makis_thess Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ένας γνωστός μου θέλει να το πάρει. 'Εχει κάποιο ιδιαίτερο προβλημα το κινητό???? Η μπαταρία κρατάει? πείτε ότι ξέρετε... ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ένας γνωστός μου θέλει να το πάρει. 'Εχει κάποιο ιδιαίτερο προβλημα το κινητό???? Η μπαταρία κρατάει? πείτε ότι ξέρετε... ευχαριστω εκ των προτέρων Να το παρει..Προκειτε για πολυ καλο κινητο με καλη αυτονομια-καμερα-mp3 player και στα ++++ η καρτα μνημης 512 mb στην βασικη του συσκευασια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 εχει κανει κανενας απο εσας την αναβαθμιση απο davinci ?αξιζει τον κοπο η υπαρχει κινδυνος να παρω το κινητο στο χερι , υπαρχει τροπος να κανω backup το υπαρχων soft ωστε να ξαναπεραστει μετα αν παει κατι στραβα ? Δύσκολο δεν είναι απλά χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποιες οδηγίες πιστά και κατά γράμμα. Να κάνεις backup το firmware που έχεις τώρα περασμένο δεν γίνεται απλά αν γίνει κάτι τότε μέσα από το davinci θα βρεις το firmware που έχεις τώρα και θα το ξαναπεράσεις. Αλλά να ξέρεις ότι αν flashαρεις το κινητό τότε η εγγύηση χάνεται αυτομάτος.Και είναι 2 χρόνια. Και για να το πας στη SE να το φτιάξουν σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να το ξαναflashαρεις σε κάποιο firmware της SE.Αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι εφιτκό να γίνει αυτό και τι αλλαγές κάνει το FAR στο κινητό. Δεν ξέρω αν συμφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μήπως ο φίλος σου έχει Κ750 ??? :wink: Noop... W810i. Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μισό λεπτό τώρα γιατί έχει ζουμί η δουλειά! Στο W810 υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κινούμενο screensaver. Μήπως λοιπόν ο φίλος σου έχει βάλει κανένα animated screensaver που δείχνει κάποιο ρολόι;;; (Βέβαια το screensaver μετά από λίγο χάνεται ενω εσύ λες ότι είναι συνεχώς ορατό....) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μισό λεπτό τώρα γιατί έχει ζουμί η δουλειά! Στο W810 υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κινούμενο screensaver. Μήπως λοιπόν ο φίλος σου έχει βάλει κανένα animated screensaver που δείχνει κάποιο ρολόι;;; (Βέβαια το screensaver μετά από λίγο χάνεται ενω εσύ λες ότι είναι συνεχώς ορατό....) Κινούμενο screensaver παίζει.Και εγώ στο δικό μου έχω βάλει κινούμενο. Αλλά σωστά επισημαίνεις ότι μετά από λίγο η οθόνη σβήνει.Αυτό δεν αλλάξει με τίποτα.Μόνο στην περίπτωση που έχει flashάρει το τηλέφωνο με άλλο λειτουργικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Παιδιά, μπορεί να έχετε δίκιο. Μόλις τον ρώτησα, και μου είπε ότι το είχε δώσει σε κάποιον και του έβαλε διάφορα προγράμματα. (αυτός δεν έχει ιδέα). Μπορεί όντως να είναι screensaver με ρολόι.. Αν όντως είναι screensaver, ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε? Από την άλλη μπορεί και να το έχει flashάρει. Ξέχασα να σας πώ, ότι πήγα τελικά στον Γερμανό, για το τρίξιμο που έλεγα παραπάνω. Στην αρχή μου λέει.. "είναι φυσιολογικό αυτό το τρίξιμο, γιατί είναι πλαστικό", αφού έγινε ένας ψιλοχαμός, τελικά θα μου το αντικαταστήσει αύριο, γιατί δεν είχε διαθέσιμο εκείνη την στιγμή. Για να δούμε. Θα το κάνει??? Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Παιδιά, μπορεί να έχετε δίκιο. Μόλις τον ρώτησα, και μου είπε ότι το είχε δώσει σε κάποιον και του έβαλε διάφορα προγράμματα. (αυτός δεν έχει ιδέα). Μπορεί όντως να είναι screensaver με ρολόι.. Αν όντως είναι screensaver, ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε? Από την άλλη μπορεί και να το έχει flashάρει. Ξέχασα να σας πώ, ότι πήγα τελικά στον Γερμανό, για το τρίξιμο που έλεγα παραπάνω. Στην αρχή μου λέει.. "είναι φυσιολογικό αυτό το τρίξιμο, γιατί είναι πλαστικό", αφού έγινε ένας ψιλοχαμός, τελικά θα μου το αντικαταστήσει αύριο, γιατί δεν είχε διαθέσιμο εκείνη την στιγμή. Για να δούμε. Θα το κάνει??? Αφού στο είπε θα το κάνει.Μην ανησυχείς:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 εγω περιμενω τρεις βδομαδες και ακομα περιμενω να μου δωσουν καινουργιο κινητο...:mad: λενε εχουν δωσει τη παραγγελια...και τι με νοιαζει εμενα που περιμενω τοσο καιρο? τετοιο ξενερωμα ποτε δεν το εχω παθει...τρεις μερες το ειχα το κινητο...:mad: δεν προλαβα να το χαρω αυτο και περιμενω τωρα τοσο καιρο τους μ@λ@κες να μου το φερουν... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 εγω περιμενω τρεις βδομαδες και ακομα περιμενω να μου δωσουν καινουργιο κινητο...:mad: λενε εχουν δωσει τη παραγγελια...και τι με νοιαζει εμενα που περιμενω τοσο καιρο? τετοιο ξενερωμα ποτε δεν το εχω παθει...τρεις μερες το ειχα το κινητο...:mad: δεν προλαβα να το χαρω αυτο και περιμενω τωρα τοσο καιρο τους μ@λ@κες να μου το φερουν... Να πας, να αρχίσεις να φωνάζεις και να τους απειλήσεις με αγωγές.. :ninja: Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 εγω περιμενω τρεις βδομαδες και ακομα περιμενω να μου δωσουν καινουργιο κινητο...:mad: λενε εχουν δωσει τη παραγγελια...και τι με νοιαζει εμενα που περιμενω τοσο καιρο? τετοιο ξενερωμα ποτε δεν το εχω παθει...τρεις μερες το ειχα το κινητο...:mad: δεν προλαβα να το χαρω αυτο και περιμενω τωρα τοσο καιρο τους μ@λ@κες να μου το φερουν... Έχω ακούσει ότι τώρα τελευταία υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το κινητό μιας και είναι σε έλλειψη σε όλη την Ελλάδα.Και αυτό το λέω γιατί ψάχναμε με ένα φίλο μου τώρα τελευταία να το βρούμε σε αρκετά μαγαζιά και δεν υπήρχε πουθενά.Τελικά το βρήκαμε σε ένα κατάστημα αλλά και πάλι περιμέναμε 2-3 μέρες να το φέρει από ένα άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας που υπήρχε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Να πας, να αρχίσεις να φωνάζεις και να τους απειλήσεις με αγωγές.. :ninja: Έτσι μπράβο! Δυναμική Woman!!! :) :up: cool_ted δίνοντας το τηλέφωνο για επισκευή στη vodafone κι όχι κατευθείαν στην Ericsson ουσιαστικά έμπλεξες με μεσάζοντες με ότι αυτό συνεπάγεται... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Έχω ακούσει ότι τώρα τελευταία υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το κινητό μιας και είναι σε έλλειψη σε όλη την Ελλάδα.Και αυτό το λέω γιατί ψάχναμε με ένα φίλο μου τώρα τελευταία να το βρούμε σε αρκετά μαγαζιά και δεν υπήρχε πουθενά.Τελικά το βρήκαμε σε ένα κατάστημα αλλά και πάλι περιμέναμε 2-3 μέρες να το φέρει από ένα άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας που υπήρχε. ε σωστά σε λίγο και η γιαγιά μου αυτό θα έχει λές και δεν υπάρχουν άλλα κινητά! ούτε να τα χαρίζαν πιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ε σωστά σε λίγο και η γιαγιά μου αυτό θα έχει λές και δεν υπάρχουν άλλα κινητά! ούτε να τα χαρίζαν πιά... αμα τους αρεσει να παρουν αυτο το κινητο τι σε πειραζει εσενα...επειδη εχουμε το ιδιο?δεν το καταλαβαινω αυτο...ισως το κινητο να ειναι πολυ καλο για την τιμη του και το προτιμουν... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Έτσι μπράβο! Δυναμική Woman!!! :) :up: cool_ted δίνοντας το τηλέφωνο για επισκευή στη vodafone κι όχι κατευθείαν στην Ericsson ουσιαστικά έμπλεξες με μεσάζοντες με ότι αυτό συνεπάγεται... ναι εχεις δικιο, επρεπε να το παω στη SE... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Έχω ακούσει ότι τώρα τελευταία υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το κινητό μιας και είναι σε έλλειψη σε όλη την Ελλάδα.Και αυτό το λέω γιατί ψάχναμε με ένα φίλο μου τώρα τελευταία να το βρούμε σε αρκετά μαγαζιά και δεν υπήρχε πουθενά.Τελικά το βρήκαμε σε ένα κατάστημα αλλά και πάλι περιμέναμε 2-3 μέρες να το φέρει από ένα άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας που υπήρχε. Στο Media Markt (Μαρούσι) υπάρχει σε προσφορά 240 ευρώ (υπήρχαν καμιά 30αριά κομάτια .....πήρα και εγω ένα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω, ότι μου αντικατέστησαν το κινητό΄:D :D Επίσης ρώτησα αν υπάρχει έλλειψη, και μου απάντησαν αρνητικά.... Αν ξέρεις τα δικαιώματά σου, έτσι πρέπει να είσαι ... δυναμικός :rolleyes: :D Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 . Αν ξέρεις τα δικαιώματά σου, έτσι πρέπει να είσαι ... δυναμικός :rolleyes: :D Πώ!!!Μας πήρανε χαμπάρι και οι γυναίκες...:p Μπράβο σου, με γειές!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Στο Media Markt (Μαρούσι) υπάρχει σε προσφορά 240 ευρώ (υπήρχαν καμιά 30αριά κομάτια .....πήρα και εγω ένα) προσφορα ειναι 20 ευρο λιγοτερα :blink: .να ηταν κανενα 50ρικο και κντα στα 200 ευρο θα ελεγα οτι αξιζε ο κοπος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 se sxesh me to w850 to w810 mporw na pw oti me ta akoustika akougete arketa pio dinata! ara ston tomea ths mousikhs iperisxyei to w810(exw kai ta 2). Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 se sxesh me to w850 to w810 mporw na pw oti me ta akoustika akougete arketa pio dinata! ara ston tomea ths mousikhs iperisxyei to w810(exw kai ta 2). Εμενα το w810ι μειονεκτει σε σχεση με το w850i.τα εχω δοκιμασει πολλες φορες και εχω την εντυπωση οτι δεν εχει τοσο δυνατο ηχο..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Καθ'ότι άσχετη από Sony Ericsson, μπορείτε να μου πείτε που θα αποθηκεύσω τα .mp3 που θέλω να τα ακούσω από το Walkman? Σε ποιό φάκελο?? Επίσης, θέλω να αποθηκεύσω στην κάρτα ms duo παιχνίδια, αλλά δεν μου βγάζει φάκελο "παιχνίδια" (χρησιμοποιώ το mobiledit). Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Καθ'ότι άσχετη από Sony Ericsson, μπορείτε να μου πείτε που θα αποθηκεύσω τα .mp3 που θέλω να τα ακούσω από το Walkman? Σε ποιό φάκελο?? Επίσης, θέλω να αποθηκεύσω στην κάρτα ms duo παιχνίδια, αλλά δεν μου βγάζει φάκελο "παιχνίδια" (χρησιμοποιώ το mobiledit). Ευχαριστώ πολύ :) Τα παιχνίδια θα τα αποθυκεύσεις στο φάκελο Διάφορα που υπάρχει στο memory stick και εν συνεχεία απλά τα τρέχεις μέσα από των ίδιο φάκελο στο κινητό και τα εγκαθιστά αυτόματα. Για τα τραγούδια τα αποθυκεύεις στο φάκελο Audio. Όλα αυτά με το USB καλώδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Τα παιχνίδια θα τα αποθυκεύσεις στο φάκελο Διάφορα που υπάρχει στο memory stick και εν συνεχεία απλά τα τρέχεις μέσα από των ίδιο φάκελο στο κινητό και τα εγκαθιστά αυτόματα. Για τα τραγούδια τα αποθυκεύεις στο φάκελο Audio. Όλα αυτά με το USB καλώδιο. Ή, ακόμα καλύτερα, μέσα στο φάκελο audio του, φτιάξε ένα δικό σου υποφάκελο με το όνομα πχ mp3 και βάλτα εκεί(ή κάνε και άλλους υποφακέλους μέσα για να μην τα έχεις όλα χύμα. Αν θέλεις να τα βάλεις στην κάρτα μνήμης, πήγαινε εκεί που λέει media files>audio και κάνε το ίδιο:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Και ακόμα καλύτερα θα έλεγα χρησιμοποιήσε το MyPhoneExplorer (γούστα βέβαια είναι αυτά) http://www.fjsoft.at/en/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts