tnick Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 molis mou rthe to kinitaki :) telika einai poli oraio.ola kala einai toora evala ti bataria to anoiksa gia na ksefortisti pliros kai meta tha to fortiso.poses ores?mexri na gemisi i prepei ksero 12 ores? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 molis mou rthe to kinitaki :) telika einai poli oraio.ola kala einai toora evala ti bataria to anoiksa gia na ksefortisti pliros kai meta tha to fortiso.poses ores?mexri na gemisi i prepei ksero 12 ores? 5-6 ωρες.αλλα μετα θα πρεπει για 3-4 φορτισεις να το αφηνεις να διχνει κοκκινο και μην το φορτιζεις απ'την μεση.τα "δοντια" της μπαταριας θα τα :blink: μετα απο εναν μηνα περιπου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 @zxr: Σ'ευχαριστώ πολύ! Πολύ καλές κ οι δυο εφαρμογές :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldplay3 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Καλησπερα παιδια...καινουριος κ εγω... Μια βοηθεια θα ηθελα.. Δεν μπορω να κανω συνδεση με το My Phone Explorer.. Αδυνατη συνδεση λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Τώρα που το ψάχνω λίγο παραπέρα με εφαρμογές, ανακάλυψα το Worldmate :p Υπάρχει πουθενα "διαθέσιμο" σε java και για εμας, γιατί μόνο σε .sis το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Τώρα που το ψάχνω λίγο παραπέρα με εφαρμογές, ανακάλυψα το Worldmate :p Υπάρχει πουθενα "διαθέσιμο" σε java και για εμας, γιατί μόνο σε .sis το βρίσκω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1449619#post1449619 Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Τώρα που το ψάχνω λίγο παραπέρα με εφαρμογές, ανακάλυψα το Worldmate :p Υπάρχει πουθενα "διαθέσιμο" σε java και για εμας, γιατί μόνο σε .sis το βρίσκω... Τι ακριβώς κάνει το WorldMate; Το κατέβασα από κει που λεει ο nikoleon αλλα δεν τρέχει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Τι ακριβώς κάνει το WorldMate; Το κατέβασα από κει που λεει ο nikoleon αλλα δεν τρέχει. Πληροφορίες για το WorldMate θα βρεις στο επίσημο site του http://www.mobimate.com/j2me_business.shtml?filename=j2me.jpg Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 anabatmisi apo to kinito pos kanoume ggiati mou leei diakopi enimerosis ti na kano? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Καλησπερα παιδια...καινουριος κ εγω... Μια βοηθεια θα ηθελα.. Δεν μπορω να κανω συνδεση με το My Phone Explorer.. Αδυνατη συνδεση λεει... Όταν θα συνδέσεις το κινητό με το καλώδιο θα επιλέξεις Λειτουργία Κινητού και όχι Λειτουργία Μεταφοράς Αρχείων. anabatmisi apo to kinito pos kanoume ggiati mou leei diakopi enimerosis ti na kano? Προσωρινά όσο θα τρέχει το πρόγραμμα για την αναβάθμηση απενεργοποίησε ότιδήποτε έχεις για προστασία στο internet.Συνήθως το κολλάει το firewall.Απενεργοποιησέτε και δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Eυχαριστω πολυ!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzz750 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Καλημερες σε ολους. Την Παρασκευη πηγα και εκανα αναβαθμιση στη Sony Ericsson της περιοχης μου. Σιγουρα θα εχει ξανα-υποθει ...αλλα με πιο συνδιασμο πληκτρων μπορω να δω την εκδοση του λογισμικου?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Καλημερες σε ολους. Την Παρασκευη πηγα και εκανα αναβαθμιση στη Sony Ericsson της περιοχης μου. Σιγουρα θα εχει ξανα-υποθει ...αλλα με πιο συνδιασμο πληκτρων μπορω να δω την εκδοση του λογισμικου?:rolleyes: >*<<*<*, όπου * αστεράκι και >< κατευθύνσεις του πολυπλήκτρου, κι επιλέγεις το Service Info. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzz750 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 >*<<*<*, όπου * αστεράκι και >< κατευθύνσεις του πολυπλήκτρου, κι επιλέγεις το Service Info. ;) Πολυ ωραιοοοος!:p Exω λεει την R4EA031....γιαααα πειτε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Πολυ ωραιοοοος!:p Exω λεει την R4EA031....γιαααα πειτε!:lol: τι ακριβώς θέλεις να μάθεις??? καμιά σελιδούλα πιω πίσω...λέω εγώ..να διαβάσεις? μπά ε? έχεις την τελευταία. δεν έχουμε κάτι άλλο να σου πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzz750 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 τι ακριβώς θέλεις να μάθεις??? καμιά σελιδούλα πιω πίσω...λέω εγώ..να διαβάσεις? μπά ε? έχεις την τελευταία. δεν έχουμε κάτι άλλο να σου πούμε. Αυτο ακριβως που μου ειπες! Να'σαι καλα!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnick Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 re paidia giati otan ksekinisa to kinito mou vgale enimerosi na ksekiniso tin enimerosi kai patisa nai kai thelei dimiourgia profil...ti tha kano me afto pos tha to apenergopoiiso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 re paidia giati otan ksekinisa to kinito mou vgale enimerosi na ksekiniso tin enimerosi kai patisa nai kai thelei dimiourgia profil...ti tha kano me afto pos tha to apenergopoiiso? Αυτο το κανει οταν το κινητο ειναι καινουργιο η εχεις κανει επαναφορα ρυθμισεων.μπορεις να πατησεις οχι και να το φτιαξεις μετα μονος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Πάρτε το δικό μου που δουλεύει: Φίλε σ'ευχαριστώ πολύ και για τα 2 links που έδωσες για την εφαρμογή, αλλά δυστυχώς καμμία δε μου δουλεύει. Apllication error και στις 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 παιδιά ξέρει κάποιος πόσο sar έχει το w810? Παλιότερα είχα κοιτάξει στο site και έλεγε 0,64 νομίζω,ενώ τώρα το έχει 0,99. Μερικοί που το έχουν αν μας έλεγαν τι γράφει το βιβλίο θα βοηθούσε. (το w850 έχει 0,61 δηλαδή αρκετά καλό,αλλά 100€ παραπάνω μόνο για το λόγο αυτό δεν αξίζει.Επίσης νομίζω το w850 στα 2 megapixel δεν έχει zoom.) Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Επίσημα η SE αναφέρει ότι η υψηλότερη τιμή είναι 0,99W/kg. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10376. Δεν ξέρω για πόσο παλιότερα μιλάς αλλά έχοντας ξανά συζητήσει το θέμα (θα το βρεις κάμποσες σελίδες πίσω) ο ίδιος αριθμός αναφέρθηκε. Σε διάφορα site πάντως έχω δει και το 0,64 που αναφέρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Επίσημα η SE αναφέρει ότι η υψηλότερη τιμή είναι 0,99W/kg. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10376. Δεν ξέρω για πόσο παλιότερα μιλάς αλλά έχοντας ξανά συζητήσει το θέμα (θα το βρεις κάμποσες σελίδες πίσω) ο ίδιος αριθμός αναφέρθηκε. Σε διάφορα site πάντως έχω δει και το 0,64 που αναφέρεις. Βασικά υπάρχουν διάφορες απόψεις γύρω από το θέμα. Αυτά που βρήκα είναι τα εξής: α. Από το site http://reviews.cnet.com/Sony_Ericsson_W810i/4505-6454_7-31661177.html According to the FCC, the W810i has a digital SAR rating of 1.04 watts per kilogram. β. Από το site http://www.sonyericsson.com/downloads/W810i__SAR_ROW_R2a_Multilingual.pdf The highest SAR value for this model phone tested by Sony Ericsson for use at the ear is 0,99 W/kg (10g). γ. Ένα ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα είναι ο διαχωρισμός για την Αμερική και την Ευρώπη. Στην Αμερική δίνει SAR 1,04 ενώ στην Ευρώπη 0,64. http://www.sarshield.com/english/radiationchart-sonyericsson.htm Θεωρώ ότι αυτό το site είναι το πιο έγκυρο μιας και όπως λέει τα στοιχεία του τα ανανεώνει κάθε εβδομάδα. Ποιός από όλους έχει δίκιο δεν ξέρω.Και τελικά δεν εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς το ποσό της ακτινοβολίας που δεχόμαστε.:( :( :( Όχι ότι και να μάθουμε θα κάνουμε τίποτα απλά έτσι να ξέρουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Kalispera jimania mpori kapoios na mou pei otan teleiosi i fortisi tou kinitou sou vgazei kapoia endixi? eimai new sta sony-ericsson sto motorolla pou eixa egrafe pliris fortisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Kalispera jimania mpori kapoios na mou pei otan teleiosi i fortisi tou kinitou sou vgazei kapoia endixi? eimai new sta sony-ericsson sto motorolla pou eixa egrafe pliris fortisi. Το ίδιο σου βγάζει και στο W810. @tria12345_ 0,99 με 1,04 δεν είναι μεγάλη διαφορά. Οπότε μάλλον προς αυτή την τιμή το κόβω το κινητάκι μας. Όπως και να έχει όμως ακόμα και 0,64 να ήταν έχουμε πει ότι η χρήση hands free είναι επιτακτική για να αποφεύγουμε τις όποιες "παρενέργειες". Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Rotao giati exei mini stathero to eikonidio tou keraunou kai to eikonidio tis mpatarias.sorry an kano ilithies erotisis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts