Tsimpouris Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!! Όμως αναρωτιέμαι γιατί δεν διορθώνουν επιτέλους την αναβάθμιση ώστε και εμάς να μην ταλαιπωρούν αλλά και αυτοί να μένουν ήσυχοι ??? Λες και θα κερδίσουν τίποτα με το να τους το πάω να μου περάσουν τα Ελληνικά μενού, αφου ειναι στην εγγύηση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MR_GREED Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 re paidia as me voithisei kapoios giati kaigomai. Pos ginetai telos panton to backup tou kinitou sto pc? De vlepo kamia tetoia epilogi sto pc suite i sto file manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 re paidia as me voithisei kapoios giati kaigomai. Pos ginetai telos panton to backup tou kinitou sto pc? De vlepo kamia tetoia epilogi sto pc suite i sto file manager Καλημερα.θα απεγκαταστησεις το pc suite και θα κατεβασεις το myphone explorer.αυτο ειναι το εργαλειο που κανεις μπακαπ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MR_GREED Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Re aderfe vrika ena link tou my phone explorer pou eihes postarei esi omos mou ta vgazei sta germanika kai den mporo na to katevaso. eheis kanena allo link na to katevaso sta bam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsimpouris Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 http://www.fjsoft.at/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MR_GREED Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Se efharisto poli re magka.Na sou po efoson eheis kanei tin releftaia anavathmisi. Peripou poso diarkei na perastei sto kinito? Svinontai mesa oti eho? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asen8 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Να ρωτησω κατι οταν πρωτοαγορασεις αυτο το κινητο δν εχει μεσα ελληνικα? Παράθεση A.S.E.N. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Φυσικά και έχει Ελληνικά και Ελληνικό μενού. Με την τελευταία αναβάθμιση χάνονται τα Ελληνικά μενού όμως + δημιουργείται και ένα πρόβλημα με τις φωτογραφίες στις επαφές (τουλάχιστον σε μένα, δεν ξέρω αν οι seventh_haven και tsimpouris το πρόσεξαν). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1501185#post1501185 Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Se efharisto poli re magka.Na sou po efoson eheis kanei tin releftaia anavathmisi. Peripou poso diarkei na perastei sto kinito? Svinontai mesa oti eho? Κρατάει κάνα 10λεπτο και δεν σβήνεται τίποτα από ρυθμίσεις-τηλέφωνα-κτλ. Αν δεν έχεις πρόβλημα όμως με dropped calls καλύτερα περίμενε λίγο, τρία άτομα εδώ μέσα χάσαμε τα Ελληνικά μενού μετά την αναβάθμιση... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 εμενα εκει που δουλευε κανονικα σταματησε να δουλευει και οταν το ανοιγω αναβοσβηνει μονο η οθονη οποτε αραγε τη προβλημα εχει? το εχω στο service ν α δουμε ποτε 8α ειναι ετοιμο!!! Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Φίλε Tsimpouris, ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ μια μέρα αφού το αγόρασα. Δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση και σβήστηκαν τα ελληνικά από το μενού. Δοκίμασα: α)να ξαναπεράσω την αναβάθμιση και β) να κάνω master reset, αλλά δυστυχώς τα ελληνικά δεν επανήλθαν. Πιστεύω πως η μόνη λύση είναι να το πάμε σε service point της SE για να μας περάσουν εκ νέου τη γλώσσα. Αλήθεια, μήπως ξέρει κάποιος να μας πει ποιο είναι το καλύτερο service point στην Αθήνα? (καλύτερο από την άποψη τόσο της δουλειάς που γίνεται όσο κι από του χρόνου παράδοσης της συσκευής). Προτείνω την Teleservice.(TSI) Βρίσκεται στην λεωφόρο Καβάλας(στη συμβολή με την εθνική οδό) και στην Γλυφάδα στο city plaza. Κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο έχω δεί από σέρβις κινητών στην Ελλάδα. (για να καταλάβεται , όταν το κινητό είναι έτοιμο σας παίρνει τηλ. ο ίδιος ο τεχνικός(οπότε ρωτάτε ότι θέλετε:D ) Ποτέ δεν μου έχουν κρατήσει κινητό πάνω από 24 ώρες , ότι πρόβλημα και να είχε. ----διαφήμιση τέλος----:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asen8 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Κρατάει κάνα 10λεπτο και δεν σβήνεται τίποτα από ρυθμίσεις-τηλέφωνα-κτλ. Αν δεν έχεις πρόβλημα όμως με dropped calls καλύτερα περίμενε λίγο, τρία άτομα εδώ μέσα χάσαμε τα Ελληνικά μενού μετά την αναβάθμιση... Εγω πιστευω οτι εχει μεταφερθει ιος στο κινητο σου απο το μπλουτουθ η εχει παρει νερα.Το πρωτο το ειχα παθει με το κ700ι κ με το καιρο εφτιαξε μονο του.Καλα θα κανεις να το στειλεις καπου να στο φτιαξουν πριν να ειναι αργα γιατι μπορει να ειναι κ κατι αλλο... Παράθεση A.S.E.N. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Εγω πιστευω οτι εχει μεταφερθει ιος στο κινητο σου απο το μπλουτουθ η εχει παρει νερα.Το πρωτο το ειχα παθει με το κ700ι κ με το καιρο εφτιαξε μονο του.Καλα θα κανεις να το στειλεις καπου να στο φτιαξουν πριν να ειναι αργα γιατι μπορει να ειναι κ κατι αλλο... Τηλέφωνα όπως το k700 και το w810 νομίζω ότι δεν είναι δυνατόν να κολλήσουν ιο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asen8 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ελα ομως που κολλανε.Τουλαχιστον το κ700 κολλαει.Τωρα αν εχουν βαλει παραπανω προστασια για ιους στο 810 δν ξερω...Εγω μια ιδεα ειπα. Παράθεση A.S.E.N. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ελα ομως που κολλανε.Τουλαχιστον το κ700 κολλαει.Τωρα αν εχουν βαλει παραπανω προστασια για ιους στο 810 δν ξερω...Εγω μια ιδεα ειπα. Δεν είναι θέμα antivirus:p Τηλέφωνα με κλειστό λογισμικό ,δεν είναι νοητό να κολλήσουν ιο. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω , ας βοηθήσει:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asen8 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Δεν είναι θέμα antivirus:p Τηλέφωνα με κλειστό λογισμικό ,δεν είναι νοητό να κολλήσουν ιο. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω , ας βοηθήσει:O Δεν εχουν καθολου κλειστο λογισμικο!δεν ειναι sharp ,sony ericsson ειναι! Παράθεση A.S.E.N. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 to firmware pos tha to dw paidia? Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asen8 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 to firmware pos tha to dw paidia? Ayta ston ddr2 Παράθεση A.S.E.N. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Δεν εχουν καθολου κλειστο λογισμικο!δεν ειναι sharp ,sony ericsson ειναι! Δεν είναι smartphone , αυτό εννοώ (μην ανησυχείς , δεν σου το πρόσβαλα:p ) Για να δούμε την έκδοση λογισμικού πιέζουμε διαδοχικά: >*<<*<* Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ayta ston ddr2 already answered:) (sorry για το διπλό πόστ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asen8 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 already answered:) (sorry για το διπλό πόστ) :angry::angry::angry::angry: Παράθεση A.S.E.N. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Φυσικά και έχει Ελληνικά και Ελληνικό μενού. Με την τελευταία αναβάθμιση χάνονται τα Ελληνικά μενού όμως + δημιουργείται και ένα πρόβλημα με τις φωτογραφίες στις επαφές (τουλάχιστον σε μένα, δεν ξέρω αν οι seventh_haven και tsimpouris το πρόσεξαν). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1501185#post1501185 TA ELLINIKA XANONTAI MONO STIS VL SYSKEYES!!!:cool: Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asen8 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 TA ELLINIKA XANONTAI MONO STIS VL SYSKEYES!!!:cool: Επειδη ειμαι λιγο μικρη κ δεν το κατεχω το vl μου λες toledo τι ακριβως σημαινει? Παράθεση A.S.E.N. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 εμενα εκει που δουλευε κανονικα σταματησε να δουλευει και οταν το ανοιγω αναβοσβηνει μονο η οθονη οποτε αραγε τη προβλημα εχει? το εχω στο service ν α δουμε ποτε 8α ειναι ετοιμο!!! epatha to idio kai to eixa 4 meres stin ericsson tora ola kala, kai ksereis ti mou eipan? na min afino to kinito na adeiasei entelos!! mallon m@l@kies mou eipan giati to epathe me to pou to koumposa sto kalodio gia na to paro backup!!!:cool: Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Δεν εχουν καθολου κλειστο λογισμικο!δεν ειναι sharp ,sony ericsson ειναι! nai alla oi ioi einai se morfi sis kai oxi jar TA SONY ERICSSON EXOUN KLEISTO LOGISMIKO diladi den einai oute symbian oute windows mobile kai den mporoun na kolisoun ious den ginete apla me to anabosbima tis othonis deixnei oti kolise to logismiko kai thelei ksana perasma oxi me update alla apo thn sony Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts