ddr2 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 den tou exo valei kati,opos to pira apo ti vodafone einai.den piraksa kati.to xekleidono patao to sondiasmo k mpenei ekei Πατάς όλο τον συνδυασμό ή μόνο το πρώτο?? Αδιαφόρησε για το τι εμφανίζει.Πάτα όλο τον συνδυασμό και θα δείς στο τέλος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Πατάς όλο τον συνδυασμό ή μόνο το πρώτο?? Αδιαφόρησε για το τι εμφανίζει.Πάτα όλο τον συνδυασμό και θα δείς στο τέλος. patao afto >*<<*<* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 patao afto >*<<*<* Σωστά. Μετά το πρώτο > σε βγάζει στο "υλικό μου" Αλλά εσύ συνεχίζεις. Δεν μπορεί.Αν τα πατήσεις σωστά θα σου βγάλει το κρυφό μενού. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Σωστά. Μετά το πρώτο > σε βγάζει στο "υλικό μου" Αλλά εσύ συνεχίζεις. Δεν μπορεί.Αν τα πατήσεις σωστά θα σου βγάλει το κρυφό μενού. ti na sou po,to patao opos sou to egrapsa os to telos alla den mou vgazei kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 ti na sou po,to patao opos sou to egrapsa os to telos alla den mou vgazei kati Μήπως αντι για αστεράκι πατάς δίεση(#)?? Κάτι δεν κάνεις καλά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μήπως αντι για αστεράκι πατάς δίεση(#)?? Κάτι δεν κάνεις καλά. oxi re si asteraki ,ti na po Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 oxi re si asteraki ,ti na po Δεν ξέρω...:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgav Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 kalimera paidia eimai kainourgios sto site kai tha hthela na mathw kapoies plirofories gia to w810 an agorasw twra syskeyi w810 tha xreiastei anavathmisei kai an nai pws ginetai epishs thelw na mathw pws ginetai kai to back up thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 kalimera paidia eimai kainourgios sto site kai tha hthela na mathw kapoies plirofories gia to w810 an agorasw twra syskeyi w810 tha xreiastei anavathmisei kai an nai pws ginetai epishs thelw na mathw pws ginetai kai to back up thanks Δεν θα χρειαστείς αναβάθμιση γιατί το κινητό θα έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 kalimera paidia eimai kainourgios sto site kai tha hthela na mathw kapoies plirofories gia to w810 an agorasw twra syskeyi w810 tha xreiastei anavathmisei kai an nai pws ginetai epishs thelw na mathw pws ginetai kai to back up thanks Καλως ήρθες:) Ακόμα και αν χρειαστείς αναβάθμιση, αυτό γίνεται εύκολα, δωρεάν(εννοείται)και γρήγορα σε κάποιο σέρβις της se.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 kalimera paidia eimai kainourgios sto site kai tha hthela na mathw kapoies plirofories gia to w810 an agorasw twra syskeyi w810 tha xreiastei anavathmisei kai an nai pws ginetai epishs thelw na mathw pws ginetai kai to back up thanks παρτο εσυ με το καλο και θα σου δειξουμε εμεις μετα πως κανεις μπακαπ.τωρα και να σου πουμε αφου δεν εχεις μπροστα το κινητο ειναι δωρο αδωρον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 παρτο εσυ με το καλο και θα σου δειξουμε εμεις μετα πως κανεις μπακαπ.τωρα και να σου πουμε αφου δεν εχεις μπροστα το κινητο ειναι δωρο αδωρον! Χε χε...:) Πάρτο εσύ και θα σε φτιάξουμε εμείς:p :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Χε χε...:) Πάρτο εσύ και θα σε φτιάξουμε εμείς:p :) Μην τον απειλείτε τον άνθρωπο βρε παιδιά!!! :p :p Όσον αφορά το backup που ρωτάς γίνεται πανεύκολα με το MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/en/. Όταν έρθει η ώρα και έχεις δυσκολίες θα σου εξηγήσουμε. Ερώτηση κρίσεως. Πιστεύετε ότι θα πέσει κι άλλο η τιμή του ή έχει πιάσει το κάτω όριο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μην τον απειλείτε τον άνθρωπο βρε παιδιά!!! :p :p Όσον αφορά το backup που ρωτάς γίνεται πανεύκολα με το MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/en/. Όταν έρθει η ώρα και έχεις δυσκολίες θα σου εξηγήσουμε. Ερώτηση κρίσεως. Πιστεύετε ότι θα πέσει κι άλλο η τιμή του ή έχει πιάσει το κάτω όριο; Στα 350 είναι τώρα? Ε, καλά δεν ειναι?:rolleyes: Θα πέσει και άλλο βέβαια πιστεύω, αλλά όχι τώρα.(σαν το k750 ένα πράγμα) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavroleon Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Νέα απο το μέτωπο: αγόρασα το w810i πριν 20 μέρες. Χτες, ενώ όλα ήταν μια χαρά, η οθόνη του άσπρισε. Το έκλεισα για να δω μήπως κάτι κόλλησε, άλλα δεν επανήλθε ποτέ. Ανοίγει κανονικά, εμφανίζεται το αρχικό logo αλλά το μενού πουθενά. Το πήγα στο Πλαίσιο (απ'όπου το είχα αγοράσει) και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν, να μην το περιμένω όμως νωρίτερα απο 15 εργάσιμες (!!!). Συμπεράσματα: -Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καινούργιο τηλέφωνο να χαλάει έτσι, εφόσον ποτέ δεν έπεσε κάτω ή δεν έπεσαν υγρά πάνω του και γενικώς είχε τύχει αρίστης μεταχείρισης μέχρι την ημέρα που χάλασε. - Επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ είναι ο χρονος service απο πλευράς Πλαίσιο ή S.E. (δεν γνωρίζω πως γίνεται το service). Αυτή την στιγμή είμαι χωρίς κινητό και προβλέπεται να παραμείνω έτσι μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα. Έχετε ανάλογη εμπειρία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Νέα απο το μέτωπο: αγόρασα το w810i πριν 20 μέρες. Χτες, ενώ όλα ήταν μια χαρά, η οθόνη του άσπρισε. Το έκλεισα για να δω μήπως κάτι κόλλησε, άλλα δεν επανήλθε ποτέ. Ανοίγει κανονικά, εμφανίζεται το αρχικό logo αλλά το μενού πουθενά. Το πήγα στο Πλαίσιο (απ'όπου το είχα αγοράσει) και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν, να μην το περιμένω όμως νωρίτερα απο 15 εργάσιμες (!!!). Συμπεράσματα: -Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καινούργιο τηλέφωνο να χαλάει έτσι, εφόσον ποτέ δεν έπεσε κάτω ή δεν έπεσαν υγρά πάνω του και γενικώς είχε τύχει αρίστης μεταχείρισης μέχρι την ημέρα που χάλασε.Ε αυτά συμβαίνουν που και που.. Είτε λόγω του firmware, είτε λόγω συσκευής. - Επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ είναι ο χρονος service απο πλευράς Πλαίσιο ή S.E. (δεν γνωρίζω πως γίνεται το service). Αυτή την στιγμή είμαι χωρίς κινητό και προβλέπεται να παραμείνω έτσι μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα. Έχετε ανάλογη εμπειρία??Εδώ είναι το περίεργο.. Δεν ξέρω για το πλαίσιο αλλά κάποιες εταιρίες λένε αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στις πρώτες 28 μέρες σου αντικαθιστούν το προβληματικό με καινούριο (H vodafone το κάνει σίγουρα). Και επίσης νομίζω πως μπορείς να πάς κατευθείαν σε SE service με την απόδειξη αγοράς και να κάνεις την δουλεία σου. Δεν χρειαζόταν να το πας στο πλαίσιο. Πάντως πιστεύω οτι αφού θα έμενες χωρίς τηλ. έπρεπε να σου δώσουν κανα παλίο για να κάνεις την δουλεία σου προσωρινά.. Όπως γίνεται και με τα service των αυτοκινήτων ;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavroleon Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Zafevolution σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. Δυστυχώς όταν έχεις εγγύηση Πλαισιο (όπως με πληροφορήσανε) πρέπει να το πάς στο service τους, επίσης η εγγύηση ισχύει για 1 έτος (αντί για 2 που ισχύει από τους SE vendors). Αυτά μου τα είπε η τηλεφωνήτρια του support, συνεπώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όντως είναι έτσι, με την έννοια ότι δεν το έχω δει κάπου γραμμένο. Σχετικά με αυτό που είπες με το firmware, μπορεί δηλ. κάποια συσκευή ξαφνικά και χωρίς άλλο λόγο να σταματήσει να λειτουργεί λογω ελαττωματικού firmware? Τι επιπτώσεις έχει αυτό? Είναι επισκευάσιμο? Π.χ. γνωρίζω ότι στους υπολογιστές αν χαλάσει το firmware (αν π.χ. διακοπεί η τροφοδοσία κατά την περίοδο ανανέωσης του firmware) η συσκευή αχρηστεύεται. Ισχύει το ίδιο και για τα κινητά? Έκανα μια αναζήτηση σε παλιότερα posts όμως δεν βρήκα κάποια απάντηση που να με καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Zafevolution σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. Δυστυχώς όταν έχεις εγγύηση Πλαισιο (όπως με πληροφορήσανε) πρέπει να το πάς στο service τους, επίσης η εγγύηση ισχύει για 1 έτος (αντί για 2 που ισχύει από τους SE vendors). Αυτά μου τα είπε η τηλεφωνήτρια του support, συνεπώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όντως είναι έτσι, με την έννοια ότι δεν το έχω δει κάπου γραμμένο. Σχετικά με αυτό που είπες με το firmware, μπορεί δηλ. κάποια συσκευή ξαφνικά και χωρίς άλλο λόγο να σταματήσει να λειτουργεί λογω ελαττωματικού firmware? Τι επιπτώσεις έχει αυτό? Είναι επισκευάσιμο? Π.χ. γνωρίζω ότι στους υπολογιστές αν χαλάσει το firmware (αν π.χ. διακοπεί η τροφοδοσία κατά την περίοδο ανανέωσης του firmware) η συσκευή αχρηστεύεται. Ισχύει το ίδιο και για τα κινητά? Έκανα μια αναζήτηση σε παλιότερα posts όμως δεν βρήκα κάποια απάντηση που να με καλύπτει.Αν είναι πρόβλημα του firmware μην φοβάσαι είναι επισκευάσιμο. Σου φορτώνουν το καινούριο firmware και είσαι ok. Αυτο με την διακοπή της τροφοδοσίας είναι αλήθεια και ισχύει και για τα κινητά. Γι'αυτό όποτε πρόκειται να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού μέσα απο το SEUS να έχει πάντα το κινητό σου φορτισμένο.. Και αυτό διορθώνεται πιστεύω αλλά λογικά θα σου κοστίσει γιατί θα χρειαστείς να αλλάξεις το κατάλληλο chipaki και δεν σε καλύπτει και η εγγύηση.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Zafevolution σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. Δυστυχώς όταν έχεις εγγύηση Πλαισιο (όπως με πληροφορήσανε) πρέπει να το πάς στο service τους, επίσης η εγγύηση ισχύει για 1 έτος (αντί για 2 που ισχύει από τους SE vendors). Αυτά μου τα είπε η τηλεφωνήτρια του support, συνεπώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όντως είναι έτσι, με την έννοια ότι δεν το έχω δει κάπου γραμμένο. Σχετικά με αυτό που είπες με το firmware, μπορεί δηλ. κάποια συσκευή ξαφνικά και χωρίς άλλο λόγο να σταματήσει να λειτουργεί λογω ελαττωματικού firmware? Τι επιπτώσεις έχει αυτό? Είναι επισκευάσιμο? Π.χ. γνωρίζω ότι στους υπολογιστές αν χαλάσει το firmware (αν π.χ. διακοπεί η τροφοδοσία κατά την περίοδο ανανέωσης του firmware) η συσκευή αχρηστεύεται. Ισχύει το ίδιο και για τα κινητά? Έκανα μια αναζήτηση σε παλιότερα posts όμως δεν βρήκα κάποια απάντηση που να με καλύπτει. Καλησπέρα σε όλους. Η εγγύηση που δίνει η SE για τα κινητά της είναι δυο χρόνια και δεν αλλάξει αναλόγος από που το αγοράζεις.Έτσι λοιπόν η εγγύηση που έχεις είναι 2 χρόνια και όχι 1 που σου είπε η άλλη από το τηλέφωνο.Γιατί πολύ απλά την εγγύηση της δίνει η SE και όχι το πλαίσιο. Όσν αφορά το firmware αυτό είναι συχνό φαινόμενο στα κινητά να παθαίνουν διάφορα κολλήματα και να έχουν πρόβλημα λειτουργικού.Το firmware στα κινητά μπορεί να περαστεί πάνω από το παλίο χωρίς κανένα πρόβλημα.Ακόμα και αν η αναβάθμηση κοπεί στη μέση μετά μπορεί να το ξαναφορτώσει.Απλά τώτε θα πρέπει να πάει σε ρπίσημο service. Για τον χρόνο παράδωσης της συσκευής που αναφέρεις παραπάνω όταν πας το κινητό στο πλάισιο δεν το επισκευάζουν εκεί αλλά το στέλνουν σε ένα επίσημο service SE.Οπότε καταλαβαίνεις μέχρι να πάει με το courier μέχρι να το φτιάξουν μέχρι να ξαναπάει στο μαγαζί, να οι 15 μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Δυστυχώς όταν έχεις εγγύηση Πλαισιο (όπως με πληροφορήσανε) πρέπει να το πάς στο service τους, επίσης η εγγύηση ισχύει για 1 έτος (αντί για 2 που ισχύει από τους SE vendors). Αυτά μου τα είπε η τηλεφωνήτρια του support, συνεπώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όντως είναι έτσι, με την έννοια ότι δεν το έχω δει κάπου γραμμένο. Τώρα το πρόσεξα αυτό.. Αυτό που σου είπε στο support είναι μεγάλη μλκ! Όπως λέει και ο tria12345_ την εγγύηση την δίνει η SE οπότε έπρεπε να της την πεις κιόλας..:mad: Το πλαίσιο όσο πάει και χειροτερεύει.. :mad: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Νέα απο το μέτωπο: αγόρασα το w810i πριν 20 μέρες. Χτες, ενώ όλα ήταν μια χαρά, η οθόνη του άσπρισε. Το έκλεισα για να δω μήπως κάτι κόλλησε, άλλα δεν επανήλθε ποτέ. Ανοίγει κανονικά, εμφανίζεται το αρχικό logo αλλά το μενού πουθενά. Το πήγα στο Πλαίσιο (απ'όπου το είχα αγοράσει) και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν, να μην το περιμένω όμως νωρίτερα απο 15 εργάσιμες (!!!). Συμπεράσματα: -Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καινούργιο τηλέφωνο να χαλάει έτσι, εφόσον ποτέ δεν έπεσε κάτω ή δεν έπεσαν υγρά πάνω του και γενικώς είχε τύχει αρίστης μεταχείρισης μέχρι την ημέρα που χάλασε. - Επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ είναι ο χρονος service απο πλευράς Πλαίσιο ή S.E. (δεν γνωρίζω πως γίνεται το service). Αυτή την στιγμή είμαι χωρίς κινητό και προβλέπεται να παραμείνω έτσι μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα. Έχετε ανάλογη εμπειρία?? Λοιπόν, χωρίς να έχω διάθεση να το παίξω ξερόλας, το κινητό σου θέλει μια απλή αναβάθμιση.Τίποτα άλλο.Μην ανησυχείς, δεν νομίζω ότι έχει χαλάσει κάτι. Πολύ κακώς πήγες στο Πλαίσιο :!: Αν προλαβαίνεις πήγαινε να το πάρεις πίσω το ταχύτερο δυνατό.:!: Πήγαινέ το στη se εσύ ο ίδιος. Πιστεύω ότι σε 3 μέρες το πολύ το κινητό σου θα είναι έτοιμο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Δεν ξέρω για το πλαίσιο αλλά κάποιες εταιρίες λένε αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στις πρώτες 28 μέρες σου αντικαθιστούν το προβληματικό με καινούριο (H vodafone το κάνει σίγουρα). Και επίσης νομίζω πως μπορείς να πάς κατευθείαν σε SE service με την απόδειξη αγοράς και να κάνεις την δουλεία σου. Δεν χρειαζόταν να το πας στο πλαίσιο. Υποχρέωση να στο αντικαταστήσουν έχουν πάντοτε, αν αποδεικνύεται ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την αγορά της συσκευής(άλλο αν εμφανίστηκε εργότερα) (υπάρχει φυσικά νόμος γι αυτό) Ελάττωμα που εμφανίζεται εντός των πρώτων 6 μηνών θεωρείται ότι υπήρχε κατά τη στιγμή της αγοράς(από Νομολογία ελληνικών Δικαστηρίων) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Υποχρέωση να στο αντικαταστήσουν έχουν πάντοτε, αν αποδεικνύεται ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την αγορά της συσκευής(άλλο αν εμφανίστηκε εργότερα) (υπάρχει φυσικά νόμος γι αυτό) Ελάττωμα που εμφανίζεται εντός των πρώτων 6 μηνών θεωρείται ότι υπήρχε κατά τη στιγμή της αγοράς(από Νομολογία ελληνικών Δικαστηρίων) Νομίζω ότι ήθελες να γράψεις μέρες και όχι μήνες. Πάνω σε αυτό που λες ddr2 συμφωνό και εγώ.Αλλά κάνουμε και εμείς οι καταναλωτές ένα μεγάλο λάθος, ποτέ δεν ζητάμε να μας δώσουν τους όρους της εγγύησης που συνοδεύουν τις συσκευές που αγοράζουμε. Έτσι για παράδειγμα είναι όρος από τις εταιρίες όταν πρέπει να αντικατασταθεί μέσα στις πρώτες μέρες από την αγορά πρέπει να μην έχουμε μιλήσει με το τηλέφωνο πάνω από 30λεπτά.Πράγμα που λίγοι το ξέρουν. Οπότε πρέπει να αρχίσουμε να ζητάμε και τους όρους εγγύησης ώστε όπως ο φίλος παραπάνω να γνωρίζουμε ακριβώς τι δικαιούμαστε και τι όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Στα 350 είναι τώρα? Ε, καλά δεν ειναι?:rolleyes: Θα πέσει και άλλο βέβαια πιστεύω, αλλά όχι τώρα.(σαν το k750 ένα πράγμα) Και πιο φτηνά το βρίσκεις. Είναι αρκετά καλή η τιμή του απλά ρωτάω γιατί δεν λεει να το πάρεις σήμερα και μετά από ένα μήνα να πέσει 100 Ευρώ και να τραβάς τα μαλλιά σου! @triad12345_ Νομίζω ότι έχει δίκιο ο ddr2. Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ. Έξι μήνες είναι. @Mavroleon Ένα πράγμα θα σου πω φίλε μου. Για μια δουλειά 10 λεπτών (ουσιαστικά θα σου ξάνά φλασάρουν το κινητό) θα περιμένεις 10 μέρες! Υπομονή... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 παιδια να ρωτησω κατι και εγω,εβαλα το myphone explorer και οταν παω να στειλω κατι στο κινητο τις περισοτερες φορες μου βγαζει το παρακατω μηνυμα error during upload"onoma arxeioy" obex errorcode 00 phone didnt answer τι φταιει?πως το διορθωνω? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts