Giorgosk80 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Έχεις όλα τα w?:confused: Ποιό είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη σου? Υπάρχει υπομενού "περιήγηση" στο μενού του bt στο w800?? ειχα κ750,w550,w800.το 900 μου φανηκε μεγαλο.Να πω την αληθεια δεν θυμαμαι αυτο που ρωτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ειχα κ750,w550,w800.το 900 μου φανηκε μεγαλο.Να πω την αληθεια δεν θυμαμαι αυτο που ρωτας. Anyway, thanks:) A, και με γειά το 810 , όταν το πάρεις:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Λοιπον παιδες το πηρα.Το κινητο ειναι πανεμορφο.Δεν ξερω αν ειναι ποιο μεγαλη η οθονη αλλα ειναι πολυ ποιο φωτεινη. Πολυ στιβαρη συσκευη.Καμοια σχεση με το κ750 και τα τριξιματα που ειχε.Πολυ ωραιο joipad και πολυ ωραιο χρωματισμο στο φως των πληκτρων.Ο ηχος μου φαινεται οτι ειναι ενα κλικ πανω απο το κ750 και πολυ καθαρος.Η συσκευασια του ειναι πολυ προσεγμενη και πληρης.Εχει και 4 ηχους για την καμερα.Ο ενας ειναι πολυ χαμηλος σχεδον δεν ακουγεται, ο οποιος εχω επιλεξει.Ποιο πολλα αυριο παιδες ,παντως ειναι πολλα τα λεφτα για αυτο το κινητο.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Λοιπον παιδες το πηρα.Το κινητο ειναι πανεμορφο.Δεν ξερω αν ειναι ποιο μεγαλη η οθονη αλλα ειναι πολυ ποιο φωτεινη. Πολυ στιβαρη συσκευη.Καμοια σχεση με το κ750 και τα τριξιματα που ειχε.Πολυ ωραιο joipad και πολυ ωραιο χρωματισμο στο φως των πληκτρων.Ο ηχος μου φαινεται οτι ειναι ενα κλικ πανω απο το κ750 και πολυ καθαρος.Η συσκευασια του ειναι πολυ προσεγμενη και πληρης.Εχει και 4 ηχους για την καμερα.Ο ενας ειναι πολυ χαμηλος σχεδον δεν ακουγεται, ο οποιος εχω επιλεξει.Ποιο πολλα αυριο παιδες ,παντως ειναι πολλα τα λεφτα για αυτο το κινητο.:O ΟΚ, θα περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου! Άντε μεγάλε, καλορίζικο! Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Παντως η βονταφον το εφερε.Πηγε ο φιλος μου σε μια βονταφον και το ειδε και ηταν και σκετο..δηλαδη οχι βονταφον ...:wacko: se pia vodafone piges? to exoun parei oles? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 se pia vodafone piges? to exoun parei oles? Nομιζω ηταν στο παγκρατι δεν ειμαι σιγουρος ομως... Εμαθα οτι ο Γερμανος θα το εχει...463 ευρω :wacko: (τωρα αν αλλαξει δεν φταιω αλλα αυτη ειναι η νεοτερη πληροφορια μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 ΟΚ, θα περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου! Άντε μεγάλε, καλορίζικο!Ευχαριστω φιλε μου.Το κινητο ειναι παρα πολυ ομορφοοοοοοοοοοοοοοοοο.Κατα τα αλλα εχει το software του W550i παρα πολυ στιβαρη συσκευη πολυ καλη αισθηση δινουν τα πληκτρα αλλα ξαναλεω ειναι πολλα τα λεφτα για ενα τετοιο κινητο.Οτι περνουν τα κ750 ,w800,w550 παιχνιδια,εφαρμογες,θεματα περνει και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Ευχαριστω φιλε μου.Το κινητο ειναι παρα πολυ ομορφοοοοοοοοοοοοοοοοο.Κατα τα αλλα εχει το software του W550i παρα πολυ στιβαρη συσκευη πολυ καλη αισθηση δινουν τα πληκτρα αλλα ξαναλεω ειναι πολλα τα λεφτα για ενα τετοιο κινητο.Οτι περνουν τα κ750 ,w800,w550 παιχνιδια,εφαρμογες,θεματα περνει και αυτο. Οταν το βλεπουν οι φιλοι σου νομιζουν οτι ειναι το κ750 η καποιο αλλο?:p Οθονη μεγαλη διαφορα?Α και κατι αλλο..πες μας διαφορες τζοιστικ-και πολυπληκτρου που εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 an mporoun opoia paidia to pernoun H to blepoun se katastimata as lene poia einai ayta gia na to doume ki emeis an einai ston dromo mas!!!!! piga se 3 vshop alla eipan mesa sto pasxa kai meta!!!!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Οταν το βλεπουν οι φιλοι σου νομιζουν οτι ειναι το κ750 η καποιο αλλο?:p Οθονη μεγαλη διαφορα?Α και κατι αλλο..πες μας διαφορες τζοιστικ-και πολυπληκτρου που εχει.. Aπο μακρια τους φαινεται σαν το κ750 αλλα μολις ερχονται κοντα παθαινουν μια πλακα με την ομορφια του.Η οθονη δεν ξερω αν ειναι ποιο μεγαλη αλλα σιγουρα ειναι ποιο φωτεινη.Μου φαινεται οτι το τζαμακι της ειναι ποιο ανθεκτικο απο τα κ750,w800.Tο πολυπληκτρο παιδια ειναι ολα τα λεφτα σου δινει μια αισθηση πολυ σταθερη και οτι δεν προκειται να χαλασει ποτε.Μπορεις να κανεις και update απο το κινητο αν δεν θελεις απο το pc.Εχει στις ρυθμισεις το update servise οπως ειχε και το w550.Το ετρεξα και μου ειπε οτι ειχα την τελευταια version.Αυτα προς το παρον:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Aπο μακρια τους φαινεται σαν το κ750 αλλα μολις ερχονται κοντα παθαινουν μια πλακα με την ομορφια του.Η οθονη δεν ξερω αν ειναι ποιο μεγαλη αλλα σιγουρα ειναι ποιο φωτεινη.Μου φαινεται οτι το τζαμακι της ειναι ποιο ανθεκτικο απο τα κ750,w800.Tο πολυπληκτρο παιδια ειναι ολα τα λεφτα σου δινει μια αισθηση πολυ σταθερη και οτι δεν προκειται να χαλασει ποτε.Μπορεις να κανεις και update απο το κινητο αν δεν θελεις απο το pc.Εχει στις ρυθμισεις το update servise οπως ειχε και το w550.Το ετρεξα και μου ειπε οτι ειχα την τελευταια version.Αυτα προς το παρον:p anebase mia foto toy na to doume!!! apo radio ti leei? apo binteo kamia diafora me ta proigoumena? apo foto dokimases? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 anebase mia foto toy na to doume!!! apo radio ti leei? apo binteo kamia diafora me ta proigoumena? apo foto dokimases?Ειναι ακριβως τα ιδια με το κ750i:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Παιδια το κινητο οντως ειναι πανεμορφο..Δεν ξερω καμια σχεση με τις φωτογραφιες που βλεπαμε! Φεραμε χθες 3. Τα 2 πουληθηκαν το αλλο το πηρα εγω. Ειναι πραγματικα το κατι αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Καλοριζικο,Ε και αφου κυκλοφορ. κανονικα..ισως μπορει να το κανει καποιος http://www.myphone.gr/forum/images/misc3/paperclip.gif http://www.myphone.gr/forum/images/misc3/sticky.gif Επισημασμένο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Εχει ακομα μια μαγκια μπορεις να μεταφερεις τον τηλεφωνικο σου καταλογο στην memory stick σαν ασφαλεια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Τιμή καταλόγου στο ΠΛΑΙΣΙΟ 425 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Εχει ακομα μια μαγκια μπορεις να μεταφερεις τον τηλεφωνικο σου καταλογο στην memory stick σαν ασφαλεια;) Καλό!! Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Kαι απο τα καλα να παμε και στα κακα.Ανακαλυψα ενα σοβαρο bug το οποιο στην πρωτη αναβαθμιση σιγουρα θα φτιαχνει.Οταν βαλεις φλας στην καμερα για να τραβηξεις φωτο η βιντεο το φλας αναβοσβυνει.Οχι παντα αλλα τις περισσοτερες φορες.Δεν με νοιαζει και πολυ γιατι το κινητο ειναι super και θα περιμενω την πρωτη αναβαθμιση.Αυτα για οσους θα πανε να το αγορασουν απο αυριο που θα κυκλοφορει στα μαγαζια;) Περισοτερα εδω http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=119824 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 file h suskeuasia ti akribws perilambanei???einai opws tou w800i??kai mhpws kserete an h vodafone telika to ferei me vodafone live menu h oxi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 file h suskeuasia ti akribws perilambanei???einai opws tou w800i??kai mhpws kserete an h vodafone telika to ferei me vodafone live menu h oxi??? Η συσκευασια οπως ειπα ειναι πολυ ποιο προσεγμενη απο το W800 και περιλαμβανει οτι και το W800.Aπο οτι ξερω η vodafone θα το φερει και με vodafone live μενου και χωρις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ηρθε σε κανενα καταστημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 λοιπον επιασα το κινητο και το επεξεργαστηκα και θα σας πω εντυπωσεις....η οθονη του ισως ειναι λιγο πιο φωτεινη α;πο το κ750 αλλα σαν αποδοση γραφικων δεν εχει απολυτως καμια διαφορα...οπως επισης και το μενου του που ειναι ολοιδιο με τα 750/800!!!επισης τα πληκτρα του ειναι σχεδον ολοιδια με το κ300 για οσους το εχουν επεξεργαστει δλδ ειναι μικρουλια και κανουν αρκετο θορυβο σε σχεση με το κ750.και ενα τελευταιο.το πολυπληκτρο του ναι μεν ειναι πιο στιβαρο σαν κατασκευη και λογικα δεν θα αντιμετωπισουν οι κατοχοι του 810 τα προβληματα που ειχαμε εμεις οι κατοχοι του κ700-κ750 αλλα το κεντρικο joystick του ειναι πολυ πολυ μικρουλικο και δεν ξερω αν θα βολεψει και πολυ τελικα.εμενα απο πρωτη εντυπωση νομιζω οτι δεν θα με βολεψει...τεσπα που κατεληξα μετα απο ολα αυτα...ενω ειχα σαν σκεψη να πουλησω το Κ750 μου για να παρω το 810 δεν θα το κανω τελικα γιατι θεωρω οτι δεν μου προσφερει τπτ περισσοτερο απο το Κ750 που εχω τωρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.η τιμη του στο γερμανο ειανι 450ε.τωρα για οσους θα κανουν καινουργια συνδεση και θελουν να παρουν κι9νητο ναι θεωρω οτι ειναι πολυ καλη η αγορα του 810 αλλα για οσους εχουν το κ750 και w800 δεν συντρεχει κανενας λογος να πουλησετε το κινητο σας και να ξοδεψετε χρημα για το 810(γνωμη μου παντα βεβαια ε??)εγω προσωπικα θα περιμενω το Κ800.αυτα;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 λοιπον επιασα το κινητο και το επεξεργαστηκα και θα σας πω εντυπωσεις....η οθονη του ισως ειναι λιγο πιο φωτεινη α;πο το κ750 αλλα σαν αποδοση γραφικων δεν εχει απολυτως καμια διαφορα...οπως επισης και το μενου του που ειναι ολοιδιο με τα 750/800!!!επισης τα πληκτρα του ειναι σχεδον ολοιδια με το κ300 για οσους το εχουν επεξεργαστει δλδ ειναι μικρουλια και κανουν αρκετο θορυβο σε σχεση με το κ750.και ενα τελευταιο.το πολυπληκτρο του ναι μεν ειναι πιο στιβαρο σαν κατασκευη και λογικα δεν θα αντιμετωπισουν οι κατοχοι του 810 τα προβληματα που ειχαμε εμεις οι κατοχοι του κ700-κ750 αλλα το κεντρικο joystick του ειναι πολυ πολυ μικρουλικο και δεν ξερω αν θα βολεψει και πολυ τελικα.εμενα απο πρωτη εντυπωση νομιζω οτι δεν θα με βολεψει...τεσπα που κατεληξα μετα απο ολα αυτα...ενω ειχα σαν σκεψη να πουλησω το Κ750 μου για να παρω το 810 δεν θα το κανω τελικα γιατι θεωρω οτι δεν μου προσφερει τπτ περισσοτερο απο το Κ750 που εχω τωρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.η τιμη του στο γερμανο ειανι 450ε.τωρα για οσους θα κανουν καινουργια συνδεση και θελουν να παρουν κι9νητο ναι θεωρω οτι ειναι πολυ καλη η αγορα του 810 αλλα για οσους εχουν το κ750 και w800 δεν συντρεχει κανενας λογος να πουλησετε το κινητο σας και να ξοδεψετε χρημα για το 810(γνωμη μου παντα βεβαια ε??)εγω προσωπικα θα περιμενω το Κ800.αυτα;) Και πολύ καλά θα κάνεις.Συμφωνώ απόλυτα:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Το πηρα και εγω σημερα.Δεν μπορω να πω πολλα γιατι πριν λιγο το πηρα..η οθονη ειναι παρα πολυ πιο φωτεινη απο το κ750..και πιο στιβαρο και ομορφο σαν κινητο..τα αλλα αργοτερα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Το πηρα και εγω σημερα.Δεν μπορω να πω πολλα γιατι πριν λιγο το πηρα..η οθονη ειναι παρα πολυ πιο φωτεινη απο το κ750..και πιο στιβαρο και ομορφο σαν κινητο..τα αλλα αργοτερα..:)Kαλοριζικο φιλαρακι πες μου αν κανει το προβλημα με το φλας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts