ddr2 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ddr2 σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για την βοηθεια. μου λεει οτι εχω την εξης εκδοση λογισμικου CXC1250316 R4EA031 αν πρεπει να κανω αναβαθμιση παω σε ενα σερβις της sonyericsson και τους λεω να το κανουν?? Η έκδοση λογισμικού που έχεις είναι η τελευταία που έχει βγάλει η SE οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με αναβάθμηση. Από εκεί και πέρα αν το πρόβλημα που περιγράφεις επιμένει τότε θα πρέπει να πας σε κάποιο service για να το κοιτάξουν. Φίλε μου, πήγαινε έτσι και αλλιώς να ρίξουν μια ματιά στο τηλέφωνο. Μπορεί να μην είναι τίποτα(ακόμα και η τελευταία αναβάθμιση μπορεί να έχει κάποια προβλήματα) αλλά μπορεί να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σου Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rubit Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα αλλά δεν κατάφερα να ξεπεράσω τις 60 γι' αυτό και ζητάω συγγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω έχει ήδη απαντηθεί. Έχω ένα W810i και είχα μέσα κάποια μηνύματα (εισερχόμενα και απεσταλμένα) που τα ήθελα. Πριν 2 ημέρες έβγαλα την κάρτα και έδωσα το κινητό στην αδερφή μου για λίγες ώρες. Όταν ξαναέβαλα την κάρτα, περίμενα να βρώ τα μηνύματά μου αλλά τίποτα!:cry: Ρώτησα την αδερφή μου αν έσβησε τίποτα, έψαξα στο κινητό αλλά τίποτα!:blink: Αυτά τα μηνύματα χάθηκαν? Υπάρχει περίπτωση να είναι κάπου αποθηκευμένα και να μην τα βλέπω? Μπορώ να τα ξαναβρώ και πως? Please help!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Ξέρει κανείς αν αυτό εδώ, μπορούμε να το βάλουμε στο W810i...;;; :worry: Το δέχεται άραγεςςςς......;;;;;; :worry: Τhanx... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Ξέρει κανείς αν αυτό εδώ, μπορούμε να το βάλουμε στο W810i...;;; :worry: Το δέχεται άραγεςςςς......;;;;;; :worry: Τhanx... :) Καταρχήν ,καλώς τον, καιρό είχα να σε δώ:):) Δεν νομίζω ότι κάνει αυτό το αξεσουάρ. Αν θυμάμαι καλά έχει την παλιά θύρα, δεν κάνει στα se από το 750 και μετά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα αλλά δεν κατάφερα να ξεπεράσω τις 60 γι' αυτό και ζητάω συγγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω έχει ήδη απαντηθεί. Έχω ένα W810i και είχα μέσα κάποια μηνύματα (εισερχόμενα και απεσταλμένα) που τα ήθελα. Πριν 2 ημέρες έβγαλα την κάρτα και έδωσα το κινητό στην αδερφή μου για λίγες ώρες. Όταν ξαναέβαλα την κάρτα, περίμενα να βρώ τα μηνύματά μου αλλά τίποτα!:cry: Ρώτησα την αδερφή μου αν έσβησε τίποτα, έψαξα στο κινητό αλλά τίποτα!:blink: Αυτά τα μηνύματα χάθηκαν? Υπάρχει περίπτωση να είναι κάπου αποθηκευμένα και να μην τα βλέπω? Μπορώ να τα ξαναβρώ και πως? Please help!:!: Επρεπε να τα ειχες κανει ενα μπακαπ,σιγα το δυσκολο. τωρα τα μηνυματα δυστηχως τα εχασες.δν προκειτε να τα επαναφερεις.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Καταρχήν ,καλώς τον, καιρό είχα να σε δώ:):) Δεν νομίζω ότι κάνει αυτό το αξεσουάρ. Αν θυμάμαι καλά έχει την παλιά θύρα, δεν κάνει στα se από το 750 και μετά. Ετσι ακριβως ειναι.το συγκεκριμενο το εχω και το ειχα παρει για το τ39m. επισης το εχω βαλει να δουλεψει και σε k700i και δεν δουλεψε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rubit Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 :( Δεν υπάρχει ούτε ένα recovery program για να τα ανακτήσω? anyway, ευχαριστώ RAVER. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 :( anyway, ευχαριστώ RAVER. Παρακαλω πολυ :D κουραγιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 επισης το εχω βαλει να δουλεψει και σε k700i και δεν δουλεψε.:) Ναι, γιατί έχει ήδη ενσωματωμένο ράδιο;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Ξέρει κανείς αν αυτό εδώ, μπορούμε να το βάλουμε στο W810i...;;; :worry: Το δέχεται άραγεςςςς......;;;;;; :worry: Τhanx... :) Κατα 99% νομιζω οτι δεν κανει ,καπου πρεπει να το εχω ή είχα,αλλα γιατι να το βάλεις άπ'την στιγμή που το W810i έχει ενσωματομενο radio?:rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Κατα 99% νομιζω οτι δεν κανει ,καπου πρεπει να το εχω ή είχα,αλλα γιατι να το βάλεις άπ'την στιγμή που το W810i έχει ενσωματομενο radio?:rolleyes: Ακριβώς, ακόμα και να κάνει για το κινητό σου, ποιος ο λόγος να το αγοράσεις;Αφού, το κινητό από μόνο του έχει ραδιόφωνο και ακουστικά.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Κατα 99% νομιζω οτι δεν κανει ,καπου πρεπει να το εχω ή είχα,αλλα γιατι να το βάλεις άπ'την στιγμή που το W810i έχει ενσωματομενο radio?:rolleyes: Ακριβώς, ακόμα και να κάνει για το κινητό σου, ποιος ο λόγος να το αγοράσεις;Αφού, το κινητό από μόνο του έχει ραδιόφωνο και ακουστικά.:happy: A ναι...;;;; :confused: Έχει ραδιόφωνο...;;;!!!! :shock: Δεν το' ξερα.... :lol: Απλά... είναι άσπρο και ταιριάζει με το κινητό μου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 ρε παιδιά η τελευταία έκδοση είναι η R4EA031 ;;;; εμένα μου βγάζει ότι έχω την R4ER031 ... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Paidia kapoios pou exei sto kinito tou tin ekdosi r4ea031 mediterr mporei na mou dwsei ligo to CDA tou giati psaxnw na kanw customization to w810 enos filou mou:)plz helP;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Paidia kapoios pou exei sto kinito tou tin ekdosi r4ea031 mediterr mporei na mou dwsei ligo to CDA tou giati psaxnw na kanw customization to w810 enos filou mou:)plz helP;) CDA 102555/4 R2A cxc 1250324 R4ED001 MEDITERR Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 ooops, m*kia, μπέρδεψα το Α με το R . . . :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Γεια παιδιά,είμαι ένας από τους τυχερούς κατόχους του W810!Το παρήγγειλα τη δευτέρα και μεσα στην εβδομάδα θα το έχω:D!Θα ήθελα να ρωτήσω τί πρέπει να κάνω για να το διατηρήσω σε άριστη κατάσταση γιατί εόμαι ψείρας και ασχολούμαι πολύ με τα κινητά!Ευχαριστώ!:)Α!Καλό μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Γεια παιδιά,είμαι ένας από τους τυχερούς κατόχους του W810!Το παρήγγειλα τη δευτέρα και μεσα στην εβδομάδα θα το έχω:D!Θα ήθελα να ρωτήσω τί πρέπει να κάνω για να το διατηρήσω σε άριστη κατάσταση γιατί εόμαι ψείρας και ασχολούμαι πολύ με τα κινητά!Ευχαριστώ!:)Α!Καλό μήνα! Σέρβις στα διαστήματα που προβλέπει ο κατασκευαστής, αλλαγή λαδιών και φίλτρου στα μισά χιλιόμετρα, προσεκτικό στρώσιμο, πλύσιμο με ζεστό νεράκι, όχι καγκουριές. Έτσι θα μείνει σε άριστη κατάσταση, για πολλά χιλιόμετρα!!! :lol: :p Sorry ρε αδερφέ για το χαβαλέ, αλλά τι εννοείς δηλαδή;;; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Σέρβις στα διαστήματα που προβλέπει ο κατασκευαστής, αλλαγή λαδιών και φίλτρου στα μισά χιλιόμετρα, προσεκτικό στρώσιμο, πλύσιμο με ζεστό νεράκι, όχι καγκουριές. Έτσι θα μείνει σε άριστη κατάσταση, για πολλά χιλιόμετρα!!! :lol: :p Sorry ρε αδερφέ για το χαβαλέ, αλλά τι εννοείς δηλαδή;;; Θέλω να πω οτι θελω το κινητο να ναι σχετικα γρηγορο στο μενου,να μην κολλαει,γενικα να ναι οπως το ανοιξα απο το κουτι την πρωτη φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Θέλω να πω οτι θελω το κινητο να ναι σχετικα γρηγορο στο μενου,να μην κολλαει,γενικα να ναι οπως το ανοιξα απο το κουτι την πρωτη φορα! Βάλε του μια θήκη να γλιτώσεις γρατζουνιές και τα σχετικά. Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Γίνεται μήπως να αλλαχτεί η συντόμευση προς το ΤΙΜ Plus του δεξιού πάνω πλήκτρου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Γίνεται μήπως να αλλαχτεί η συντόμευση προς το ΤΙΜ Plus του δεξιού πάνω πλήκτρου; Να αλλαχτεί χωρίς να φλασάρεις το κινητό, όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις έναν λανθασμένο λογαριασμό και να τον ορίσεις ως προεπιλεγμένο για να μην μπορεί να συνδεθεί (και κατ' επέκταση να χρεώνεσαι) με το ΤΙΜ Plus. Να σημειώσω ότι αν φλασάρεις το κινητό χάνεις την εγγύηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Να αλλαχτεί χωρίς να φλασάρεις το κινητό, όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις έναν λανθασμένο λογαριασμό και να τον ορίσεις ως προεπιλεγμένο για να μην μπορεί να συνδεθεί (και κατ' επέκταση να χρεώνεσαι) με το ΤΙΜ Plus. Να σημειώσω ότι αν φλασάρεις το κινητό χάνεις την εγγύηση. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!:) Με την βοήθεια του billakosss διέγραψα τις ρυθμίσεις gprs, κλπ εκτός αυτές των mms, οπότε τώρα δεν μπορεί να μπει. Αυτό ήταν και το βασικό διότι όντως από κακιά συνήθεια πατιόνταν συνέχεια αυτό το κουμπί με την αντίστοιχη χρέωση.:O Το μικρότερο κακό είναι ότι μένει ένα κουμπί έτσι ανεκμετάλευτο. Να υποθέσω δεν γίνεται με κάποια αναβάθμιση λογισμικού σε SE center να φύγει αυτή η συντόμευση;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Το μικρότερο κακό είναι ότι μένει ένα κουμπί έτσι ανεκμετάλευτο. Να υποθέσω δεν γίνεται με κάποια αναβάθμιση λογισμικού σε SE center να φύγει αυτή η συντόμευση;:worry: Όχι, δυστυχώς δεν γίνεται. Μόνο περνώντας το original λογισμικό της se. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Όχι, δυστυχώς δεν γίνεται. Μόνο περνώντας το original λογισμικό της se. Ναι βρε συ, αυτό λέω κι εγώ. Εννοείς ότι στην SE δεν θα μου βάλουν κάποια τελείως "original" έκδοση αν το ζητήσω;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts