RAVER Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Να κάνω μια ερωτηση, μπορει να εχει απαντηθει βεβαια, και ζητω συγνωμη.. Το κινητό κυκλοφορεί και σε άσπρο χρώμα? Στο site της sony ericsson τουλάχιστον λέει πως βγαίνει σε μαύρο και άσπρο... κυκλοφορει και μπορεις να το αγορασεις κανονικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 κυκλοφορει και μπορεις να το αγορασεις κανονικα.:) Εχμ... απο πού ?? Vodafone και wind το εχουν σε μαύρο Μήπως υπάρχει καποια λευκή προσοψη? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Εχμ... απο πού ?? Vodafone και wind το εχουν σε μαύρο Μήπως υπάρχει καποια λευκή προσοψη? Σε αυτα τα καταστηματα ειναι δυσκολο να το βρεις..ομως απο eml.gr ειχα παραγγειλει πριν κατι μηνες,τωρα :worry: στο σιτε οτι δεν υπαρχει.παντως ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις κατι...γιατι το κινητο ειναι στα "τελευταια" του.και γι'αυτο η τοσο χαμηλη τιμη πωλησης του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Καλα οκ.. δέχομαι πως αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει σε λευκό. Μπορείς να με βοηθήσεις ομως σχετικά με το που μπορώ να βρω την άσπρη πρόσοψη ? Σορρυ που γίνομαι φορτικός, αλλα έχω κόλλημα με το λευκο χρώμα... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Καλα οκ.. δέχομαι πως αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει σε λευκό. Μπορείς να με βοηθήσεις ομως σχετικά με το που μπορώ να βρω την άσπρη πρόσοψη ? Σορρυ που γίνομαι φορτικός, αλλα έχω κόλλημα με το λευκο χρώμα... :worry: εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 45 ευρώ και δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο (δηλ θα ναι ασπρο με μαύρα πλήκτρα...) Θα έδινα τα 45, αλλά μόνο αν είχε και πληκτρολόγιο. Anyway , όπως και να'χει σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, να'σαι καλα! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 45 ευρώ και δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο (δηλ θα ναι ασπρο με μαύρα πλήκτρα...) Θα έδινα τα 45, αλλά μόνο αν είχε και πληκτρολόγιο. Anyway , όπως και να'χει σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, να'σαι καλα! 16 € απο Ebay...(μαζι με τα μεταφορικα) Μεσα στην εβδομάδα θα την εχω. Ολα μαζι με τα κουμπάκια,το πληκτρολογιο και 2 εργαλειακια.:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 χε χε! Καλορίζικο γείτονα ! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 όπως και να'χει σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, να'σαι καλα! :rolleyes: Παρακαλώ πολύ φίλε μού :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 παιδια μια βοηθεια! εχω ενα προβλημα με το τηλεφωναικι μου......Δεν ανοιγει! διεχνει μια λευκη οθονη και μετα τιποταα αλλο..... εχει κανεις καποια καλη προταση; σε ποιο μερος πρεπει να το παω για να μου το φτιαξουν;;; μενω στα ανω λιοσια,και εχω εγγυηση για κανενα 4μηνο ακομη. ας με βοηθησει καποιος please γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια, οπως επισης εχω μηδενικο χρονο για να ψαξω σε ολες τις προηγουμενες σελιδες....... ευχαριστω πολυ///:cry: Βγάλε τη μπαταρία, βγάλε την κάρτα μνήμης, βάλε την μπαταρία και άνοιξέ το. Όταν ανοίξει (αν ανοίξει φυσικά)... ξαναβάλε μετά την κάρτα μνήμης... :wink: Το δικό μου το έχει πάθει αρκετές (εώς πολλές) φορές αυτό, αλλά πάντα έτσι στρώνει... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 16 € απο Ebay...(μαζι με τα μεταφορικα) Μεσα στην εβδομάδα θα την εχω. Ολα μαζι με τα κουμπάκια,το πληκτρολογιο και 2 εργαλειακια.:) δωσε μας το link να παρουμε και εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ε μπές ebay.co.uk /ebay.com και ψάξε σαν W810 white case .... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Εγώ πάντως στην πόλη μου από μαγαζί που παίρνω κινητά (για την ακρίβεια έπαιρνα,αν με ξαναδούν εκεί μέσα,να με κλάσ**ν!) την είδα 50€.Ήταν όμως πολύ ωραία και χρυσή γύρω από την οθόνη.Μαζί είχε και πληκτρολόγιο! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keoma Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Καταρχην γεια σας.Να σας ρωτησω.Εκανα αναβαθμιση μεσω του update της sony στο w810i .Ολα καλα αλλα τωρα σαν γλωσσα εχω μονο αγγλικα.Στις ρυθμισεις ολα τα υπολοιπα χαθηκαν.Τι κανω.Σημειωτεον οτι στην αρχη του update επελεξα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keoma Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων. euxaristo exo kani alos tropos uparxi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Καταρχην γεια σας.Να σας ρωτησω.Εκανα αναβαθμιση μεσω του update της sony στο w810i .Ολα καλα αλλα τωρα σαν γλωσσα εχω μονο αγγλικα.Στις ρυθμισεις ολα τα υπολοιπα χαθηκαν.Τι κανω.Σημειωτεον οτι στην αρχη του update επελεξα ελληνικα. Σελίδα 73 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=93246&page=73 Το έχουμε πάθει αρκετοί, αν δεις στις επόμενες σελίδες εκεί πίσω υπάρχουν κάνα δυο κόλπα που ίσως το επαναφέρουν. Εμένα έστρωσε όταν βγήκε η επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keoma Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Σελίδα 73 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=93246&page=73 Το έχουμε πάθει αρκετοί, αν δεις στις επόμενες σελίδες εκεί πίσω υπάρχουν κάνα δυο κόλπα που ίσως το επαναφέρουν. Εμένα έστρωσε όταν βγήκε η επόμενη αναβάθμιση. paidia exo diabasi 90 selides exo dokimasi oti grafete edo poles fores ta ellinika mou exoun xa8ei adika me mia nomimi anabatmisi apo oti diabazo pola meloi exoun auto to problima an kapios filos gnorizi alon tropo as anaferi edo. euxaristo:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 paidia exo diabasi 90 selides exo dokimasi oti grafete edo poles fores ta ellinika mou exoun xa8ei adika me mia nomimi anabatmisi apo oti diabazo pola meloi exoun auto to problima an kapios filos gnorizi alon tropo as anaferi edo. euxaristo:p Αλλος τροπος...ειναι να το πας σε SErvice με αποδειξη αγορας και στο φτιαχνουν αυτοι..:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmp Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Περασα καποια αρχεια στο κινητο στη μνημη του τηλεφωνου μεσω του usb καλωδιου,οταν ομως το αποσυνδεσα απο τον υπολογιστη (εκανα πρωτα ασφαλη καταργηση συσκευης) αυτο κολλησε κι αρχισε να μου αναβοσβηνει ασπρη οθονη.Δοκιμασα να βγαλω μπαταρια και καρτα μνημης και να το ξανανοιξω αλλα ματαια,η ιδια κατασταση με την λευκη οθονη.Επιπλεον δεν το αναγνωριζει πια ο υπολογιστης οταν το συνδεω μεσω usb:mad: Υποψιαζομαι οτι εχει γεμισει η μνημη του κινητου γι'αυτο και δεν ανοιγει.Υπαρχει περιπτωση να κανω κατι μονος μου χωρις να τρεχω στο service?Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Δες το Νο3624 post στην αμέσως προηγούμενη σελίδα. Αρκετοί το έχουν πάθει. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmp Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Δες το Νο3624 post στην αμέσως προηγούμενη σελίδα. Αρκετοί το έχουν πάθει. Το εχω δει το συγκεκριμενο ποστ καθως και αλλα πολυ παλαιοτερα με φιλους που αντιμετωπιζαν το ιδιο προβλημα,αλλα δυτυχως κανεις δεν ειχε βρει λυση μονος του χωρις να τρεχει στα service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Δυστυχώς κι εγώ αυτό εννοούσα, ότι μάλλον θέλει service :worry: Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poetic_Justice Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 ρε παιδια λιγο τα φωτα σας αν μπορειτε. εκανα ενα φορματ σε windows και τα ξαναπερασα. περασα και το myphoneexplorer ξανα, και τωρα οταν συνδεω το κινητο και παω και κανω refresh να δω τα μηνυματα, οσα εχω γραμμενα με ελληνικους χαρακτηρες (Κ,Λ,Ω,κλπ) μου τα βγαζει με ενα ? τι παιζει?? απο οτι θυμαμαι πριν το φορματ, τα εβλεπα μια χαρα τα sms και αυτα που χα στο κινητο και αυτα που χα στο archive. εχω ξεχασει καποιο setting εγω?? καμια ιδεα anyone?? ευχαριστω Παράθεση Μη Δεχτείς Να Οριοθετήσεις Τα Όνειρά Σου Στο Πλαίσιο Του Εφικτού Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Hρθε όλη η άσπρη πρόσοψη!!!!!!!!!:up: :yahoo: :D Να και 2 φωτογραφιες! http://img142.imageshack.us/img142/7613/dsc00387aw4.th.jpgκαιhttp://img517.imageshack.us/img517/4215/dsc00388du5.th.jpg Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts