greeksvensson Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Όχι δεν είναι VL το δικό μου. Τελικά ίσως καλύτερα να ήταν.Το 9volto το φοβάμαι λόγω της εγγύησης. Θα τηλεφωνήσω στο service να δω τι μπορεί να γίνει αν και αμφιβάλω. Ευχαριστώ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Σαφως καλυτερο!! και αυτοματη εστιαση εχει..και flight mode και μνημη 512 mb και τωρα που η τιμη του ειναι χαμηλη,ειναι ευκαιρια να το κανεις δικο σου.:) Σε τί είναι καλύτερο?Αφού μπορεί να γίνει walkman!:blink: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Hi Guys Επειδή αύριο σκέπτομαι να αγοράσω κινητό κ έχω καταλήξει στο W810 θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση : Το W810 είναι εφάμιλο του K750 ή και καλύτερο ή μήπως χειρότερο? Αυτό ετχαριστώ. Πρακτικά οι διαφορές είναι μικρές. Το 750 έχει κάλυμμα για την φωτογραφική (θα το ήθελα οπωσδήποτε) αλλά και joystick που χαλάει σίγουρα πιο εύκολα. Κατά τα άλλα μικρές λεπτομέρειες στο software ίσα ίσα για να βγάλει η SE περισσότερα μοντέλα που πλασάρονται σε διαφορετικούς ανρθώπους (= περισσότεροι πελάτες). Πάντως αν πας για το 750 δες πρώτα το Κ 550 (σχεδόν ίδιο πάλι). Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Παιδιά, αλήθεια, ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware του w810i; "Φοράω" την CXC1250316 R4EA031. Μην κάνω update τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Παιδιά, αλήθεια, ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware του w810i; "Φοράω" την CXC1250316 R4EA031. Μην κάνω update τσάμπα. Νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία. Πάντως αν προσπαθήσεις να κάνεις upadate και έχεις όντως την τελυταία έκδοση τότε πολύ απλά δεν θα γίνει η αναβάθμση οπότε μην αγχώνεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Σε τί είναι καλύτερο?Αφού μπορεί να γίνει walkman!:blink: Ναι μπορει το κ750ι να γινει walkman αλλα χανεις την εγγυηση και θελεις επιπλεον ευρο για να το κανεις.αξιζει τον κοπο ??? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Πως γινεται να δουλεψουν τα flash themes για τους κατοχους wind εκδοσης? ξερει κανενας? αν παω στην se και τους πω για update, θα περασουν την un-branded εκδοση αν τους πω? Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Πως γινεται να δουλεψουν τα flash themes για τους κατοχους wind εκδοσης? ξερει κανενας? αν παω στην se και τους πω για update, θα περασουν την un-branded εκδοση αν τους πω? den prokeitai na sou kanei un-brand i se. dokimase me phone xs den xreizetai eidikes gnwseis kai einai poli eykolo Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 ναι αλλα μετα θα εχω την εγγυηση? Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 ναι αλλα μετα θα εχω την εγγυηση? Όχι, την χάνεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Όχι, την χάνεις. an exeis mikrpprovlimata me to kinito tote den exeis egiisi.an pmws nekrwsei den tha to kserei kaneis opote tha exeis kai egiisi Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Πως γινεται να δουλεψουν τα flash themes για τους κατοχους wind εκδοσης? ξερει κανενας? αν παω στην se και τους πω για update, θα περασουν την un-branded εκδοση αν τους πω? Εγώ πάντως που το πήρα πριν δυο εβδομάδες από την WIND με νέα σύνδεση (και χρήση της επιδότησης που προσφέρει) μου έδωσαν κανονική συσκευή, unbranded, χωρίς καν δηλαδή το δεξί πλήκτρο να είναι συντόμευση στο WIND Plus, κουτί SE σφραγισμένο, κτλ κτλ. Μάλιστα, μου είπαν μόνοι τους ότι μπορώ να του κάνω αναβάθμιση από το ίντερνετ ή και στη SE. Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή αν άλλαξαν τελευταία πολιτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 an exeis mikrpprovlimata me to kinito tote den exeis egiisi.an pmws nekrwsei den tha to kserei kaneis opote tha exeis kai egiisi Είναι σίγουρο αυτό; Αν στην αναστήσουν τη συσκευή και τσεκάρουν το CID; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 to katevasa to myphoneexplorer alla to knt mou den vrisketai apo ton upologisth k den kserw pws na metaferw ta sms..ti na kanw?:confused: :worry: (na pataw apo to knt mou "metafora arxeiwn" 'h "leitourgia thl." ??? euxaristw poli..!! Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Εγώ πάντως που το πήρα πριν δυο εβδομάδες από την WIND με νέα σύνδεση (και χρήση της επιδότησης που προσφέρει) μου έδωσαν κανονική συσκευή, unbranded, χωρίς καν δηλαδή το δεξί πλήκτρο να είναι συντόμευση στο WIND Plus, κουτί SE σφραγισμένο, κτλ κτλ. Μάλιστα, μου είπαν μόνοι τους ότι μπορώ να του κάνω αναβάθμιση από το ίντερνετ ή και στη SE. Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή αν άλλαξαν τελευταία πολιτική. Αυτο ειχε γινει και με 'μενα αγοραζωντας ενα 6131 απο την vodafone...ειχανε 1~2 unbranded...οταν πηγα να παρω το w810 δεν ειχανε κανενα και ρωτησα... Απλα τυχαινει να φερνουν σε αναλογια 20 branded και 2~3 unbranded. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Αυτο ειχε γινει και με 'μενα αγοραζωντας ενα 6131 απο την vodafone...ειχανε 1~2 unbranded...οταν πηγα να παρω το w810 δεν ειχανε κανενα και ρωτησα... Απλα τυχαινει να φερνουν σε αναλογια 20 branded και 2~3 unbranded. Ομως το συγκεκριμενο κινητο w810i δεν το βρισκεις unbranded απο τα καταστημα vodafone.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Είναι σίγουρο αυτό; Αν στην αναστήσουν τη συσκευή και τσεκάρουν το CID; gia na anastithei prepei na flasaristei ek neou ara allazei to cid opote den exeis problima.mono me mikra provlimatakia exeis provlima.ayto pou sou lew einai sigouro 100%.an nekrwsei kaliptesai apo egiisi to kako einai oti an to kiniti erinai branded sou xanapernane vodafone live i tim. mal#### men tsampa de Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Ομως το συγκεκριμενο κινητο w810i δεν το βρισκεις unbranded απο τα καταστημα vodafone.:) Σωστα...(και λαθος μου,που δεν το διευκρινησα)μερικα μοντελα ερχονται unbranded...οχι ολα.:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 to katevasa to myphoneexplorer alla to knt mou den vrisketai apo ton upologisth k den kserw pws na metaferw ta sms..ti na kanw?:confused: :worry: (na pataw apo to knt mou "metafora arxeiwn" 'h "leitourgia thl." ??? euxaristw poli..!! Λειτουργία Τηλεφώνου. Τσέκαρε και τις θύρες (την USB την θεωρεί COM)...ελπίζω να έχεις περάσει και το πρόγραμμα της Sony Ericsson από το original CD έτσι; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 na rwthsw ta sms ektos apo thn arxeiothethsh pou mpainoun apothikeuontai k kapou allou??se kapoio fakelo sto pc? mhpws mporw na metaferw ston upologisth k ta protupa?an nai pws? euxaristw!!:) Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Δεν ξέρω, μάλλον όχι. Καλύτερα να τα μετατρέπεις σε κάποιο άλλο, στάνταρ τύπο αρχείου όπως word, excel... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 na rwthsw ta sms ektos apo thn arxeiothethsh pou mpainoun apothikeuontai k kapou allou??se kapoio fakelo sto pc? mhpws mporw na metaferw ston upologisth k ta protupa?an nai pws? euxaristw!!:) Τα προτοτυπα δεν ξερω..αλλα ολα τα αλλα μπορεις να τα κανεις copy απο το κινητο και paste στο pc.ομως θα πρεπει να χρησιμοποιησεις το καταλληλο προγραμμα που ειναι το myphonexplorer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 καλησπερα φιλε μου ,εχω εγω το 705 της se εδω και 10 μερες περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αυτονομια του , εκτος της πρωτης φορτοσης δεν το εχω ξαναφορτιση , το αλλο που λες το πλαστικο ειναι οντως σκληρο και ψιλοενοχλει αλλα εγω το διαλεξα καθαρα για τη αυτονομια του Να ρωτήσω..μαζί με το hands free σου δίνουν και φορτιστή? Έχει το ίδιο βύσμα με τον φορτιστή του κινητού? Ακούγεται καλά? Είναι δυνατό? Είμαι ανάμεσα στα 2?....γνώμες? Απόψεις? Δοκιμές? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=904023&tab=marketing http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=889105&tab=marketing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Να ρωτήσω..μαζί με το hands free σου δίνουν και φορτιστή? Έχει το ίδιο βύσμα με τον φορτιστή του κινητού? Ακούγεται καλά? Είναι δυνατό? Είμαι ανάμεσα στα 2?....γνώμες? Απόψεις? Δοκιμές? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=904023&tab=marketing http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=889105&tab=marketing Σε όλα τις συσκευασίες των hands free περιλαμβάνεται και φορτιστής.Σε γενικότερες γραμμές όλα είναι καλά αλλά εξαρτάται και από το τι ζητάει ο καθένας. Το καλύτερο πάντος για μένα είναι να πας από ένα μαγαζί και να τα δοκιμάσεις πρώτα στο αυτί σου να δεις αν σε βολεύουν και δεν σε κουράζουν.γιατί καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για κάτι που σου κάνει παρά λιγότερα και να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Σε όλα τις συσκευασίες των hands free περιλαμβάνεται και φορτιστής.Σε γενικότερες γραμμές όλα είναι καλά αλλά εξαρτάται και από το τι ζητάει ο καθένας. Το καλύτερο πάντος για μένα είναι να πας από ένα μαγαζί και να τα δοκιμάσεις πρώτα στο αυτί σου να δεις αν σε βολεύουν και δεν σε κουράζουν.γιατί καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για κάτι που σου κάνει παρά λιγότερα και να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ. εχμ what? σου ανοίγουν το κουτί και τα δοκιμάζεις???? και επίσης...έχει στα duty free γερμανό? or something like that? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts