REDHOTSTEF Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εχω δει σε αγγελιες κατι w810 να τα πουλανε γυρω στα 25 εως 30 ευρω.. Εκανες μεγαλη κουταμαρα που το ανοιξες για να το καθαρισεις. Δεν αξιζει. Ολα τα κινητα εχουν σκονες. Την δουλεια σου την εκανες ανετα και πριν. Τωρα εχεις δυο κιολας χαλασμενα! Τι περιμενες δεν μπορω να καταλαβω?.. Θα το καθαριζες και μετα.. τι?.. θα αξιζε περισσοτερο απο 40 ευρω που το πηρες?.. Συλληπητήρια..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akerwtos Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Το τηλεφωνο το πηρα απο τον ξαδερφο μου χωρις να πληρωσω..Και το ανοιξα για να καθαρισω το ακουστικο γιατι οταν μιλουσα στο τηλεφωνο δεν ακουγοτανε πολυ ο αλλος..ειμαι λατρης των παλιων sony ericsson και ειδικα το w810i ειναι το αγαπημενο μου κινητο..γι'αυτο εκανα το post μου εδω που ειστε ολοι εμπειροι:cool: θελω να μου πειτε για το 1ο 810 που αναφερω,αν αγορασω μια οθονη και την αντικαταστησω θα δουλεψει? Η αν το παω στον γερμανο και ζητησω να μου το φτιαξουν,θα μπορουν να το επισκευασουν Η ειναι πολυ παλιο και δεν θα υπαρχουν ανταλλακτικα.Και αν οντως υπαρχουν ανταλλακτικα ποσο θα μου παρουν κανα 30ρι 40ρι? HEEELPPP:cry: Edited April 29, 2013 by Akerwtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomercy14 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ρε παιδια μεχρι το πρωι τα κουμπια ηταν μια χαρα, απο το απογευμα και μετα εντελως ξαφνικα τα κουμπια 4, 5, 6, πανω και δεξια πανω δε δουλευουν! Ολα τα υπολοιπα κουμπια δουλεύουν κανονικά, επισης ουτε μου επεσε το κινητο ουτε νερο επεσε ουτε τιποτα. Τελειως ξαφνικα απλα σταματησαν να δουλευουν καποια κουμπιά! Εχει ρε παιδια κανενας ιδεα για αυτο το προβλημα γιατι θα με τρελάνει? Τι στο κορακα επαθε στα ξαφνικα? Ειναι δυνατον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γνωριζει κανεις πως αλλαζουμε το pin της sim στο w810i ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γνωριζει κανεις πως αλλαζουμε το pin της sim στο w810i ? Έχω αγγλικό μενού. Πας "Settings->πρώτο tab επιλογή "Locks" και έχει επιλογή "SIM lock" Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ε που να πάει το μυαλό μου ότι είναι στο κλείδωμα της SIM... Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ECCEV Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 αλλαζεις αυτο που ειναι κατω απο τα πληκτρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts