paste kai eisai OK. Μα είναι εικόνα στο κινητό. Θα το έχω συνδεδεμένο το κινητό αλλά το pc πως θα ξέρει τι δείχνει το κινητό? Που το αποθηκεύει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από elteo Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 4 Φεβ. 2004 , 23:20) Αυτό το προγραμματάκι είναι για να ενεργοποιεί το net monitor στο κινητό. Το net monitor υπάρχει ήδη αλλά είναι κρυφό. Και με αυτό το προγραμματάκι γίνετε ορατό. Έτσι σε ένα συγκεκριμένο σημείο μέσα σε αυτό το μενού βλέπω την πραγματική εμβέλεια του κινητού και την ακτινοβολία. Και απ' ότι έχω καταλάβει δεν είναι όπως τα βλέπουμε. Μάλλον είναι ο μέσος όρος SAR αυτός που λένε στα site. Λίγο κακό σήμα να έχει και η ακτινοβολία μπορεί να φτάνει και το 1. Καλό είναι όσοι μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Net Monitor να το κάνετε για να είστε και ποιο σίγουροι. ;) Spyro που μπορεις να δεις ποση ακτινοβολια εκπεμπει? Στην ισχυ του σηματος μου δειχνει για παραδειγμα 060 με ανωτερο το 107 τι σημαινει? Spyro pos tha energopoiso to net monitor sto sx1? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Σπυρο, σε ποιο κινητο θες να βγαλεις screenshot? Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 7 Φεβ. 2004 , 00:11) Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Spyro που μπορεις να δεις ποση ακτινοβολια εκπεμπει? Στην ισχυ του σηματος μου δειχνει για παραδειγμα 060 με ανωτερο το 107 τι σημαινει?[/b] Spyro pos tha energopoiso to net monitor sto sx1? Πρέπει να έχεις μια εφαρμογή για το pc. Τρέχεις την εφαρμογή ενώ έχεις συνδεδεμένο το κινητό, και σου προσθέτει ένα νούμερο στον τηλεφωνικό κατάλογο(ΕΜΕΙ αν θυμάμαι καλά.) Αυτή η εφαρμογή πρέπει να είναι και στο myfiles. Αν δεν τη βρεις μπες ένα βράδυ στο mirc να σου το στείλω. Μετά τις 10 ώμος που μπαίνω. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 7 Φεβ. 2004 , 00:20) Σπυρο, σε ποιο κινητο θες να βγαλεις screenshot? Στο SX1 στο Me45... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Στο sx1 θα βαλεις το screen capture της psiloc και μετα θα καταλαβεις μονος σου... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 εχει αναφερθει η ακτινοβολια που εκπεμπει το gx 20?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Ωχ!!! Ξεθαφτηκε το thread. :p Oχι νομιζω δεν το εχουμε πει! :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (22 Φεβ. 2004 , 17:13) Ωχ!!! Ξεθαφτηκε το thread. :p Oχι νομιζω δεν το εχουμε πει! :) Δεν ξεθαφτηκε γιατι ειναι επισημασμενο! Φιλε bomber21 η τιμη που ζητας ειναι..0,59! :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Εννοω πως απαντησε καποιος μετα απο τοσο καιρο. Αμεσως να με φατε!!! :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Μπα προτιμω λιγη λαγανα με ταραμα... :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael2004 Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Ξερει κανεις τι συμβαινει με τα Bluetooth Hands Free? Αποφευγοθμε τιποτα με αυτα ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Το εχουμε απαντησει στις προηγουμενες σελιδες.... :!: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Παραδόξως το N-Gage από ότι είδα έχει μόνο 0.37. Εμένα γιατί με πιάνει πονοκέφαλος αν δε χρησιμοποιώ το handsfree; (Που έτσι και αλλιώς προσπάθω να το χρησιμοποιώ πάντα... you know why....χαχαχα! ) A και για το 8210 είπατε τίποτα (δε διάβασα ακόμα πέρα από τη 2η σελίδα)..λογικά πρέπει να είνα καλό ψηστήρι... στην Αγγλία που είχα πολύ χρόνο ομιλίας το αυτί μου γινόταν πατζάρι κάθε φορά! Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21 ( 3 Μάρ. 2004 , 04:29) Παραδόξως το N-Gage από ότι είδα έχει μόνο 0.37. Εμένα γιατί με πιάνει πονοκέφαλος αν δε χρησιμοποιώ το handsfree; (Που έτσι και αλλιώς προσπάθω να το χρησιμοποιώ πάντα... you know why....χαχαχα! ) A και για το 8210 είπατε τίποτα (δε διάβασα ακόμα πέρα από τη 2η σελίδα)..λογικά πρέπει να είνα καλό ψηστήρι... στην Αγγλία που είχα πολύ χρόνο ομιλίας το αυτί μου γινόταν πατζάρι κάθε φορά! Με όποιο κινητό και να μιλάς τόσες ώρες το αυτί σου θα γίνεται πατζάρι. Όσο για τον πονοκέφαλο δεν νομίζω ότι οφείλεται στην εκπομπή ακτινιβολίας της οποίας οι συνέπειες εμφανίζονται μακροχρόνια συνήθως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21 ( 3 Μάρ. 2004 , 04:29) Παραδόξως το N-Gage από ότι είδα έχει μόνο 0.37. Εμένα γιατί με πιάνει πονοκέφαλος αν δε χρησιμοποιώ το handsfree; (Που έτσι και αλλιώς προσπάθω να το χρησιμοποιώ πάντα... you know why....χαχαχα! ) A και για το 8210 είπατε τίποτα (δε διάβασα ακόμα πέρα από τη 2η σελίδα)..λογικά πρέπει να είνα καλό ψηστήρι... στην Αγγλία που είχα πολύ χρόνο ομιλίας το αυτί μου γινόταν πατζάρι κάθε φορά! Πως να μην σε πιασει πονοκεφαλος οπως το κρατας.. :lol: Το 8210 απαντηθηκε σε προηγουμενη σελιδα ...αν θυμαμαι ηταν περιπου 1 κατι.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainstorm07 Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Ρε παιδιά, πού μπορώ να βρω το SAR πιο καινούριων συσκευών; Γενικά πού τα βρήκατε οι προηγούμενοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bestial Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από T-mobile Elteo πολυ χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Που να έβαζες και την Motorola μέσα να δεις πως θα κλέγανε μανούλες. Το ξέρω η Μοτορολα στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένη αλλά θεωρήται νομίζω η υψηλότερη στην ακτινοβολία (κατά μέσο όρο τουλάχιστον). Πολύ χαίρομαι που ακόμα χρησιμοποιώ το Τ68 εδώ και δύο χρόνια.... :D Apo oti thymamai prin mia 2etia an den apatomai h motorola anagastike na aposirei ena modelo logo epikinduna ypsilou SAR. Physika to thema thaftike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Μπραβο elteo για το πολυ καλο θεμα!!!Συμφωνα με το site για τα Motorola που παρεθεσε καποιος ορισμενες σελιδες πιο πριν και τα γραφει στα γαλλικα,αν καταλαβα καλα πρεπει να λεει οτι το mpx200 εχει 1,06.Εγω θα ηθελα να ρωτησω για το Nokia 7210 αν ξερει καποιος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (26 Μάρ. 2004 , 14:54) ...Εγω θα ηθελα να ρωτησω για το Nokia 7210 αν ξερει καποιος. 0.63 W/kg Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bestial Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (27 Δεκ. 2003 , 23:15) και φαντάσου ότι με τέτοιο σχήμα και σχεδίαση , έτσι όπως κρατάς το ακουστικό κολλημένο στο κεφάλι για να μιλήσεις , περιμενα ότι θα είναι ΠΟΛΥ περισσότερο... Να και άλλο ενα καλό του τηλεφώνου... Τα καινούρια μοτορολα (300, 500 , 600 ) τελικά έχουν πάνω απο 1.15 που είχε αναφερθεί κάπου ????? Σε πληροφορώ ότι ο τρόπος που μιλάει κάποιος με το n-gage είναι από τους πλέον ασφαλέστερους μιας και η κεραία της συσκευής απέχει αρκετά από το κεφάλι του χρήστη αφού βρίσκεται στο κάτω δεξί μέρος του σώματος της συσκεύης και κρατώντας την έχεις την κεραία στην απέναντι πλευρά του αυτιού σου... :wacko: ξέρω σας μπέρδεψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts