Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και θελω τη γνωμη σας γιατι ειμαι σε διλημμα.Σκεφτομαι να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε k750(η w800 καλυτερα?) και w810!!!

Ποιες ειναι οι διαφορες τους?αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα για το w810?γιατι ειναι και ακριβουτσικο το ατιμο :(

sorry αν εχει ξαναγινει τετοια συζυτηση

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα.Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και θελω τη γνωμη σας γιατι ειμαι σε διλημμα.Σκεφτομαι να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε k750(η w800 καλυτερα?) και w810!!!

Ποιες ειναι οι διαφορες τους?αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα για το w810?γιατι ειναι και ακριβουτσικο το ατιμο :(

Κατά τη γνώμη μου , όχι.Εκτός και αν δεν σου αρέσει το w800 εξωτερικά.

Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι κατά 95%τα ίδια

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Συμφωνο με το φιλο μου παραπανω. Σαν κινητο..το Κ750-W800 με το W810 δεν εχουν σημαντικες διαφορες που να δικαιολογουν τη διαφορα τιμης. Αν το W800 σου αρεσει εμφανησιακα....GO FOR IT!!!:food:

Αν το W800 σου αρεσει εμφανησιακα....GO FOR IT!!!:food:

Ειδικά εκεί που έχει φτάσει πλέον η τιμή του...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Να κανω μια ερωτηση?:O

Εχω το προβλημα με το φλας της φωτογραφικης μηχανης (αναβοσβηνει οταν παω να βγαλω photo) στο w810,και σκεφτομαι να του κανω μια αναβαθμιση με το καλωδιο απο το pc μου.

Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση (αν υπαρχει γιατι το κινητο ειναι καινουριο σχετικα)?

Την εχει περασει κανενας στο κινητο του?Δουλεψε οκ?

Απ'οτι ξερω οταν κανεις αναβαθμιση στα SE χανονται τα παντα απο το κινητο (την πρωτη φορα). Κατεβασα ενα PhoneBackup αλλα δε μου φαινετε αξιοπιστο. Ασε που οταν πηγα να το χρησιμοποιησω μου πεταξε ενα παραθυρακι οτι κατα τη διαρκεια του Backup αν κατι παει στραβα μπορει να καταστραφει το κινητο!:blink:

Ξερετε κανενα καλο προγραμματακι για να κανω Backup πριν του κανω την αναβαθμιση?

Ευχαριστω εκ των προτερο!:rolleyes:

Να κανω μια ερωτηση?:O

Εχω το προβλημα με το φλας της φωτογραφικης μηχανης (αναβοσβηνει οταν παω να βγαλω photo) στο w810,και σκεφτομαι να του κανω μια αναβαθμιση με το καλωδιο απο το pc μου.

Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση (αν υπαρχει γιατι το κινητο ειναι καινουριο σχετικα)?

Την εχει περασει κανενας στο κινητο του?Δουλεψε οκ?

Απ'οτι ξερω οταν κανεις αναβαθμιση στα SE χανονται τα παντα απο το κινητο (την πρωτη φορα). Κατεβασα ενα PhoneBackup αλλα δε μου φαινετε αξιοπιστο. Ασε που οταν πηγα να το χρησιμοποιησω μου πεταξε ενα παραθυρακι οτι κατα τη διαρκεια του Backup αν κατι παει στραβα μπορει να καταστραφει το κινητο!:blink:

Ξερετε κανενα καλο προγραμματακι για να κανω Backup πριν του κανω την αναβαθμιση?

Ευχαριστω εκ των προτερο!:rolleyes:

Δεν χρειάζεται φίλε μου.Τίποτα δεν πρόκειται να χαθεί!:)

Η μόνη περίπτωση να χαθούν τα δεδομένα σου είναι αν κάνεις υποβάθμιση , δλδ περάσεις παλιότερο firmware, γιατί υπάρχει περίπτωση να "παγώσει" το κινητό.Και αυτό δεν είναι απόλυτο όμως.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.:)

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

για μενα περα απο την εμφανιση πιστευω οτι στην οθονη το 810 με το 800 εχει αρκετη διαφορα και μην ακουσω κατι αρνητικο γιατι τα συγκρινα και τα 2 μαζι με το ιδιο φοντο.αν θες να παρεις το 810 πιστευω οτι αξιζει λογω του οτι ειναι πιο φρεσκο μοντελο κι επισης για τη πιο ζωντανη οθονη που διαθετει σε σχεση με το 800.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

για μενα περα απο την εμφανιση πιστευω οτι στην οθονη το 810 με το 800 εχει αρκετη διαφορα και μην ακουσω κατι αρνητικο γιατι τα συγκρινα και τα 2 μαζι με το ιδιο φοντο.αν θες να παρεις το 810 πιστευω οτι αξιζει λογω του οτι ειναι πιο φρεσκο μοντελο κι επισης για τη πιο ζωντανη οθονη που διαθετει σε σχεση με το 800.

Ναι, εντάξει,και στην οθόνη έχουν διαφορά.Όχι όμως οτι κάτι τέτοιο δικαιολογεί την διαφορά τιμής τους...

ενταξει εχουν 70-75 ευρω διαφορα αλλα δε ξερω,εγω θα τα θυσιαζα.

ενταξει εχουν 70-75 ευρω διαφορα αλλα δε ξερω,εγω θα τα θυσιαζα.

Μεταξύ μας:secret: ....

και εγώ:D :D

Αλλά προσπαθώ οι απαντήσεις μου στους φίλους που ρωτάνε να είναι όσο γίνεται πιο.....λογικές γιατί δεν κουβαλάμε όλοι την ίδια τρέλα σην τελική:)

Πλαισιο Μεταμορφωσης στο Cosmote 240 συνολικα πήγε περιπου 290 ευρώ. Έκανα μεταφορά απο Βοδιαφον

Ρε παιδια, το σήμα όμως σα να μην έιναι και τοσο καλό, με αλλα κινητα σπιτι επιανε μια χαρα, αυτό το χάνει πολλές φορές. Έχει παρατηρησει κανείς το ίδιο?

Be Inspired...

LuSifer_gr

Πλαισιο Μεταμορφωσης στο Cosmote 240 συνολικα πήγε περιπου 290 ευρώ. Έκανα μεταφορά απο Βοδιαφον

Ρε παιδια, το σήμα όμως σα να μην έιναι και τοσο καλό, με αλλα κινητα σπιτι επιανε μια χαρα, αυτό το χάνει πολλές φορές. Έχει παρατηρησει κανείς το ίδιο?

Τα γνωστα ''παιδικα'' προβληματα της SE. Οπως αναφερεται κατα κορον στα ξενα forum οι περισσοτεροι εχουν προβληματα με το σημα (και τις χαμενες κλησεις) και με το φλας (αναβοσβηνει). Σε νεοτερες εκδοσεις θα διορθωθουν.

Ειναι πολυ εκνευριστικο να παρουσιαζονται παντα προβληματα (και σχεδον τα ιδια) σε ολα τα τηλ της se' δειχνει προχειροτητα. Απο την αλλη αυτα συμβαινουν σχεδον σε ολες τις εταιρειες. Αυτο που εκτιμω στη SE ειναι οτι προσπαθει με συνεχεις αναβαθμισεις να διωρθωνει τα ''λαθη'' και να βελτειωνει τα κιν.

Γι αυτο ειναι θετικοτατο το γεγονος οτι μπορεις χωρις επιπλεον εξοδα (δηλ με τα παρερχομενα του κιν) να αναβαθμισεις σπιτι σου το κιν χωρις απωλεια δεδομενων (πραγμα που δε μπορουσες στο κ700)

Μια που σας ζαλισα αρκετα ας πω και το μεγαλο πλεονεκτιμα των κιν se. Η μεγαλη μεταπωλητικη τους αξια. Το κ700 πουλαει τωρα σαν τρελο ενω το Τ610 μεχρι το φθινοπωρο υπηρχε στις βιτρινες. Για τα αντιστοιχα κιν της εποχης του δυσκολα βρισκεις ακομα και μπαταριες....

Τα γνωστα ''παιδικα'' προβληματα της SE. Οπως αναφερεται κατα κορον στα ξενα forum οι περισσοτεροι εχουν προβληματα με το σημα (και τις χαμενες κλησεις) και με το φλας (αναβοσβηνει). Σε νεοτερες εκδοσεις θα διορθωθουν.

Ειναι πολυ εκνευριστικο να παρουσιαζονται παντα προβληματα (και σχεδον τα ιδια) σε ολα τα τηλ της se' δειχνει προχειροτητα. Απο την αλλη αυτα συμβαινουν σχεδον σε ολες τις εταιρειες. Αυτο που εκτιμω στη SE ειναι οτι προσπαθει με συνεχεις αναβαθμισεις να διωρθωνει τα ''λαθη'' και να βελτειωνει τα κιν.

Γι αυτο ειναι θετικοτατο το γεγονος οτι μπορεις χωρις επιπλεον εξοδα (δηλ με τα παρερχομενα του κιν) να αναβαθμισεις σπιτι σου το κιν χωρις απωλεια δεδομενων (πραγμα που δε μπορουσες στο κ700)

Μια που σας ζαλισα αρκετα ας πω και το μεγαλο πλεονεκτιμα των κιν se. Η μεγαλη μεταπωλητικη τους αξια. Το κ700 πουλαει τωρα σαν τρελο ενω το Τ610 μεχρι το φθινοπωρο υπηρχε στις βιτρινες. Για τα αντιστοιχα κιν της εποχης του δυσκολα βρισκεις ακομα και μπαταριες....

Μην παραπονιέσαι καθόλου για τα λογισμικά.

Έχοντας χρησιμοποιείσει κινητά πολλών εταιριών , μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι τα SE έχουν από τα σταθερότερα. Το w900 που όταν το αγόρασα είχε την νεότερη έκδοση δεν μου έχει κολλήσει ποτέ!!!Το ίδιο και το παλιότερο v800.

Όσο για την μεταπωλητική αξία , μην ξεχνάς ότι και το t610 και το K700 ήταν πραγματικά best-sellers,όπως και κάθε τηλέφωνο της SE σε αυτή την κατηγορία:)

Παιδία πήρα και εγώ το W810i. Μου αρέσει περισσότερο από το Κ750 που είχα. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι στο site της εταιρίας δεν υπάρχει επιλογή για αναβάθμηση λογισμικού. Λέτε να γίνεται μόνο μέσω wap;

Παιδία πήρα και εγώ το W800i. Μου αρέσει περισσότερο από το Κ750 που είχα. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι στο site της εταιρίας δεν υπάρχει επιλογή για αναβάθμηση λογισμικού. Λέτε να γίνεται μόνο μέσω wap;

Ψάξε σε άλλα κινητά , λίγο παλιότερα(p900, w500, κλπ)Στα πολύ καινούρια δεν έχει ακόμα προστεθεί αυτό το link.

Υπηρεσία αναβάθμισης λέγεται:)

Το πλαίσιο μέχρι τέλος Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων δίνει με κάθε νέα σύνδεση(για ανανέωση δεν ξέρω) και με την αγορά ενός Sony Ericsson δώρο ένα bt handsfree...το είδα χθές σε έναν απο τους καταλόγους που μοιράζουν

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Η αληθεια ειναι οτι δεν τρελαινομαι με την εμφανιση του w800.Απο την αλλη το w810 μου αρεσει πολυ αλλα το μονο που με κανει να το σκεφτομαι ειναι ι τιμη του :(

Παντως απ'οτι ειδα στο thread αυτο ολοι ειναι ευχαριστημενοι αν και δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες απο τον προκατοχο του.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Η αληθεια ειναι οτι δεν τρελαινομαι με την εμφανιση του w800.Απο την αλλη το w810 μου αρεσει πολυ αλλα το μονο που με κανει να το σκεφτομαι ειναι ι τιμη του :(

Παντως απ'οτι ειδα στο thread αυτο ολοι ειναι ευχαριστημενοι αν και δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες απο τον προκατοχο του.

οντως δεν εχει και τις τερστιες διαφορες σε σχεση με το 800 ομως θα σου ελεγα καλυτερα να παρεις αυτο,ωστοσο νομιζω οτι στν αναμονη ειναι λιγο καλυτερο απο το 800,δεν ειμαι σιγουρος απλα ετσι νομιζω.

παντως ειναι ερωτας αυτο το κινητακι:)

Re paidia...

Vasiki diafora poia einai w810 kai w900??? giati exei mono 20 eyro diafora..

i kamera einai to idio kali???

Enatksi den exei to 900 karta mnimis alla exei kai 400mb shared!!!!

Re paidia...

Το w900 έχει 475mb:D

Ένα MS 512 πόση πραγματική έχει?

Λιγότερη νομίζω.

Πραγματικά ενεξήγητh η τιμή του 810:worry:

Re paidia...

Το W900 φυσικά και έχει κάρτα μνήμης! Κι εκτός αυτού το W900 έχει και μια τεράστια οθόνη (και μέγεθος εννοείται)...

Η κάμερα είναι η ίδια...

Κατ' αρχάς από τεχνολογικής απόψεως δε συγκρίνονται διότι το W900 είναι UMTS και το W810 GSM/EDGE.

Φυσικά κι εγώ πιστεύω ότι το W810 είναι υπερτιμημένο...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Το W900 φυσικά και έχει κάρτα μνήμης! Κι εκτός αυτού το W900 έχει και μια τεράστια οθόνη (και μέγεθος εννοείται)...

Η κάμερα είναι η ίδια...

Κατ' αρχάς από τεχνολογικής απόψεως δε συγκρίνονται διότι το W900 είναι UMTS και το W810 GSM/EDGE.

Φυσικά κι εγώ πιστεύω ότι το W810 είναι υπερτιμημένο...

Από φώτο του 810 που έχω δεί στο internet, νομίζω ότι το w900 έχει ελαφρώς καλύτερη κάμερα.

Από φώτο του 810 που έχω δεί στο internet, νομίζω ότι το w900 έχει ελαφρώς καλύτερη κάμερα.

Ναι, όντως αυτό αληθεύει, όμως στις προδιαγραφές (όπου είναι και ο πλέον σημαντικός παράγοντας τιμολόγησης) η κάμερα είναι η ίδια ;)

Νίκος Καββαδίας

Ναι, όντως αυτό αληθεύει, όμως στις προδιαγραφές (όπου είναι και ο πλέον σημαντικός παράγοντας τιμολόγησης) η κάμερα είναι η ίδια ;)

Ναι.Αλλά επίσης στις προδιαγραφές το w900 έχει την ίδια κάμερα με το k750 καθώς και την ίδια οθόνη με το Sharp 903(μάλιστα και λίγο καλύτερη ,λόγω μικρότερης διαγωνίου:p ) , αλλά στην πράξη.......(καλά δεν είναι και η μέρα με τη νύχτα αλλά το Sharp είναι καλύτερο)

Το hardware της κάμερας είναι ίδιο στα k750-w900-w810, η διαφορά είναι στο λογισμικό νομίζω.:O

Το W810i είναι ποιό νέο μοντέλο, και όπως κάνει πάντα η SE, σε λίγο καιρό θα πέσει η τιμή του. Όμως το W900 είναι τεράστιο μπροστά στο W810. Έτσι παρόλο που έχει καλύτερη οθόνη δεν το προτιμώ. Άσε που δεν μου αρέσει η απόσταση του πολυπλήκτρου από το άλλο πληκτρολόγιο.

• The title was changed to Sony Ericsson W810i